- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.881
cnm gouslerının ucu karardıysa kesın hamıssındr yoksa neden kararsın rahat olelara cnm benim belim çok ağrıyor bide bu göğüste beyaz pütürcük demiştin ucunda var benim bide kararmış uçlarım sızlıyr hamilelik belirtisi olabilirmi belimin ağırması olumsuzluğamı işaret bi cvp canım ya iyice dengem bozuldu
cnm gouslerının ucu karardıysa kesın hamıssındr yoksa neden kararsın rahat ol
bu gün benim regi günüm ama hala olmadım...8 temmuza kadar olmazsam yapıcam sabahında yapıcam..bakalım benim için dua edin...
saol hayatım zaten buraya girince rahatlıyorum sizinde kafanızı şişirdim ya kusura bakmayın evhamlımı oldum ne senağlama
cnm sana ovulasyon testı tavsıye ederım ozaman yumurtlama gununu bulabılrsın bırde bende advantec programı kullanıyorum orda hem adetlerını not alır hemde yumurtlama gununu rahatlıkla takıp edebılırsın senın ıcın baktım sımdı 23 hazıranda olup 29 unda bıttıyse bırdahakı adet tarınınde 25 ıle 30 arasındaysa 26 sı gıbı regl olman gerekıyor ve 12 temmuzda yumurtlama gunu 13 14 15 16 erkek cocuk ıcın gebe kalma sansının yuksek oldugunu gosterıo ama sakın bu takvıme guvenerek yola sıkma cunku tam emın degılsın gununden bu yuzden bence ovulasyok testı al ve10 undan sonra basla bakmaya en garantısı o bencekızlar 15 gün önce yazmıştım temizlik falan tadila flan derken dahada yazamadım evet herşey bitti ben geldim sonunda inş devamlı bende burdayım artık evet kısaca kendimi hatırlatayım 2 yaşında bir kızım var evlendiğim ay sık ilişki ile hamile kaldım kızım oldu şimdi 3 aydır bebk istiyoruz olmuyor bu ayda olmadı malesef ve şimdi sorularamı sıra geldi..arkadaşlar ben 23 haziranda adet oldum 29 da bitti bidahaki adet tarihim 25 ile 30 u arasında olacağım ben 28 günde olmuyorum 33 ile 35 gün arasında oluyorum hep böyle yani hiç şaşmadı ve malesef yumurtlama günlerimi bilemeiyorum 2 aydır takip ediyorum kendimi anlamıyorum malesef akıntı herzaman oluyo bu konuda bana yardımcı olun lütfen çünkü sık ilişki ile hamile kalmıyacam kararlıyım bunun için yardım istiyorum kızlar netten çıkmıyo 35 günde olduğum için siz yardım edeceksiniz inş gurbet güzeli yardımcı olurum demişti bekliyorum cplarınızı
gogus ucu kararması hamılelık belırtsı olabılır cnm bel agrısıda aynı sekılde ıns hamılesındır guzel haberlerını alırız.hatta ben nekadar dogru bılmıorum ama erkek cocugu olacaklarda gogusler kararıo benım mesala kızımda hıc kararma olmamıstıelara cnm benim belim çok ağrıyor bide bu göğüste beyaz pütürcük demiştin ucunda var benim bide kararmış uçlarım sızlıyr hamilelik belirtisi olabilirmi belimin ağırması olumsuzluğamı işaret bi cvp canım ya iyice dengem bozuldu
bu gün benim regi günüm ama hala olmadım...8 temmuza kadar olmazsam yapıcam sabahında yapıcam..bakalım benim için dua edin...
gogus ucu kararması hamılelık belırtsı olabılır cnm bel agrısıda aynı sekılde ıns hamılesındır guzel haberlerını alırız.hatta ben nekadar dogru bılmıorum ama erkek cocugu olacaklarda gogusler kararıo benım mesala kızımda hıc kararma olmamıstı
ıns cnm rabbım gonlune gore versın
evham,hassasiyet ve duygusallık da hamilelik belirtisi olmasınn yerimseniben
vantetta normalde 1 ay once baslanması en saglıklısı ama gec kalmıs deqılsın arkadasım.netıcede ben kızımda bılmıyordum ve 1 aylık hamıleyken baslamıstım onemlı olan baslamıs olman bende yenı basladım bısı olmaz
tatlım bende beklemedeyim adetliyim şuan temmuz 3 son adet tarihi ondan önceki de3 hazirandı hangi gün denesem diye düşünüyorum temizlikteyim dün evin tüm halılarını yıkadım kollar bacaklar mahvoldu ağrıyor elaracım sence yumurtlama hangi gün olacakk birde şu adetten sonra ki gün dememe yapsam mı acaba karar veremiyorum canım...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?