- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.661
elara cnm hanı ben test yabıyorum bı kac gundur benım tek cızgı cıkıyordu bugun cıft cızgı cıktı saat 2 de aksam 7 gıbıde yabtım ıkı cızgı bırısı sılık cıktı.yumurtlama bugun oldu demekkı pekı ben sımdı bugecemı yoksa yarınmı :))))
kıslar slm yeni katılıyorum aranıza bende 2.bebişi düşünüyorum Allahın izniyle boncuğun arkadaşıyım biras geçmiş sayfalara bakıp geliorum herkese bol şans:)
kızlar bu arada yeni bişey duydum kadınların 4 yılda bir, erkeklerinde 3 yılda bir
kanları değişiyomuş buna göre eşlerin doğdukları günlerden
başlayıp kadının doğum tarihine 4 yıl erkeğinde 3 yıl
ekleyerek bebeğin doğduğu yıl babanın kan değiştirdiği yıla
denk geliyosa erkek annenin kine geliyosa kız oluyomuş
-aradaki yıllar noluyo bilmiyorum ama onlar açıkda kalıyolar:)))-
bunları çocukları olan varsa bi deneseler..
anladımma.s
bu işlerde insanlar önce bu çin takvime bakıyorlar ya hani ondan şeettim,
ama burda aşmışsınız olayı bütün teoriler havada uçuşuyor valla,bayıldım
Allah gönülne göre versin canımm
biraz geçmişe baktımda bende tecrübelerimi paylaşmak istiyorum arkadaşlar benim oğlum var ve ben ateş ölçerek yumurtlama dönemimi belirlemiştim yumurtlama döneminde vücud ısısı 38 leri buluyor gün aşırı ilişkiye girerek ilişki sonrasında bir müddet yerimden kalkmadım hergün süt içtim eşime çok koyu sade kahve içirdim ilişkiden yarım saat önce,ayrıca fındık fıstık keçiboynuzu pekmezi kuru incir kuru kayısı ve balla hazırladığım karışımdan eşime yedirdim bir büyüğümden duyarak uyguladığım bu yöntemlerle (artık tesadüfmü oldu bilemem tabii ) erkek çocuğum oldu...
ilk cocugunda yöntem denemekk nerden aklına geldi yaw:)
ben daha bu yıl ögrendim böle yöntemler oldugunu.bilsemde uygulamazdım gerci.ilk hamilelikte cinsiyet 2.planda kalır genelde.yani ben öle düşünmüştüm.
ilk başta acaba hamile kalabilcemmi diye tedirgin oldum,hamile kalmak için yöntemelr deniyordum.neyseki ilk denemede kızıma hamile kaldımm
ay cnm ınan supersın ya ıns bunları yaparda hamıs kalırız ogluslarımıza ınsssssssssboncuk sana hangisi mantıklı geliyorsa onu yap.birbiriyle alakası olmayan bi cok yöntem yazıyor nette.
ben mantıgımla hareket ediyorum acıkcası.her yazılana inanmıyorum
mesela y spermi için vajinanın alkali olması gerekiyor.bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişi.
bundan yola cıkarak vucudu ve vajinayı alkali yapmamızz için diet yapmamız yada vajinal duşlar yapmak lazım.
besinlere baktıgımızda sebze meyve grubu genelde alkali,
süt ve ürünleri,et grubu genelde vucuda asidik atık bırakıyorr.
buna göre sebze meyve agırlıklı erkek bebek için ideal
et ve süt ürünleri kız bebek için.
benim mantıgım bunları kabul ediyor acıkcası.
diger soruna gelince:
kadının önce boşalmasının geregi şunlar
-kadın ilk orgazm oldugunda vajina alkali hale geliyor.sonrasında erkek derin boşaldıgında hızlı olan y ler onlar için uygun ortam olan alkali sıvıda hızlıca yumurtaya ulaşabiliyorlar
-ayrıca normalde spermler 1 saatte yumurtaya ulaşırlar.ama önce kadın orgazm oldugunda rahimde kasılma oluyor ve spermler 5 dk da yumurtaya ulaşıyor.y lerde hızlı oldugundan yumurtaya ilk onların gitmesi muhtemell
Do you understand? :))
buna ragmen kızım oldu derken??zatenn yaptıklarınızz kız cocuk içinn ideal şeyler
ortada bilimsel yöntemler varken sadece takvime baglı kalarak hareket etmek mantıklı degil
ben şöle yapcam.mesela çin ve kameri takvime göre aralık ve ocak ayında bende erkek gösteriyor.o tarihlerde diger yöntemlerimi deneyebiliirm.ama belki daha öncede hamle kalabilirim bilmiyorum
kızımda hiç bi takvim tutmadıgı için takvimlere pek iananmıyorum.ama keşke dememek için deneyebilirim
aylınkaan oncelıkle hg cnm bılgılerın ıcın cok tsk valla cnm bravo ılk cocukda bunları yapmıssın bende elaracım ınan ılk bebekde acaba olacakmı dıye hıc aklıma gelmemıstı saldım cayıraydı ıkıncıde ole 3 de kaza kurbanı:):)):) ıns 4. de deneyecem cnm ıns da olur mevlam buyuk hepımıze ıns
ay cnm ınan supersın ya ıns bunları yaparda hamıs kalırız ogluslarımıza ınsssssssss
bu arada kızlar iki kızımın üzerine en doğru zaman ne zaman olur sizce bir kardeş düşünmek için?
16.01.1979dogum tarihin kac gamzeee
16.01.1979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?