bebek cinsiyet belirleme..

iyiy akşamlar kızlar
Elara cevabın için çok teşekkür ederim...

sayende bilgilendim ...ne çok bilmediğim şey varmış meğer...

ha bu arada halı yıkama konusunda da fikir vermişsin , Teşekkür ederim !

iyi haftasonları bütün anne ve anne adayları :)

aayyy benim de ikiz kızlarım varr,
birazcık daha abla olsunlar ben de erkek istiyorum Rabbimden yaaa..
Kızlarımın ilk cinsiyetlerini erkek demişlerdi hem de 21. haftaya kadar,
sonra ikisi de kız dediler,
neler yaşadım neler kaynanamlardan eltimlerden yana,
hala görüşmediğim bir eltimin lafını getiriyor kayannam bana,
onun kızlarına sünnet kıyafeti diktiricem demiş,nevrim döndü,ne fena bu insanlarr,ne cahil,Allaha inançsızz..
Neyse..

Rabbim her arzu edenin gönlüne göre versiiinnn

arkadaşım ilk dogum 2.dogum diye bişiyle alakalı degil bu süt salgılanma olayı,
sen ilk bebegini emzirmedigin için sütün kesilmiş.
şimdi yine hamilesin ve şuan süt salgılama yine oluyor ve dogumdan sonrada iki memedende süt gelecek.emzirdikce sütün cogalacak.emzirmezsen yine sütün kesilir.
hamilelikte memeden sarımsı su gelir bu normaldir.ama sarı sıvı illaa iki memeden gelecek diye kural yok.sen şimdi bunları kafana takıp dert etme
dogumdan sonra görcekesin ikisininden de süt gelecektir.

gögsün karardıysa hamile olma ihtimalin cok yüksekk
progestanı neden şimdiden kullanmaya başladınki.7-8 haftalıkken başlanır 3 ay dolana kadar kullanılır.
progestanın yan etkilerinde halsizlik,uyku hali ,baş dönmesi var.baş dönmesi muhtemelern ilactandır.
bende kullandım ilk üç ve bende mide bulantısı ve baş dönmesi yapmıştı
Aklına kötü şeyler getirmee bol bol dinlen cnm

rica ederim cnm.sanada ii haftasonlarııı

h.g cnm Allah bagışlasın kızlarınııı.ne güzel yaaa iki kızın var hemde ikizzzz
ben o kadar cok istedimki ikiz kızlarımın olmasınııııı.
inşallahh 3.cocugunda erkek olur.takıl bize sendee
erkek cocuk için bilmedigimiz bi yöntem varmı duydugun:)

bilmiyorum bana hemen çatlamadan sonra verdi günde 2 defa içiyorum bundan önce bir düşük yaptım onun içindir belki sormadım valla cahillik işte neden bu ilacı veriyorsun diye bak şimdi aklıma takıldı p.tesi bunuda sorayım.Kendimi çok dinlemeye başladım şimdide göğüslerim patlıcakmış gibi ağrıyor acaba değerlerimmi yükseliyor ateşimde 37 olmuş vallahi panik atak olucam şu p.tesi bir gelse.....bende rahatlasam ...sizde benden kurtulsanız....teşekkür ederim cvpların için cnm rahatlıyorum vaaallla

merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum topik de yazanların hepsini okuyamadım ama en azından başlık doğru yerde olduğumu söylüyo:))
geçen sene haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyamadıklarından kürtaj olmuştum(8 haftalıktı) geçtiğimiz aralık sonunda da kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay tekrar anne adayı olmak ve ilk bebeğimin hayırlı ve sağlıklı olmasıyla beraber kız olmasını çok istiyorum.. ve şimdi bunun için neler yapılırsa sonucu etkileyebilirmiş görmek için topiği incelemeye başlasam fena olmayacak:))

ne demek canim basimiz gozumuz ustune sen gel
hep gel bide buradan gorusenlere hamile topigi acariz canim benimm

cani hosgeldin sen bana son sat tarihiniver bide siklus kac gun suruor ona göre bakalim yanliz heray duzenli adet olman lazimm

ay kizlar bugun az daha benim kucuk oglan boguluyordu........... almanyada titisee ye gittik göle cocuklar azicik oynalim dediler kenarinda............ ok dedik ücü birden oynarken yuksek tahta var orada atliyorlardi suya..... benim gozumde hep onlarda hic ayirmiyorum gozumu............ sonra benim iki buyuk konusmaya daldi ve yusufu unuttular yusufum bir atladi cirpinmaya basladi........... hemen cocuklara isaret ettim ve kostum yanina bir baktim esim benden önce davrandi oldugu gibi girdi cikardi sudan.. sukur ucuz atlattik elhamdulillah fakat bebegim cok korktu ...........
oradan ciktik yolda yuruyoruz 30 luk yol esimin ustu islaninca dedi ben kiyafet alayim girdi magazaaya benimkiler oynuyorlar bir karsi bir beriye altstadt arbalar da seyrek gelip gidiyor.....benim ortanca oglan dikkat ediyor busefer araba geliyor oglum gelme derken allahtan esim geldi onuda ucuz atlatti sukur esimde dedi siz gitmeyin trye nasil sahip olacaksin biz varken basimiza gelen bak dedi.......... artik trde isim gucum cocuklar olacak valla hep beraber girip hep beraber cikicaz sokaga Allah tum annelerin yardimcisi olsun aminnnn

Son düzenleme:

bende merak ettim ve netten baktım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ve bebegin rahme daha ii tutunmasını saglıyormuşş
genelde çatlatma ignesinden sonra veriliyormuş ama ben ilk kez duydum sayende ögrenmiş olduk

hani catlatma ignesinden sonra yumurtan catlamazsa kist oluşuyor biliyorsun
progestan hapı bu kisti önlemede de kullanılıyormuş.ölen yumurta kist olmadan atılıyormuş vucuttan.
başka forumda kadının biri yazmış ama ne kadar dogru bilmiyorum
en iiyisi doktora sormak

cani hosgeldin sen bana son sat tarihiniver bide siklus kac gun suruor ona göre bakalim yanliz heray duzenli adet olman lazimm

teşekkür ederim canım hoşbulduk:)) şuan mens döneminin 2. günündeyim yani son satım 2 temmuz adetlerim düzenli 28_ 29 gün arası değişiyor şimdiden teşekkürler..

h.g cnm
evet evet dogru yerdesin:)) sende kız cocuk istiyorsun ama bu topickte pek kız cocuk yöntemi yok.cünkü kız dogurmak cok kolay geliyor bizekaydirigubbakcemile3
ama yinede yardımcı oluruz hepimiz.cünkü bu topickte cogunlukla kız anneleri varr
gurbetguzeli arkadaşımızda kızz cocuk istiyor

aaaaa cok gecmiş olsun cnm yaa
verilmiş sadakanız varmışş
Allah beterinden korusun yavrularımızıı
vallaa bu halde bide 4.bebe istiyon ya vallaa ne deyim sana :))
tr de hangi şehirde ve kimin yanında kalcanız

herkese iyi geceler.maalesef bu defada olmadı.bebeğimi kaybettim.dün doktora gittim.doktor kalp sesini alamadı.bugün kürtaj oldum allah sizinkileri korusun.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

aaaaa cok gecmiş olsun cnm yaa
verilmiş sadakanız varmışş
Allah beterinden korusun yavrularımızıı
vallaa bu halde bide 4.bebe istiyon ya vallaa ne deyim sana :))
tr de hangi şehirde ve kimin yanında kalcanız
CANIM VALLA seviyorum bebekleri cocuklari esim cuma gunu yolculu icin sadaka vermis elhamdulillah ucuz kurtuldu trde kaynana yanina gidiyoruz bursaya canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…