- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.581
Paylaşmak istedimm:kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/324063-halem-sarem-bizimle.html
aminnnnallah sevdigi kulunu kız bebekle şereflendirir bizim oralarda öyle derler allah herkeze çocuklarının gününü görmeyi nasip etsin
inşallah gönlündekii olur canımm seninn için gönülden dua ediyorumm:)))
ilk bebeğimde öğrendiğimiz ana kadar kızım die sevioduk:))))))))))
dr oğlumuz olacak diyince pattadak kaldık ööle:)))
bundada kalbimin bi yerinde kız hissi var ama,
benim sadece sağ yumurtalıım var,sağ yumurtalıktan erkek bebek olma olasılığı yüksek die okudum hep,o nedenle kendimi erkek olacakmış gbi alıştırmaya çalışıorum:)))
yani ben karmakaışık düşünceler içindeyim,fikir yürütemiorum ama
etrafımdaki insanların yüzde 90'ı erkek diolar,
ama kalbi çok temiz bi komşum var, oda kız olcak bak gör dioooooooooooooo
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı diorum başka bişiy diyemiorumm.....
salı kontrolüm ve ikli testim var,sorcam bakalım doktora :))
hepinize çok teşekkür ederim.ben iyiyim.ağrım falan yok.çok üzgünüm .artık yavaş yavaş ümtlerimi kaybediyorum.allah hayırlı bir evladı hayırlı bir zamanda nasip etsin.
hemen kalp sesi duyulmuyo diye almadı.radyoloji doktoruna gönderdi.doplerle bakıldı.sonra alındı.doktorum çok ilgili.daha öncede ona gittiğim için artık bacı kardeş olduk.nerdeyse.
TEMMUZ
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|
1|Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26|6 Temmuz| |6.ay|
2|Zlato|16 Haziran|30 Haz-4 Tem|32 Gün|18 Temmuz| |İlk ay|
3|Eceiremnur|
4|Nefisem
5|İpmaladeniz|
6|Boncuk_|
[/table]
lütfen eksik bilgilerii yazalımmmm
boncuk senide ekledim burayaa.
bende merak ettim ve netten baktım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ve bebegin rahme daha ii tutunmasını saglıyormuşş
genelde çatlatma ignesinden sonra veriliyormuş ama ben ilk kez duydum sayende ögrenmiş olduk
hani catlatma ignesinden sonra yumurtan catlamazsa kist oluşuyor biliyorsun
progestan hapı bu kisti önlemede de kullanılıyormuş.ölen yumurta kist olmadan atılıyormuş vucuttan.
başka forumda kadının biri yazmış ama ne kadar dogru bilmiyorum
en iiyisi doktora sormak
elara can0677 arkadaşı hamile olmayıı deneyenler, listesinden kaldır canımm o hamile listesinde
Ay canımm benimm hoşgeldinnnnnn,hALE VE SARENıNN ANNESıNıı BURADAA GÖRMEKK BENı ÇOKK SEVıNDıRDıı SEN BENıı TANIMASANDAA B ENN SENıNN HAMıLELıKK DÖNEMıNıı OKUDUMMM HEPPhoşbulduuukk,çok teşekkür ederim,
burayı okumaya ve olaya hakim olmaya çalıştım ama inanılmaz bir hızla akıyorr,maşallahh
Allah senin ve herkesin gönlüne göre versin canım benimmopuyorumnanaktan
canım benim annem de biz üç kızdan sonra ben ünv. ye başladığımda bir erkek çocuk tuturmuş,şimdi 10 yaşındaopuyorumnanaktan
onun böyle erkek çocuk isteyenlere şifa gibi tavsiyeleri olur ama ben kendi erkek derdimi henüz ona açamadım pek,kızlarım daha çok küçük diye,
ama sorucam ve buraya yazıcam,çünkü belli saatlerde belli bi günde namazı ve kağıtlara bişey yazılı şeyler yuttuğunu biliyorum,
etrafımda erkek çocuk arzu eden çok kişi var,takip edicem burayı canım,
size de yazarım inşallahh
çok sağol canım kızlarımdan yana hiç biiiirrr sıkıntım yok,
biz de üç kızkardeş ardarda beraber büyüdük,şimdi evlensek bile hep beraber olmak çocuklarımız beraber büyütmek istiyoruz,
ne kadar arkadaşımız olsa da kardeş olarak hep beraberiz,bu çok farklı bişeyy,
ama kahretsin ki,daha hamileliğimden beri duymadığım şey kalmadı...
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallhhh:Saruboceq:
hepinize çok teşekkür ederim.ben iyiyim.ağrım falan yok.çok üzgünüm .artık yavaş yavaş ümtlerimi kaybediyorum.allah hayırlı bir evladı hayırlı bir zamanda nasip etsin.
Hemen kalp sesi duyulmuyo diye almadı.radyoloji doktoruna gönderdi.doplerle bakıldı.sonra alındı.doktorum çok ilgili.daha öncede ona gittiğim için artık bacı kardeş olduk.nerdeyse.
Bütün kız anaları toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz erkek cocuk istiyoz istiyoz istiyozz
Bunun için zorlandık zorlandık zorlandık
Bir o kadar bellidir ki hedefleri
1 dua , bir ovulasyon ,1 y spermi hep sohbetleri
Üç bunu yönetmek bebek işi
Yormadan sormadan sormadan yormadan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım elaraya bilgi vericemde daha yeni olduğum için SAT nedemek anlamadım
ece sendemii erkekk istiyordunn canımm
yaa b en unutuyorumm kim kız istiyordu kim erkekk listeye baksamda
amin canim amin insallah nasip olur aliskin sen insallah birde oglun olurrrr saglikli sihhatttlliiibu ikiz erkek sözünü tek söyleyen sen değilsin var ya,bu ara birbirinden habersiz belki 5-6 kişiden duydum
inşallah hayra işarettir,çünkü ikiz gerçekten zor,
ama yne de hayır diyemem sanırımmmopuyorumnanaktan
Rabbim hakkımızda hayırlısını versinn hepimize
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooBütün kız anaları toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz erkek cocuk istiyoz istiyoz istiyozz
Bunun için zorlandık zorlandık zorlandık
Bir o kadar bellidir ki hedefleri
1 dua , bir ovulasyon ,1 y spermi hep sohbetleri
Üç bunu yönetmek bebek işi
Yormadan sormadan sormadan yormadan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim,gerçekten benim için bir şeref onlar,gel gör ki insanlar için acınacak bir haldeymişim gibi muamele varallah sevdigi kulunu kız bebekle şereflendirir bizim oralarda öyle derler allah herkeze çocuklarının gününü görmeyi nasip etsin
tamam canım,en kısa zamanda sorup öğrenceğim..aminn cnm cok sagolll
annenin tecrübelerinden yararlanmayııı isterizzz.en kısa zamandaa püf noktalarını aktarırsın artık bize:))
:kedi: teşekkür ederim güzel sözlerin için canımm,Allah bagışlasın bebekelrini cnm.sen ve kızlarınn cok güzelsiniz maşallahhhh.sende cok nurlusun bu arada:) memleket neresi?yaşın kac?
dogum hikayeni müsait oldugumda detaylı okuyacam inş.
Canımm utandımm,keşke ben de seni tanısaydım o halde,ikiz gebelikte takıldım daha çok,Ay canımm benimm hoşgeldinnnnnn,hALE VE SARENİNN ANNESİNİİ BURADAA GÖRMEKK BENİ ÇOKK SEVİNDİRDİİ SEN BENİİ TANIMASANDAA B ENN SENİNN HAMİLELİKK DÖNEMİNİİ OKUDUMMM HEPP
bBEBEKLERİNİİ HEP TAKİP ETMİŞTİMM
BİZİMDE İKİZLERİMİZZ VAR KAYNIMINN ÇOKK TATLILARR NİDA VE NİSA HANFENDİİ BİZİMKİLERR
AMA VARYA EŞİNİNN TARAFI ÇOKK YANLIŞŞ YAPMIŞŞ HEMM SEN ONLARA İKİZ DOĞURMUŞSUNNN EL ÜSTÜNDE TUTMALARI LAZIM SENİİ,AMAN BİZİMKİLER FARKSIZMIII
ELTİMM İKİZ HAMİLEYKENN BİRİ KIZ DİĞERİİ ERKEKK DEMİŞLERR,
DOĞUMDA 2 TANE KIZ OLUNCAA BUNUU DUYANN KAYINBABAMMM YUKARII DAHİİ ÇIKMAMIŞŞ ÇOKK ÜZÜLMÜŞŞ BEYEFENDİİİ,SOYİSİMLERİİ YÜRÜMİCEK YA BENDE VAR 2 TANEE KIZZZZ YAA
BİDE BENİMKİİ EN BÜYÜKLERİİ
AMANN BENN ONLARR İÇİNN DOĞURMUYorUMM SATENN KENDİMM İÇİNNN
SENN NASILL HAMİLE KALDINN TÜP BEBEKLEMİİ
TÜPP BEBEKLEMİİ YOKSA NORMALL YOLLAMII
BİDAHAA DENERSENN YUMURTLAMAA ZAMNII TEK İLİŞKİYLE KALMANN LAZIM YADAAA YUMURTA TAKİBİYLEE
maşallahhhhh sizeeeeeamanınn 5 aylıkk olmuşuzzzzzzzzzzzzz
evet canımm,dondurulmuş embriyolar var,eğer istediğimiz zamanda hamile kalamazsak doktorum bana bi kıyak yapıcaanı söyledi ama bakalım,hymarrry unutmuşummm tüp bebekle kalmışsınn canımm
okuuyunca doğumm hikayenii hatırladımm ve şuannn çok duygulandımm boşver sen onlarıı kızlarınla sen mutluysann yeterrrr
delikafaduldenamin canim amin insallah nasip olur aliskin sen insallah birde oglun olurrrr saglikli sihhatttlliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?