bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı cumalar. bugün adet sancısı çekeli 4. günüm ama hala gelen diden yok. niye ki?

inşallah bebeğin habercisidir bu canım
tabii emin olmamakla braber,benim oğluma hamileykende öle olmuştu.adetim gelecek gbi sancım başlamıştı ama içimede doğuyordu hamile olduum,adetimin ilşk günü test yaptırmıştım hastaneye kan testi yaptırmaya gittim ama burda kan testi yapılmıo dediler bnde çıkmaz ama idrar yapın o zmaan dedim idrarda çıkmıştı.yani adety günümd hamile olduumu öğrendim bu ve bundan sonraki 3-4 gün boyuncada hamile olmama rağmen sancım oluodu,korkuodum hamile deilsem teste yanlış çıktıysa die,ama hamileydim.sonra sancı hiç olmadı zaten.
imkanın varsa kan tahlili yoksa hastanede idrar tahlili oda imkansızsa eczaneden idrar testi al yap derim :))
inş. vardır,gönlünce olsun sonuç:)))

allah gönlün göre versin canım.bnde hamilyim ve bi kzıım olsun istioru. bi oğlum var 34 aylık.ama tek yumurtalığa sahibim,çok umutlanmak istemiorum kızdan ayana rabbim isterse herşeye gücü yeter:))
allah sanada gönlündekini hayırlıysa nasip etsin en kısa zamanda:))

teşekkür ederim cevabın için. bende bu akşam olmazsa yarın idrar testi yapayım diyorum eşim gerek yok pazartesi doktora götürürüm diyor ama ben ilk o testte görmek istiyorum. sen bilirsin dedi. bazı arkadaşlara söyledim henüz erken 3-5 gün daha bekle diyor.

bebek bekleyenlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar,
isteyenlkerede en kısa zamanda sağlıklı hayırlı ve gnüllerindeki bebeişlerden
dualar ettim kızlar hepimize...burdaki arkadaşlarıma ve burda olmayan bütün isteyenlere..
dualarımızı eksik etmeyelim..inş.
alıcaz hepinizin güzel güzel haberlerini inş.
HaYıRlI CuMaLaR HePiMiZe :))

bence yap canım benim adetten bir gün sonra çıkmıştı idrar testinde

aminnnnn

hayırlı cumalar. bugün adet sancısı çekeli 4. günüm ama hala gelen diden yok. niye ki?

yeni evlisinn ve evlendikten sonra adet düzeni degişebiliyor bu normal cnm.ama hamile olma imkanında var tabiki.bi test al sabah ilk idrarınla yap,bizede haber ver mutlakaaa.hakkında hayılrısı olsun cnm

aminnnnn

hayirli cumalar,arkadaslar benimde bugumle 4 gun gecikme yasiyorum ama cok kötu bel agrim var hamilelik testi yarin yapicam,aranizda bel agrisi yasayipda hamile olan varmi insallah sakincasi yokdur,

h.g aysima
kızınıda Allah bagışlasınnn
bütün yöntemlere bianda ulaşmak biraz hazırlıcılık olmazmı cnm.biz aylardır burda emek veriyoruzz araştırıp buluyoruz tartışıyoruzzz.burdaki arkadaşlar vakitlerinden feragat edipp sayfayaı takip ediyorlarr daha bütün yöntemelri ögrenmiş degillerr
imkanın ve vaktin varsaa gecmiş sayfaları okuyabilirsin ,paylaşımlarda bulunabilirsin.
kafana takılan bişiler oldugunda sana seve seve yardımcı oluruzzz

hayirli cumalar,arkadaslar benimde bugumle 4 gun gecikme yasiyorum ama cok kötu bel agrim var hamilelik testi yarin yapicam,aranizda bel agrisi yasayipda hamile olan varmi insallah sakincasi yokdur,

h.g nefise
benim regli olmadan önce belim agrırdı.hamile oldugumda aynen regli belirtilerini yaşadım.yani belimde agrımıştııı.sende sabah yap test inşallahh umdugun sonucu alırsın.bizede haber ver:)

bende öyle düşünüyorum sağol desteklediğin için. yarın sabaha kadar gelmezse yarın yapıyorum o zamanvereliniortak

h.g nefise
benim regli olmadan önce belim agrırdı.hamile oldugumda aynen regli belirtilerini yaşadım.yani belimde agrımıştııı.sende sabah yap test inşallahh umdugun sonucu alırsın.bizede haber ver:)

dılerım ıkınızınde hamılelık belırtılerıdır bunlar rabbım gonlunuze gore versın.
ben kızıma hamıle kaldıgımda benımde belımde agrı ve adet olcam sancısı vardı ama benım adetımın hemen bıtımınde bırlıkte olmustuk bız adetımın gecıkmesını beklemeden kan tahlılı yabtırdım ıcıme dogmustu cunku ve 10 gunluk fılaan hamıle oldugumu ogrenmıstım.darısı sızlerın basına ıns

slm kızlar hepınızın cuması mubarek olsun boncukcum duan ıcınde cnm allahrazı olsun bende sabahdı r dr deyım ortancı kızım dn aksam bısıklet dusmustu sısmıs aksam sıcagı sacagına fazla bıseyyoktu sabah aglayarak uyandı agrıyo dıy e hemen goturdum kırılmıs kople kolu alcıya aldılar dua edın kızlar ıns tez zamanda ıyılesır 3 hafta kalacakmıs bıde aclcıda sımdı geldım ınan cok yoruldum kucukluk durmaz allahım bıde 4.dusunuyommmmmmm... rabbım sen gene kalbımızdekı muradı nasıp et ınsss burda olan ve tum ısteyenlere su mubarek 3 aylar ve cuma saatı hurmetıne rabbım saglıcakla ogluslarımıza hamıle kalmayı nasıp et mevlammmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn

ilk hamileliğimde adet sancım olmuştu adetim gelecekmiş gbi..
şimdiki hamileliğimdeyse acayip bel ağrısı çekiorum.hamile olduumu öğrenmeden iki hafta kadar önce başlamıştı.
araştırdım,bazı gebeliklerde gebelik başlangıcından beri bazı gebeliklerdede bi müddet sonra olabilrmiş
bazı gebeliklerdede olmayabilirmiş

inşallah hayırdır sonucu:)
bizede haber verin test yapıcak olan arkadaşlar test sonuçlarınızı
hayırlı güzel haberlerle yazın inş.

ay çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm
bende çok korkuyorum şu bisikletten birde ellekrini ayaklarını bırakarak süremeye çalışıyorlar benimkide yapıyo aklım çıkıyo valla (
hayırlısı olsun artık
inşallah tez zamanda iyileşir

h.g nefise

ewet cnm bnım hamılelıgım boyuca regl gunum geldımı hep agrırdı belım kasıklarım o farketmıyo hamıleysende aynı belırtılerı oluyo yanı aynı zamanı gelınce

geçmiş olsun canım

cnm cok sagol ıns ..aman dıkkat et umutcum bısıkklet kazaları eksık olmuyo yaz gelınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…