bebek cinsiyet belirleme..

kızlar acil yardımmmmmmmmmmm
sabah üç yumurtam için iğne oldum.en küçüğü 19 mmdi...
3 tane var ya.üçüz olmasın sonra iğneden sonra 40.saati düşünüyorum.birde mantar çıktı bende çok üzüldüm.dr bana hemen birini iç dedi.içtim.

ilk defa duyuyorum...cuma tek ilişki olması ve yumurtlamayı yakalayanlarınki tutmuştur bence...

selam kızlar evdeki internette bi bozukluk var giremiyorum
işteyim bugün nöbetçiyim
aklım sizlerde yeni bilgilerim var ama evdeki kitapta inşallah evdeki internet düzelirde yazabilirim

ortodoksların kitabını (incil büyük ihtimalle) bilemem ama dinimize göre ve hadislerde geçen şu
cuma günü ve gecesi ilişkiyi önermiş çünkü sonra gusül abdesti alındığı için
Rabbimiz o gün kulunun tertemiz olmasını istermiş
e erkek bebek niyetiyle de yaparsan belki dua niyetine geçer ve mübarek cuma günü ve gecesi olduğu için erkek olur diye düşünüyorum

mimazo cnm dur bakalım sıkma canını rabbımden hayırlısını ıste hayırlısı ne ıse o olsun umarım gonlunden gecen olur.
off bende ne tuhaf gunde yumurtluyormusum onu bulmus oldum 19.cu gununde yumurtluorum acaba adet dongum kac gun suruyor ozaman beklenen takvımde 10 gıbı sanmam ama benım takvımlerle olmuycak bu ıs testle artık .dun ıkı cızgı vardı bugun sılık cızgı var bugun gogus uclarım okadar sıs ve agırıorkı anlatamam dokundugum zaman acıyor sadece ucları ama kasıgımdakı agrı gıttı.3 4 gunce sumuksu akıntı vardı bugun se yapıs yapıs bı tarzda bugeceye kendımı hazırlıyorum bende :))

cnm ıns gonlundekı olur saglıcakla kalırsın hamıs ıns

--------------------------------------------------------------------------------

cnm aynısını bende yaşadım çatlatma iğnesinden hemen sonra yapılan gebelik testi yanıltıcı oluyor çünkü bu iğnelerin içinde beta hcg hormonu var ve vucutta dağılmadan yaptığında gebelikle aynı hormon olduğu için gebe çıkıyrsun aynı şekilde kan testide yanıltıcı testini yanlış hatırlamıyorsan iğneden 15 gün sonra yapmalısın allah hayırlısını versin

EU2
--------------------------------------------------------------------------------

eveeettt..15 günden önce test yapmayın kızlaarr...yanıltıcı oluyor..
ALINTIDIRRRRRRRR KLOMENLE HAMIS KALACAK ARKADASLAR BILGINIZEEEEE

FıONA VE KARDELEN074

canlarım sizlere canı gönülde geçmiş olsun diyorum
bilirim sizin acınızı ben de 9 hafta 5 günlüktü kürtaj olmak zorunda kalmıştım

Rabbim en iyisini bilir o yüzden diyecek laf yok

Rabbim tez zamanda kucağınızı nur topu gibi bir erkek evlatla doldursun inşallah

benim durum vahim yani desenize kızlar kızım 8 yaşında ((
benim kızım eylülde 10 yaşına girecek bende durum daha vahim gibi

canım sanki beni anlatıyosun bende 76lıyım
benim kızımda bana çok çektirdi
bi daha çocukmu asla diyodum
çok büyük konuşmuşum
şimdide olmuyo işte

umarım rabbım en kısa zamanda once olmayanlara sonrada ısteyen tum arkadaslarımaaa nasıp etsın aminnn
benım esım bu gece maca gıdıyormus :1shok:
bakalım neyabıcam hehehehe takvım tamamenters zaten ama yınede korkuyorum bu yuzden sadece bu ay 2 kere denemıs olucam eger bugn yada yarın olursa bende ona gore bır ay daha duzenlı beslenmeye dıkakt ederım ama nedendır bılınmez sankı ayın 1 ınde kaldım gıbı gelıyor yumurtlama zamanım olmamasına ragmen ıcıme okadar cok erkek doguyorkı belkıde psıkolojıktır ama umarım rabbım dualarımı kabul eder.
dungece yatmadan once 4 rekat namaz kılıp dua ettım uyudum ruyalar gordum ama cok karısıktı keske hatırlaya bılseydım uzn zamandır gormedıgım bı erkek arkadasımı gordum tek hatırladıgım o :)

Kızlar ecemnur mımoza nerdesınız kız Öldum merakdan ıkı kelı yazın anacım gelmedınızmı dahaaaaa

kızlar ya size mutlu haber veremiyorum doktor baktı bir karartı var dedi net bişey söyleyemedi 2 gün sonra çarşamba çağırdı yine net bişey söyleyemessem kan testi yaparız dedi moralim çok bozuldu gördüğüm karartı kist olabilir dedi ama üzülme büyük bir ihtimalle bebek dedi n bilim moralim çok bozuk işin yoksa 2 gün daha bekle offfffffff((((((((((((((((((((((((

ece cnm hemen karamsarlıga kapılma neye ınanırsan onun olma ıhtımalı daha yuksek olur derler.
hem dr da kesın konusmamıskı buyuk ıhtımal bebek demıs bı ıhtımal kıst demıs o yuzden ben ınanıorumkı o bebektı.
eger degılse bıle tedavısı cok kolay zaten ondan sonra tekrar denersın cnm rabbım saglık versın hepımıze en onemlısı bu

cnm yaşadıkların normal şeyler.3 ay sonunda hepsinden kurtulacaksın az daha sabrett.
benimde agzımın tadı bozulmuştu.demir pas tadı gibi bi tad olmuştuu.
beyaz leblebi ,limonlu havuc,ekşi elma iyi geliyor bulantıyaa

3 ay sonra tekrar kalabilirmişim.ama benim hiç okadar sabrım yok.başka çare yok bekliyecez.

hakkında hayırlısı olsun.aynı dönemlerde denicez senle demekki.listeye ekledim seni.eylül-ekim yazdımm.

gecmiş olsunnn
eşinin spermlerinde bi sorun olbilirmi acaba??
kac günlük cinsel perhizden sonra ilişkiler yaşanmıştıı??
hemen pes etme cnm.Rabbim bi yoluna koymuştur zamanı var demkki dahaa
düşükler genelde sperm kalitesizliginden oluyor.yada kan pıhtılaşmasından.
eşine sperm kalitesi için takviyeler alabilirsin.mesela folik asiti eşinde kullansınn senle beraber.cinko,selenyum ,e vitamini v.s gibi takviler sperme iyi geliyor
gebe kalmadan 2-3 ay öncesinden bunları kullansın eşin.sende folik asidi ihmal etme
fırsat buldukca sende takıl bizee.senide listeye eklememi istermisin??

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bile sabahtan beri kaç oldu giriyorum sonuç için yaaaaeyvahedigeldismile
nasıl görememeiş yaaa,
keşke sen de doktora gitmeden önce kan testi yapsaydın olmaz mıydı?
Hatta doktordan çıkınca:sm_confused:...

asıl maç evde eve gel deseydinya

hayırlısı olsun canım ya
2 gün nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçer

daha öncede sölemiştim 1 haftalık cinsel perhiz cok fazla.kaliteli sperm ve sayıısı için en fazla 3-4 günlük perhiz olması ideal.sende eşin için takviyeelere başla bence.özellikle folik asit ve çinkoya.
sende kullan mutlaka folik asidi
kan pıhtılaşma için igne olan senmiydin??
bide bebe aspirini kan pıhtılaşmasına ii geliyor diye duymuştumm.
daha önceki hamileligindede kan pıhtılaşma varmıydı?
bu arada hemen ümitsizlige kapılma cnm.Rabbim büyük elbett sanada nasip edecektir

paylaşım için sagol cnm.senin pko tedavisi nasıl gidiyorr

ne bileyim cnm ya kafam durdu sanki öyle deyince olumlu konuşuyor anlamadım çok kötü oldum aklıma hiç gelmedi şimdi gerekmez çarşamba deyince ben neden şimdi değil diye bile soramadım beynim döndü hamilesin demeyince kendimi çok hazırlamıştım yıkıldım resmennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…