bebek cinsiyet belirleme..

bencede en doğrusu katılıyorum sana benım kızların arasında iki yaş var ablası hiç kıskanmıyo diyebilirim yani öpüyo seviyo şakalar yapıyo oyuncanı veriyo ben onlara bakınca ne kadar gururlanıyorum anlatamam.iyikide erken yapmışım diyorum .zor yönleride var ama üstesinden geliyorum sırayla yapıyorum bütün ihtiyaçlarınıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ewet cnm ıste o beyaz akıntı yapıskan yumurtlama oldugunu gosterıyo bıde benım belım agrıyo bugun cok hem akıntı hem agrı

g.o cnm valla hıc bısey yapamıyosun o bulantıya benımde ılk basları cok oluyo takı 3.ayını doldurasıya kadar allah yardım etsın cok zor anacım ıns tez zamanda gecer

benim durum vahim yani desenize kızlar kızım 8 yaşında ((

ewet cnm ıste o beyaz akıntı yapıskan yumurtlama oldugunu gosterıyo bıde benım belım agrıyo bugun cok hem akıntı hem agrı

beyaz akıntı ve yapışkan tamam o oldu ama
dedikleri sümüksü şeffaf olanı yakalayamadım sanki
yada anlamadım bilemiyorum

Allahım neler anlatıyorum ben ya

Umutcum valla bende sancım var bıde ovulosyan hasaplama yaptım netten bugun gosterıyo tutuyoo sankım her sey ne bıleyım sımdı dıymusumku aksama denesemmı tobe tobeeeeeeeee rabbım sen koru kazalardannnnnnnnnnn

sabah bulantıların varmı bence çubuk krakeri ihmal etme sabahları çok iyi geliyo ben hamileyken baya tükettim valla bulantıya iyi geliyo.

canım benim enterasan olan o ya...çubuk kraker den bile bulanıyor...beze bilirmisiniz bilmem ne alakaysa ondan yemeye başladım yumurta akıyla yapılan tatlı,, bide incir ve meyveee...karpuz ..tatlı ve acıı tuzlu şeyle ama herşey değil anlatabiliyomuyum...ama çok şükür kızımda afedersiniz safra kusadım 7 haftaya girdim yok şükür sadece agzımın tadı bozuk bide yatmak istiyorm yani miskinleştim :)

valla cnm sen baya ara vermıssın ya ya kac senın sorması ayıp cancazım:):):):)):

ben 76 doğumluyum canım
sanırım sen 79 'lusun dimi
çalıştığım için annem bakıyor bugün yarın derken bi baktıkki kız 8 yaşında
birde çocuk olunca işten ayrılacağım için sanırım birazda o yüzden ertelendi
kızımda sağolsun çok çektirdi bebekken bize gece uykusu yoktu , sabaha kadar ayağımda sallayarak uyutuyordum , o sırada küçükken yapta büyüsünler dediklerinde onları öldürmeyi düşünüyordum delikafadulden

Umutcum valla bende sancım var bıde ovulosyan hasaplama yaptım netten bugun gosterıyo tutuyoo sankım her sey ne bıleyım sımdı dıymusumku aksama denesemmı tobe tobeeeeeeeee rabbım sen koru kazalardannnnnnnnnnn

gamze valla bende heyacanlanıyorum bazen salıver gitsin diyorum :)))

ewet cnm 79luyum dogrudur ınankı ıns tez zamanda kalırsın hamıs bak herseyde bı hyr vardır ne guzel bılgıler edındın

Geçmiş olsun arkadaşım.Şu anda bende 2.düşüğümü yapıyorum.Benimde düşüklerde aklıma cinsiyetten kaynaklandığına dair şüpheler geliyor.Gerçi ben çok küçükken yapıyorum düşükleri ama sanki vücudum bir şekilde kabul etmeyip atıyor gibi geliyor.10 yaşında kızım var.Erkek olması için bende birtakım yöntemler denemiştim.2sindede ovulasyon testi ateş ölçme,akıntı ve kasıklarımdaki yumurtlama ağrılarının olumlu gösterdiği gün denemede bulunmuştum fakat devamı gelmedi.Benim yaşım 35 belkide yaştan dolayıdır bilemiyorum artık.Yani ne yaparsan yap rabbim istemeyince olmuyor.Artık ben pes ettim çünkü psikolojim bozulmaya başladı.İnşallah Allah herkesin gönlüne göre veririr

tatlı istıyo yani canım erkeğemi işaret acaba ne dersin?

canım Allahım Hayırlı ve saglıklı versin ama gönlümüzden erkek geçiyor tabiii..dualrınızı eksik etmeyin ne olur kardeşlerim..çevremde kimselere anlatamıyorum durumumu tek buradakilerle paylaşıyorum herşeyimi...Dostlar...Allah'ım gönlünüze göre versin...ben bir müddet giremeyebilirim..kendinize iyi bakın Allah'ıma emanet olur...selametlee......

teşekkürler.bende 35 yaşındayım.hem yaş olabilir diyorum.hemde c.perhiz yaptık.14 gün.belki spermelrin kalitesi bozulmuşta olabilir.bundan öncekinde 7 gün c.perhiz yapmıştık.bende artık yeter diyorum.bir taraftanda hemen ertesi gün hamile kalmak istiyorum.kötü bir psikoloji sonuçta.

slm kizlar yine ben giremiyorum bu aralalr pek kusura bakmaiyn sizi unutmus degilim ama arada okuyorum umarim iyisnizdir kolay gelsin kiz sanada gamzecigim temizlik filan neyse yeni bir sey ogrendim arnavur is arkadasimda eskidende duymusutm ama o kadar idali konustuki sasirdim cuma gunleri cinsel iliskiye girildiginde erkek oluyo dedi garentisinide verdi hata diger arnavut olan arkadasin iki kizi varmis ona demis cuma gunu ilskiye gir olmasa erkek sana 1000 fr verecem demis ve olmus acaba dogrumudur o cok keisn konustu digeride oyle konustu cok ornekler verdiler hepsindede olmus hata kiz kardesi 3 kez cuma gunleri yapmis 3 de erkek olmus bir sefede baska gun yap,is kizi olmus size bunu iletim dedim belki sizde duymuusnjuzdur ben duymustum ama pek inandiici gelmmemisti ortodoslarin kitapinda yaziyomus dedi bana neyse sizi cok opuyorum kizlar koyla gelsin yeni bilgilerim olursa haber veririm byee

Herkese merhaba.
Kizlar bende cok fazla ugrayamiyorum kusura bakmayin.
Elaracim bende yeni tarihlerimi vereyim sat 20 haziran,deneme tarihi 30 temmuz
regl döngüm 26,beklenen tarih 15 temmuz,4. denemem.
Herzaman internetten hesaplatip buluyordum yumurtlama günlerimi bu ay kendimi dinledim agrimin akintimin oldugu gün oldu.Sagima yattim bol bol dua ettim ediyorumda hem size hem kendime baska bi yöntem uygulamadim...
Kizlar Adetime 10 gün var henüz cok erken belirtiler icin ama iliskiden 2 gün sonra sari akintim basladi kokusuz ve cok fazla halada devam ediyor sizce bi belirti olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…