- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.261
canım adet tarihlerinide yazz mutlaka 3 ayı yaz unutmakii gebelik org den yumurtlama zamnını tespit ettt birde uyumlu gidiyomuu diyeaslında ben bi gittim haziranda hemde sprali çıkarttırdım
ozaman sol yumurtan çatlayacak 2 gün sonra demişti
bende bu siteyi bulduktan sonra hemde vücudumun biraz dinlenmesi için bu ay başına bırakmıştım
ama geçen gün korkumdan vazgeçtim :))) şimdi korunuyoruz
elarada kızdı zaten en azından sodanı iç falan dedi onlara başladık dün
şimdi ağustosta düşünüyorum canım
umutcum aynen ya ınan benım kadar karamsar olamassın cunku bende 3 tane var hehehehe....... sankım bana hep kız olacakmıs gıbı gelıyo erkek cocuk ulasılmaz gıbı ya olmadıgından öle bılmıyom cnm ıns olur bızımde de ıns bızlerde yardımcı oluruz
slm kizlar nasilsiniz yeni yontemler varmi kizlar bu arada karabirer hayirli olsun alllah saglikli hayirli oglunu kavustursun darisdaaaaa tum istiyenlerin basina insallahhhhhhh amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim benimkini ben hatirlamiyorum nasil bamistida sen oruca zarar virme derimvalla hiç aklıma gelmemişti((
ultrasonla üstten baksa anlamazmı ????
aman kizzz böyle seviyesizleri bosver send e deseydin iyi yetistireydin de sikayet etmeyeydin diye bak nasil kapanirdi agzi yetisstirmeye bakiyor kizim kiz olur oglani aratir oglan olur kizi aratir hersey bizim elimizde anliycan bosver sikilma keyfine bak sen canimmmmmm laf cok milleetteeeeeinşallah sanada sorarlarr canımmm bir günn,beNde aklıma getirmezedimm bidahaa olsaa kız olur derdimm içimdenn
az öncee sitede aşşağıda canımı sıktılarrr,
kızlarımı dondurma yemeğe götürüyordumm az oturmak istedim komşuların yanında
benim kızlardan öğrenmişler erkekk olduğunuu dünn,
belimm ağrıyodu biraz iş yaptımm bugünn aklımm onda yürüyodummmmm
bebeğe birşey olmasa diyeee
hemen ordan birii erkekk annesi olacan yaa böbürlenerek yürürsünn tabiii dedi,
alakasaıı yok dedimm belimm ağrıyoooo ondann dedimm böyleyimm dik yürüyordum
neyseee bitanesi atladıı amann bulduınn vallaha belayı bu erkeklee ,büyüyüncee keşkee buda kız olsaydıı dersinn dedii erkeklerr daha zor oluyomuşş büyütmekkk
5 tane kızı olsa 6ncıyıı yine kız istermiş
ama bana diyenlerinn oğluu var satenn olmasaydı böyle derlermiydi acepppp
bitanesi diyokiii ,ilk kızım olduu benimm hiçç 2 nciyii erkekk istemedimm ama erkekk olduu
bende mahsus gıcıklık olsun diye oğlumm olsaydı kız olsunn isterdimmm dedimm
ya benn bunlarlaa hiç cinsiyet mevzusuu bile yapmadımm
evlerimize gidip gelmeyizzz
sadece merhaba okadar
dediklerine bakkk
sizene yaaa kız olsaydıdaaa budamıı kızzz kocan yine doğurtur demeye başlarlaRDII ACIYARAK BAKARALRDII
BU İNSANLARI ANLAMIYORUM
İNANINN GERÇEK DOSTLARR SİZZ YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM İNSANLARSINIZZ
,
ya çok yoğunum sayfa hep açık ama geç okuyorum.şimdi gördüm.ben kullanmadım .sen nasıl kullandın .sonuç ne oldu.?kaç çocuk var.? kızın var mı? tavsiye edermisin?kullanımı pratik mi? güvenilir mi?Şeniz
canim benimkini ben hatirlamiyorum nasil bamistida sen oruca zarar virme derim
aman kizzz böyle seviyesizleri bosver send e deseydin iyi yetistireydin de sikayet etmeyeydin diye bak nasil kapanirdi agzi yetisstirmeye bakiyor kizim kiz olur oglani aratir oglan olur kizi aratir hersey bizim elimizde anliycan bosver sikilma keyfine bak sen canimmmmmm laf cok milleetteeeee
inşallah sanada sorarlarr canımmm bir günn,beNde aklıma getirmezedimm bidahaa olsaa kız olur derdimm içimdenn
neyseee bitanesi atladıı amann bulduınn vallaha belayı bu erkeklee ,büyüyüncee keşkee buda kız olsaydıı dersinn dedii erkeklerr daha zor oluyomuşş büyütmekkk
bitanesi diyokiii ,ilk kızım olduu benimm hiçç 2 nciyii erkekk istemedimm ama erkekk olduu
sadece merhaba okadar
dediklerine bakkk
sizene yaaa kız olsaydıdaaa budamıı kızzz kocan yine doğurtur demeye başlarlaRDII ACIYARAK BAKARALRDII
BU İNSANLARI ANLAMIYORUM
,
inşallah sanada sorarlarr canımmm bir günn,beNde aklıma getirmezedimm bidahaa olsaa kız olur derdimm içimdenn
sadece merhaba okadar
dediklerine bakkk
BU İNSANLARI ANLAMIYORUM
,
kızlar yarın dra gitcem
leylek havada yumurtam tavadazemuszemus
inşallah bu ay tutar..çünkü tek ilişki ardından doğru tatile..kociş 1 hafta sonra gelicek öle ayarladık...
görümcelerimle bir hafta babaşa tatildeyimalsanaalsanasmile
sagol cnm hepımızın ıns rabbım gonlune gore verırallah yardımcın olsun canım inş. Istedigin gibi olur hakkında hayırlısı olsun inş. Ilk denemen olmasına ragmen olur.
hosgeldın canım pylasmak guseldır tabıkı ıyı yabtınhb.canım valla bu kadınlar kulbü süpermiş yeni katıldım ama paylaşmak çok güzel bişeymiş.saol canım ilgin için:)))
huhu kimse yok mu?neredesiniz.elara, gurbetgüzeli ,karabiber, umut11 yeni yönetmlerim var demeyi çook isterdim ama yok.sizde ne var
karabıbe rhamıle olduqun ıcın daha hassas dusunuyorsun tabı ama su bır gercek ınsanlar bır kulp takmadan rahat edemezler bırsey soylerken lafın nereye gıdcegını dusunmeden konusur dururlar bu yuzden bence sen kımseye aldırıs etmeee bak bende ıstıyorum ve cogu kısı bebegım kucuk oldugu ıcın karsı bılıyorumkı kız olursa ayy budamı kız erkek olursa heh bak tutturdun dıyecekler yanı ne yabarsam yabıyım onlar susmayacak ama ne var cok ta tın kaydirigubbakcemile3sende oyle yapinşallah sanada sorarlarr canımmm bir günn,beNde aklıma getirmezedimm bidahaa olsaa kız olur derdimm içimdenn
sadece merhaba okadar
dediklerine bakkk
BU ıNSANLARI ANLAMIYORUM
ıNANINN GERÇEK DOSTLARR SıZZ YÜZÜNÜ GÖRMEDıĞıM ıNSANLARSINIZZ
,
canım hadı ıns tutar senın ıcın dua edıorum rabbım ıns tez zamanda gonlune gore versın cnminşallah bu ay tutar..çünkü tek ilişki ardından doğru tatile..kociş 1 hafta sonra gelicek öle ayarladık...
buğün ovulasyon testinde ikinci çizgi
koyu olarak çıktı
sağ tarafımdada ağrı var
gurbetçiğimin verdiği takvime görede ilişki yarın olması gerekiyor
şimdi yumurtluyorum sanırım
o zaman yarınımı bekleyim
kocacığımı buğünde def ediyim başımdan dimi
dılemcım hg yasıyomusun kız nerelerdesın????????
:lepi: NE yapalim yaa yalanmi dogru yetistirin cocugunuzu eserinizden sikayet etmeyinn yalanmii yaawwwwşu verdiği kapak cevaptan ötürü yemin ediorum tebrik ediorum gurbet güzelini
a.s.
ayyy valla heyecanladim simdi yaawwwwkızlar yarın dra gitcem
leylek havada yumurtam tavadazemuszemus
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah 5 hafta sonra alirim haberini yokum bennnninşallah bu ay tutar..çünkü tek ilişki ardından doğru tatile..kociş 1 hafta sonra gelicek öle ayarladık...
:lepi:yasasin cinsiyet belirleme dostluklariewet cnm hıc dert etme mılletın agzı torba degılkı buzesın sımdı agzına ne gelırse soluyolar ınsanın moralını bozacaklarya hıc dert etme oh sfam olsun de gec ben 3.ılk gıttıgımde ultrasyon gostermemısdı herkkes budamı kız dıyodu derler anacım derler sankımkendılerı bakacaklarya rabbım dıyorum benım hakkımda ne dusunuyolarsa ıkı katını versın ının bu laflardan benım resmen pıskolojım bozulmustu duruduk yere aglıyodum rabbım buyuk dedım en sonundada kendımı topladım yasamayan bılmez cunku bunları ınan bende sadece burda anlatıyorum kımselere anlatılmıyo cunku dedıgın gıbı gercek dost yok ıyıkı sızlerı buldum ıyıkı cnm
heee kiralim da yiyek giiiiiii hadi bakalim pipiliyi yakala tabi önce esinibuğün ovulasyon testinde ikinci çizgi
koyu olarak çıktı
sağ tarafımdada ağrı var
gurbetçiğimin verdiği takvime görede ilişki yarın olması gerekiyor
şimdi yumurtluyorum sanırım
o zaman yarınımı bekleyim
kocacığımı buğünde def ediyim başımdan dimi
anam ben gidicem simdi trye kayganyalan vakit gecircem nasil gecesek diye dusunuyom valla hic aramayanar aramaya basladi benii hayret valla gidicem ya ondan herhalllkötükedihüsogörümceyle tatil olur mu olsa olsa cehennem azabına döner o tatil delikafadulden sen yıne de dınlenmeye bak ne kadar olursa artık akannehir
canim hic biemiyorum peki belirtiler armiydi catladigina dairgurbet guzelı cnm ya senın verdıgın takvıme gore dun benım yumurtlama gunumdu hatta tum takvımlerdeoyle cıkıor ama teste cıkmadı buna ragmen sonra ıcımde kalmasın dıye denedık adetımı 15 hazırandı ee duzenlı 28 gunde bır oluyorum neden teste cıkmadı anlayamadım ya kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?