bebek cinsiyet belirleme..

inşallah gönlündekii olur canımm seninn için gönülden dua ediyorumm
senin durumun bzden farklı biraz,
kız bebek içinn biz genelde sık ilişkiyle olur diyoruzz senidee çokk olmuşş inşallah kızdır canım
hata kız oılması için elinden gelen herşeyii yapmışsınn bilmedenn
seninn yönteme göree ben 2 kızı buldummm

canım benim çok üzüldümm geçmiş olsunn inşallahh birdahaa bebeişimiz gelecekk annesi üzülmeee
yine sen aramızda ol
kaç haftalıktıı

canım benimde 8 yaşında bir kızım var onuda yaz istersen...

saol canım ben yine doktora sorarım sizede söylerim..

Ay canımm benimm hoşgeldinnnnnn,hALE VE SARENıNN ANNESıNıı BURADAA GÖRMEKK BENı ÇOKK SEVıNDıRDıı SEN BENıı TANIMASANDAA B ENN SENıNN HAMıLELıKK DÖNEMıNıı OKUDUMMM HEPP
bBEBEKLERıNıı HEP TAKıP ETMıŞTıMM
BıZıMDE ıKıZLERıMıZZ VAR KAYNIMINN ÇOKK TATLILARR NıDA VE NıSA HANFENDıı BıZıMKıLERR
AMA VARYA EŞıNıNN TARAFI ÇOKK YANLIŞŞ YAPMIŞŞ HEMM SEN ONLARA ıKıZ DOĞURMUŞSUNNN EL ÜSTÜNDE TUTMALARI LAZIM SENıı,AMAN BıZıMKıLER FARKSIZMIII
ELTıMM ıKıZ HAMıLEYKENN BıRı KIZ DıĞERıı ERKEKK DEMıŞLERR,
DOĞUMDA 2 TANE KIZ OLUNCAA BUNUU DUYANN KAYINBABAMMM YUKARII DAHıı ÇIKMAMIŞŞ ÇOKK ÜZÜLMÜŞŞ BEYEFENDııı,SOYıSıMLERıı YÜRÜMıCEK YA BENDE VAR 2 TANEE KIZZZZ YAA
BıDE BENıMKıı EN BÜYÜKLERıı
AMANN BENN ONLARR ıÇıNN DOĞURMUYorUMM SATENN KENDıMM ıÇıNNN
SENN NASILL HAMıLE KALDINN TÜP BEBEKLEMıı
TÜPP BEBEKLEMıı YOKSA NORMALL YOLLAMII
BıDAHAA DENERSENN YUMURTLAMAA ZAMNII TEK ıLıŞKıYLE KALMANN LAZIM YADAAA YUMURTA TAKıBıYLEE

canım benim çok geçmiş olsun ...kendine iyi bak canım

süper ya dur maşallahımızıı takalımm:roflol:

Kızlar bugÜn benım ıÇın dua edın ufakta olsa edın ltfen yarın 12.30 randavÜm var ınŞaallah ıstedıĞım haberı duyarım Çok heyacanlıyım az Önce uyuya kalmıŞım rÜyamda hep tatlı yedım ve bır oĞlan ÇocuĞu gÖrdÜm Çok mutlu oldum hayırlısı bakalım nolur bunu okuduktan sonra bana dua edın canlarım sızı sevıyorummm

hymarrry unutmuşummm tüp bebekle kalmışsınn canımm
okuuyunca doğumm hikayenii hatırladımm ve şuannn çok duygulandımm boşver sen onlarıı kızlarınla sen mutluysann yeterrrr

benim 9 haftalıktı normalde ama ultrasonda 8+6 görünüyodu.bişey soracam bilgisi olan varsa tabi.acaba benim bebeklerimin ölümünün cinsiyetle bir alakası olabilirmi.çünkü iki kızım var.allah onlara sağlılı uzun ömürler versin inşallah.hamileliklerimde falan hiçbir problem olmamıştı.ölenlerin ilki zaten erkekti.diğerleri erken dönemde öldükleri için bilmiyorum ama erkek olması için birkaç yöntem denemiştim.çevrenizde böyle durumu olan varsa paylaşırsanız sevinirim.gerçi ben doktora sordum.öyle bişey olmaz dedi.

amin canim amin insallah nasip olur aliskin sen insallah birde oglun olurrrr saglikli sihhatttlliii
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

allah sevdigi kulunu kız bebekle şereflendirir bizim oralarda öyle derler allah herkeze çocuklarının gününü görmeyi nasip etsin
çok teşekkür ederim,gerçekten benim için bir şeref onlar,gel gör ki insanlar için acınacak bir haldeymişim gibi muamele var
aminn canım çok teşekkür ederim,
cümlemizin evlatlarına inşallahh
aminn cnm cok sagolll
annenin tecrübelerinden yararlanmayııı isterizzz.en kısa zamandaa püf noktalarını aktarırsın artık bize:))
tamam canım,en kısa zamanda sorup öğrenceğim..
Allah bagışlasın bebekelrini cnm.sen ve kızlarınn cok güzelsiniz maşallahhhh.sende cok nurlusun bu arada:) memleket neresi?yaşın kac?
dogum hikayeni müsait oldugumda detaylı okuyacam inş.
:kedi: teşekkür ederim güzel sözlerin için canımm,
ben anne tarafından Doğma büyüme istanbullyum,fakat daha büyüklerde göçmenlik varmış,baba tarafımdan sinopluyum.27 yaşındayım,30a kadar bir üçüncü kısmet olur inşallah bana
Canımm utandımm,keşke ben de seni tanısaydım o halde,ikiz gebelikte takıldım daha çok,
teşekkür ederim güzel sözlerin içinn,
Eşimin tarafı çok ilginç canım,hangisini anlatsam öyle şok edicei şeyler var ki,hiç girmeye değmez muhabbetine,
bebeklerim tedaviyle oldular evet,zaten sıkıntılı bir süreçti beklemek,bir de cinsiyet düşünmedik hiç,
yumrtlama takibi tada tek ilişki olayını yazdım bir kenara inşallahh..
sana da sağlıkla kavuşmak nasip olsun evladına inşallah cnaımmmopuyorumnanaktan
amanınn 5 aylıkk olmuşuzzzzzzzzzzzzz
maşallahhhhh sizeeeee
hymarrry unutmuşummm tüp bebekle kalmışsınn canımm
okuuyunca doğumm hikayenii hatırladımm ve şuannn çok duygulandımm boşver sen onlarıı kızlarınla sen mutluysann yeterrrr
evet canımm,dondurulmuş embriyolar var,eğer istediğimiz zamanda hamile kalamazsak doktorum bana bi kıyak yapıcaanı söyledi ama bakalım,
Allah ne yazdı kaderimizea.s
amin canim amin insallah nasip olur aliskin sen insallah birde oglun olurrrr saglikli sihhatttlliii
delikafadulden kısmet canım,Allah ne taktir ettiyse inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…