bebek cinsiyet belirleme..

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi bakalım çok az kalmış cinsiyetini öğrenmeye dilerim gönlündeki olur ve sağlıklı bir kız annesi olursun boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

annelerinn 6. hissinin kuvvetli olduğuna inananlardanım ben ...
bebişinin cinsiyeti konusunda birşeyler hissediyor musun bebish22 ?

ben oğlumda gebelik testinin iki çizgisini gördüğüm an oğlum olacağını hissettim ve babamıza da öyle haber vermiştimzemuszemus

herkese iyi geceler.maalesef bu defada olmadı.bebeğimi kaybettim.dün doktora gittim.doktor kalp sesini alamadı.bugün kürtaj oldum allah sizinkileri korusun.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

cnm cok gecmıs olsun rabbım bıdaha yasatmasın ama uzulme saglıksız bebısler öle ooolurmus cnm

ay cnm cok gecmıs olsun rabbım gorunmeeyen kazalardan korusun ıns evlatlarımızıı

kızlar ben şimdilik bilgisayarı eşime veriyorum kpss'ye hazırlanıyo deneme çözcek iyi geceler hepinize bu topikte olmak çok zevkli olacak gibi:))

ay cnm olmazmı ben senden pıpırıklıyımdırde bakma sımdı daha zamanı var da bıraz rahatım dedınya dunden berı ıcıme dert oldu ısler bıtırınce hemen arstırdım guzel haberlerı gorunce hemen koydum cnm ıns olur cnm duacınım

sat :16 haziran
deneme tarihi : 30 haziran - 4 temmuz
regl döngüsü : 32 gün
beklenen regl tarihi : 18 temmuz
deneme sayısı : ilk ay
canim benim tamda yumurtladigin gun iliski olmus birincisi kiz gununde ikincisi erkek gununde insallah sen birincide kalmisindir kizlar bu verdigim tarihten itibaren kiz isteyenler 3 gün boyunca ilk yumurtlama zaminda iliskiye girmelidir ki kiz tutsun insallahhhh

16 haziran
adet tarihin

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30
ilk deneme tarih kiz icin gün

1 temmuz
Fruchtbar

2
Fruchtbar

3
Sehr fruchtbar

4
ikinci deneme erkek icin gün

5
Noch ein Versuch

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18
beklenen adet tarihi

19

20
test yapabilirsin canim

Son düzenleme:

30 hazirandaki ilişki tam 30 haziran değildi ...gece 01 civarı , yani 1 temmuz günü...

üstelik sanırım benim yumurtalarım tam büyemedi...çünkü reglden sonra pek akıntım olmadı... 13. gün ve 14 .gün akıntı vardı ,15.gün şeffaf akıntı vardı , ama çok değil... sonra da akıntı olmadı hiç...

3 gündürdür de akıntım yok gibi... yani damla damla...

kafamı karıştırdı bu akıntı... çünkü bu konuda bilgilerim eksik... eksikten ziyade sıfır gibi birşey

şimdi yatacağım kızlar...

gerçekten sorularımız cevapsız bırakmadığınız için ve moral destek olduğunuz için çok teşekkür ederim...

iyi geceler herkese :)

akıntıyı boşver zlato.ben 4 kere takip yaptırdım akıntının olmadığı dönemlerde çatlıyodu yumoşum..yumurtlamadan önce akıntı oluyo benim...yum çatladığı günler kuru nerdeyse

teşekkür ederim canım hoşbulduk:)) şuan mens döneminin 2. günündeyim yani son satım 2 temmuz adetlerim düzenli 28_ 29 gün arası değişiyor şimdiden teşekkürler..
asagidaki 28 gunluk siklus döngusu

1

2 temmuz
adet baslangici

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12
1 kiz cin deneme

13
2

14
3 kiz icin son gun deneme

15
Sehr fruchtbar

16
erkek icin dneme

17
birsefer daha deneme erkek icin
asagidaki 29 gunluk siklus döngusu

1

2 temmuz
Beginn der Periode

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13
1 kiz icin deneme

14
2

15
3 son gun

16
Sehr fruchtbar

17
Eisprung

18

Son düzenleme:
gurbet ablam geçmiş olsun yaw.dikkat et allah korusun...

ay cnm cok gecmıs olsun rabbım gorunmeeyen kazalardan korusun ıns evlatlarımızıı

çoook geçmiş olsun tatlım !!!
allah muhafazaa,gözün kulağın onlarda olsun!rabbim korusun hepsini:!!!!

aaaaa cok gecmiş olsun cnm yaa
verilmiş sadakanız varmışş
Allah beterinden korusun yavrularımızıı
vallaa bu halde bide 4.bebe istiyon ya vallaa ne deyim sana :))
tr de hangi şehirde ve kimin yanında kalcanız
canlarim Allah hepinizden raziolsun tavsiyeleriniz ve dusunceleriniz icin cock cok sagolun kimse yasamasin nasip etmesin mevlammmmmm uazak olsun kotulukler bizden insallahhha.s.

akıntıyı boşver zlato.ben 4 kere takip yaptırdım akıntının olmadığı dönemlerde çatlıyodu yumoşum..yumurtlamadan önce akıntı oluyo benim...yum çatladığı günler kuru nerdeyse

gerçekten mi ? yaşasın kaydirigubbakcemile2 valla nasıl mutlu ettin beni bilemezsin opuyorumnanaktan benim de kuru nerdeyse 3 gündür ...

tam kapatıyordum sayfayı cevap vermeden yatamadım...

çok sağol canım

iyi geceler

cnm klomen hap deqılmı ıgnemı ben hap dıye bılıyordum bırde klomen erkek olmasında etkenmı bu konuyu bılen bırı daha ıyı acabılırmı acaba

oooo elara cnm kolay gelsın vallahı ne guzelo mıs gıbı olmustur heryer ellerıne saglık bende baslıycamda benımde agustosta tasınma ıslerım var ha salladıkca sallıyorum bakalım ne olucak
cnm hadı bakalım rabbım en kısa zamanda hayırlı haberlerını versın ıns
cnm oncelıkle hosgeldın ıkı tane ıkız kız aslında cok sanslısın dusunsene kızların yanlız kalmıycak kız kardes gıbısı varmıdır ınsana dılerım ıkıncıde saglıklı oglun olsun .ama sen denılerı takma pek herkes herseyı der

merhaba cnm hosgeldın sende erkek ıcın neler gereklı ben yenı ogrenıyorum ama kendım ıcın syle soyluyum bı kızım var ve adetım bıttıkten sonrakı ılk 2 3 gun ıcınde hamıle kaldım kızıma yanı yumurtlarım catlamadan gerısını ınan bende bılmıyorum
ay cnm buyuk gecmıs olsun vallahı verılmıs sadakanız varmıs 3 cocuk la zor tabı ama 3 5 sene sonra oturup sohbet edeceksenız kalabalık bır aıle super tebrık edıyorum senı
herkese iyi geceler.maalesef bu defada olmadı.bebeğimi kaybettim.dün doktora gittim.doktor kalp sesini alamadı.bugün kürtaj oldum allah sizinkileri korusun.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
cnm gecmıs olsun dıyım ama uzulme rabbım buyuk once hakkında hayırlısını versın ve en kısa zamanda yenıden olur ıns

bırde kızlar bende advanced yumurtlama hesaplayıcı takvım var 15 hazıranda regl oldum 19 unda bıttı o takvıme gore ayın 3.cude yumurtam catlıyor cunku 14.gunu 19 undan yanı regl bıttıkten sonra saymaya baslıyor fakat bazı sıtelerdekı testlerde 29 unda 14.gunum yanı ılk gununden sayıyor ben 20 30 1 test yabtım sızınde bıldıgınız uzere cıkmadı suanda sancım cok fazla nedense yumurtladıqımı hııssedıyorum demekkı regl bıtınce uzerıne 14 gun koymam gerekıyormus eger 30 unda hamıle kalmadıysam 4 5 6 erkek cocuk ıcın yuksek sans dıyor test yabtım ıkıncı cızgı hıc cıkmazken sılınık belırdı yarın bırdaha yabıcam duruma gore bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…