bebek cinsiyet belirleme..

ay cnm ınsss ınsssss .........kızlar varya 3 tane cocugum var ama ıkız oglumunda olmasını
ısterım ecemnur bıde ıkız cıkıyomus kese bugun:):)):):)

klomen kullanınca yüzde 10 ikiz riski var demişti doktor hayırlısı ama sadece sol yumurtalığım büyümüştü bilmemki bak şimdi nasıl heyacanlandım:)))

evet canım benide eklersen sevinirim..

gamze ilk geldiginde hiç bişi bilmiyorduu.durmadan bişiler soruyordu.ama burda edindigi bilgilerle şuann konferans bile verebilir:)))

sende yakında öle olursunn

kaydirigubbakcemile3 ancak bilgi edinirim çocuk isteyene kadar,
e maşallah o zaman gamzeye

ay cnm ınsss ınsssss .........kızlar varya 3 tane cocugum var ama ıkız oglumunda olmasını
ısterım ecemnur bıde ıkız cıkıyomus kese bugun:):)):):)

delikafadulden amanınnnn hayırlı haberle gel inş..

gunaydınlar gunaydınlarrrr ayyy ıcım kıpır kıpır kalktımmm bugun boyle bı garıbım mutluluktan ucuyorums ebebıo ne dıyceksınız bende bılmıyorum hahahahaha

sıze yenı bılgılerle geldım :)
sagolsun banada canım kadar degerlı arkadasım yollmıs

Çin takvimiyle ilgisi yok”
Demirhan, araştırmada, anne adaylarının hamile kaldıkları ayın bebeğin cinsiyeti üzerinde Çin takvimi ile ilgili herhangi bir ilişki bulunmadığının ortaya çıktığını ifade etti.
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:
Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi).
Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.”

yani bence denemeye değer eğer bişey çıkmazsa eylülde deneyin derim adamın bir bildiği vardır

Biyolojik ritm
Demirhan, eylül ayında “sıcaklık düşüşü, gün uzunluğunun azalması ve yağışların başlaması” gibi mevsimsel değişikliklerin insanın biyolojik ritminde değişiklik yarattığına dikkati çekerek, “Mevsimsel ritm canlılarda seks oranını etkilemektedir. Biyolojik ritmde oluşan değişimin, Y Sağlık kromozomu taşıyan spermin daha hızlı hareketine, dolayısıyla erkek cinsiyet oranın artmasına neden olduğu söylenebilir” dedi.
Demirhan, Sağlık annenin kaldığı ev, yayla ve yazlık, alkol ve sigara alışkanlıklarının bebeğin cinsiyeti üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığını da sözlerine ekledi.

bu arada boyle ılgınc bırsey olamaz elana bana cınle o dıger takvım hepsı tam tersı sonuc verıyor:)))

ben yine düşünüyorum.doktor pıhtılaşma bozukluğundan olabilir dedi.eşim için herhangi bşey yapmadık.sadece son iki hafta falan soda içti.

Cok yoruldum kızlar valla daha bır suru ıs var kahve molası verdım kucuklugude uyutttum elara kız ben bugun yumurtluyom heralde kız ılk defa dıkkat ettım reglımın 14 gunu bugun ama ınankı anladım yumusu:):)):):):

selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli....benim agzımın tadı yok bulantı var gibi ama kusmam yok ... uyku halim var, birde iş zor geliyor...şimdi agzımda naneli sakız 15 dakka ıyı geliyor sonra onun da etkisi geçiyor,

bence şimdiden kendini takip et , ben ilk defa ettim pek bişey anlayamadım çünkü sırnaşık şey
Elara demiştim ya beyaz akıntı oldu o kesildi
dediğin gibi demekki oda çatlama belirtisiydi bence nedersinizzzzzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…