- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.761
kızların emiyormu?
ben yaş farkı cok olması taraftarı degilim.
kızım emmeseydi 6 aylıkken tekrar hamile kalcaktım,ikiz gibi büyüsünler istedim ama kıyamadım kızıma emdigi için
maşallahh halaa emiyorr .2 yaşında memeyi bıraktırcam ,ondan sonra hamilelik planlıyorum inş.
cok yaş farkı oldugunda ilk cocuk cok eziliyor bence.cünkü bilincli oluyor herlşeyi anlıyor ve kıskanclıkk cok fazla oluyor
ama 1-2 yaşındaki bebekelrde kıskanclık duygusu pek yok.
2 arkadaşım var kızları 5 yaşında ikisininde biri dogurdu digeri bu hafta dogurcak
o kadar pişmanlarki peşpeşe dogurmadıklarınaa.kızlarıı yeni bebekleri cok kıskanıyorlarmışş.cok sıkıntılı günler geciriyorlar anlıyacagınn
bebekler 2 yaşındayken hamile kalmak mantıklı geliyor banaa
bence şimdiden kendini takip et , ben ilk defa ettim pek bişey anlayamadım çünkü sırnaşık şey
elara demiştim ya beyaz akıntı oldu o kesildi
dediğin gibi demekki oda çatlama belirtisiydi bence nedersinizzzzzz?
selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli....benim agzımın tadı yok bulantı var gibi ama kusmam yok ... Uyku halim var, birde iş zor geliyor...şimdi agzımda naneli sakız 15 dakka ıyı geliyor sonra onun da etkisi geçiyor,
( napacagımmm ben yaaa
bencede en doğrusu katılıyorum sana benım kızların arasında iki yaş var ablası hiç kıskanmıyo diyebilirim yani öpüyo seviyo şakalar yapıyo oyuncanı veriyo ben onlara bakınca ne kadar gururlanıyorum anlatamam.iyikide erken yapmışım diyorum .zor yönleride var ama üstesinden geliyorum sırayla yapıyorum bütün ihtiyaçlarınıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ewet cnm ıste o beyaz akıntı yapıskan yumurtlama oldugunu gosterıyo bıde benım belım agrıyo bugun cok hem akıntı hem agrı
benim durum vahim yani desenize kızlar kızım 8 yaşında((
sabah bulantıların varmı bence çubuk krakeri ihmal etme sabahları çok iyi geliyo ben hamileyken baya tükettim valla bulantıya iyi geliyo.
valla cnm sen baya ara vermıssın ya ya kac senın sorması ayıp cancazım:):):):)):
Umutcum valla bende sancım var bıde ovulosyan hasaplama yaptım netten bugun gosterıyo tutuyoo sankım her sey ne bıleyım sımdı dıymusumku aksama denesemmı tobe tobeeeeeeeee rabbım sen koru kazalardannnnnnnnnnn
ben 76 doğumluyum canım
sanırım sen 79 'lusun dimi
çalıştığım için annem bakıyor bugün yarın derken bi baktıkki kız 8 yaşında
birde çocuk olunca işten ayrılacağım için sanırım birazda o yüzden ertelendi
kızımda sağolsun çok çektirdi bebekken bize gece uykusu yoktu , sabaha kadar ayağımda sallayarak uyutuyordum , o sırada küçükken yapta büyüsünler dediklerinde onları öldürmeyi düşünüyordum delikafadulden
ben 76 doğumluyum canım
sanırım sen 79 'lusun dimi
gamze valla bende heyacanlanıyorum bazen salıver gitsin diyorum :)))
benim 9 haftalıktı normalde ama ultrasonda 8+6 görünüyodu.bişey soracam bilgisi olan varsa tabi.acaba benim bebeklerimin ölümünün cinsiyetle bir alakası olabilirmi.çünkü iki kızım var.allah onlara sağlılı uzun ömürler versin inşallah.hamileliklerimde falan hiçbir problem olmamıştı.ölenlerin ilki zaten erkekti.diğerleri erken dönemde öldükleri için bilmiyorum ama erkek olması için birkaç yöntem denemiştim.çevrenizde böyle durumu olan varsa paylaşırsanız sevinirim.gerçi ben doktora sordum.öyle bişey olmaz dedi.
tatlı istıyo yani canım erkeğemi işaret acaba ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?