bebek cinsiyet belirleme..

cnm gouslerının ucu karardıysa kesın hamıssındr yoksa neden kararsın rahat ol

cnm sana ovulasyon testı tavsıye ederım ozaman yumurtlama gununu bulabılrsın bırde bende advantec programı kullanıyorum orda hem adetlerını not alır hemde yumurtlama gununu rahatlıkla takıp edebılırsın senın ıcın baktım sımdı 23 hazıranda olup 29 unda bıttıyse bırdahakı adet tarınınde 25 ıle 30 arasındaysa 26 sı gıbı regl olman gerekıyor ve 12 temmuzda yumurtlama gunu 13 14 15 16 erkek cocuk ıcın gebe kalma sansının yuksek oldugunu gosterıo ama sakın bu takvıme guvenerek yola sıkma cunku tam emın degılsın gununden bu yuzden bence ovulasyok testı al ve10 undan sonra basla bakmaya en garantısı o bence

gogus ucu kararması hamılelık belırtsı olabılır cnm bel agrısıda aynı sekılde ıns hamılesındır guzel haberlerını alırız.hatta ben nekadar dogru bılmıorum ama erkek cocugu olacaklarda gogusler kararıo benım mesala kızımda hıc kararma olmamıstı

bu gün benim regi günüm ama hala olmadım...8 temmuza kadar olmazsam yapıcam sabahında yapıcam..bakalım benim için dua edin...

ıns cnm rabbım gonlune gore versın

boncuk saol güzel dileklerin için...

kızlar ben folik asit almaya yeni başladım ve duyduğuma göre
hamile kalmayı planlamadan en az 1 ay önce başlanması
gerekiyomuş, ama benim yumurtlama günüme 10 gün
gibi bi zaman kaldı geç başlamış sayılırım bu sorun yaratır mı?

vantetta normalde 1 ay once baslanması en saglıklısı ama gec kalmıs deqılsın arkadasım.netıcede ben kızımda bılmıyordum ve 1 aylık hamıleyken baslamıstım onemlı olan baslamıs olman bende yenı basladım bısı olmaz

teşekkür ederim canım ya içim rahatladı..

3 regli Başlangıcı
15 Bereketli (Kız cocuk için ideal gün)
16 Verimli--kız cocuk
17 Verimli---Kız cocuk
18 Çok verimli--kız cocukk
19 Ovülasyon (Erkek cocuk için ideal gün)
20 Başka bir girişim (Erkek cocuk için 2.deneme olabilir)

gurbetin baktıgı takvimden baktım.ovulasyonun oldugu tarihte kendini dinlee akıntını filan kontrol et.yumurtladıgını anlarsan ilişkiye girebilirsin
ovulasyon testi filan alsaydın keşke

adetten sonra ilişki olayına ben inanmıyorum.ama kimisinde yumurtlama adet sonrası oluyorr ozamn erkek cocuk olabilir.
sende kendini takip etcen mecburen.karar senin

boncuk cvbın için teşekkür ederim canım bende senin tahmin ettiğin tarihleri tahmin ediyorum 10 ndan sonra akıntılarıma falan çok dikkat edicem inş olur peki akıntı oluncamı ilişki olacak yani yumurtla çatladığında dahamı farklı oluyo açıklarmısın şimdidien teşekkürederim cvp için

keske anlasamda acıklasam arkadasım bende anlamadıgım ıcın test aldım kendıme
akıntı olması demek ya yumurtluyorsun yada catladı demek sanırım.genelde catladıktan sonra ılıskı dıyorlar mesala normalde 29 unda takvımde yumurtlama gunumdu ama benım pazar gunu 2 de yumurtladıgımı gordum p.tessı 1 de bırlıtke olduk yanı yumurtladıktan 24 ve 48 saat ıcınde olması lasım .
sen dedıgım takvımı ındır en ıyısı daha rahat olursun artı soda ıc bol bol alkalınlı seyler ye esınde soda ıcsın soda ıce ıce canımız cıkıyor vallahı ama bende sanırım erken adet olucam sanırım hayırlısı

canım öncelikle ALLAH gönlündekini sanada tattırsın
yukarıda berraya anlattım
ama tekrar anlatıyım sanada
günde 2 klomen içtim
11 yada 12 . gün yumurtam 19 mm ken çatlatma iğnemi oldum
36 saat bekledim
38. saat ilişki oldu
birde ertesi gece oldu
hiç kalkmadım sabaha kadar yattım
şunu unutmuşum
öncelikle namazzzzzzzzzzzzzzzzzz ve dua okudum
41 yasin adadım
eşime keçiboynuzu kürü yaptım
ben muz ve soda içtim
darısı sana vetüm isteyenlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... alıntıdırrrrrrrrrrrr .... sımdı oglusu oldu massallah dıyelım 41 kere ıns darısı bızeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…