- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.361
evet tatlım ya 4 saat beklıorum su ıcmıyorum ama sonuc sıfır :)bugun dıjıtal testım gelır artık ona gore davranıcam.ya ben gulmeyın he kaydirigubbakcemile3 hala su guns ayma olayını anlamıorum mesala ben 15 hazıranda reglımın ılk gunuydu 30 unda bırlıkte olduysak 15.günümü bırlıkte olmus oluyoruz ?
tam 16ncı gün olmuşsunnnncnm rabbım dılerım once sana sonra bana versinnnn sag saglım kucagına almayı nasıp etsın aminn
cnm kolay gelsın sana benımde cok ısım var ama nerdeee halım yok
bılmıyorum cnm ya Rabbım hayırlısı ıse versın canı gonulden ıstıyor dılıyorum
adetininn ilk günüü 1 nci gün olacak ve ondan sonra sayacaksın canımm
banada doktor 10ncu haftamda erkeğe benziyoo dediii,bende annemlere gittimm komşularr hemenn sordularr cinsiyetii söyledimii diyee,Bende hayır söylemedii dahaa küçükk dedimm bandaa aaaa ozaman bu kesinn kızz erkekk olsaydıı gösterirdii erkekler erkenn gösterir kesinn kız buu deddiikarabiber arkadaşım banada aynışeyleri yapmışlardı.ikinci kızıma dr erkek gibi demişti.sonra ben soranlara erkek gibi diyor dr demiştim.sonra kesin kız dedi dr.bende erk değil kızım olacak diyince hani erkek olacaktı ne oldu.diyip gülmüşlerdi.bunu yapan dayımın kızı ile bizim gelindi onun da üç oğlu vardı.şükert kız oldu falan dediler ama ben çoook üzülmüştüm.kendisi 4.çocuğu doğramayacak çünkü hep sezeryan oldu ve yumurtalıklarını dr istediği için bağlatmak zorunda kaldı.benimlede dalgasını geçti.booş ver düşünme bu senin son hamileliğin olabilir keyfini çıkar.erkek oluyor ya sen ona bak.ne mutlu sana.cuman mubarek olsun.
kız benımkı 2003 cnm :):):):)kaydirigubbakcemile3
senin 2002 doğumlu kızın varmı ?
benimki öylede yoksa kız senesi çocuklarmı bunlar :))
hayırlı cumalar. bugün adet sancısı çekeli 4. günüm ama hala gelen diden yok. niye ki?
hayır canım ne erkenii senii günün geçmiş bileeteşekkür ederim cevabın için. bende bu akşam olmazsa yarın idrar testi yapayım diyorum eşim gerek yok pazartesi doktora götürürüm diyor ama ben ilk o testte görmek istiyorum. sen bilirsin dedi. bazı arkadaşlara söyledim henüz erken 3-5 gün daha bekle diyor.
ana bak bunuda yenı duyduk cnm 18 20mılmde yaptırıyosun bılıyoduk elaracım bı el at cnmm kafamız karısmasın ıgneden kac saat sonra bırlıktelık oldu cnm valla bız 38 saaten sonra bılıyoruz ama sende bekledınmı ???? acaba dahamı erken cunku baya buyuyunce olmussun ıgnenıya....acım dr dedıklerını anlatırsan sevınırız bızde bıde sadece ıgnemı sen ıstedın yoksa dr mı vverdı cnm ılacları ıneyı ıns rabbım gonlunce versınkusura bakmayın kızlar geç okudum ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama doktorum çatlatma iğnesini son dakikada yani yumurta tamamnen büyüyüp (benimki 23 milm oldu) yaparsak yüksek ihtimalle erkek olur dedi inş. 8 yaşında bir kzım var birde oğlum olsun rabbim hayırlısını nasip eder inş.
adet bitiminde olursada erkekk olur derlerr seninn öyle olmuşşşdılerım ıkınızınde hamılelık belırtılerıdır bunlar rabbım gonlunuze gore versın.
ben kızıma hamıle kaldıgımda benımde belımde agrı ve adet olcam sancısı vardı ama benım adetımın hemen bıtımınde bırlıkte olmustuk bız adetımın gecıkmesını beklemeden kan tahlılı yabtırdım ıcıme dogmustu cunku ve 10 gunluk fılaan hamıle oldugumu ogrenmıstım.darısı sızlerın basına ıns
slm kızlar hepınızın cuması mubarek olsun boncukcum duan ıcınde cnm allahrazı olsun bende sabahdı r dr deyım ortancı kızım dn aksam bısıklet dusmustu sısmıs aksam sıcagı sacagına fazla bıseyyoktu sabah aglayarak uyandı agrıyo dıy e hemen goturdum kırılmıs kople kolu alcıya aldılar dua edın kızlar ıns tez zamanda ıyılesır 3 hafta kalacakmıs bıde aclcıda sımdı geldım ınan cok yoruldum kucukluk durmaz allahım bıde 4.dusunuyommmmmmm... rabbım sen gene kalbımızdekı muradı nasıp et ınsss burda olan ve tum ısteyenlere su mubarek 3 aylar ve cuma saatı hurmetıne rabbım saglıcakla ogluslarımıza hamıle kalmayı nasıp et mevlammmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bişiy sorcam yaaa
hiç içinizde yada çevrenizde bebeğini tek göğsüyle emzirmiş anneler var mı??????????? varsa yazarmısınız muhabbetin gidişatını ona göre yapalım..........ilginizi bekliorummmmmmmmmm
çok geçmiş olsun demek olay anındaa hissetmemişş ağrıyı
kaydirigubbakcemile3
senin 2002 doğumlu kızın varmı ?
benimki öylede yoksa kız senesi çocuklarmı bunlar :))
ana bak bunuda yenı duyduk cnm 18 20mılmde yaptırıyosun bılıyoduk elaracım bı el at cnmm kafamız karısmasın ıgneden kac saat sonra bırlıktelık oldu cnm valla bız 38 saaten sonra bılıyoruz ama sende bekledınmı ???? acaba dahamı erken cunku baya buyuyunce olmussun ıgnenıya....acım dr dedıklerını anlatırsan sevınırız bızde bıde sadece ıgnemı sen ıstedın yoksa dr mı vverdı cnm ılacları ıneyı ıns rabbım gonlunce versın
ay cnm ınan aklımdan gecırdımde soleyemedım kız ıcımı okuyosun sen benım cnmmmmmmmmmmmbak gamze o arkadaşda istanbulda eğer o kalır ve erkekk olursaa sende o doktora gittt
tammm benlik bi soruuu
ben yaklaşık 18 aydır sag gögsümle emziriyorum kızımı.
sadece 2 ay zar zor sol gögsümden emzirebildim
bendeki sorun sol mememin ucu yokk gibii,silikon ucla emzirdim bi süre.sonra sütüm cok oldugundan mastit oldu sol gögsüm ve inanılmaz acıdıı.o dönem emziremedim.sonrasındada kızım almak isteemdi memeyi.cünkü uc yok dedigim gibi
ama şükürler olsun tek gögüsle 18 ay idare ettik ve kızım doya doya emdiii ve hala emiyor maşalllah diyim
hayırdırr neden sordun
ana bak bunuda yenı duyduk cnm 18 20mılmde yaptırıyosun bılıyoduk elaracım bı el at cnmm kafamız karısmasın ıgneden kac saat sonra bırlıktelık oldu cnm valla bız 38 saaten sonra bılıyoruz ama sende bekledınmı ???? acaba dahamı erken cunku baya buyuyunce olmussun ıgnenıya....acım dr dedıklerını anlatırsan sevınırız bızde bıde sadece ıgnemı sen ıstedın yoksa dr mı vverdı cnm ılacları ıneyı ıns rabbım gonlunce versın
eceıremnur cnm senın dr erkek bebıs ıstedıgını bılıyomuydu????
cnm ınan hıc duymadım cevremde bende ıkısını verdım ıns yardımcı olurlar bak elaraya massallah 18 ay olmus emzırıyo tek gousle bısey olmaz cnm ıns dert etmeöncelikle maşallah maşallah diyeyim nazar değmesin
şu nedenle sordum ya:
benm oğlumda sağ göğsümün ucu biraz küçük olduu için
vede doğduunda dili bitik olduu için sağ göğsümü emmedi.
4ay desteksiz sonra ek besinlerle 7.ayına kadar tek göğsümü emdi.
sağ göğsüm tamamnen sütten kesildi.
o zamanlar herkes bida bebeğin olsada sağ göğsün sütlenmez artık demişlerdi.
bildiğiniz üzre şimdi hamileyim.
ve tedirgin olmaya başladım.
acaba sağ göğsüm hiç büyümeyecekmi ?
yada sütlenecek büyüyecek ama süt akmayacakmı?
doğum yaklaştıkça göğüslerimdeki büyüme sadece sol göğsümde mi olacak?
bunu merakediorum.
aynı dertte olanlar yada aynı şeyi yaşayan,etrafında bunu yaşamış olan arkadaşlar varsa bana bilgilerini yazabilirlemi acaba???
özellikle merakım tek göğsünü emziren annelerin sonraki hamileliklerinde vede bebeklerindeki emziremedikleri göğsünün durumunu merakediorum..
cevaplarınızı ve ilginizi bekliorum..
lütfen bişiler bilen pylaşsın.çok tedirginim..
hyr bilmiyordu ama bir kızım olduğunu biliyordu.onun için çok şaşırdım zaten kendiliğinden dedi yüksek ihtimalle erkek olur dedi canım.
yok canım tam 23 milimdi ve hemen iğneyi yaptık o gece ilişki olmadı sonra 2 gün arka arkaya oldu dr gittim tamam çatlamış dedi sol yumurtalıktı dr büyük ihtimalle erkek dedi ama hayırlısı ilaçları doktor verdi ben zaten normalde hamile kaldım (sprail takılıyken)fakay akne için ilaç kullanıyordum doktor hemen aldıracaksın dedi ve kürtaj oldum .klomeni dr verdi yumurtatam 5 günde 23 milim oldu hemen çatlattık çünkü kendi çatlamadı ve iğneyle çatlattık..şimdi bende çatlayacağım p.tesiye kadar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?