- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.621
cnm ellerıne saglık super olmus ıns ogluslarımızıda yanına eklersın bı benmıyım 3 kızım olan yhu:):)):):)):))):):HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR
[table="head"]No|Nick|Sat|Cocuk|Bebek Cinsiyeti|
1|Karabiber01|1 Mart|2 Kızı|Erkek|
2|Bebish22|8 Nisan|1 Oglu|
3|Nisandakar|9 Mayıs|1 Kızı|
4|Fhna|9 Mayıs|
5|Can0677|19 Mayıs|1 Kızı|
[/table]
HAMİLE KALMAYI DENEYEN ARKADAŞLAR
HAZİRAN
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
1|Berra10|15 Mayıs|29 Mayıs|28-30 Gün|12-13 Haziran|Negatif|ilk ay|1 Kızı||
2|qwert|18 Mayıs| |28 Gün|14 Haziran|Negatif|2.5 yıl|1 Kızı|
2|Truf|24 Mayıs|5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif| |1 Kızı|
3|Sellvi|26 Mayıs |5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|3.ay|1 Kızı|
4|Can0677|19 Mayıs|5 Haziran|28-29|19 Haziran|Pozitif|6.ay|1 Kızı|
5|Mimoza|26 Mayıs|8 Haziran|28 Gün|22 Haziran|Negatif|4.ay|2 Kızı|
6|Egem_2011|26 Mayıs|10 Haziran|26-28 Gün|20-22 Haziran|Negatif| |1 Kızı|
7|Harnn| |Sık ilişki|35 Gün|24 Haziran| |4.ay|
[/table]
TEMMUZ
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
1|Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26|6 Temmuz| |6.ay|
2|Zlato|16 Haziran|30 Haz-4 Tem|32 Gün|18 Temmuz| |İlk ay|1 Oglu|
3|Eceiremnur| | | | | | |1 Kızı|
4|Nefisem| | | | | | |1 Kızı|
5|İpmaladeniz| | | | | | |Yok|
[/table]
HAMİLELİK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR
[table="head"]No|Nick|Deneme Tarihi|Çocuk|
1|Aytence|Temmuz|1 Kızı
2|Boncuk_|Temmuz|1 Kızı|
3|Vendetta|Temmuz|1 Kızı|
4|Matematik|Agustos|1 Kızı|
5|Dilem85|Ekim|1 Kızı|
6|GurbetGüzeli|Aralık-Ocak|2 Oglu-1 Kızı|
7|Gamzecim|Mart|3 Kızı|
8|Helenx|Agustos|2 Kızı|
9|Umut_11| |1 Kızı|
10|Dimusevmer|
11|&Ebru&| |1 Kızı|
12|Hdegirmenci| |2 Kızı|
13|EIara| |1 Kızı|
[/table]
arkadaşlar cocuk sayısı ve cinsiyetelrinide ekledimm.hatırladıklarımı yazdım yalnış varsa düzeltelim.eksikleri yazalımmm
bu arada kızlar iki kızımın üzerine en doğru zaman ne zaman olur sizce bir kardeş düşünmek için?
cnm hg ıns hayırlısıyla buyutursun kızlarınıı ınan ben cok agladıgım noktalar oldu sozler laflarla ama sımdı dıyorumkı neden uzdum kendımı densızler yuzunden hıc takma degmıyor cunku onlar bızım yavrularımız .....konusupda defolup gıdenlerın degıl.... ama valla benımkılerın arasında cnm 3.5 6 yas var kızların cnm ama en guzelı fazla ara vermeden yapmak cunku herseye basdan gerı donuyon tam rahatlıyon oyuzden 2 yası doldurdularmı cok guzel gıbı gelıyo bana 3 yasında olurlar zaten dogasıya kadar
kızlar muhtemelen topiğin geçmiş kısımlarında vardır ama tekrar hatırlanması açısından bikaç bişey buldum netten:
* Erkek çocuk sahibi olmak için bol kırmızı et tüketilmeli, tuzlu yenmeli, baba adayları gazlı içecekleri bolca tüketmelidir.
* Kız çocuk sahibi olmak için çiftler bolca balık eti ve sebze tüketmeli, kadınlar tatlı yiyecekler tüketmelidir.
* Erkek çocuk sahibi olmak için ilişkiden sonra kadın yerinden bir süre kalkmamalı veya ayakta ilişki pozisyonu tercih edilmeli, önce erkeğin orgazm olmasına izin verilmelidir.
* Kız çocuk sahibi olmak için misyoner (kadın altta) pozisyon tercih edilmeli, kadının ilişkiyi başlatmasına ve daha önce orgazm olmasına izin verilmelidir.
* Erkek çocuk sahibi olmak için gece saatlerinde ilişkide bulunulmalı, tercihen ay hilalde olmalı, ilişki için ayın tek sayılı günler tercih edilmelidir.
* Kız çocuk sahibi olmak için öğleden sonra ilişkide bulunulmalı, ayın çift sayılı günlerinde beraber olunmalıdır.
ayrıca bikaç da istatistik var:
Bazı yayınlarda anne adayının beslenmesiyle doğacak bebeğin cinsiyeti arasında ilişki saptanmıştır. Sodyum ve potasyumdan zengin beslenen anne adaylarının daha çok erkek çocukları, kalsiyum ve magnezyumdan beslenen anne adaylarının ise daha çok kız çocukları olmuştur.
Balıkçılıkla geçinen toplumlarda erkek/kız oranı daha yüksektir.
Alkollü içecek sanayinde çalışanların daha çok kızları olmaktadır.
1960-70'li yıllarda ineklerin daha çok gelişmesini sağlamak için östrojen hormonu verildiği dönemde kasapların daha çok kızları olduğu gözlenmiş, daha sonra ineklere testosteron verilmesiyle durum tersine dönmüştür.
Stresli işlerde çalışanların (savaş uçağı pilotları) daha çok kızları olmaktadır.
Büyük savaşlardan hemen sonra erkek bebek doğumunda büyük artışlar gözlenmektedir. Bu durum stresin azalmasına bağlı olabileceği gibi beslenme özelliklerinin değişmesine de bağlı olabilir.
Şizofrenili kadınların daha çok kız çocukları olmaktadır.
Multipl sklerozlu kadınların daha çok erkek çocukları olmaktadır.
Prostat kanseri gelişenlerle gelişmeyenler geriye dönük incelendiğinde prostat kanseri olanların daha çok erkek çocuklarının olduğu gözlenmektedir.
Batı Afrika'daki iki büyük kızamıkçık salgınının bitmesinden sonra erkek bebek doğumunda büyük artışlar gözlenmiştir.
Erkek anestezi uzmanlarının daha çok erkek çocukları olmaktadır (anestezi gazlarının etkisi?)
canım benimde 8 yaşında bir kızım var onuda yaz istersen...
yok tatlım ya ben sana bırsey demıorum zaten hanı benım kafam karıstı ondan soruyorum mesala gecmıs sayfaları okursan orda arkadaslar once kadın yada aynı anda dıyor mesala :)))
ıkıncısı kız ıcın sebze denılıyor ama madem erkek ıcın alkalınlı beslenmek lasım sebze alkalın grubuna gırıyor yanı ben kendı kafamı aydınlatmaya calısıorum ondan :=))))))
kızlar merhaba yardımınıza ıhtıyacım var sımdı benım bugun kasıklarımda cok agrı vardı saat oglen 2 gıbı ovulasyon testı yabtım cıft kırmızı cızgı cıktı.sımdı yıne yabtım kırmızı cızgıler yıne cıft ancak bırısı daha soluk.daha once yabtıklarımda tek cızgı cıkyordu buyuk ıhtımal yumurtam catladı yada catlıycakmı yanı ben nezaman bırlıkte olmalıyım esımle? bugunmu yarınmı
bırde cok ılgınc 5 gun once yumurtamın catlaması lasımken bugun catladı ıyıkı testı almısım yaa
anlıyorum canım bu arada
Advanced Woman Calendar 3.0 - Detayli Tanitimi, Kullanici Yorumlari - innDir.com
yukarıdaki linkten bu programı indirirseniz çok yardımcı oluyo muhtemelen biliyosunuzdur ama...
gerçi trial versiyon ama 1 ay boyunca herşeyi not edebiliyosunuz ısı değerleri falan ayrıca kız ve erkek çocuk zamanlarını da gösteriyo..
kız erkek zamanları nerede onu bulamadım,
kızlar bir de her ayın belli dönemi ilişkisinde kız,yada belli dönemi ilişkisinde erkek olabiliyor mu,
bu anlamda çin takvimini dikkate almıyormusunuz?
canım normalde trial sürümlerde göstermiyor bu
3.0 sürümün de sağ üst köşede hedefim kısmında
yine kız çocuk ve erkek çocuk seçeneklerini
işaretliyemiyo olsan da takvimde hamile kalabilmek
için uygun kısımlara tıklamadan mause bıraktığın zaman bilgi
çıkıyo kız veya erkek çocuk diye.. biraz karışık oldu ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?