bebek cinsiyet belirleme..

canım bende o testlerden yaptım
benim ikinci çizgi birinciden daha koyu çıkmıştı
benim ertesi gün ve bi gün sonrasında ilişki oldu
zaten testi içinden çıkan kağıttada o şekil yazıyo
yani çift çizgiyi gördükten 24 yada 48 saat sonra ilişki diyor

tüp bebekteki embriyo transferinde çatlatma iğnesinden 37-38 saat sonra embriyo trasfer edilir,
buna göre iki çizginin d ekoyu olduğunu söylediğin 2 yani 14.00 ten sonra 37-38 saat yarın 23-24 lere geliyor canım,
bu işte yeniyim ben bana güvenme ama teknik olarak bildiğimi paylaştım..

cevaplarınız ıcın tsk ederım arkadaslar .ovulasyon kısmındakı kızlarda cıft cızgıyı gordugunde olsun yazmıslar sanırım buda bıraz bızım kendımızı uygun gordugumuz zamanla alakalı demın elaranınd edıgı gıbı mantıgıma hangısı yatkın gelıyorsa onu yabmak gıbı yanı .

biraz geçmişe baktımda bende tecrübelerimi paylaşmak istiyorum arkadaşlar benim oğlum var ve ben ateş ölçerek yumurtlama dönemimi belirlemiştim yumurtlama döneminde vücud ısısı 38 leri buluyor gün aşırı ilişkiye girerek ilişki sonrasında bir müddet yerimden kalkmadım hergün süt içtim eşime çok koyu sade kahve içirdim ilişkiden yarım saat önce,ayrıca fındık fıstık keçiboynuzu pekmezi kuru incir kuru kayısı ve balla hazırladığım karışımdan eşime yedirdim bir büyüğümden duyarak uyguladığım bu yöntemlerle (artık tesadüfmü oldu bilemem tabii ) erkek çocuğum oldu...

kıslar slm yeni katılıyorum aranıza bende 2.bebişi düşünüyorum Allahın izniyle boncuğun arkadaşıyım biras geçmiş sayfalara bakıp geliorum herkese bol şans:)

h.g aylin.bi oglun var sanırım Allah bagışlasın.kız bebekmi istiyorsun?
ne zaman düşünüyorsun hamilelik??

bu yönteme rus takvimi deniyor.senin bu hesabı otamatik hesaplayan takvim varr.
google otomatik rus takvimi yazarsan görürüsün cnm.

aminn sagol cnm

ilk cocugunda yöntem denemekk nerden aklına geldi yaw:)
ben daha bu yıl ögrendim böle yöntemler oldugunu.bilsemde uygulamazdım gerci.ilk hamilelikte cinsiyet 2.planda kalır genelde.yani ben öle düşünmüştüm.
ilk başta acaba hamile kalabilcemmi diye tedirgin oldum,hamile kalmak için yöntemelr deniyordum.neyseki ilk denemede kızıma hamile kaldımm

aylınkaan oncelıkle hg cnm bılgılerın ıcın cok tsk valla cnm bravo ılk cocukda bunları yapmıssın bende elaracım ınan ılk bebekde acaba olacakmı dıye hıc aklıma gelmemıstı saldım cayıraydı ıkıncıde ole 3 de kaza kurbanı:):)):) ıns 4. de deneyecem cnm ıns da olur mevlam buyuk hepımıze ıns

ay cnm ınan supersın ya ıns bunları yaparda hamıs kalırız ogluslarımıza ınsssssssss

kız elaracım banada bakarmısın cnm kamerı takvıme gore ?????hangı ay erkek aralıkdan sonra kı aylar opuyorumnanaktan

ay cnm ınan supersın ya ıns bunları yaparda hamıs kalırız ogluslarımıza ınsssssssss

aminnnnn

bu arada kızlar iki kızımın üzerine en doğru zaman ne zaman olur sizce bir kardeş düşünmek için?

kızların emiyormu?
ben yaş farkı cok olması taraftarı degilim.
kızım emmeseydi 6 aylıkken tekrar hamile kalcaktım,ikiz gibi büyüsünler istedim ama kıyamadım kızıma emdigi için
maşallahh halaa emiyorr .2 yaşında memeyi bıraktırcam ,ondan sonra hamilelik planlıyorum inş.
cok yaş farkı oldugunda ilk cocuk cok eziliyor bence.cünkü bilincli oluyor herlşeyi anlıyor ve kıskanclıkk cok fazla oluyor
ama 1-2 yaşındaki bebekelrde kıskanclık duygusu pek yok.
2 arkadaşım var kızları 5 yaşında ikisininde biri dogurdu digeri bu hafta dogurcak
o kadar pişmanlarki peşpeşe dogurmadıklarınaa.kızlarıı yeni bebekleri cok kıskanıyorlarmışş.cok sıkıntılı günler geciriyorlar anlıyacagınn
bebekler 2 yaşındayken hamile kalmak mantıklı geliyor banaa

arkadaşlar vendetta arkadaşın verdigi linkten programı indirin cok güzel bi programm
http://www.inndir.com/Advanced_Woman_Calendar-38804p.html
program ingilizce ,türkceye cevirmek için;
sol üstte file--->ilk yazan secenege tıklayın dil secenekleri var.türkceyi secip kaydetin
takvimdeki günlerin üstüne geldiginizde acıklamalar yazıyorr
ateş derecelrinizide girebiliyorsunuz size gafik cıkartıyor sanırımm
fırsat buldukca incelicem.sizde inceleyin güzel bişiye benziyor

çin takvimi bu zaten.otomatik hesaplıyor
bi takvim daha var onu bulmaya calışıyorum.kameri yaşını o takvimden bak ikisinin ortak oldugu ayları baz alabilirsin
takvimi bulursam yollarım link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…