- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.221
http://lmtf.lilypie.com/sAqTp2.png
tickerimiz nasil canim buda bizim mahallenin
a.s senmı yaptırdın ıgneyı cnm hg ılk once ama hıc bı fıkrım yok..bılen arkadaslar vardır mutlaka cevap verecklerdır
hb.canım valla bu kadınlar kulbü süpermiş yeni katıldım ama paylaşmak çok güzel bişeymiş.saol canım ilgin için:)))
burda çok güzel bilgilere ulaşabilirsinn
soruna dahaa çokk çatlatma iğnesiyle hamile kalmaya çalışanlar topiğii var canımm ordaa bulabilirsin
huhu kimse yok mu?neredesiniz.elara, gurbetgüzeli ,karabiber, umut11 yeni yönetmlerim var demeyi çook isterdim ama yok.sizde ne var
o kullanmadi sadece bir iliski 14. gun sanirsam c perhizde var bide huzun sinirliydi esi aktivdi bunlai göz önöne alinnnnnkarabiber sen çatlama iğnesi kullanmadın değil mi?
slm tekrar gizlar ben bi giriyom bir cikiyom pc yide acik birakmisim bugun Allahin izmiile folik asite basladim mevlamneyler neylerse guzel eyler ben insallah ekimde planliyorum yaa bebisi okullar tatil ben hastanedeyken ocuklar perisan olmasin esimde izin alir evde iyi olur nasil sizce kizlarrr tek tupum var bide hamis kalmak zor olurmuki umut sendin demi cnim tek yumurtaligi olan bana bilgi verin canlar
ben kullandım arkadaşım sen?
karabiber sen çatlama iğnesi kullanmadın değil mi?
gamzem ben esimden gili yapicam oglanlari yaptigim gibi valla bakicam ne zaman olur tongaya duser kizzzzzz
huhu kimse yok mu?neredesiniz.elara, gurbetgüzeli ,karabiber, umut11 yeni yönetmlerim var demeyi çook isterdim ama yok.sizde ne var
slm tekrar gizlar ben bi giriyom bir cikiyom pc yide acik birakmisim bugun Allahin izmiile folik asite basladim mevlamneyler neylerse guzel eyler ben insallah ekimde planliyorum yaa bebisi okullar tatil ben hastanedeyken ocuklar perisan olmasin esimde izin alir evde iyi olur nasil sizce kizlarrr tek tupum var bide hamis kalmak zor olurmuki umut sendin demi cnim tek yumurtaligi olan bana bilgi verin canlar
ypk güzelim ben değilim
ikiside yerinde şu an :)))
ben sağ yumurtayı yakalamaya çalışıyorum o kadar :)))
yok canım yok sadece 14ncü gün tek olayı var başka birşey yok
umutcum ne zaman gıtmeyı dusunuyon dr cnm?????
karabiber hiç aklına gelmezdi dimi canım herkesin sana nasıl yaptığını soracakları
kısmet işte :)))
acaba banada soracaklarmı
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?