- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.501
hayatım zaten ilk bebekte bi problemm yoktu şimdi tedirginim ben.ne bileyim mesela sıktıım zaman halen emzirdiğim memeden sıvı gelio,ama çook uzun zamandır emmediği memeden bişiy çıkmıo.bnde çok mrakediorum tabi gidişat ne olack die.
bakalım bekleyip görücem nasıl oluomuş.umarım dediğin gbi ikinci bebekte herşey sıfırdan başlar yine..
Elara göğsüme baktım beyaz pıtırcık varmı diye yok fakat renkleri koyu olmuş göğüs ucumun yeni farkettim ve bundan 2 saat önce falan bir başım döndü acaba progeston ilacının etkisi olabilirmi onu kullanıyorum şuan düşük önlemek için biraz uyudum geçti ama kendimi çok halsiz hissediyorum ne dersin yoksa olumsuz bişeylermi oluyor?:??kafayı yicem ya iyiki siz varsınız yazıyorumda rahatlıyorum valla teşekkür ederim
iyiy akşamlar kızlar
Elara cevabın için çok teşekkür ederim...
sayende bilgilendim ...ne çok bilmediğim şey varmış meğer...
ha bu arada halı yıkama konusunda da fikir vermişsin , Teşekkür ederim !
iyi haftasonları bütün anne ve anne adayları :)
aayyy benim de ikiz kızlarım varr,
birazcık daha abla olsunlar ben de erkek istiyorum Rabbimden yaaa..
Kızlarımın ilk cinsiyetlerini erkek demişlerdi hem de 21. haftaya kadar,
sonra ikisi de kız dediler,
neler yaşadım neler kaynanamlardan eltimlerden yana,
hala görüşmediğim bir eltimin lafını getiriyor kayannam bana,
onun kızlarına sünnet kıyafeti diktiricem demiş,nevrim döndü,ne fena bu insanlarr,ne cahil,Allaha inançsızz..
Neyse..
Rabbim her arzu edenin gönlüne göre versiiinnn
gögsün karardıysa hamile olma ihtimalin cok yüksekk
progestanı neden şimdiden kullanmaya başladınki.7-8 haftalıkken başlanır 3 ay dolana kadar kullanılır.
progestanın yan etkilerinde halsizlik,uyku hali ,baş dönmesi var.baş dönmesi muhtemelern ilactandır.
bende kullandım ilk üç ve bende mide bulantısı ve baş dönmesi yapmıştı
Aklına kötü şeyler getirmee bol bol dinlen cnm
ne demek canim basimiz gozumuz ustune sen gelbilmiyorum bana hemen çatlamadan sonra verdi günde 2 defa içiyorum bundan önce bir düşük yaptım onun içindir belki sormadım valla cahillik işte neden bu ilacı veriyorsun diye bak şimdi aklıma takıldı p.tesi bunuda sorayım.Kendimi çok dinlemeye başladım şimdide göğüslerim patlıcakmış gibi ağrıyor acaba değerlerimmi yükseliyor ateşimde 37 olmuş vallahi panik atak olucam şu p.tesi bir gelse.....bende rahatlasam ...sizde benden kurtulsanız....teşekkür ederim cvpların için cnm rahatlıyorum vaaallla
cani hosgeldin sen bana son sat tarihiniver bide siklus kac gun suruor ona göre bakalim yanliz heray duzenli adet olman lazimmmerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum topik de yazanların hepsini okuyamadım ama en azından başlık doğru yerde olduğumu söylüyo:))
geçen sene haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyamadıklarından kürtaj olmuştum(8 haftalıktı) geçtiğimiz aralık sonunda da kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay tekrar anne adayı olmak ve ilk bebeğimin hayırlı ve sağlıklı olmasıyla beraber kız olmasını çok istiyorum.. ve şimdi bunun için neler yapılırsa sonucu etkileyebilirmiş görmek için topiği incelemeye başlasam fena olmayacak:))
ne demek canim basimiz gozumuz ustune sen gel
hep gel bide buradan gorusenlere hamile topigi acariz canim benimm
bilmiyorum bana hemen çatlamadan sonra verdi günde 2 defa içiyorum bundan önce bir düşük yaptım onun içindir belki sormadım valla cahillik işte neden bu ilacı veriyorsun diye bak şimdi aklıma takıldı p.tesi bunuda sorayım.Kendimi çok dinlemeye başladım şimdide göğüslerim patlıcakmış gibi ağrıyor acaba değerlerimmi yükseliyor ateşimde 37 olmuş vallahi panik atak olucam şu p.tesi bir gelse.....bende rahatlasam ...sizde benden kurtulsanız....teşekkür ederim cvpların için cnm rahatlıyorum vaaallla
cani hosgeldin sen bana son sat tarihiniver bide siklus kac gun suruor ona göre bakalim yanliz heray duzenli adet olman lazimm
merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum topik de yazanların hepsini okuyamadım ama en azından başlık doğru yerde olduğumu söylüyo:))
geçen sene haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyamadıklarından kürtaj olmuştum(8 haftalıktı) geçtiğimiz aralık sonunda da kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay tekrar anne adayı olmak ve ilk bebeğimin hayırlı ve sağlıklı olmasıyla beraber kız olmasını çok istiyorum.. ve şimdi bunun için neler yapılırsa sonucu etkileyebilirmiş görmek için topiği incelemeye başlasam fena olmayacak:))
ay kizlar bugun az daha benim kucuk oglan boguluyordu almanyada titsee ye gittik göle cocuklar azicik oynalim dediler kenarida ok dedik ücü birden oynarken yuksek tahta var orada atlioyrlardi suya benim gozumde hep onlarda hic ayirmiyorum gozumu sonra benim iki buyuk konusmaya daldi ve yusufu unuttular yusufum bir atladi cirpinmaya basladi hemen cocuklara isret ettim ve kostum yanina bir baktim esim benden önce davrani oldugu gibi girdi cikardi suyu suur ucuz atlattik elhamdulillah fakat bebgim cok korttu ...........
oradan ciktik yolda yuruyoruz 30 luk yol esimin ustu islaninca dedi ben kiyafet alayim girdi magazaaya benimkiler oynuyorlar bir karsi bir beriye benim oratanca oglan dikkat ediyor busefer araba geliyor oglum gelme derken allahtan esim geldi onuda ucuz atlatti sukur esimde dedi siz gitmeyin trye nasil sahip olacaksin biz vrken basimiza gelen bak dedi artik trde isim gucum cocuklar olacak valla hep beraber girp hep beraber cikicaz sokaga allah tum annelerin yardimcisi olsun aminnnn
CANIM VALLA seviyorum bebekleri cocuklari esim cuma gunu yolculu icin sadaka vermis elhamdulillah ucuz kurtuldu trde kaynana yanina gidiyoruz bursaya canimmmaaaaa cok gecmiş olsun cnm yaa
verilmiş sadakanız varmışş
Allah beterinden korusun yavrularımızıı
vallaa bu halde bide 4.bebe istiyon ya vallaa ne deyim sana :))
tr de hangi şehirde ve kimin yanında kalcanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?