- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.341
geçmiş olsun canım
teşekkür ederim cevabın için. bende bu akşam olmazsa yarın idrar testi yapayım diyorum eşim gerek yok pazartesi doktora götürürüm diyor ama ben ilk o testte görmek istiyorum. sen bilirsin dedi. bazı arkadaşlara söyledim henüz erken 3-5 gün daha bekle diyor.
amin cnmm vallahı cok uzuldum cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum verılmı sakadası varmıs dıyelım yınede olsun sıkma canını sen 3 4 ne gusel ılerde evınde kalabalık bır aıle olmak kadar gusel ne olabılırkıslm kızlar hepınızın cuması mubarek olsun boncukcum duan ıcınde cnm allahrazı olsun bende sabahdı r dr deyım ortancı kızım dn aksam bısıklet dusmustu sısmıs aksam sıcagı sacagına fazla bıseyyoktu sabah aglayarak uyandı agrıyo dıy e hemen goturdum kırılmıs kople kolu alcıya aldılar dua edın kızlar ıns tez zamanda ıyılesır 3 hafta kalacakmıs bıde aclcıda sımdı geldım ınan cok yoruldum kucukluk durmaz allahım bıde 4.dusunuyommmmmmm... rabbım sen gene kalbımızdekı muradı nasıp et ınsss burda olan ve tum ısteyenlere su mubarek 3 aylar ve cuma saatı hurmetıne rabbım saglıcakla ogluslarımıza hamıle kalmayı nasıp et mevlammmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn
katılıyorum arkadasımakaydirigubbakcemile3canım yapcaksan bile akşam yapma.sabah aç karına ilk idrarle yap.
eczanede satılan testler adet gününden çok geçtiinde etkinlik sağlıo
hastanedeki idrar testi eczanede satılanlara göre daha erken ve kesin
kan tahliliyse en kesini hiç beklemeye gerek kalmıo kaç haftalık onu bile öğrenebiliosun
yarın sabah yaparsan testi,ve tek çıkarsa üzülme sakın
dediğim gbi o testler üzerinden çok geçince etkin.ama silik de olsa ikinci çizgi çıkarsa şaşma payı çok çok az,bebek var demektir:))))
slm kızlar hepınızın cuması mubarek olsun boncukcum duan ıcınde cnm allahrazı olsun bende sabahdı r dr deyım ortancı kızım dn aksam bısıklet dusmustu sısmıs aksam sıcagı sacagına fazla bıseyyoktu sabah aglayarak uyandı agrıyo dıy e hemen goturdum kırılmıs kople kolu alcıya aldılar dua edın kızlar ıns tez zamanda ıyılesır 3 hafta kalacakmıs bıde aclcıda sımdı geldım ınan cok yoruldum kucukluk durmaz allahım bıde 4.dusunuyommmmmmm... rabbım sen gene kalbımızdekı muradı nasıp et ınsss burda olan ve tum ısteyenlere su mubarek 3 aylar ve cuma saatı hurmetıne rabbım saglıcakla ogluslarımıza hamıle kalmayı nasıp et mevlammmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar hepınızın cuması mubarek olsun boncukcum duan ıcınde cnm allahrazı olsun bende sabahdı r dr deyım ortancı kızım dn aksam bısıklet dusmustu sısmıs aksam sıcagı sacagına fazla bıseyyoktu sabah aglayarak uyandı agrıyo dıy e hemen goturdum kırılmıs kople kolu alcıya aldılar dua edın kızlar ıns tez zamanda ıyılesır 3 hafta kalacakmıs bıde aclcıda sımdı geldım ınan cok yoruldum kucukluk durmaz allahım bıde 4.dusunuyommmmmmm... rabbım sen gene kalbımızdekı muradı nasıp et ınsss burda olan ve tum ısteyenlere su mubarek 3 aylar ve cuma saatı hurmetıne rabbım saglıcakla ogluslarımıza hamıle kalmayı nasıp et mevlammmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bişiy sorcam yaaa
hiç içinizde yada çevrenizde bebeğini tek göğsüyle emzirmiş anneler var mı??????????? varsa yazarmısınız muhabbetin gidişatını ona göre yapalım..........ilginizi bekliorummmmmmmmmm
gamzecim cokk gecmiş olsun cnmm,Allah beterinden korusun yavrularımızıııı
inşallahh sıkıntısızz atlatırsınız bu dönemii.
hayırlı cumalar kızlar
bütün dualara kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN !
kızının kolu kırılmış arkadaşa da çok büyük geçmiş olsun... dilerim tez zamanda iyileşir hiç birşeyi kalmaz...
çoook geçmiş olsun arkadaşım
meraketme üç hafta çabuk gelir geçer
sen daha tecrübelisin annelikte,düşe kalka büyüyecekler biliosun
kolunu alçının içinde doğru şekilde tutarsa düzelir inş.
yamuk tutarsa geri dönüşü olmuo tabi ama zararıda olmaz meraetme.çok geçmiş olsun tekrar
istiosanız sen yap bebişini Allah yardımında göndrr bebeinle birlikte:))
cok sagol cnm ama dur su anda hıc dusunemıyom gene :):)):):ıns su devreyı bı atlatayım 2011 kızlarya seneye gene kız senesımıkı acep ya bu sene cogu erkek allahım sen buyuksun anam bende ortancıyı dogum yaptıgımda ıkı kısı vardı koskoca hastanede kızı olan gerısı erkekdı ya amaaaaaaaaaaa
kız güldürme beni :)))
sende aralıkta yaparsın 2010 yakalarsın :)))
seneyle bi ilgisi yoktesadüf sanırım
bak bir sürü şey öğrendik hiç seneyle alakası varmı sempatiksalakcinni
gamzecim çok geçmiş olsun..ALLAH yardımcı olsun..Canım yavrum çok acıyordur...bir iki gün sonra alışır..ondan çok senin canın acıyordur...ALLAH başka şeylerden korusun hepimizin evlatlarını....
gul kız allah gulmekden ayırmasın cnmmmm dımı yanı kız ınan kafama takılde kk da gezdım dunbırazda anam hmamıslerın nerdeyse tamamına yakın hep oglu olacakmıs bıde demezlermı 2010 erkek senesı dedım gene kız senesıne klaldık:):):):)ehuehueheulmaz:
cnm ılkmı senın???sen ne ıcınyaptırdın ıgneyı sende bızımgıbı erkek bebıs ısteyernlerdenmısın eger öleyse baska bıseyler yaptınmı solersen sevınırız cnm
ya çok yoğunum sayfa hep açık ama geç okuyorum.şimdi gördüm.ben kullanmadım .sen nasıl kullandın .sonuç ne oldu.?kaç çocuk var.? kızın var mı? tavsiye edermisin?kullanımı pratik mi? güvenilir mi?Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?