- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.321
hayırlı cumalar. bugün adet sancısı çekeli 4. günüm ama hala gelen diden yok. niye ki?
herkese hayırlı cumalar .....
uzun zamandır giremiyodum tekrar geri döndüm benim bi kızım var 7 yaşında yaklaşık 2 sene öncede düşük nedeniyle kürtaj oldum öncelikle hayırlı ve sağlıklı erkek bebek istiyorum
aslında bu zamana kadar cinsiyet önemli değildi benim için eşim içinde öle ama eltilerimin birer oğulları var biraz işin rengi değişti yaa hiç bişi yapmıcam diodum rabbim ne verirse diyodum ama yeniden depreşti oğlan sevdası bende kızlar yapılacakları kısa bi özet geçermisiniz lütfen şu mübarek günde çok memnun olurum rabbim herkesin gönlüne göre versin....
teşekkür ederim cevabın için. bende bu akşam olmazsa yarın idrar testi yapayım diyorum eşim gerek yok pazartesi doktora götürürüm diyor ama ben ilk o testte görmek istiyorum. sen bilirsin dedi. bazı arkadaşlara söyledim henüz erken 3-5 gün daha bekle diyor.inşallah bebeğin habercisidir bu canım
tabii emin olmamakla braber,benim oğluma hamileykende öle olmuştu.adetim gelecek gbi sancım başlamıştı ama içimede doğuyordu hamile olduum,adetimin ilşk günü test yaptırmıştım hastaneye kan testi yaptırmaya gittim ama burda kan testi yapılmıo dediler bnde çıkmaz ama idrar yapın o zmaan dedim idrarda çıkmıştı.yani adety günümd hamile olduumu öğrendim bu ve bundan sonraki 3-4 gün boyuncada hamile olmama rağmen sancım oluodu,korkuodum hamile deilsem teste yanlış çıktıysa die,ama hamileydim.sonra sancı hiç olmadı zaten.
imkanın varsa kan tahlili yoksa hastanede idrar tahlili oda imkansızsa eczaneden idrar testi al yap derim :))
inş. vardır,gönlünce olsun sonuç:)))
kızlar buqun cuma bırbırımız ıcın dua edıp amin dıyelım
Rabbım bu mubarek ayda mubarek cuma gunünde sana actım,ellerımı bana ve burada tum ısteyen arkadaslarıma yuce katından saglıklı elı ayagı duzgun aklı bası yerınde hayırlı bır erkek evlat ıhsan eyle aminnnnn
teşekkür ederim cevabın için. bende bu akşam olmazsa yarın idrar testi yapayım diyorum eşim gerek yok pazartesi doktora götürürüm diyor ama ben ilk o testte görmek istiyorum. sen bilirsin dedi. bazı arkadaşlara söyledim henüz erken 3-5 gün daha bekle diyor.
bende öyle düşünüyorum sağol desteklediğin için. yarın sabaha kadar gelmezse yarın yapıyorum o zamanvereliniortakbence yap canım benim adetten bir gün sonra çıkmıştı idrar testinde
kızlar buqun cuma bırbırımız ıcın dua edıp amin dıyelım
Rabbım bu mubarek ayda mubarek cuma gunünde sana actım,ellerımı bana ve burada tum ısteyen arkadaslarıma yuce katından saglıklı elı ayagı duzgun aklı bası yerınde hayırlı bır erkek evlat ıhsan eyle aminnnnn
hayırlı cumalar. bugün adet sancısı çekeli 4. günüm ama hala gelen diden yok. niye ki?
bebek bekleyenlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar,
isteyenlkerede en kısa zamanda sağlıklı hayırlı ve gnüllerindeki bebeişlerden
dualar ettim kızlar hepimize...burdaki arkadaşlarıma ve burda olmayan bütün isteyenlere..
dualarımızı eksik etmeyelim..inş.
alıcaz hepinizin güzel güzel haberlerini inş.
HaYıRlI CuMaLaR HePiMiZe :))
herkese hayırlı cumalar .....
uzun zamandır giremiyodum tekrar geri döndüm benim bi kızım var 7 yaşında yaklaşık 2 sene öncede düşük nedeniyle kürtaj oldum öncelikle hayırlı ve sağlıklı erkek bebek istiyorum
aslında bu zamana kadar cinsiyet önemli değildi benim için eşim içinde öle ama eltilerimin birer oğulları var biraz işin rengi değişti yaa hiç bişi yapmıcam diodum rabbim ne verirse diyodum ama yeniden depreşti oğlan sevdası bende kızlar yapılacakları kısa bi özet geçermisiniz lütfen şu mübarek günde çok memnun olurum rabbim herkesin gönlüne göre versin....
hayirli cumalar,arkadaslar benimde bugumle 4 gun gecikme yasiyorum ama cok kötu bel agrim var hamilelik testi yarin yapicam,aranizda bel agrisi yasayipda hamile olan varmi insallah sakincasi yokdur,
bende öyle düşünüyorum sağol desteklediğin için. yarın sabaha kadar gelmezse yarın yapıyorum o zamanvereliniortak
hayirli cumalar,arkadaslar benimde bugumle 4 gun gecikme yasiyorum ama cok kötu bel agrim var hamilelik testi yarin yapicam,aranizda bel agrisi yasayipda hamile olan varmi insallah sakincasi yokdur,
h.g nefise
benim regli olmadan önce belim agrırdı.hamile oldugumda aynen regli belirtilerini yaşadım.yani belimde agrımıştııı.sende sabah yap test inşallahh umdugun sonucu alırsın.bizede haber ver:)
slm kızlar hepınızın cuması mubarek olsun boncukcum duan ıcınde cnm allahrazı olsun bende sabahdı r dr deyım ortancı kızım dn aksam bısıklet dusmustu sısmıs aksam sıcagı sacagına fazla bıseyyoktu sabah aglayarak uyandı agrıyo dıy e hemen goturdum kırılmıs kople kolu alcıya aldılar dua edın kızlar ıns tez zamanda ıyılesır 3 hafta kalacakmıs bıde aclcıda sımdı geldım ınan cok yoruldum kucukluk durmaz allahım bıde 4.dusunuyommmmmmm... rabbım sen gene kalbımızdekı muradı nasıp et ınsss burda olan ve tum ısteyenlere su mubarek 3 aylar ve cuma saatı hurmetıne rabbım saglıcakla ogluslarımıza hamıle kalmayı nasıp et mevlammmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn
h.g nefise
benim regli olmadan önce belim agrırdı.hamile oldugumda aynen regli belirtilerini yaşadım.yani belimde agrımıştııı.sende sabah yap test inşallahh umdugun sonucu alırsın.bizede haber ver:)
slm kızlar hepınızın cuması mubarek olsun boncukcum duan ıcınde cnm allahrazı olsun bende sabahdı r dr deyım ortancı kızım dn aksam bısıklet dusmustu sısmıs aksam sıcagı sacagına fazla bıseyyoktu sabah aglayarak uyandı agrıyo dıy e hemen goturdum kırılmıs kople kolu alcıya aldılar dua edın kızlar ıns tez zamanda ıyılesır 3 hafta kalacakmıs bıde aclcıda sımdı geldım ınan cok yoruldum kucukluk durmaz allahım bıde 4.dusunuyommmmmmm... rabbım sen gene kalbımızdekı muradı nasıp et ınsss burda olan ve tum ısteyenlere su mubarek 3 aylar ve cuma saatı hurmetıne rabbım saglıcakla ogluslarımıza hamıle kalmayı nasıp et mevlammmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn
ay çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm
bende çok korkuyorum şu bisiklettenbirde ellekrini ayaklarını bırakarak süremeye çalışıyorlar benimkide yapıyo aklım çıkıyo valla (
hayırlısı olsun artık
inşallah tez zamanda iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?