bebek cinsiyet belirleme..

banada doktor 10ncu haftamda erkeğe benziyoo dediii,bende annemlere gittimm komşularr hemenn sordularr cinsiyetii söyledimii diyee,Bende hayır söylemedii dahaa küçükk dedimm bandaa aaaa ozaman bu kesinn kızz erkekk olsaydıı gösterirdii erkekler erkenn gösterir kesinn kız buu deddii
Bende olsunn dedimmm,13ncüü haftamda yine erkeğe benziyoo dedii doktorr amaa sadecee eşim annem biliyodukk kayınvalideme dahii demedimmm
Daha 17 ncii haftamda kesinleşincee dedimmm soranlarraaa
ben 2 doktora gidiyorumm bir atnesii süreklii tahminn yapıyoo diğerii ağzınıı açıyoo
belkii diğeridee haftayaaa der amaa keşke kimseye demeseydimm diyorumm haftayaa oda derse deseydimm
oda kız dersee çok sevinenn olurr

:gitme::gitme::hulya: hayır canım ne erkenii senii günün geçmiş bilee
bidee doktoraa gitmeye gerek yokk ya hamile değilsienn
ezcanede 3 buçuk tl lik testler var onlardan al yapp heyacanıı çokk güzel olur sizin için

ana bak bunuda yenı duyduk cnm 18 20mılmde yaptırıyosun bılıyoduk elaracım bı el at cnmm kafamız karısmasın ıgneden kac saat sonra bırlıktelık oldu cnm valla bız 38 saaten sonra bılıyoruz ama sende bekledınmı ???? acaba dahamı erken cunku baya buyuyunce olmussun ıgnenıya....acım dr dedıklerını anlatırsan sevınırız bızde bıde sadece ıgnemı sen ıstedın yoksa dr mı vverdı cnm ılacları ıneyı ıns rabbım gonlunce versın

Son düzenleme:
adet bitiminde olursada erkekk olur derlerr seninn öyle olmuşşş
ogünden başka oldumuu sadece ogünmüü

çok geçmiş olsun demek olay anındaa hissetmemişş ağrıyı

ben 2sünüde verdimm biliyorum o yüzden ne oldu canım

bak gamze o arkadaşda istanbulda eğer o kalır ve erkekk olursaa sende o doktora gittt

öncelikle maşallah maşallah diyeyim nazar değmesin
şu nedenle sordum ya:
benm oğlumda sağ göğsümün ucu biraz küçük olduu için
vede doğduunda dili bitik olduu için sağ göğsümü emmedi.
4ay desteksiz sonra ek besinlerle 7.ayına kadar tek göğsümü emdi.
sağ göğsüm tamamnen sütten kesildi.
o zamanlar herkes bida bebeğin olsada sağ göğsün sütlenmez artık demişlerdi.
bildiğiniz üzre şimdi hamileyim.
ve tedirgin olmaya başladım.
acaba sağ göğsüm hiç büyümeyecekmi ?
yada sütlenecek büyüyecek ama süt akmayacakmı?
doğum yaklaştıkça göğüslerimdeki büyüme sadece sol göğsümde mi olacak?
bunu merakediorum.
aynı dertte olanlar yada aynı şeyi yaşayan,etrafında bunu yaşamış olan arkadaşlar varsa bana bilgilerini yazabilirlemi acaba???
özellikle merakım tek göğsünü emziren annelerin sonraki hamileliklerinde vede bebeklerindeki emziremedikleri göğsünün durumunu merakediorum..
cevaplarınızı ve ilginizi bekliorum..
lütfen bişiler bilen pylaşsın.çok tedirginim..

yok canım tam 23 milimdi ve hemen iğneyi yaptık o gece ilişki olmadı sonra 2 gün arka arkaya oldu dr gittim tamam çatlamış dedi sol yumurtalıktı dr büyük ihtimalle erkek dedi ama hayırlısı ilaçları doktor verdi ben zaten normalde hamile kaldım (sprail takılıyken)fakay akne için ilaç kullanıyordum doktor hemen aldıracaksın dedi ve kürtaj oldum .klomeni dr verdi yumurtatam 5 günde 23 milim oldu hemen çatlattık çünkü kendi çatlamadı ve iğneyle çatlattık..şimdi bende çatlayacağım p.tesiye kadar:))))

cnm ınan hıc duymadım cevremde bende ıkısını verdım ıns yardımcı olurlar bak elaraya massallah 18 ay olmus emzırıyo tek gousle bısey olmaz cnm ıns dert etme

cnm ıns gonlundekı olur rabbım saglıklık sıhatlı oglusunu almayı nasıp eder kucagına ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…