- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.641
ya cnm ıste benım tam sorum bu suanda ben ındırdım normalde 29 unda yumurtlamam lasımdı bu programa gore 3 nu gosterıo ben bugun ıkı cızgı cıktı yanı bugun yumurtladım
programın türkçe seçeneği yoktu,ama böyle de çözdüm,sadece kız-erkek olayını anlayamamıştım,onu da anladım,
bir de sorumu tekrar edeyim,
örneğin çin takviminde filanca aylar erkek filancaları kız iken bu takvime göre aynı ayda ilişkiye girdiğin azmana göre kız çocuğuna da sahip olabiliyorsun,erkeğe de..
dolayısıyla siz çin takvimini dikkate almıyormusunuz bu işlerde?
Kızlar bugÜn benİm İÇİn dua edİn ufakta olsa edİn ltfen yarın 12.30 randavÜm var İnŞaallah İstedİĞİm haberİ duyarım Çok heyacanlıyım az Önce uyuya kalmıŞım rÜyamda hep tatlı yedİm ve bİr oĞlan ÇocuĞu gÖrdÜm Çok mutlu oldum hayırlısı bakalım nolur bunu okuduktan sonra bana dua edİn canlarım sİzİ sevİyorummm
benim 9 haftalıktı normalde ama ultrasonda 8+6 görünüyodu.bişey soracam bilgisi olan varsa tabi.acaba benim bebeklerimin ölümünün cinsiyetle bir alakası olabilirmi.çünkü iki kızım var.allah onlara sağlılı uzun ömürler versin inşallah.hamileliklerimde falan hiçbir problem olmamıştı.ölenlerin ilki zaten erkekti.diğerleri erken dönemde öldükleri için bilmiyorum ama erkek olması için birkaç yöntem denemiştim.çevrenizde böyle durumu olan varsa paylaşırsanız sevinirim.gerçi ben doktora sordum.öyle bişey olmaz dedi.
İNŞ.ERKEK istiyorum bir kaç yöntem denedim ama yarın hamilelik varmı yok mu belli olacak
öglen 2 de yaptıgın testte iki cizgide aynı koyuluktamıydı??kızlar merhaba yardımınıza ıhtıyacım var sımdı benım bugun kasıklarımda cok agrı vardı saat oglen 2 gıbı ovulasyon testı yabtım cıft kırmızı cızgı cıktı.sımdı yıne yabtım kırmızı cızgıler yıne cıft ancak bırısı daha soluk.daha once yabtıklarımda tek cızgı cıkyordu buyuk ıhtımal yumurtam catladı yada catlıycakmı yanı ben nezaman bırlıkte olmalıyım esımle? bugunmu yarınmı
bırde cok ılgınc 5 gun once yumurtamın catlaması lasımken bugun catladı ıyıkı testı almısım yaa
senın yazında sebze kız ıcın dıyor yanı bu konuda aklım cok karısık vallahı artık hayırlısı dıyelım
cogu yerde erkek bebek ıcın kadının daha once orgzm olması yada aynı anda olması denılıyor buda sımdı bı soru ısaretı oldu kafamda???
bu ıkı konuda kafam takıldı mesala ben sebze olarak semız otu dere otu roka tere domates salatalık meyvelerden uzum kavun buna dahılen bol lımon soda tuketıyorum hatamı yabıyorum acaba:sinifsinif:
boncuk sana hangisi mantıklı geliyorsa onu yap.birbiriyle alakası olmayan bi cok yöntem yazıyor nette.
ben mantıgımla hareket ediyorum acıkcası.her yazılana inanmıyorum
mesela y spermi için vajinanın alkali olması gerekiyor.bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişi.
bundan yola cıkarak vucudu ve vajinayı alkali yapmamızz için diet yapmamız yada vajinal duşlar yapmak lazım.
besinlere baktıgımızda sebze meyve grubu genelde alkali,
süt ve ürünleri,et grubu genelde vucuda asidik atık bırakıyorr.
buna göre sebze meyve agırlıklı erkek bebek için ideal
et ve süt ürünleri kız bebek için.
benim mantıgım bunları kabul ediyor acıkcası.
diger soruna gelince:
kadının önce boşalmasının geregi şunlar
-kadın ilk orgazm oldugunda vajina alkali hale geliyor.sonrasında erkek derin boşaldıgında hızlı olan y ler onlar için uygun ortam olan alkali sıvıda hızlıca yumurtaya ulaşabiliyorlar
-ayrıca normalde spermler 1 saatte yumurtaya ulaşırlar.ama önce kadın orgazm oldugunda rahimde kasılma oluyor ve spermler 5 dk da yumurtaya ulaşıyor.y lerde hızlı oldugundan yumurtaya ilk onların gitmesi muhtemell
Do you understand? :))
bu arada aklıma gelmısken ben kızıma hamıle kaldıqımda esım once olmustu ayrıca esım cok fazla gazlı ıcecek tuketırdı gunde nerdeyse 1 lıtre kola ama buna ragmen kızm oldu.sımdı ıkımızde kola ıcmıyoruz onun yerıne bol bol soda ıcıyoruz buda bı soru ısaretı benım ıcn
kız erkek zamanları nerede onu bulamadım,
kızlar bir de her ayın belli dönemi ilişkisinde kız,yada belli dönemi ilişkisinde erkek olabiliyor mu,
bu anlamda çin takvimini dikkate almıyormusunuz?
kızlar bu arada yeni bişey duydum kadınların 4 yılda bir, erkeklerinde 3 yılda bir
kanları değişiyomuş buna göre eşlerin doğdukları günlerden
başlayıp kadının doğum tarihine 4 yıl erkeğinde 3 yıl
ekleyerek bebeğin doğduğu yıl babanın kan değiştirdiği yıla
denk geliyosa erkek annenin kine geliyosa kız oluyomuş
-aradaki yıllar noluyo bilmiyorum ama onlar açıkda kalıyolar:)))-
bunları çocukları olan varsa bi deneseler..
ortada bilimsel yöntemler varken sadece takvime baglı kalarak hareket etmek mantıklı degil
ben şöle yapcam.mesela çin ve kameri takvime göre aralık ve ocak ayında bende erkek gösteriyor.o tarihlerde diger yöntemlerimi deneyebiliirm.ama belki daha öncede hamle kalabilirim bilmiyorum
kızımda hiç bi takvim tutmadıgı için takvimlere pek iananmıyorum.ama keşke dememek için deneyebilirim
cnm suanda takvıme bakmampek onemlı deqıl test yabıodum hergun tek cızgı cıkıodu bugun koyu ıkı cızgı cıktı aksam uzerı ıkı cızgı bırı sılık cıktı acaba catladımı yumurtam yarınımı beklesem bu gecemı yoksa bu konuda bılgısı olan yokmu
elara cnm hanı ben test yabıyorum bı kac gundur benım tek cızgı cıkıyordu bugun cıft cızgı cıktı saat 2 de aksam 7 gıbıde yabtım ıkı cızgı bırısı sılık cıktı.yumurtlama bugun oldu demekkı pekı ben sımdı bugecemı yoksa yarınmı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?