- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.681
anacım bu lınke tıklanmıyo:) ::)):C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\2ZG0SRKE\3510[1].jpg
o:Kız
x:erkek
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\2ZG0SRKE\3510[1].jpg
o:Kız
x:erkek
yukardaki linki adres cubuguna yapıştır enter yap
diger takvimde kameri yaşın kac cıktı söle ben bakıyım
oca mart aralık ayları erkek cıktıı
diger takvimdede aralık ocakta erkekti dimi
bu aylarda yapabilirisn
gamze senin ortak ayın aralıkkk
ocak ayı gecti.bidaki ocak ayında sen 33 yaşında olcan ozamanda kız görünüyor iki takvimdedee
aralık ayıı uygun senin için
benim içinde ocak ayı uygun görünüyor.ama ben kızıma da ocak ayında hamile kalmıştım yaşım 28 di erkek görünüyorduuu.
dıger takvımde aralık subat mart bundada subat mart nısan
sen yalnış bakıyorsun
son verdigim takvimde; ocak mart aralık erkek---- >ocak ve mart ayı gectigi için aralık ayını baz alcan burda
ilk verdigim linkte;ocak,nisan,haziran,temmuz,eylül,ekim,aralık ayı erkek ---->ikisinin ortak ayı aralık oluyor yanii
insallah hamissin dir canimKızlar bugÜn benİm İÇİn dua edİn ufakta olsa edİn ltfen yarın 12.30 randavÜm var İnŞaallah İstedİĞİm haberİ duyarım Çok heyacanlıyım az Önce uyuya kalmıŞım rÜyamda hep tatlı yedİm ve bİr oĞlan ÇocuĞu gÖrdÜm Çok mutlu oldum hayırlısı bakalım nolur bunu okuduktan sonra bana dua edİn canlarım sİzİ sevİyorummm
valla ben duydum mesela bir arkadas in erkek cocuklari hastalikli dogup ölüyorlardibenim 9 haftalıktı normalde ama ultrasonda 8+6 görünüyodu.bişey soracam bilgisi olan varsa tabi.acaba benim bebeklerimin ölümünün cinsiyetle bir alakası olabilirmi.çünkü iki kızım var.allah onlara sağlılı uzun ömürler versin inşallah.hamileliklerimde falan hiçbir problem olmamıştı.ölenlerin ilki zaten erkekti.diğerleri erken dönemde öldükleri için bilmiyorum ama erkek olması için birkaç yöntem denemiştim.çevrenizde böyle durumu olan varsa paylaşırsanız sevinirim.gerçi ben doktora sordum.öyle bişey olmaz dedi.
canimbisi olmaz bizim mahallede ikiz dogum yapti arkadas henuz 3 ayliklar v sim di hamis dr. busi olmaz demisyarın alacam bakalım.tamam güzel olurda haklısın ama daha yeni sezeryan dikişlerim düzeliyo canımkaydirigubbakcemile
insallah canim rabbim sanada gönlundekini verirrrkıslar slm yeni katılıyorum aranıza bende 2.bebişi düşünüyorum Allahın izniyle boncuğun arkadaşıyım biras geçmiş sayfalara bakıp geliorum herkese bol şans:)
valla dogru benim ilk kizim ikiyasindaydi hamis kaldigimda ve hic kiskanmasi yavrum fakat oglum 3 yasindaydi hamis kaldim ve ban kö söktürdü yaa perisan etti beni 4 yas arada fark olmasina ragmenkızların emiyormu?
ben yaş farkı cok olması taraftarı degilim.
kızım emmeseydi 6 aylıkken tekrar hamile kalcaktım,ikiz gibi büyüsünler istedim ama kıyamadım kızıma emdigi için
maşallahh halaa emiyorr .2 yaşında memeyi bıraktırcam ,ondan sonra hamilelik planlıyorum inş.
cok yaş farkı oldugunda ilk cocuk cok eziliyor bence.cünkü bilincli oluyor herlşeyi anlıyor ve kıskanclıkk cok fazla oluyor
ama 1-2 yaşındaki bebekelrde kıskanclık duygusu pek yok.
2 arkadaşım var kızları 5 yaşında ikisininde biri dogurdu digeri bu hafta dogurcak
o kadar pişmanlarki peşpeşe dogurmadıklarınaa.kızlarıı yeni bebekleri cok kıskanıyorlarmışş.cok sıkıntılı günler geciriyorlar anlıyacagınn
bebekler 2 yaşındayken hamile kalmak mantıklı geliyor banaa
cnm son verdıgıne 33 yas olarak baktım yanı seneye subat mart nısan öle degılmı
ben ekimde yapcam yaa.bekleyemem ocak ayına kadarr
kızım ekimde 2 yaşında oluyorr.memeyide bıraktıcam .bi kac ay daha beklemenin anlamı yok
agustosta dietime başlıyorummmmm.
3 ay yapcam ekimde Allah ansip ederse hamile kalırım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?