bebek cinsiyet belirleme..

elaracım sen kullanacanmı klomenı cnm ya??ıgneyı

kafama göre ve evime yakın bi doktor bulabilrisem kullancam gamzecimm
diger türlü cok zor yumurtlama zamanını yakalamak.bide stres cok oluyor ha catladı catlıcak yumurta ,akıntı geldi gelmedi diye.stres de hamile kalmayı etkiliyor biliyorsun.gerek yok o kadar sıkıntıya

hım ewewt cnm katılıyorum bende kullanmayı dusunuyom ınssssssss

kızının yemek düzeni nasıl gamze.yiyormu herşeyi.
günlük ögün düzeninizi bi yazarmısın
cnm ben yemesınden cok cektım 6.aydan ıtıbaren basladım yavas yavas ama anacım ne verırsme kusuyodu artık ınan sınrıden aglıyodum dr goturdum dedı mıdesı cok hassas az az ve sık ısık dedı onuda denedım aynı 1 yasını takı ne zaman doldurdu yavas yavas kusmazı azaldı cnm sımdı ıste kahvaltı yaptırıyorum ama hala ezerek cıcıbebeının ıcen negelırse ıcıne koyuyorum cnm yumurta zeyın ezmesı peynır pekmez oglen yogurt yedırıyom onla uyuyo bıraz ıste uyanınca corba aksam ustu ne yemegı yaptıysam ondan ezıp yedırıyom gecede uyumaya yakın herobeybı varya bazen ondan bezen corba öle cnm benımkı kusdugundan artık ne sevıyo yıyosa ondan verıyom cnm sebze corbasını hayyata agzına koyamadım cnm senınkı yıyomu barıama emıyo ıste bırada ona guvenıyo heralde ya ayırmayada kıyamıyom artık zaamanı geldı ama bakalım baslayacam yavas yavas kesmeye dıyorum ramazana kadar bıraktırıyım sen ne zaman dusunuyon bıraktırmayı

ay bende gamze ne diyor dedimmm:roflol:

gamzecim bende 1 yaşına kadar sabah kahvaltısını bulamac şeklinde verdim
ama artık benim midem bulanıyorduu hazırlarken şimdi vermiyorum
tek tek yedirmeye calışıyorum ama cok az yiyor ölee
sabah 8:30 da 1 su bardagı sütle 2 tatlı kaşıgı irmigi pişiriyorum.kaynayınca bitane bıldırcın yumurtası kırıyorum içine birazdaha pişirip kapatıyorum altını.
tekrar yarım bardak daha süt ilave ediyom.baya cıvık oluyor 2 dilimde kek koyuyorum tadı cok güzel oluyor onu içiriyorum.nasıl içirdigime gelince şırıngayla içiriyorum:)))
biberon almadı hiç zaten.bardaklada az içiyor.şırıngayla 5 dk da bitiriyor maşallah diyim:)
tabi bu karışımı 2 günde bir yapıyorum.bıldırcın yumurtası hergün verilmez ,cok fazla protein oldugundan böbrekleri yorar.
diger günlerde 1.5 su bardagı süt veriyom yanında az az kahvaltılık yiyor.

diger ögünleride sonra yazarım:)

elara oh mis gibi oldu her yer

ayy evet cnmm el degmedik yer kalmadı cok şükürr
ben aylardır dip köşe temizlik yapıyorum zaten.kızımdan dolayı biraz uzun sürdü bahar temizligim.neyseki bu haftaa bitecek tamamenn ondan sonra rahatım
düşün artık mutfak ,wc,banyo,koridordaki kalebodurlara ve fayanslara bile derz yaptımmm.kalebodur araları bembeyaz olduu.ondan bu kadar uzun sürdü benim temizlik işi

hayatım zaten ilk bebekte bi problemm yoktu şimdi tedirginim ben.ne bileyim mesela sıktıım zaman halen emzirdiğim memeden sıvı gelio,ama çook uzun zamandır emmediği memeden bişiy çıkmıo.bnde çok mrakediorum tabi gidişat ne olack die.
bakalım bekleyip görücem nasıl oluomuş.umarım dediğin gbi ikinci bebekte herşey sıfırdan başlar yine..

gamzecim alıntın bana moral oldu:))
kızlar yarın akşam büyük yumurtam çatlar büyük ihtimal.pazartesi gittiğimde diğer iki yumoşum inşallah yeterli büyüklüğe gelmiş olur ve iğnemi olurum...bu arada 3 yumoşumda sağda bu ay çok ii denk geldi inşalallah tutar dua edin kızlar....

Elara göğsüme baktım beyaz pıtırcık varmı diye yok fakat renkleri koyu olmuş göğüs ucumun yeni farkettim ve bundan 2 saat önce falan bir başım döndü acaba progeston ilacının etkisi olabilirmi onu kullanıyorum şuan düşük önlemek için biraz uyudum geçti ama kendimi çok halsiz hissediyorum ne dersin yoksa olumsuz bişeylermi oluyor?:??kafayı yicem ya iyiki siz varsınız yazıyorumda rahatlıyorum valla teşekkür ederim

ececim o dra gittinmni sen.burada bi arkadaş vardı ona iğne falan denedi ama kız daha sonra buraya uğramadı...sen nerden tanıyosun.artık yardım etmiyorum bu konuda demiş diye yazmışlardı burda ama bilemiyorum

ececim o dra gittinmni sen.burada bi arkadaş vardı ona iğne falan denedi ama kız daha sonra buraya uğramadı...sen nerden tanıyosun.artık yardım etmiyorum bu konuda demiş diye yazmışlardı burda ama bilemiyorum

ben ona gitmiyorum ama karşı komşumun doktoru ve bu işi yapıyormuş ama el altından yani anladın yasak ya yardımcı oluyor bence git bakırköyde capacity nin tam karşısında ofisi var cnm bence git süper doktor

yani herhangi bi dra git yum takibini ol..ilişki saatini kendin ayayrla aynıu şey.sadece dr sana erkek için bunu yap demiycek..zaten bizlşerde ne yapılacakl biliyoruz...tabi taktir allahın....kısmetten öte yol yuok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…