bebek cinsiyet belirleme..

cnm allah razı olsun ne ıcın dr gıdeceksın..yum takıbımı yaptıracan cnm baska yontemler denedınmı veya dusunuyomusun

benim hamileliklerim çok zor geçiyo doğurana kadar ne çekiyorum bulantılarım maylarca sürüyo beslenemiyorum o yüzden de düşük kilolu doğdu çocuklar dr muayne oldum mantar enfeksiyon varmı die fitil verdi ayrıca yumurlama takibi için gittim dr maden suyu çok içiyorum günde 2 şişe eşimede zorla içiriyorum tuzlu beslenmeye çalışıyom çin takvimi yani hep sizin bildikleriniz aslında

inşallah birbirimizi hiç tanımıyoruz biribirimize dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar herşey ALLAHın takdiri öncelikle dr diet filan önermedi ben diyene kadar ilişkinizde korunun dedi sağ yumurtlamadan erkek bebeği sordum yok öle bişey safsatadedi ama bilmiyorum

ewt canım bu bölümü sürekli okumaya çalışıyorum geçmiş yazılarını bi yandan da korkuyorum ağustosa mı ertelesem die ne yapıyım sizce

kızlar ben cıkıyorum gorusuruz gene ısler benı beklıyo kahvaltı yaplım gırıseyım kucuklukde uyandı a.e.o rabbım hepımızın gonlundekı murqadı nasıp etsın ınssssssssss

cnm hani ben ilk sayfaya bütün yöntemelri yazmıştım o yöntemelr sende varmı demek istemiştim???
yerinde olsam eylül de denerdim..hem erkek cocuk şansı artıyormuş eylül ayında istatisliklere göree.hemde diet filanda yap bencee.
bu bi kac ay kendini denee.yum zamanlarında akıntın yada agrıların nasıl oluyorr v.s diyee
eşin takviye filan kullanıyormu?

diete dayanabilirmiyim bilmiyorum ben genelde sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeyi seviyorum
tuzlu yemeyi filan sevmiyorum aslında benim eylülde stajım başlayacak ben bu aylarda hamile kalırsam 2 ayı atlatırım evdeyken die düşünüyorum eşimde hiç bişey yapmıyo takviye filan yok sadece maden suyu içiyo

hımm anladımm.hakkında hayırlısı olsunn.
senide düşünenler listeesine ekledim.deneme oldugunda sölee diger listeye ekliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…