bebek cinsiyet belirleme..

uhhhhh vallaütü bittiii simdi perdeleri ütüleyip asiyorum yarina da dip köse süpürdümmü sükür vallaaa bide akvaryum var temizlenecek basa dert vallaa

canım adet tarihlerinide yazz mutlaka 3 ayı yaz unutmakii gebelik org den yumurtlama zamnını tespit ettt birde uyumlu gidiyomuu diye

gamzecimm inann bende senin gibiydimm aynıı inşallah seninde olurrr
benn doğana kadar inanmicam herhalde erkekk olduğunua

valla hiç aklıma gelmemişti ((
ultrasonla üstten baksa anlamazmı ????
canim benimkini ben hatirlamiyorum nasil bamistida sen oruca zarar virme derim
aman kizzz böyle seviyesizleri bosver send e deseydin iyi yetistireydin de sikayet etmeyeydin diye bak nasil kapanirdi agzi yetisstirmeye bakiyor kizim kiz olur oglani aratir oglan olur kizi aratir hersey bizim elimizde anliycan bosver sikilma keyfine bak sen canimmmmmm laf cok milleetteeeee

bence iğnedende haptanda korkmaa
hap içip büyüdükten sonra yumurtlar iğne vuruluyoo 1 gün sonraa gaz sancısıı gibii ağrın oluyooo şi,şkinli,k gibii kasıklardaa ağrıı
ozamn anlıyosunkii yumurtan çatlıyoo
ondan sonra kocayıı bulman lazımm

şu verdiği kapak cevaptan ötürü yemin ediorum tebrik ediorum gurbet güzelini
a.s.

amaaan boşver sen onları karabiberim...
kızda doğurdum oğlanda doğurcam inşallah...kompleksim yok diyeydin:dilcikar:

inşallah bu ay tutar..çünkü tek ilişki ardından doğru tatile..kociş 1 hafta sonra gelicek öle ayarladık...
görümcelerimle bir hafta babaşa tatildeyimalsanaalsanasmile

ewet cnm hıc dert etme mılletın agzı torba degılkı buzesın sımdı agzına ne gelırse soluyolar ınsanın moralını bozacaklarya hıc dert etme oh sfam olsun de gec ben 3.ılk gıttıgımde ultrasyon gostermemısdı herkkes budamı kız dıyodu derler anacım derler sankımkendılerı bakacaklarya rabbım dıyorum benım hakkımda ne dusunuyolarsa ıkı katını versın ının bu laflardan benım resmen pıskolojım bozulmustu duruduk yere aglıyodum rabbım buyuk dedım en sonundada kendımı topladım yasamayan bılmez cunku bunları ınan bende sadece burda anlatıyorum kımselere anlatılmıyo cunku dedıgın gıbı gercek dost yok ıyıkı sızlerı buldum ıyıkı cnm

buğün ovulasyon testinde ikinci çizgi
koyu olarak çıktı
sağ tarafımdada ağrı var
gurbetçiğimin verdiği takvime görede ilişki yarın olması gerekiyor
şimdi yumurtluyorum sanırım
o zaman yarınımı bekleyim
kocacığımı buğünde def ediyim başımdan dimi

inşallah bu ay tutar..çünkü tek ilişki ardından doğru tatile..kociş 1 hafta sonra gelicek öle ayarladık...

görümceyle tatil olur mu olsa olsa cehennem azabına döner o tatil delikafadulden sen yıne de dınlenmeye bak ne kadar olursa artık akannehir

allah yardımcın olsun canım inş. Istedigin gibi olur hakkında hayırlısı olsun inş. Ilk denemen olmasına ragmen olur.
sagol cnm hepımızın ıns rabbım gonlune gore verır

hb.canım valla bu kadınlar kulbü süpermiş yeni katıldım ama paylaşmak çok güzel bişeymiş.saol canım ilgin için:)))
hosgeldın canım pylasmak guseldır tabıkı ıyı yabtın

huhu kimse yok mu?neredesiniz.elara, gurbetgüzeli ,karabiber, umut11 yeni yönetmlerim var demeyi çook isterdim ama yok.sizde ne var

ne gıbı yontemler paylassana ıste bızde faydalanalımsempatiksalakcinni

karabıbe rhamıle olduqun ıcın daha hassas dusunuyorsun tabı ama su bır gercek ınsanlar bır kulp takmadan rahat edemezler bırsey soylerken lafın nereye gıdcegını dusunmeden konusur dururlar bu yuzden bence sen kımseye aldırıs etmeee bak bende ıstıyorum ve cogu kısı bebegım kucuk oldugu ıcın karsı bılıyorumkı kız olursa ayy budamı kız erkek olursa heh bak tutturdun dıyecekler yanı ne yabarsam yabıyım onlar susmayacak ama ne var cok ta tın kaydirigubbakcemile3sende oyle yap
canım hadı ıns tutar senın ıcın dua edıorum rabbım ıns tez zamanda gonlune gore versın cnm

canım ne guzel cıft cızgıyı gormen bende ovulasyon testı aldım benımde lısteye gore dun yumurtlamam lasımdı ama cızgı cıkmadı buna ragmen denedık :kedi: ama hemenmı bır gun sonramı bırlıkte olman lasım onu bılemıyorum bırde adetın kacıncı gunu ılk bastan sayarak ?

şu verdiği kapak cevaptan ötürü yemin ediorum tebrik ediorum gurbet güzelini
a.s.
:lepi: NE yapalim yaa yalanmi dogru yetistirin cocugunuzu eserinizden sikayet etmeyinn yalanmii yaawwww
kızlar yarın dra gitcem
leylek havada yumurtam tavadazemuszemus
ayyy valla heyecanladim simdi yaawwww
bende folik aside basladimmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah 5 hafta sonra alirim haberini yokum bennnn
:lepi:yasasin cinsiyet belirleme dostluklari
heee kiralim da yiyek giiiiiii hadi bakalim pipiliyi yakala tabi önce esini
görümceyle tatil olur mu olsa olsa cehennem azabına döner o tatil delikafadulden sen yıne de dınlenmeye bak ne kadar olursa artık akannehir
anam ben gidicem simdi trye kayganyalan vakit gecircem nasil gecesek diye dusunuyom valla hic aramayanar aramaya basladi benii hayret valla gidicem ya ondan herhalllkötükedihüso

gurbet guzelı cnm ya senın verdıgın takvıme gore dun benım yumurtlama gunumdu hatta tum takvımlerdeoyle cıkıor ama teste cıkmadı buna ragmen sonra ıcımde kalmasın dıye denedık adetımı 15 hazırandı ee duzenlı 28 gunde bır oluyorum neden teste cıkmadı anlayamadım ya kafam karıstı

canim hic biemiyorum peki belirtiler armiydi catladigina dair

Ovülasyon sırasında güvenilir olmayan, fakat oldukça pratik iki belirti gelişir. Bulgulardan biri "Mittelschmerz" denilen ve ovülasyonun görüldüğü tarafta karın alt bölgesinde bir ağrının gelişmesidir. Bu ağrı ovülasyon sırasında peritonun uyarılmasından kaynaklanır ve kadınların o/o 25'inde görülür. Bir diğer bulgu ise ovülasyon sırasında vücut ısısının 0.2-1 °C kadar ani bir yükselme göstermesi ve bu yükselmenin adet kanamasına kadar sürmesidir. Isının yükselmesinin nedeni ovülasyona paralel olarak vücutta "Progesteron" adlı hormonun fazlaca salgılanmasıdır. Progesteronun vücuda dışardan verilmesiyle de vücut ısısı yükseltilebilinir.
Bu iki bulgunun güvenilir olmadığını yineliyelim.
Ovülasyon olayının gerçekleştiğini düşündüren daha güvenilir bazı laboratuvar inceleme yöntemleri de vardır. Örneğin ovülasyondan önce rahim boynundan alınan mukus salgısı oldukça saydam, yapışkan ve elastiktir. Kuruduktan sonra mikroskopla incelendiğinde eğreltiotuna benzer bir görünüm gösterir. Buna "Ferning" denir ve mukusun yapısındaki sodyum kloritin fazla olmasından kaynaklanır. Mukusun bu özellikleri vücuttaki ovülasyon öncesi "östrojen hormonu" egemenliğini yansıtır, yani ovülasyon olmamıştır. Progesteron hormonunun egemenliği yoktur. Ovülasyon sonrasında mukusun yukarıdaki özellikleri kaybolur.
Ovülasyonun gerçekleştiğini düşündüren güvenilir bir bulguysa endometriumdaki (rahim içini örten özel mukoza tabakası) bazı özel dokusal değişikliklerdir. Bu değişiklikler korpuz luteumdan salgılanan progesteron hormonuna bağlıdır. Kandaki progesterondüzeyinin saptanması ya da idrar içinde atılan "Pregnanediol" adlı hormonun saptanması (pregnanediol; progesteronun kimyasal bir yakınıdır) da ovülasyonun gerçekleşmiş olması üzerine fikir verir.
Beynin "Adenohipofiz" adlı yapısından salgılanan ve ovülasyonun hemen öncesinde kan düzeyi çok yükselen "Luteinizan Hormon" (LH) adlı hormonun kandaki yoğunluğunun ani bir yükselme göstermesi çok yakındaki bir ovülasyonu düşündürecek olan en güvenilir laboratuvar incelemelerinden biridir.

alintidir..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…