- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.801
asıl maç evde eve gel deseydinya
hayırlısı olsun canım ya
2 gün nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçer
ece cnm hemen karamsarlıga kapılma neye ınanırsan onun olma ıhtımalı daha yuksek olur derler.
hem dr da kesın konusmamıskı buyuk ıhtımal bebek demıs bı ıhtımal kıst demıs o yuzden ben ınanıorumkı o bebektı.
eger degılse bıle tedavısı cok kolay zaten ondan sonra tekrar denersın cnm rabbım saglık versın hepımıze en onemlısı bu
asıl maç evde eve gel deseydinya
ay ne guldum ya Allahta senı guldursun cnm :)
ama gıttı zaten hemde ben dıyorum ya takvımlerle yumurtlama gunum ya bırbırını tutmuyor yada test ogun yanlıs sonuc verdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakıcaz artık herkesın gorusu farklıdır bılıme ınanırım ama bılımsel yontemlerden once dualara daha cok ınanıyorum .Bı ımkanım varken sonrada keske dememek ıcın bukadar cabalıyorum ama bılıyorumkı ben ne yabarsam yabıyım rabbım ne uygun gorduyse o olucak bu yuzden dıyorumkı rabbım hakkımda hayırlısını versın
Herkese merhaba.
Kizlar bende cok fazla ugrayamiyorum kusura bakmayin.
Elaracim bende yeni tarihlerimi vereyim sat 20 haziran,deneme tarihi 30 temmuz
regl döngüm 26,beklenen tarih 15 temmuz,4. denemem.
Herzaman internetten hesaplatip buluyordum yumurtlama günlerimi bu ay kendimi dinledim agrimin akintimin oldugu gün oldu.Sagima yattim bol bol dua ettim ediyorumda hem size hem kendime baska bi yöntem uygulamadim...
Kizlar Adetime 10 gün var henüz cok erken belirtiler icin ama iliskiden 2 gün sonra sari akintim basladi kokusuz ve cok fazla halada devam ediyor sizce bi belirti olabilirmi?
elaracım benim ilk çocuğum olacak kızım yok yani umarım olur gerçi:))
selam kızlar evdeki internette bi bozukluk var giremiyorum
işteyim bugün nöbetçiyim
aklım sizlerde yeni bilgilerim var ama evdeki kitapta inşallah evdeki internet düzelirde yazabilirim
ortodoksların kitabını (incil büyük ihtimalle) bilemem ama dinimize göre ve hadislerde geçen şu
cuma günü ve gecesi ilişkiyi önermiş çünkü sonra gusül abdesti alındığı için
Rabbimiz o gün kulunun tertemiz olmasını istermiş
e erkek bebek niyetiyle de yaparsan belki dua niyetine geçer ve mübarek cuma günü ve gecesi olduğu için erkek olur diye düşünüyorum
mimazo cnm dur bakalım sıkma canını rabbımden hayırlısını ıste hayırlısı ne ıse o olsun umarım gonlunden gecen olur.
off bende ne tuhaf gunde yumurtluyormusum onu bulmus oldum 19.cu gununde yumurtluorum acaba adet dongum kac gun suruyor ozaman beklenen takvımde 10 gıbı sanmam ama benım takvımlerle olmuycak bu ıs testle artık .dun ıkı cızgı vardı bugun sılık cızgı var bugun gogus uclarım okadar sıs ve agırıorkı anlatamam dokundugum zaman acıyor sadece ucları ama kasıgımdakı agrı gıttı.3 4 gunce sumuksu akıntı vardı bugun se yapıs yapıs bı tarzda bugeceye kendımı hazırlıyorum bende :))
FİONA VE KARDELEN074
canlarım sizlere canı gönülde geçmiş olsun diyorum
bilirim sizin acınızı ben de 9 hafta 5 günlüktü kürtaj olmak zorunda kalmıştım
Rabbim en iyisini bilir o yüzden diyecek laf yok
Rabbim tez zamanda kucağınızı nur topu gibi bir erkek evlatla doldursun inşallah
yumurtaların herbiri kac mm di igne vuruldugunda?geldim gamzecim ama moralim bozuk..üçüz riski için ve mantar varmış...napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ya size mutlu haber veremiyorum doktor baktı bir karartı var dedi net bişey söyleyemedi 2 gün sonra çarşamba çağırdı yine net bişey söyleyemessem kan testi yaparız dedi moralim çok bozuldu gördüğüm karartı kist olabilir dedi ama üzülme büyük bir ihtimalle bebek dedi n bilim moralim çok bozuk işin yoksa 2 gün daha bekle offfffffff((((((((((((((((((((((((
cnm ıns hamıssındır bu kadar stres yapmaya stresde etkı yapar ıns 2 gun sonra verırsın bıze mutlu haberı cnmkızlar ya size mutlu haber veremiyorum doktor baktı bir karartı var dedi net bişey söyleyemedi 2 gün sonra çarşamba çağırdı yine net bişey söyleyemessem kan testi yaparız dedi moralim çok bozuldu gördüğüm karartı kist olabilir dedi ama üzülme büyük bir ihtimalle bebek dedi n bilim moralim çok bozuk işin yoksa 2 gün daha bekle offfffffff((((((((((((((((((((((((
eceiremnur çatlatma igneside kist yapabiliyor biliyorsun.ama kist varsa bile cok telaş etme.1 ay dogum kontrol hapı kullanıyorsun hemen geciyorr.zaten doktorun yönlendirir senii.
Ama inşllah o karartı bebişinn işaretidirr
ben bu yazdıklarınızı okudum okudum uygulamaya geçemeden hamile kalmışım yaa hala okuyorum hepte kız çıkıyo sankiiiiiiii::((((((((
kızım var canım 7 yaşında şimdi ise 10 haftalık dedi dr hamileliğimi erkek olması için kıştan beri sizi okuyodum ama benim zaten birsürü problemim var pıhtılaşma,düşük tehlikesi,servikal yetmezlik hepsi var yaşta var düşünürken hamile kalmışım.h.g yelizzz
hayırlı olsun bebegin.kac haftalık hamilesin.
son adet tarihini ve ilişki günlerini yaz bi tahminde bulunalım
başka cocugun varmı
benimde en korktugum şey kazayla hamile kalmakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?