- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.781
slm kizlar yine ben giremiyorum bu aralalr pek kusura bakmaiyn sizi unutmus degilim ama arada okuyorum umarim iyisnizdir kolay gelsin kiz sanada gamzecigim temizlik filan neyse yeni bir sey ogrendim arnavur is arkadasimda eskidende duymusutm ama o kadar idali konustuki sasirdim cuma gunleri cinsel iliskiye girildiginde erkek oluyo dedi garentisinide verdi hata diger arnavut olan arkadasin iki kizi varmis ona demis cuma gunu ilskiye gir olmasa erkek sana 1000 fr verecem demis ve olmus acaba dogrumudur o cok keisn konustu digeride oyle konustu cok ornekler verdiler hepsindede olmus hata kiz kardesi 3 kez cuma gunleri yapmis 3 de erkek olmus bir sefede baska gun yap,is kizi olmus size bunu iletim dedim belki sizde duymuusnjuzdur ben duymustum ama pek inandiici gelmmemisti ortodoslarin kitapinda yaziyomus dedi bana neyse sizi cok opuyorum kizlar koyla gelsin yeni bilgilerim olursa haber veririm byee
ay cnm ya gecmıs olsun kız ıkız olur ıns 3 olmasın cok zorr rabbım gonlunce versınnnnnngeldim gamzecim ama moralim bozuk..üçüz riski için ve mantar varmış...napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaa
mimazo cnm dur bakalım sıkma canını rabbımden hayırlısını ıste hayırlısı ne ıse o olsun umarım gonlunden gecen olur.
off bende ne tuhaf gunde yumurtluyormusum onu bulmus oldum 19.cu gununde yumurtluorum acaba adet dongum kac gun suruyor ozaman beklenen takvımde 10 gıbı sanmam ama benım takvımlerle olmuycak bu ıs testle artık .dun ıkı cızgı vardı bugun sılık cızgı var bugun gogus uclarım okadar sıs ve agırıorkı anlatamam dokundugum zaman acıyor sadece ucları ama kasıgımdakı agrı gıttı.3 4 gunce sumuksu akıntı vardı bugun se yapıs yapıs bı tarzda bugeceye kendımı hazırlıyorum bende :))
benim kızım eylülde 10 yaşına girecek bende durum daha vahim gibibenim durum vahim yani desenize kızlar kızım 8 yaşında((
ben 76 doğumluyum canım
sanırım sen 79 'lusun dimi
çalıştığım için annem bakıyor bugün yarın derken bi baktıkki kız 8 yaşında
birde çocuk olunca işten ayrılacağım için sanırım birazda o yüzden ertelendi
kızımda sağolsun çok çektirdi bebekken bize gece uykusu yoktu , sabaha kadar ayağımda sallayarak uyutuyordum , o sırada küçükken yapta büyüsünler dediklerinde onları öldürmeyi düşünüyordum delikafadulden
Kızlar ecemnur mımoza nerdesınız kız Öldum merakdan ıkı kelı yazın anacım gelmedınızmı dahaaaaa
selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli....benim agzımın tadı yok bulantı var gibi ama kusmam yok ... uyku halim var, birde iş zor geliyor...şimdi agzımda naneli sakız 15 dakka ıyı geliyor sonra onun da etkisi geçiyor,
3 ay sonra tekrar kalabilirmişim.ama benim hiç okadar sabrım yok.başka çare yok bekliyecez.
Geçmiş olsun arkadaşım.Şu anda bende 2.düşüğümü yapıyorum.Benimde düşüklerde aklıma cinsiyetten kaynaklandığına dair şüpheler geliyor.Gerçi ben çok küçükken yapıyorum düşükleri ama sanki vücudum bir şekilde kabul etmeyip atıyor gibi geliyor.10 yaşında kızım var.Erkek olması için bende birtakım yöntemler denemiştim.2sindede ovulasyon testi ateş ölçme,akıntı ve kasıklarımdaki yumurtlama ağrılarının olumlu gösterdiği gün denemede bulunmuştum fakat devamı gelmedi.Benim yaşım 35 belkide yaştan dolayıdır bilemiyorum artık.Yani ne yaparsan yap rabbim istemeyince olmuyor.Artık ben pes ettim çünkü psikolojim bozulmaya başladı.ınşallah Allah herkesin gönlüne göre veririr
kızlar ya size mutlu haber veremiyorum doktor baktı bir karartı var dedi net bişey söyleyemedi 2 gün sonra çarşamba çağırdı yine net bişey söyleyemessem kan testi yaparız dedi moralim çok bozuldu gördüğüm karartı kist olabilir dedi ama üzülme büyük bir ihtimalle bebek dedi n bilim moralim çok bozuk işin yoksa 2 gün daha bekle offfffffff((((((((((((((((((((((((
umarım rabbım en kısa zamanda once olmayanlara sonrada ısteyen tum arkadaslarımaaa nasıp etsın aminnn
benım esım bu gece maca gıdıyormus :1shok:
bakalım neyabıcam hehehehe takvım tamamenters zaten ama yınede korkuyorum bu yuzden sadece bu ay 2 kere denemıs olucam eger bugn yada yarın olursa bende ona gore bır ay daha duzenlı beslenmeye dıkakt ederım ama nedendır bılınmez sankı ayın 1 ınde kaldım gıbı gelıyor yumurtlama zamanım olmamasına ragmen ıcıme okadar cok erkek doguyorkı belkıde psıkolojıktır ama umarım rabbım dualarımı kabul eder.
dungece yatmadan once 4 rekat namaz kılıp dua ettım uyudum ruyalar gordum ama cok karısıktı keske hatırlaya bılseydım uzn zamandır gormedıgım bı erkek arkadasımı gordum tek hatırladıgım o :)
kızlar ya size mutlu haber veremiyorum doktor baktı bir karartı var dedi net bişey söyleyemedi 2 gün sonra çarşamba çağırdı yine net bişey söyleyemessem kan testi yaparız dedi moralim çok bozuldu gördüğüm karartı kist olabilir dedi ama üzülme büyük bir ihtimalle bebek dedi n bilim moralim çok bozuk işin yoksa 2 gün daha bekle offfffffff((((((((((((((((((((((((
teşekkürler.bende 35 yaşındayım.hem yaş olabilir diyorum.hemde c.perhiz yaptık.14 gün.belki spermelrin kalitesi bozulmuşta olabilir.bundan öncekinde 7 gün c.perhiz yapmıştık.bende artık yeter diyorum.bir taraftanda hemen ertesi gün hamile kalmak istiyorum.kötü bir psikoloji sonuçta.
slm kizlar yine ben giremiyorum bu aralalr pek kusura bakmaiyn sizi unutmus degilim ama arada okuyorum umarim iyisnizdir kolay gelsin kiz sanada gamzecigim temizlik filan neyse yeni bir sey ogrendim arnavur is arkadasimda eskidende duymusutm ama o kadar idali konustuki sasirdim cuma gunleri cinsel iliskiye girildiginde erkek oluyo dedi garentisinide verdi hata diger arnavut olan arkadasin iki kizi varmis ona demis cuma gunu ilskiye gir olmasa erkek sana 1000 fr verecem demis ve olmus acaba dogrumudur o cok keisn konustu digeride oyle konustu cok ornekler verdiler hepsindede olmus hata kiz kardesi 3 kez cuma gunleri yapmis 3 de erkek olmus bir sefede baska gun yap,is kizi olmus size bunu iletim dedim belki sizde duymuusnjuzdur ben duymustum ama pek inandiici gelmmemisti ortodoslarin kitapinda yaziyomus dedi bana neyse sizi cok opuyorum kizlar koyla gelsin yeni bilgilerim olursa haber veririm byee
ben bile sabahtan beri kaç oldu giriyorum sonuç için yaaaaeyvahedigeldismile
nasıl görememeiş yaaa,
keşke sen de doktora gitmeden önce kan testi yapsaydın olmaz mıydı?
Hatta doktordan çıkınca:sm_confused:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?