- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.541
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:
:1hug:
herkese iyi geceler.maalesef bu defada olmadı.bebeğimi kaybettim.dün doktora gittim.doktor kalp sesini alamadı.bugün kürtaj oldum allah sizinkileri korusun.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
ay cnm cok gecmıs olsun rabbım gorunmeeyen kazalardan korusun ıns evlatlarımızııay kizlar bugun az daha benim kucuk oglan boguluyordu........... almanyada titisee ye gittik göle cocuklar azicik oynalim dediler kenarinda............ ok dedik ücü birden oynarken yuksek tahta var orada atliyorlardi suya..... benim gozumde hep onlarda hic ayirmiyorum gozumu............ sonra benim iki buyuk konusmaya daldi ve yusufu unuttular yusufum bir atladi cirpinmaya basladi........... hemen cocuklara isaret ettim ve kostum yanina bir baktim esim benden önce davrandi oldugu gibi girdi cikardi sudan.. sukur ucuz atlattik elhamdulillah fakat bebegim cok korktu ...........
oradan ciktik yolda yuruyoruz 30 luk yol esimin ustu islaninca dedi ben kiyafet alayim girdi magazaaya benimkiler oynuyorlar bir karsi bir beriye altstadt arbalar da seyrek gelip gidiyor.....benim ortanca oglan dikkat ediyor busefer araba geliyor oglum gelme derken allahtan esim geldi onuda ucuz atlatti sukur esimde dedi siz gitmeyin trye nasil sahip olacaksin biz varken basimiza gelen bak dedi.......... artik trde isim gucum cocuklar olacak valla hep beraber girip hep beraber cikicaz sokaga Allah tum annelerin yardimcisi olsun aminnnn
gamzecim alıntın bana moral oldu:))
kızlar yarın akşam büyük yumurtam çatlar büyük ihtimal.pazartesi gittiğimde diğer iki yumoşum inşallah yeterli büyüklüğe gelmiş olur ve iğnemi olurum...bu arada 3 yumoşumda sağda bu ay çok ii denk geldi inşalallah tutar dua edin kızlar....
kızlar ben şimdilik bilgisayarı eşime veriyorum kpss'ye hazırlanıyo deneme çözcek iyi geceler hepinize bu topikte olmak çok zevkli olacak gibi:))
canim benim tamda yumurtladigin gun iliski olmus birincisi kiz gununde ikincisi erkek gununde insallah sen birincide kalmisindir kizlar bu verdigim tarihten itibaren kiz isteyenler 3 gün boyunca ilk yumurtlama zaminda iliskiye girmelidir ki kiz tutsun insallahhhhsat :16 haziran
deneme tarihi : 30 haziran - 4 temmuz
regl döngüsü : 32 gün
beklenen regl tarihi : 18 temmuz
deneme sayısı : ilk ay
canim benim tamda yumurtladigin gun iliski olmus birincisi kiz gununde ikincisi erkek gununde
16
Beginn der Periode
17
18
Test möglich
19
20
25 21
22
23
24
25
26
27
26 28
29
30
Fruchtbar (w)
1
Fruchtbar
2
Fruchtbar
3
Sehr fruchtbar
4
Eisprung
27 5
Noch ein Versuch
6
7
8
9
10
11
28 12
13
14
15
16
17
18
Beginn der Periode
29 19
20
asagidaki 28 gunluk siklus döngusuteşekkür ederim canım hoşbulduk:)) şuan mens döneminin 2. günündeyim yani son satım 2 temmuz adetlerim düzenli 28_ 29 gün arası değişiyor şimdiden teşekkürler..
gurbet ablam geçmiş olsun yaw.dikkat et allah korusun...
ay cnm cok gecmıs olsun rabbım gorunmeeyen kazalardan korusun ıns evlatlarımızıı
Gurbet Güzeli ,
sana da büyük geçmiş olsun.. kıl payı atlatmışsınız... allah korumuş... aferim eşine zamanında davranmış yetişmiş...dilerim siz de bir daha bu tür olaylar yaşamaz ve türkiyeye gelince rahat ve huzurlu bir tatil geçirirsiniz vukuatsız !
çoook geçmiş olsun tatlım !!!
allah muhafazaa,gözün kulağın onlarda olsun!rabbim korusun hepsini:!!!!
canlarim Allah hepinizden raziolsun tavsiyeleriniz ve dusunceleriniz icin cock cok sagolun kimse yasamasin nasip etmesin mevlammmmmm uazak olsun kotulukler bizden insallahhha.s.aaaaa cok gecmiş olsun cnm yaa
verilmiş sadakanız varmışş
Allah beterinden korusun yavrularımızıı
vallaa bu halde bide 4.bebe istiyon ya vallaa ne deyim sana :))
tr de hangi şehirde ve kimin yanında kalcanız
akıntıyı boşver zlato.ben 4 kere takip yaptırdım akıntının olmadığı dönemlerde çatlıyodu yumoşum..yumurtlamadan önce akıntı oluyo benim...yum çatladığı günler kuru nerdeyse
cnm klomen hap deqılmı ıgnemı ben hap dıye bılıyordum bırde klomen erkek olmasında etkenmı bu konuyu bılen bırı daha ıyı acabılırmı acabaklomen ile ilgili olarak belkide siz de merak ediyorsunuzdur diye ekliyorum:
dün doktorlar sitesinde aklıma takılan bi soru vardı onu sordum va saolsun dr hanım cevaplamış, benim bugün reglimin 3. güünü ve 5. günü klomene başlıcam...
Soru: seval hanım merhaba, erken gebelik istediğim için bu ay klomen kullanacam. şu an adetimin 2. günü ve adet döngüm normalde 26 gün sürüyor . heryerde adetin 5. günü 5 gün boyunca 1er adet kullanılır yazıyor, ama bunun adet süresiyle alakası var mı, mesela ben 4. gün başlasam olur mu?
bir de klomen yumurtlama günümü öne çeker mi, normalde 11. gün benim yumurtlama günüm, bu ilacı kullandığımda daha erken çatlama olur mu?
son bir sorum da klomen ile düşük yada ölü bebek riski normalden dahamı fazla
Cevap : İlk adet kanamasını gördüğünüz gün adetin 1. günüdür. Adet kanamanız 5 gün sürmesede ADETİN 5. GÜNÜ ilk günden 5 gün sonrası anlamına gelir.Siklusunuz (adet döngünüz daha kısa olsa da siz yine de 5. günden itibaern başlayın.Bu İlaçlar adet döngünüzü daha erkene çekmeyecektir. (yumurtlama gününü ancak ultrasonla kesin olarak tespit etmek mümkündür.) Düşük yada anne karnında bebek ölümü riski sağlık durumuyla alakalı olarak kişiden kişiye değişir.İlaç etki etmez. ALINTIDIRRRRRRRRRR
oooo elara cnm kolay gelsın vallahı ne guzelo mıs gıbı olmustur heryer ellerıne saglık bende baslıycamda benımde agustosta tasınma ıslerım var ha salladıkca sallıyorum bakalım ne olucakcnm perdeler bittii cok şükürr
bi tek koridordaki yollugum kaldı onuda yarın yıkıcam
benim 2 balkonum var geniş.orda yıkadım halılar cok kolay oldu
perlerin ilk suyunu döktürdüm ikinci suda tekrar detarjan koyup yıkattırdım perdeleri.makinanın hortumunu normal hortuma gecirdim ve suyu halılara aktardım:)
o suyla halıları bi kere fırcalayıp beklettim bayaa
sonra akıtıp normal detarjan koydum fırcaladım.makinadan akan durulama suylada cektim halılarıı sonra kıvırdım diktim duvara.
akşam koca gelene kadar halının köpügü aktı.çeşmeye hortumu takıp bi güzel durladık ondan sonra.
yani bitek halıyı durularken su harcadım.hemde perdelerin detarjanıyla halılar harikaa temizlendii.leke filan kalmamış.
gecen yıl bende yıkamaya vermiştim ama içim sinmedii.begenmedim hiç.
bide fabrikada herkesin halısı serilip topluca yıkanıyor
başkasının halısının pisligi senin halına gelebiliyor.ne kadar temiz yıkadıklarıda mechull
o nedenle bu yıl kendim yıkadımm
ayrıntılı yazdım belki halı yıkamayı düşünenlere fikir olabilirr:)
cnm hadı bakalım rabbım en kısa zamanda hayırlı haberlerını versın ınsgamzecim alıntın bana moral oldu:))
kızlar yarın akşam büyük yumurtam çatlar büyük ihtimal.pazartesi gittiğimde diğer iki yumoşum inşallah yeterli büyüklüğe gelmiş olur ve iğnemi olurum...bu arada 3 yumoşumda sağda bu ay çok ii denk geldi inşalallah tutar dua edin kızlar....
cnm oncelıkle hosgeldın ıkı tane ıkız kız aslında cok sanslısın dusunsene kızların yanlız kalmıycak kız kardes gıbısı varmıdır ınsana dılerım ıkıncıde saglıklı oglun olsun .ama sen denılerı takma pek herkes herseyı deraayyy benim de ikiz kızlarım varr,
birazcık daha abla olsunlar ben de erkek istiyorum Rabbimden yaaa..
Kızlarımın ilk cinsiyetlerini erkek demişlerdi hem de 21. haftaya kadar,
sonra ikisi de kız dediler,
neler yaşadım neler kaynanamlardan eltimlerden yana,
hala görüşmediğim bir eltimin lafını getiriyor kayannam bana,
onun kızlarına sünnet kıyafeti diktiricem demiş,nevrim döndü,ne fena bu insanlarr,ne cahil,Allaha inançsızz..
Neyse..
Rabbim her arzu edenin gönlüne göre versiiinnn
merhaba cnm hosgeldın sende erkek ıcın neler gereklı ben yenı ogrenıyorum ama kendım ıcın syle soyluyum bı kızım var ve adetım bıttıkten sonrakı ılk 2 3 gun ıcınde hamıle kaldım kızıma yanı yumurtlarım catlamadan gerısını ınan bende bılmıyorummerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum topik de yazanların hepsini okuyamadım ama en azından başlık doğru yerde olduğumu söylüyo:))
geçen sene haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyamadıklarından kürtaj olmuştum(8 haftalıktı) geçtiğimiz aralık sonunda da kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay tekrar anne adayı olmak ve ilk bebeğimin hayırlı ve sağlıklı olmasıyla beraber kız olmasını çok istiyorum.. ve şimdi bunun için neler yapılırsa sonucu etkileyebilirmiş görmek için topiği incelemeye başlasam fena olmayacak:))
ay cnm buyuk gecmıs olsun vallahı verılmıs sadakanız varmıs 3 cocuk la zor tabı ama 3 5 sene sonra oturup sohbet edeceksenız kalabalık bır aıle super tebrık edıyorum senıay kizlar bugun az daha benim kucuk oglan boguluyordu........... almanyada titisee ye gittik göle cocuklar azicik oynalim dediler kenarinda............ ok dedik ücü birden oynarken yuksek tahta var orada atliyorlardi suya..... benim gozumde hep onlarda hic ayirmiyorum gozumu............ sonra benim iki buyuk konusmaya daldi ve yusufu unuttular yusufum bir atladi cirpinmaya basladi........... hemen cocuklara isaret ettim ve kostum yanina bir baktim esim benden önce davrandi oldugu gibi girdi cikardi sudan.. sukur ucuz atlattik elhamdulillah fakat bebegim cok korktu ...........
oradan ciktik yolda yuruyoruz 30 luk yol esimin ustu islaninca dedi ben kiyafet alayim girdi magazaaya benimkiler oynuyorlar bir karsi bir beriye altstadt arbalar da seyrek gelip gidiyor.....benim ortanca oglan dikkat ediyor busefer araba geliyor oglum gelme derken allahtan esim geldi onuda ucuz atlatti sukur esimde dedi siz gitmeyin trye nasil sahip olacaksin biz varken basimiza gelen bak dedi.......... artik trde isim gucum cocuklar olacak valla hep beraber girip hep beraber cikicaz sokaga Allah tum annelerin yardimcisi olsun aminnnn
cnm gecmıs olsun dıyım ama uzulme rabbım buyuk once hakkında hayırlısını versın ve en kısa zamanda yenıden olur ınsherkese iyi geceler.maalesef bu defada olmadı.bebeğimi kaybettim.dün doktora gittim.doktor kalp sesini alamadı.bugün kürtaj oldum allah sizinkileri korusun.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?