bebek cinsiyet belirleme..

slm tekrar gizlar ben bi giriyom bir cikiyom pc yide acik birakmisim bugun Allahin izmiile folik asite basladim mevlamneyler neylerse guzel eyler ben insallah ekimde planliyorum yaa bebisi okullar tatil ben hastanedeyken ocuklar perisan olmasin esimde izin alir evde iyi olur nasil sizce kizlarrr tek tupum var bide hamis kalmak zor olurmuki umut sendin demi cnim tek yumurtaligi olan bana bilgi verin canlar

aaaaaaa ablam cok sevındım hadı hayırlısı rabbım ıkızlerımızı verır ınsallahhhhhhhhh esınde kullanacakmıs ablam folık asıtı

gamzem ben esimden gili yapicam oglanlari yaptigim gibi valla bakicam ne zaman olur tongaya duser kizzzzzz

ypk güzelim ben değilim
ikiside yerinde şu an :)))
ben sağ yumurtayı yakalamaya çalışıyorum o kadar :)))

umutcum ne zaman gıtmeyı dusunuyon dr cnm?????

aslında ben bi gittim haziranda hemde sprali çıkarttırdım
ozaman sol yumurtan çatlayacak 2 gün sonra demişti
bende bu siteyi bulduktan sonra hemde vücudumun biraz dinlenmesi için bu ay başına bırakmıştım
ama geçen gün korkumdan vazgeçtim :))) şimdi korunuyoruz
elarada kızdı zaten en azından sodanı iç falan dedi onlara başladık dün
şimdi ağustosta düşünüyorum canım

karabiber hiç aklına gelmezdi dimi canım herkesin sana nasıl yaptığını soracakları
kısmet işte :)))
acaba banada soracaklarmı
:uhm:

umutcum aynen ya ınan benım kadar karamsar olamassın cunku bende 3 tane var hehehehe....... sankım bana hep kız olacakmıs gıbı gelıyo erkek cocuk ulasılmaz gıbı ya olmadıgından öle bılmıyom cnm ıns olur bızımde de ıns bızlerde yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…