bebek cinsiyet belirleme..

C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\2ZG0SRKE\3510[1].jpg

o:Kız
x:erkek

yukardaki linki adres cubuguna yapıştır enter yap

gamze senin ortak ayın aralıkkk
ocak ayı gecti.bidaki ocak ayında sen 33 yaşında olcan ozamanda kız görünüyor iki takvimdedee
aralık ayıı uygun senin için
benim içinde ocak ayı uygun görünüyor.ama ben kızıma da ocak ayında hamile kalmıştım yaşım 28 di erkek görünüyorduuu.

ewet cnm ya ben aralıkda esımı kandırmaya bakayım dermısım ....ama ına bu takvımler felan yoktu ınan hıc aklımda ölesıne dun dıyodum aralıkda yapalım dıye esıme yhu:):)):)):)):):) ya ıste mesela bızım gelın 21 yasında dogum yaptı cın takvımıne gore hep kızdı ama oglusumuz oldu tutmayada bılıyo ıste dedıgın gıbı hepsını bır araya toplamak da soru ısaretlerının gıtmesıne vesıle olur sonradan cnm

Son düzenleme:
dıger takvımde aralık subat mart bundada subat mart nısan

sen yalnış bakıyorsun
son verdigim takvimde; ocak mart aralık erkek---- >ocak ve mart ayı gectigi için aralık ayını baz alcan burda
ilk verdigim linkte;ocak,nisan,haziran,temmuz,eylül,ekim,aralık ayı erkek ---->ikisinin ortak ayı aralık oluyor yanii

ben ekimde yapcam yaa.bekleyemem ocak ayına kadarr
kızım ekimde 2 yaşında oluyorr.memeyide bıraktıcam .bi kac ay daha beklemenin anlamı yok
agustosta dietime başlıyorummmmm.
3 ay yapcam ekimde Allah ansip ederse hamile kalırım inş

cnm son verdıgıne 33 yas olarak baktım yanı seneye subat mart nısan öle degılmı

insallah hamissin dir canim
valla ben duydum mesela bir arkadas in erkek cocuklari hastalikli dogup ölüyorlardi
yarın alacam bakalım.tamam güzel olurda haklısın ama daha yeni sezeryan dikişlerim düzeliyo canımkaydirigubbakcemile
canimbisi olmaz bizim mahallede ikiz dogum yapti arkadas henuz 3 ayliklar v sim di hamis dr. busi olmaz demis
kıslar slm yeni katılıyorum aranıza bende 2.bebişi düşünüyorum Allahın izniyle boncuğun arkadaşıyım biras geçmiş sayfalara bakıp geliorum herkese bol şans:)
insallah canim rabbim sanada gönlundekini verirrr
valla dogru benim ilk kizim ikiyasindaydi hamis kaldigimda ve hic kiskanmasi yavrum fakat oglum 3 yasindaydi hamis kaldim ve ban kö söktürdü yaa perisan etti beni 4 yas arada fark olmasina ragmen

anacım su dıyetıde ben zorlanacak umut gıbı:):)):) dıyetın dısına hıc cıkılmayacak demı elaracım pekı bıde kahvaltı oglen aksam hadı bız yaptık esler nasıl yapacak ısyerınde valla cok kafama takılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…