- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.521
h.g cnm
evet evet dogru yerdesin:)) sende kız cocuk istiyorsun ama bu topickte pek kız cocuk yöntemi yok.cünkü kız dogurmak cok kolay geliyor bizekaydirigubbakcemile3
ama yinede yardımcı oluruz hepimiz.cünkü bu topickte cogunlukla kız anneleri varr
gurbetguzeli arkadaşımızda kızz cocuk istiyor
ah canim yaaa hayir olsun nasil uzuldum gcmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin canimherkese iyi geceler.maalesef bu defada olmadı.bebeğimi kaybettim.dün doktora gittim.doktor kalp sesini alamadı.bugün kürtaj oldum allah sizinkileri korusun.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum topik de yazanların hepsini okuyamadım ama en azından başlık doğru yerde olduğumu söylüyo:))
geçen sene haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyamadıklarından kürtaj olmuştum(8 haftalıktı) geçtiğimiz aralık sonunda da kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay tekrar anne adayı olmak ve ilk bebeğimin hayırlı ve sağlıklı olmasıyla beraber kız olmasını çok istiyorum.. ve şimdi bunun için neler yapılırsa sonucu etkileyebilirmiş görmek için topiği incelemeye başlasam fena olmayacak:))
herkese iyi geceler.maalesef bu defada olmadı.bebeğimi kaybettim.dün doktora gittim.doktor kalp sesini alamadı.bugün kürtaj oldum allah sizinkileri korusun.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
bebish seni ilk sayfadakii hamile listesine ekledim.son adet tarihin kac?
herkese iyi geceler.maalesef bu defada olmadı.bebeğimi kaybettim.dün doktora gittim.doktor kalp sesini alamadı.bugün kürtaj oldum allah sizinkileri korusun.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
8nisan benim en son satım. bbu dediğin liste ilk sayfadamı oluo??merakettim bakim bnde :))
ay kizlar bugun az daha benim kucuk oglan boguluyordu........... almanyada titisee ye gittik göle cocuklar azicik oynalim dediler kenarinda............ ok dedik ücü birden oynarken yuksek tahta var orada atliyorlardi suya..... benim gozumde hep onlarda hic ayirmiyorum gozumu............ sonra benim iki buyuk konusmaya daldi ve yusufu unuttular yusufum bir atladi cirpinmaya basladi........... hemen cocuklara isaret ettim ve kostum yanina bir baktim esim benden önce davrandi oldugu gibi girdi cikardi sudan.. sukur ucuz atlattik elhamdulillah fakat bebegim cok korktu ...........
oradan ciktik yolda yuruyoruz 30 luk yol esimin ustu islaninca dedi ben kiyafet alayim girdi magazaaya benimkiler oynuyorlar bir karsi bir beriye altstadt arbalar da seyrek gelip gidiyor.....benim ortanca oglan dikkat ediyor busefer araba geliyor oglum gelme derken allahtan esim geldi onuda ucuz atlatti sukur esimde dedi siz gitmeyin trye nasil sahip olacaksin biz varken basimiza gelen bak dedi.......... artik trde isim gucum cocuklar olacak valla hep beraber girip hep beraber cikicaz sokaga Allah tum annelerin yardimcisi olsun aminnnn
aaa görmedinmi şimdiye kadar yaw.anlaşılan balıklama dalmışın topige:)
bende merak ettim ve netten baktım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ve bebegin rahme daha ii tutunmasını saglıyormuşş
genelde çatlatma ignesinden sonra veriliyormuş ama ben ilk kez duydum sayende ögrenmiş olduk
hani catlatma ignesinden sonra yumurtan catlamazsa kist oluşuyor biliyorsun
progestan hapı bu kisti önlemede de kullanılıyormuş.ölen yumurta kist olmadan atılıyormuş vucuttan.
başka forumda kadının biri yazmış ama ne kadar dogru bilmiyorum
en iiyisi doktora sormak
yeni gelen arkadaşlar takip için sizide ilk sayafadaki listeye ekledim.lütfen eksik bilgileri yazalımmm
TEMMUZ
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|
1|Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26|6 Temmuz| |6.ay|
2|Eceiremnur|
3|Zlato|
4|Nefisem
5|İpmaladeniz|
[/table]
bu arada bende kız isteyenlerdenim :)
sanırım yavaş yavaş kız isteyenler de çoğalıyor...
hg arkadaşımm
bnde kız çocuk istiorum ama hayırlısı olsun önce tabii.
ben hamileyim,sadece bekliorum:))
burdaki arkadaşların genelde kızları var,çoğu erkek bebe aşkıyla yanıyo,
maalesef kız bebek isteyenlerin yapacağı konular hakkında bi topik yok.
tek fark,burdaki bilgilerin çoğunun tersi kız bebek ihtimalini arttırıor:)
allah gönlüne göreversin,bak iki acı yaşamışsın önce hayırlı sağlıklı olsunda sonra kızın olsun inşallah :)))
sevgiler:))
bu arada bende kız isteyenlerdenim :)
sanırım yavaş yavaş kız isteyenler de çoğalıyor...
tşk. canım evet burda çoğu kişinin kız çocuğu varmış umarım sen de tatlı bi kız annesi olursun ve hamilelik döneminde yaşadığın şeyler bana yol gösterecek bulgular haline gelir hamileliğinde gerçekleşen değişiklikleri bi yerlere not et emi, onlara ihtiyacım olabilir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?