- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.561
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi bakalım çok az kalmış cinsiyetini öğrenmeyedilerim gönlündeki olur ve sağlıklı bir kız annesi olursun boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
annelerinn 6. hissinin kuvvetli olduğuna inananlardanım ben ...
bebişinin cinsiyeti konusunda birşeyler hissediyor musun bebish22 ?
ben oğlumda gebelik testinin iki çizgisini gördüğüm an oğlum olacağını hissettim ve babamıza da öyle haber vermiştimzemuszemus
canim benim kullanici paneline gir profil duzenleye gir en asagida imza yeri var oradaki imzayi sil ve yolla o zaman kalkmis olcak canimgurbet şu takip çizelgesini nasıl kaldırabilirim.gördükçe moralim bozuluyo.
h.g cnm Allah bagışlasın kızlarınııı.ne güzel yaaa iki kızın var hemde ikizzzz
ben o kadar cok istedimki ikiz kızlarımın olmasınııııı.
inşallahh 3.cocugunda erkek olur.takıl bize sendee
erkek cocuk için bilmedigimiz bi yöntem varmı duydugun:)
çok sağol canım kızlarımdan yana hiç biiiirrr sıkıntım yok,cnm oncelıkle hosgeldın ıkı tane ıkız kız aslında cok sanslısın dusunsene kızların yanlız kalmıycak kız kardes gıbısı varmıdır ınsana dılerım ıkıncıde saglıklı oglun olsun .ama sen denılerı takma pek herkes herseyı der
canim cok cok sagol ben seviyorum kalabalik aileyi yaa insallah esimi ikna ederim yaaaaay cnm buyuk gecmıs olsun vallahı verılmıs sadakanız varmıs 3 cocuk la zor tabı ama 3 5 sene sonra oturup sohbet edeceksenız kalabalık bır aıle super tebrık edıyorum senı
canim benim insallah ikizde oglun olur insallahhhh kimseyi kafaya takma canim kim ne derse desinhoşbulduuukk,çok teşekkür ederim,
burayı okumaya ve olaya hakim olmaya çalıştım ama inanılmaz bir hızla akıyorr,maşallahh
Allah senin ve herkesin gönlüne göre versin canım benimmopuyorumnanaktan
canım benim annem de biz üç kızdan sonra ben ünv. ye başladığımda bir erkek çocuk tuturmuş,şimdi 10 yaşındaopuyorumnanaktan
onun böyle erkek çocuk isteyenlere şifa gibi tavsiyeleri olur ama ben kendi erkek derdimi henüz ona açamadım pek,kızlarım daha çok küçük diye,
ama sorucam ve buraya yazıcam,çünkü belli saatlerde belli bi günde namazı ve kağıtlara bişey yazılı şeyler yuttuğunu biliyorum,
etrafımda erkek çocuk arzu eden çok kişi var,takip edicem burayı canım,
size de yazarım inşallahh
çok sağol canım kızlarımdan yana hiç biiiirrr sıkıntım yok,
biz de üç kızkardeş ardarda beraber büyüdük,şimdi evlensek bile hep beraber olmak çocuklarımız beraber büyütmek istiyoruz,
ne kadar arkadaşımız olsa da kardeş olarak hep beraberiz,bu çok farklı bişeyy,
ama kahretsin ki,daha hamileliğimden beri duymadığım şey kalmadı...
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallhhh:Saruboceq:
canim benim insallah ikizde oglun olur insallahhhh kimseyi kafaya takma canim kim ne derse desin
Bütün kız anaları toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz erkek cocuk istiyoz istiyoz istiyozz
Bunun için zorlandık zorlandık zorlandık
Bir o kadar bellidir ki hedefleri
1 dua , bir ovulasyon ,1 y spermi hep sohbetleri
Üç bunu yönetmek bebek işi
Yormadan sormadan sormadan yormadan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızların çok güzel allah bağışlasın.benımde iki kızım var biri 2.5 yaş diğeri 6 aylık
hoşbulduuukk,çok teşekkür ederim,
burayı okumaya ve olaya hakim olmaya çalıştım ama inanılmaz bir hızla akıyorr,maşallahh
Allah senin ve herkesin gönlüne göre versin canım benimmopuyorumnanaktan
canım benim annem de biz üç kızdan sonra ben ünv. ye başladığımda bir erkek çocuk tuturmuş,şimdi 10 yaşındaopuyorumnanaktan
onun böyle erkek çocuk isteyenlere şifa gibi tavsiyeleri olur ama ben kendi erkek derdimi henüz ona açamadım pek,kızlarım daha çok küçük diye,
ama sorucam ve buraya yazıcam,çünkü belli saatlerde belli bi günde namazı ve kağıtlara bişey yazılı şeyler yuttuğunu biliyorum,
etrafımda erkek çocuk arzu eden çok kişi var,takip edicem burayı canım,
size de yazarım inşallahh
hepinize çok teşekkür ederim.ben iyiyim.ağrım falan yok.çok üzgünüm .artık yavaş yavaş ümtlerimi kaybediyorum.allah hayırlı bir evladı hayırlı bir zamanda nasip etsin.
hemen kalp sesi duyulmuyo diye almadı.radyoloji doktoruna gönderdi.doplerle bakıldı.sonra alındı.doktorum çok ilgili.daha öncede ona gittiğim için artık bacı kardeş olduk.nerdeyse.
bu ikiz erkek sözünü tek söyleyen sen değilsin var ya,bu ara birbirinden habersiz belki 5-6 kişiden duydum
inşallah hayra işarettir,çünkü ikiz gerçekten zor,
ama yne de hayır diyemem sanırımmmopuyorumnanaktan
Rabbim hakkımızda hayırlısını versinn hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?