bebek cinsiyet belirleme..

canım yapcaksan bile akşam yapma.sabah aç karına ilk idrarle yap.
eczanede satılan testler adet gününden çok geçtiinde etkinlik sağlıo
hastanedeki idrar testi eczanede satılanlara göre daha erken ve kesin
kan tahliliyse en kesini hiç beklemeye gerek kalmıo kaç haftalık onu bile öğrenebiliosun
yarın sabah yaparsan testi,ve tek çıkarsa üzülme sakın
dediğim gbi o testler üzerinden çok geçince etkin.ama silik de olsa ikinci çizgi çıkarsa şaşma payı çok çok az,bebek var demektir:))))

amin cnmm vallahı cok uzuldum cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum verılmı sakadası varmıs dıyelım yınede olsun sıkma canını sen 3 4 ne gusel ılerde evınde kalabalık bır aıle olmak kadar gusel ne olabılırkı
katılıyorum arkadasımakaydirigubbakcemile3

çoook geçmiş olsun arkadaşım
meraketme üç hafta çabuk gelir geçer
sen daha tecrübelisin annelikte,düşe kalka büyüyecekler biliosun
kolunu alçının içinde doğru şekilde tutarsa düzelir inş.
yamuk tutarsa geri dönüşü olmuo tabi ama zararıda olmaz meraetme.çok geçmiş olsun tekrar

istiosanız sen yap bebişini Allah yardımında göndrr bebeinle birlikte:))

arkadaşlar bişiy sorcam yaaa
hiç içinizde yada çevrenizde bebeğini tek göğsüyle emzirmiş anneler var mı??????????? varsa yazarmısınız muhabbetin gidişatını ona göre yapalım..........ilginizi bekliorummmmmmmmmm

gamzecim cokk gecmiş olsun cnmm,Allah beterinden korusun yavrularımızıııı
inşallahh sıkıntısızz atlatırsınız bu dönemii.

tammm benlik bi soruuu
ben yaklaşık 18 aydır sag gögsümle emziriyorum kızımı.
sadece 2 ay zar zor sol gögsümden emzirebildim
bendeki sorun sol mememin ucu yokk gibii,silikon ucla emzirdim bi süre.sonra sütüm cok oldugundan mastit oldu sol gögsüm ve inanılmaz acıdıı.o dönem emziremedim.sonrasındada kızım almak isteemdi memeyi.cünkü uc yok dedigim gibi
ama şükürler olsun tek gögüsle 18 ay idare ettik ve kızım doya doya emdiii ve hala emiyor maşalllah diyim
hayırdırr neden sordun

hayırlı cumalar kızlar

bütün dualara kocaman AMııııııııııııııııııııııNNN !

kızının kolu kırılmış arkadaşa da çok büyük geçmiş olsun... dilerim tez zamanda iyileşir hiç birşeyi kalmaz...

cok sagol cnm ama dur su anda hıc dusunemıyom gene :):)):):ıns su devreyı bı atlatayım 2011 kızlarya seneye gene kız senesımıkı acep ya bu sene cogu erkek allahım sen buyuksun anam bende ortancıyı dogum yaptıgımda ıkı kısı vardı koskoca hastanede kızı olan gerısı erkekdı ya amaaaaaaaaaaa

gamzecim çok geçmiş olsun..ALLAH yardımcı olsun..Canım yavrum çok acıyordur...bir iki gün sonra alışır..ondan çok senin canın acıyordur...ALLAH başka şeylerden korusun hepimizin evlatlarını....

kız güldürme beni :)))
sende aralıkta yaparsın 2010 yakalarsın :)))
seneyle bi ilgisi yoktesadüf sanırım
bak bir sürü şey öğrendik hiç seneyle alakası varmı sempatiksalakcinni

kız güldürme beni :)))
sende aralıkta yaparsın 2010 yakalarsın :)))
seneyle bi ilgisi yoktesadüf sanırım
bak bir sürü şey öğrendik hiç seneyle alakası varmı sempatiksalakcinni

gul kız allah gulmekden ayırmasın cnmmmm dımı yanı kız ınan kafama takılde kk da gezdım dunbırazda anam hmamıslerın nerdeyse tamamına yakın hep oglu olacakmıs bıde demezlermı 2010 erkek senesı dedım gene kız senesıne klaldık:):):):)ehuehueheulmaz:

kaydirigubbakcemile3
senin 2002 doğumlu kızın varmı ?
benimki öylede yoksa kız senesi çocuklarmı bunlar :))

cnm ılkmı senın???sen ne ıcınyaptırdın ıgneyı sende bızımgıbı erkek bebıs ısteyernlerdenmısın eger öleyse baska bıseyler yaptınmı solersen sevınırız cnm

kusura bakmayın kızlar geç okudum ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama doktorum çatlatma iğnesini son dakikada yani yumurta tamamnen büyüyüp (benimki 23 milm oldu) yaparsak yüksek ihtimalle erkek olur dedi inş. 8 yaşında bir kzım var birde oğlum olsun rabbim hayırlısını nasip eder inş.

canım benim kusura bakma şimdi gördüm ben 5 gün kullandım klomeni sabah akşam ama sersem gibi yapıyor araba kullanamadım o derece yumurta takibi yapıldı 23 milimde iğneyle çatlattık p.tesi keseyi görcez inş.doktor çok umutlu konuştu 1 tane 8 yaşında kızım var kızımada böyle hamile kalmıştım hiçbir şikayetim yok ilaç biraz ağır iğneden sonra kasıklarda ağrı oluyor ilişkiye girerken bunun dışında bir problem yok pratik tavsiye ederim ama doktor çok önemli iyi birini seç bazılar yumurtayı zamanında çatlatamıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…