bebek cinsiyet belirleme..

saol canım inş bebiştir kendimi çok hazırlamışım şok yaşadım resmen şu çarşambayıda atlatsak bakalım ne olacak hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için kızlar saolun

tamam ekledim listeye cnm.Hakkında hayırlısı olsunn inş
gelen sarı akıntı kokusuz ise ve kaşıntı filan yapmıyorsa hamilelik belirtisi olabilir tabiki.
kokulu ve kaşıntı olsaydı mantar yada enfeksiyon olabilirdi

elaracım benim ilk çocuğum olacak kızım yok yani umarım olur gerçi:))

tmm düzelttim cnm

sagol bilgi için cnm.mantıklı

boncuk meme uclarının acıması da gebelik belirtisii.daha önce böle bişi yaşadınmı?

aminnnn.sanada gecmiş olsun cnm

geldim gamzecim ama moralim bozuk..üçüz riski için ve mantar varmış...napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaa
yumurtaların herbiri kac mm di igne vuruldugunda?

gebelık belırtısı ıcın daha cok erken gıbı bugun 5. gun ama cok acıyor daha once dıkkat etmedımyada acımadı bılemıorumkı ama ozelıkle sag gogsum cok acıyor ucu sıstı yaa adet gunumde yaklasıyor oda olabılır bılmıorum su sol kasıgımdakı agrı tuhaf bı agrı gıtmedı bır turlu

Son düzenleme:

bu doktorları anlamak zor.madem usg de görülmedi kan testi neden yapmadıı kii.ne sacma yaa
yerinde olsam gider yaptırırdım kendim kan testini.neden 2 gün daha sıkıntı cekeceksinki
ilişkiden 1 hafta sonra kanda belli olur hamilelik olup olmadıgı.
senin ilişki 22-23 haziranda olmuştuu sanırım.coktannnn hcg degeri kanda belli olurrr

cnm ıns hamıssındır bu kadar stres yapmaya stresde etkı yapar ıns 2 gun sonra verırsın bıze mutlu haberı cnm

eceiremnur çatlatma igneside kist yapabiliyor biliyorsun.ama kist varsa bile cok telaş etme.1 ay dogum kontrol hapı kullanıyorsun hemen geciyorr.zaten doktorun yönlendirir senii.
ama inşllah o karartı bebişinn işaretidirr

eceiremnur çatlatma igneside kist yapabiliyor biliyorsun.ama kist varsa bile cok telaş etme.1 ay dogum kontrol hapı kullanıyorsun hemen geciyorr.zaten doktorun yönlendirir senii.
Ama inşllah o karartı bebişinn işaretidirr

ıns cnm ıns kızlar ben cıkıyorum cok yorgunum bugun ısımdı namazımı kılıp hepınıze dua ettım rabbım kabul eder ınsssssssssss hepınız ıyı gecelerr

iyi geceler gamzecim
ben akşamla yatsıyı kılamadım
malum çalışıyorum hala
sağol duanda bize de yer verdiğin için
perşembe günü miraç kandili
dua ve namazımızı eksik etmeyelim derim
ve oruç tabiki

ben bu yazdıklarınızı okudum okudum uygulamaya geçemeden hamile kalmışım yaa hala okuyorum hepte kız çıkıyo sankiiiiiiii::((((((((

h.g yelizzz
hayırlı olsun bebegin.kac haftalık hamilesin.
son adet tarihini ve ilişki günlerini yaz bi tahminde bulunalım
başka cocugun varmı
benimde en korktugum şey kazayla hamile kalmakkk

simdiye kadar yapilan arastirmalarda,
uzmanlar sadece spermlerin
cinsiyet belirlemede yalniz basina etkin oldugu görüsünü savunuyorlardi...

ingiltere'de yapilan son arastirmalar uzun dönem beslenme aliskanliklarinin bebegin cinsiyetini belirlemede etkin rol oynadigini ortaya koydu...

gelismis ülkelerde kalori hesabiyla beslenip, dietler uygulayan "modern" kadinlarin
git gide daha az erkek cocuklar dünyaya getirdigi bildirildi...

exeter üniversitesi'nde
740 hamile kadin üzerinde yapilan arastirmanin sonuclarina göre;
kalori bakimindan zengin gidalarla beslenen kadinlarin erkek bebek dogurduklari gözlenmis...
özellikle sabahlari kahvaltida bir kase müsli yiyenlerin
erkek bebek sahibi olma oranlarinin kat kat daha arttigi,
uzun dönem diet yapan, az kalorili beslenen kadinlarin ise kiz bebek dünyaya getirme oranlarinin cok yüksek oldugu belirtilmis...

bilimadamlari anne adaylarini kalori alimlarina göre iki gruba ayirmis:
büyük ölcüde bol kalorili beslenen, diet yapmayan anne adaylarinin
%56'si erkek bebek dünyaya getirmis...

arastirmada kalorinin yanisira, calium, calsium, c, e, b12 vitamini ve glikozun da
cinsiyet belirleme etkilerinin büyük oldugu vurgulanmis...

elara desene ben yandım :) ben kızım dogdu dogalı kılolarımı vermek ıcın dıyet yabıyorum :)))))
artı kaloarı agırlık hıc beslenmem hayatımda peynır sut yogurt yoktur oldum olası sevmemde
gercı alkalın gurununa gırmıyor sut peynır asıdık olarak gorulmus off ya catlıycam yakında vallahi hayırlısı ya rabbım bırazdan namaz kılıcam sızler ıcınde dua edıcem arkadaslarım rabbım buyuk herseyın hayırlısı dıyorum

EV YAPIMI ÇOOOOK FAYDALI MÜSLİ

Sabahları çoğu zaman kahvaltı etmek pek içinden gelmiyor insanın.Ya da her sabah aynı şeyleri yemek bir süre sonra zevk vermeyebiliyor.Bu tarif te böyle zamanlar için değişik ve sağlıklı bir yiyecek olarak tam bir kurtarıcı.Üstelik yemesi de çok zevkli.Ben buğdayı bu şekilde yapmayı keşfettiğimden beri favori kahvaltım haline geldi.Üstelik değişik şekillerde denemek te mümkün.Bazen süt ve bal ekliyorum aşağıda verdiğim tarifteki gibi. Bazen sadece buğday,meyve,kuru yemişler ve balla hazırlıyorum(Yandaki fotoğrafta gördüğünüz gibi).Sütsüz de güzel bence sütlü de.:) Sizde damak tadınıza göre farklı farklı deneyebilirsiniz.Sevdiğiniz mevsim meyvelerini ekleyebilirsiniz.Belki hazır kutuda satılan müsliler, buğday gevrekleri ve mısır gevrekleri varken anlamsız gelebilir bu şekilde hazırlamak. Ama inanın böylesi çok daha sağlıklı ve güvenilir.Ben istediğim miktarda buğdayı haşlıyorum.Bu genelde bir kaç günlük oluyor.Cam bir kapta buzdolabında saklıyorum.Böylece istediğimde elimin altında oluyor.O an evde içine koyabilceğim ne varsa o malzemeyi ekleyip yiyorum.

Malzemeler:

1 su bardağı buğday
1lt su
yulaf ezmesi
Yağsız süt
fındık
ceviz
kuru üzüm
incir
kayısı
tarçın
bal ya da tatlandırı (esmer şeker ya da normal şeker de koyulabilir)

1 su bardağı buğdayı yıkadıktan sonra 1lt suda (buğdayı yumuşak sevenler akşamdan sıcak suyla ıslatabilirler) suyunu çekene kadar haşlıyoruz.Soğuduktan sonra istediğimiz kadar buğdayı bir kaseye koyuyoruz.Listedeki malzemelerden arzu ettiğimiz miktarda ufak ufak parçalara bölerek içine ilave ediyoruz.Taze meyvelerle ve kuru yemişlerle çeşitlendirmek tamamen sizin arzunuza bağlı.İstersek sütle ya da sütsüz hazırlayabiliriz.Bal,tatlandırıcı ya da şeker ilave edebiliriz.Üzerine biraz tarçın serpmek ayrı bir lezzet katıyor.Afiyet Olsun!

alıntıdırrr...

diet yapacak arkadaşlar sabah kahvaltısında müsli yiyebilirrr
tarifi yazdım aşagıyaa.netten bakın degişik müsli tarfileride deniyebilirisniz.içerigi alkali olmasına dikkat edin

h.g yelizzz
hayırlı olsun bebegin.kac haftalık hamilesin.
son adet tarihini ve ilişki günlerini yaz bi tahminde bulunalım
başka cocugun varmı
benimde en korktugum şey kazayla hamile kalmakkk
kızım var canım 7 yaşında şimdi ise 10 haftalık dedi dr hamileliğimi erkek olması için kıştan beri sizi okuyodum ama benim zaten birsürü problemim var pıhtılaşma,düşük tehlikesi,servikal yetmezlik hepsi var yaşta var düşünürken hamile kalmışım.
sat 1 mayıs
hamile kaldığım gün 8 ya da 9 mayıs adetim biter bitmez:)) d.tarihim23/09/1974

Son düzenleme:
vallahi yeliz genelde evet bıter bıtmez kız dıyorlar ama o sekılde oglu olanıda cok gordum o yuzden kesın hukum verme hayırlısı olsun bakalım rabbım ıns gonlune gore verır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…