bebek cinsiyet belirleme..

aytennnn sen naptınn bu ay denicektin varmı bi gelişmee??

tatlım bende beklemedeyim adetliyim şuan temmuz 3 son adet tarihi ondan önceki de3 hazirandı hangi gün denesem diye düşünüyorum temizlikteyim dün evin tüm halılarını yıkadım kollar bacaklar mahvoldu ağrıyor elaracım sence yumurtlama hangi gün olacakk birde şu adetten sonra ki gün dememe yapsam mı acaba karar veremiyorum canım...:sm_confused:

hepinize hayırlı sabahlar ben aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 aydır sizin bu bölümü takip ediyorum arkadaşlığınızı çok sevdim ALLAH bozmasın
cnm hosgeldın kızlarını allah bagıslasın dılerım rabbım gonlune gore verır.benımde esım takvıye yabmıyor ama ben elımden geldıgınce beslenmesıne dıkakt ettırıyorum.mesala kola vs artık ıcmıyor kendımde folık plus kullanıyorum onun dısında bol soda lımon tuz sebze kavun uzum gıbı seyler yıyorum.
cnm benım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne.Bak ıcını ferah tut ıı dusun ıyı seyler olsun dılerım gonlune gore verır rabbım
Evet öenmlisi dua Rabbım ıns dualarımızı kabul edıcek bu arada dr kontrolu altında olması en azından daha ıyı.hadı bakalım hayırlısı dıyelım

bu arada herkese gunaydınlarrkaydirigubbakcemile3

Gunaydın kızlar sabahı serıfınız hayr olsunnnnn trufcum ıns hersey gonlunce olsun tayınınde ıns ıstedıgın yere cıkar cnm

sağol canım benim teşekkür ederim

günaydın canım

önemli : kızlar düşüne düşüne filozof oldum artıkın

dini kitaplarda sağınıza yatın deniyorya
sağdan yumurtlandığında erkek soldan yumurtlandığında kız olduğu için değil bence

rahimin sağ ve sol yanlarında bulunan fallop tüplerinin yapısı aynı değil
sağ taraf daha kıvrımlı sol taraftakine benzemiyo
bence y ile x spermlerinin hareket hızına göre sağda y lerin yumurtayı yumurtlama şansı daha yüksek
yoksa yumurtaya göre asla değişmiyo bence

fikrime katılan şutarafagitti

:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkis soldan yumuslayayanında oglu oldugunu gordum counku ama tedbırı elden bırakmamak ıcın ypacaz ınssssss

Son düzenleme:
gecmiş olsunnn
eşinin spermlerinde bi sorun olbilirmi acaba??
kac günlük cinsel perhizden sonra ilişkiler yaşanmıştıı??
hemen pes etme cnm.Rabbim bi yoluna koymuştur zamanı var demkki dahaa
düşükler genelde sperm kalitesizliginden oluyor.yada kan pıhtılaşmasından.
eşine sperm kalitesi için takviyeler alabilirsin.mesela folik asiti eşinde kullansınn senle beraber.cinko,selenyum ,e vitamini v.s gibi takviler sperme iyi geliyor
gebe kalmadan 2-3 ay öncesinden bunları kullansın eşin.sende folik asidi ihmal etme
fırsat buldukca sende takıl bizee.senide listeye eklememi istermisin??[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim ilgin için.Eşimin sperm kalitesinde sorun olabileceği aklıma geliyor.Senin y spermlerinde sorun var galiba diyorum eşime.Yada belki benim yumurtamda sorun.Çünkü ikisinide 6.haftada kaybettim.4-5 günlük cinsel perhizden sonraydı ilişki.Eşim 2 ay kadar çinko hapı kullanmıştı.Zaten sodayı çok sever sürekli içiyordu.Hamile kaldığım ay eşime keçiboynuzu kürü uygulamıştım kendimde bal arısütü polen karışımı kullanmıştım.3 aydır düzenli olarak folik asit kullanıyordum ama olmadı işte.Her ne kadar pes etmeyeceğim desemde aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.Sizinle tabiki sohbet etmek isterim ama listeye ismimi daha sonra ekleyelim .Ben öncelikle bir üniversite hastanesinde gerekli testleri yaptırıp kafaca rahatlamak istiyorum.Hepimize Rabbim inşallah sağlıklı erkek bebekler nasip eder.

Canım çok teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın çok zor.Umut ediyorsun hayal kuruyorsun sonra ellerin bom boş kalıyorsun.Sanada geçmiş olsun arkadaşım aynı acıyı tekrar yaşatmasın rabbim.

dün doktora kontrole gittim.normal dedi.ben aspirine başlayayımmı dedim.gerek yok dedi.adet ol gel kontrol edelim dedi.çinko hapını günde kaç defa almak gerekiyor.birde ne kadar önceden başlamak gerekiyor.ben ekim veya kasımda düşünüyorum.nasip olurda bir aksilik olmazsa.

Kızlaaarrr işten fırsat bulup yazayım dedim... ...bir süre bulunamayacağım..tatşl malum ama elimden geldiği kadar kaçak göçek girecegim..kendinize çokkk iyi bakın ...Allah'ım gönlünüzdekini Saglıklı ve hayırlı bir şekilde versin....inşallahhh...Hamileliğim iyi gibi gidiyor bana da dua edin...Rabbiimm açtığımız elleri geri çevirmesin.....Saglıcakla.....Sevgiyle kalın...

cnm ıns hamıssındır bu kadar stres yapmaya stresde etkı yapar ıns 2 gun sonra verırsın bıze mutlu haberı cnm

inş.canım valla rahat olmaya çalışıyorum ne mümkün bu belirsizlik mahvetti beni eşimde kızıyor amma büyüttün bidaki ay olur diye bütün sinirimi ondan çıkarıyorum relax olamıyorum inş.cnm çarşamba sabahtan gidicem bişeyler varsa hemen yazarım size işyerinden yoksa eve geldikten sonra saol duaların için cnm benimde bütün dualarım sizinle ALLAHIM sanada en kısa zamanda salih bir erkek evlat nasip eder inş.

eceiremnur çatlatma igneside kist yapabiliyor biliyorsun.ama kist varsa bile cok telaş etme.1 ay dogum kontrol hapı kullanıyorsun hemen geciyorr.zaten doktorun yönlendirir senii.
ama inşllah o karartı bebişinn işaretidirr

okadar istiyorum ki onun bebiş olmasını bugün olumsuz cvp duyacağım diye test yaptırmadım cnm yarını beklicem

amınnnnnnnnnnn cnm allah razı olsun ınsallah sanada tum ısteyenler ınssssssssssss ıns carsamba gunu hersey gonlunce olur bıtanem

kızlar 15 gün önce yazmıştım temizlik falan tadila flan derken dahada yazamadım evet herşey bitti ben geldim sonunda inş devamlı bende burdayım artık evet kısaca kendimi hatırlatayım 2 yaşında bir kızım var evlendiğim ay sık ilişki ile hamile kaldım kızım oldu şimdi 3 aydır bebk istiyoruz olmuyor bu ayda olmadı malesef ve şimdi sorularamı sıra geldi..arkadaşlar ben 23 haziranda adet oldum 29 da bitti bidahaki adet tarihim 25 ile 30 u arasında olacağım ben 28 günde olmuyorum 33 ile 35 gün arasında oluyorum hep böyle yani hiç şaşmadı ve malesef yumurtlama günlerimi bilemeiyorum 2 aydır takip ediyorum kendimi anlamıyorum malesef akıntı herzaman oluyo bu konuda bana yardımcı olun lütfen çünkü sık ilişki ile hamile kalmıyacam kararlıyım bunun için yardım istiyorum kızlar netten çıkmıyo 35 günde olduğum için siz yardım edeceksiniz inş gurbet güzeli yardımcı olurum demişti bekliyorum cplarınızı

elara cnm benim belim çok ağrıyor bide bu göğüste beyaz pütürcük demiştin ucunda var benim bide kararmış uçlarım sızlıyr hamilelik belirtisi olabilirmi belimin ağırması olumsuzluğamı işaret bi cvp canım ya iyice dengem bozuldu

tekrar yazıyorum canım ama adet döngüsünü doğum tarihimide (23/09/1974)------eşimin(01/03/1974)
14 şubat 8 mart 4 nisan 1 mayıs
ben kızımdan önce servikal yetmezlikten 2 bebeğimi kaybettim 1 tane de boş gebelik geçirdim ....kızımdan sonra da bebek gelişmemiş 8 haftalıkken durmuş ben 13 haftalık diye gittiğimde çoktan gelişimi durmuş tam 5 hafta taşımışım ölü fetusu hatta fetus bile olamamıştı sonra kürtajda çok kan kaybettim ölüyodum tekrar doğurmamaya karar verdim taaa kiiiii kızım büyüdü ve kardeş diye yalvarmaya başladııı 35 yaşında hamile kaldım dr um test yapmıştı zaten pıhtılaşama var demiştii

clexan 06 lık kullanıyorum ama düşücek sanırım yarın tekrar testim var 04 e düşücek

kızımda dikiş atılmıştı bunda da tekrar atılacak canım çok önemli değil cinsiyetinin kız olması aslında amaaaaa..........................
hayırlı ömürlü sağlıklı erkek istiyorum tabii Allah herkese versin kız olursada çok üzülmem belki tekrar denerim:))) şaka şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…