bebek cinsiyet belirleme..

ya cnm ıste benım tam sorum bu suanda ben ındırdım normalde 29 unda yumurtlamam lasımdı bu programa gore 3 nu gosterıo ben bugun ıkı cızgı cıktı yanı bugun yumurtladım

canım sağ tarafta dönem kısmı var ya
(bu arada türkçe değilse sol üstten
sırasıyla file-configure-ve
genel ayarlardan dil seçeneğini türkçe yapabilirsin)
dönem kısmında otomatik ve manuel ayarlar seçeneği var
adet döngün farklıysa ordan manuel seçeneğini
işaretleyip döngünü yazarsan belki yumurtlama
gününü doğru verebilir..

hymarry;
ben yeterince karıştırmıştım oysa ki:)))
verdiğim linkten indirdiğinde ve türkçeye çevirdiğinde
kolaylaşıyo sonra adet gününü girdiğinde
yumurtlama günün ve gebe kalmak için doğru günleri farklı renklerle
gösteriyo sana da gebe kalmak için uygun günlere gelip beklemek kalıyo:)))

programın türkçe seçeneği yoktu,ama böyle de çözdüm,sadece kız-erkek olayını anlayamamıştım,onu da anladım,
bir de sorumu tekrar edeyim,
örneğin çin takviminde filanca aylar erkek filancaları kız iken bu takvime göre aynı ayda ilişkiye girdiğin azmana göre kız çocuğuna da sahip olabiliyorsun,erkeğe de..
dolayısıyla siz çin takvimini dikkate almıyormusunuz bu işlerde?

bunda çin takvimi yerine topik de bahsedilen
yumurtlamadan önce ve sonraki durum baz alınıyo sanırım

Hakkında hayılrısı olsuın cnm.inşallahh hamilesindirrr ve saglıklı hayılrı bi oglun olurrrr

ilerki sayfalarda arkadaşlar sordugun soruyla ilgili örnekler verdiler cnm

İNŞ.ERKEK istiyorum bir kaç yöntem denedim ama yarın hamilelik varmı yok mu belli olacak

gızzzz hangi yöntemleri denedin bakimmmm

öglen 2 de yaptıgın testte iki cizgide aynı koyuluktamıydı??
bu ay benimde gec catladı yumurtaa.regli olmama 1 hafta var daha yeni akıntım oluyor.diger günler kuruyduu geneldee

cnm suanda takvıme bakmampek onemlı deqıl test yabıodum hergun tek cızgı cıkıodu bugun koyu ıkı cızgı cıktı aksam uzerı ıkı cızgı bırı sılık cıktı acaba catladımı yumurtam yarınımı beklesem bu gecemı yoksa bu konuda bılgısı olan yokmu

kıslar slm yeni katılıyorum aranıza bende 2.bebişi düşünüyorum Allahın izniyle boncuğun arkadaşıyım biras geçmiş sayfalara bakıp geliorum herkese bol şans:)

boncuk sana hangisi mantıklı geliyorsa onu yap.birbiriyle alakası olmayan bi cok yöntem yazıyor nette.
ben mantıgımla hareket ediyorum acıkcası.her yazılana inanmıyorum
mesela y spermi için vajinanın alkali olması gerekiyor.bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişi.
bundan yola cıkarak vucudu ve vajinayı alkali yapmamızz için diet yapmamız yada vajinal duşlar yapmak lazım.
besinlere baktıgımızda sebze meyve grubu genelde alkali,
süt ve ürünleri,et grubu genelde vucuda asidik atık bırakıyorr.
buna göre sebze meyve agırlıklı erkek bebek için ideal
et ve süt ürünleri kız bebek için.
benim mantıgım bunları kabul ediyor acıkcası.

diger soruna gelince:
kadının önce boşalmasının geregi şunlar
-kadın ilk orgazm oldugunda vajina alkali hale geliyor.sonrasında erkek derin boşaldıgında hızlı olan y ler onlar için uygun ortam olan alkali sıvıda hızlıca yumurtaya ulaşabiliyorlar

-ayrıca normalde spermler 1 saatte yumurtaya ulaşırlar.ama önce kadın orgazm oldugunda rahimde kasılma oluyor ve spermler 5 dk da yumurtaya ulaşıyor.y lerde hızlı oldugundan yumurtaya ilk onların gitmesi muhtemell

Do you understand? :))

kızlar bu arada yeni bişey duydum kadınların 4 yılda bir, erkeklerinde 3 yılda bir
kanları değişiyomuş buna göre eşlerin doğdukları günlerden
başlayıp kadının doğum tarihine 4 yıl erkeğinde 3 yıl
ekleyerek bebeğin doğduğu yıl babanın kan değiştirdiği yıla
denk geliyosa erkek annenin kine geliyosa kız oluyomuş
-aradaki yıllar noluyo bilmiyorum ama onlar açıkda kalıyolar:)))-
bunları çocukları olan varsa bi deneseler..

alkisalkisalkis bu tüm topiğin özeti bi mesaj olmuşş

aylıncımmmm hosgeldın tatlım benımmmm hadı oku gelll

elara sende hosgeldın cnm benım valla gozum senı arıyor soruyom soruyom cvp alamıyorum bende sana katılıyorum alkalı ıle soyledıklerınle ılgılı cnm

buna ragmen kızım oldu derken??zatenn yaptıklarınızz kız cocuk içinn ideal şeyler

kız erkek zamanları nerede onu bulamadım,

kızlar bir de her ayın belli dönemi ilişkisinde kız,yada belli dönemi ilişkisinde erkek olabiliyor mu,
bu anlamda çin takvimini dikkate almıyormusunuz?

ortada bilimsel yöntemler varken sadece takvime baglı kalarak hareket etmek mantıklı degil
ben şöle yapcam.mesela çin ve kameri takvime göre aralık ve ocak ayında bende erkek gösteriyor.o tarihlerde diger yöntemlerimi deneyebiliirm.ama belki daha öncede hamle kalabilirim bilmiyorum
kızımda hiç bi takvim tutmadıgı için takvimlere pek iananmıyorum.ama keşke dememek için deneyebilirim

bende babay adenk geliyor tam hem de ama ikiz kızlarım varrohaoldumsmile

elara cnm hanı ben test yabıyorum bı kac gundur benım tek cızgı cıkıyordu bugun cıft cızgı cıktı saat 2 de aksam 7 gıbıde yabtım ıkı cızgı bırısı sılık cıktı.yumurtlama bugun oldu demekkı pekı ben sımdı bugecemı yoksa yarınmı :))))

anladımma.s
bu işlerde insanlar önce bu çin takvime bakıyorlar ya hani ondan şeettim,
ama burda aşmışsınız olayı bütün teoriler havada uçuşuyor valla,bayıldım
Allah gönülne göre versin canımm

cnm daha öncede söledim tekrar söleyim
iki cizgide aynı koyuluktaysa test pozitif demek ve 24-48 saat arası yumurtan catlıcak anlamına geliyor
yani bu saatler içinde ne zmaan catlar bunu sen kendin anlıcann ona göre ilişkiye gircen
işte bu ovulasyon testlerinin en sinir yönüde buu
bu forumda ovulasyon testleriyle ilgili bi topic var .google yazarsan bulabilirisn.
ordaki kadınlara sorarsan sana daha dogru cevaplar verebiliriler
ben hiç test kullanmadım ,sadece netteki okuduklarımla sana yazıyorum.yalnış yönlendirmekte istemem
en iyisi bir bilene sormak cnm

bence yarın 23.00-24 gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…