- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.861
aytennnn sen naptınn bu ay denicektin varmı bi gelişmee??
cnm hosgeldın kızlarını allah bagıslasın dılerım rabbım gonlune gore verır.benımde esım takvıye yabmıyor ama ben elımden geldıgınce beslenmesıne dıkakt ettırıyorum.mesala kola vs artık ıcmıyor kendımde folık plus kullanıyorum onun dısında bol soda lımon tuz sebze kavun uzum gıbı seyler yıyorum.hepinize hayırlı sabahlar ben aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 aydır sizin bu bölümü takip ediyorum arkadaşlığınızı çok sevdim ALLAH bozmasın
cnm benım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne.Bak ıcını ferah tut ıı dusun ıyı seyler olsun dılerım gonlune gore verır rabbımkızlar çok kötüyüm kjliba çok fena yaptı allah kahretsin..terliydim nasıl böle bi hatayı yaptım...ne yapsamda iyleşsem..
bana dua edin allah rızası için bu ay oğluşu bulayım..artık madden ve manen bıktım valla..her takip 100 liraya mal oluyo...ve 6.denemem..5 kere denedim 500 tl gitti ya(((
Evet öenmlisi dua Rabbım ıns dualarımızı kabul edıcek bu arada dr kontrolu altında olması en azından daha ıyı.hadı bakalım hayırlısı dıyelımarkadaşlar bende çalışmalara başladım RABBİMin izniyle bende oğlum olsun istiyorum dr gittim bunun için perşembe günü tekrar gideceğim bol bol soda içiyorum çok dua ediyorum namaz kılıyorum şu mübarek günlerde inşallah dualarımız kabul olur inanın tek kendim için istemiyorum sizleride dumda unutmuyorum yazılanları okudukça
Gunaydın kızlar sabahı serıfınız hayr olsunnnnn trufcum ıns hersey gonlunce olsun tayınınde ıns ıstedıgın yere cıkar cnm
cnm hosgeldın kızlarını allah bagıslasın dılerım rabbım gonlune gore verır.benımde esım takvıye yabmıyor ama ben elımden geldıgınce beslenmesıne dıkakt ettırıyorum.mesala kola vs artık ıcmıyor kendımde folık plus kullanıyorum onun dısında bol soda lımon tuz sebze kavun uzum gıbı seyler yıyorum.
cnm benım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne.Bak ıcını ferah tut ıı dusun ıyı seyler olsun dılerım gonlune gore verır rabbım
Evet öenmlisi dua Rabbım ıns dualarımızı kabul edıcek bu arada dr kontrolu altında olması en azından daha ıyı.hadı bakalım hayırlısı dıyelım
bu arada herkese gunaydınlarrkaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkis soldan yumuslayayanında oglu oldugunu gordum counku ama tedbırı elden bırakmamak ıcın ypacaz ınsssssssağol canım benim teşekkür ederim
günaydın canım
önemli : kızlar düşüne düşüne filozof oldum artıkın
dini kitaplarda sağınıza yatın deniyorya
sağdan yumurtlandığında erkek soldan yumurtlandığında kız olduğu için değil bence
rahimin sağ ve sol yanlarında bulunan fallop tüplerinin yapısı aynı değil
sağ taraf daha kıvrımlı sol taraftakine benzemiyo
bence y ile x spermlerinin hareket hızına göre sağda y lerin yumurtayı yumurtlama şansı daha yüksek
yoksa yumurtaya göre asla değişmiyo bence
dbırıde elden bırakmamak lazım fikrime katılan şutarafagitti
FİONA VE KARDELEN074
canlarım sizlere canı gönülde geçmiş olsun diyorum
bilirim sizin acınızı ben de 9 hafta 5 günlüktü kürtaj olmak zorunda kalmıştım
Rabbim en iyisini bilir o yüzden diyecek laf yok
Rabbim tez zamanda kucağınızı nur topu gibi bir erkek evlatla doldursun inşallah
elaracim vallhidaha adetimi bekliyorum canim dogum kontrol hapiyla baslicam bakalim neller olacak 1sene suruyomus tedavi ozamn baslarim calismalalra allah hakimizda hayirlsini versin artik uzuluyorumda hazirlmaistim kenidmi tamamen beklicem artik caresiz
cnm ıns hamıssındır bu kadar stres yapmaya stresde etkı yapar ıns 2 gun sonra verırsın bıze mutlu haberı cnm
birde bebek ölümlerinin cinsiyetle bir alakası olabilrmi diye sordum.olabilir dedi.
eceiremnur çatlatma igneside kist yapabiliyor biliyorsun.ama kist varsa bile cok telaş etme.1 ay dogum kontrol hapı kullanıyorsun hemen geciyorr.zaten doktorun yönlendirir senii.
ama inşllah o karartı bebişinn işaretidirr
inş.canım valla rahat olmaya çalışıyorum ne mümkün bu belirsizlik mahvetti beni eşimde kızıyor amma büyüttün bidaki ay olur diye bütün sinirimi ondan çıkarıyorum relax olamıyorum inş.cnm çarşamba sabahtan gidicem bişeyler varsa hemen yazarım size işyerinden yoksa eve geldikten sonra saol duaların için cnm benimde bütün dualarım sizinle ALLAHIM sanada en kısa zamanda salih bir erkek evlat nasip eder inş.
Allah bagışlasın kızınıı.sizde baya ara vermişsinizz
regli döngünüde yazabilirmisin.adetlerin düzenlimidir
bu arada kan pıhtılaşması için ne kullanıyorsun?daha önce düşük yaşadınmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?