- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.481
elaracım sen kullanacanmı klomenı cnm ya??ıgneyı
hım ewewt cnm katılıyorum bende kullanmayı dusunuyom ınsssssssskafama göre ve evime yakın bi doktor bulabilrisem kullancam gamzecimm
diger türlü cok zor yumurtlama zamanını yakalamak.bide stres cok oluyor ha catladı catlıcak yumurta ,akıntı geldi gelmedi diye.stres de hamile kalmayı etkiliyor biliyorsun.gerek yok o kadar sıkıntıya
cnm ben yemesınden cok cektım 6.aydan ıtıbaren basladım yavas yavas ama anacım ne verırsme kusuyodu artık ınan sınrıden aglıyodum dr goturdum dedı mıdesı cok hassas az az ve sık ısık dedı onuda denedım aynı 1 yasını takı ne zaman doldurdu yavas yavas kusmazı azaldı cnm sımdı ıste kahvaltı yaptırıyorum ama hala ezerek cıcıbebeının ıcen negelırse ıcıne koyuyorum cnm yumurta zeyın ezmesı peynır pekmez oglen yogurt yedırıyom onla uyuyo bıraz ıste uyanınca corba aksam ustu ne yemegı yaptıysam ondan ezıp yedırıyom gecede uyumaya yakın herobeybı varya bazen ondan bezen corba öle cnm benımkı kusdugundan artık ne sevıyo yıyosa ondan verıyom cnm sebze corbasını hayyata agzına koyamadım cnm senınkı yıyomu barıama emıyo ıste bırada ona guvenıyo heralde ya ayırmayada kıyamıyom artık zaamanı geldı ama bakalım baslayacam yavas yavas kesmeye dıyorum ramazana kadar bıraktırıyım sen ne zaman dusunuyon bıraktırmayıkızının yemek düzeni nasıl gamze.yiyormu herşeyi.
günlük ögün düzeninizi bi yazarmısın
ben ilk gebeliğimde normal yollarla hamile kaldım fakat evlenmeden öncede adet gecikmesi yaşadığım için hep gebe kalmamın çok zor olacağı söylendi çünkü bende polikistik over vardı ve sürekli diana 35 kullanıyordum ve ben çok kilolu bir kızdım asala zayıf olmadım tabii böyle oluncada olasılık hesaplarım hep düşük olurdu ikinci gebeliğimde klomen kullandım ve folükül zamanı geldiğinde iğne ile çatlatıldı ve tek seferde hamile kaldım o şu anda 9 yaşında sonra 3. istedim ama 2 yılı geçkin istedimde olmadı klomen kullanmak istemedim çünkü 2 oğlum vardı ve bunun kız olmasını istiyordum folükül tedavisinde erkek olma olasılığı biraz fazla ama gene klomene baş vurdum ve dr tek seferde tutturdu darısı size ha bu arad bu da erkek 21 haftalık oldu alıntıdır........
ay bende gamze ne diyor dedimmm:roflol:
elara oh mis gibi oldu her yer
bunu kim sölediysee cok sacmalamışş.cahil insanların kulaktan dolma bilgilerii bunlar.bunlara inanıp canını sıkma
uzun uzun anlatmayım netten kopy yapıyım sana daha ii anlıyacaksındır.kendin karar ver alakası olup olmadıgınaa
Prolaktin hormonu. Emzirme hormonu olarak da adlandırabiliriz. Prolaktin de hamilelik boyunca hipofiz bezi tarafından giderek artan oranda salgılanır. Ancak yüksek seviye-erdeki östrojen salgısı, göğüslerinizin doğumdan önce süt salgılamasını önler.
Doğumla birlikte östrojen seviyesi düşünce, prolaktin de göğüslere etki etmekte serbest kalır. Böylece süt, salgılanmaya başlar. Sütün tam anlamıyla gelmesi için doğumdan itibaren 2-3 gün geçmesi gerekebilir.
Emzirdiğiniz sürece prolaktin seviyeniz yüksek kalır. Emzirdikçe de prolaktin artar. Emzirmeye ara verirseniz sütünüz azalır. Bu yüzden bebeğiniz acıktıkça onu emzirin ki bebek büyüdükçe ona yetecek kadar sütünüz olmaya devam etsin.
yazıdan da anlaşıldıgı gibi hamilelikte sadece tek gögüsee süt dolmuyor yani:))
ececim o dra gittinmni sen.burada bi arkadaş vardı ona iğne falan denedi ama kız daha sonra buraya uğramadı...sen nerden tanıyosun.artık yardım etmiyorum bu konuda demiş diye yazmışlardı burda ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?