bebek cinsiyet belirleme..

hımm ilk kez duydum mantıklı olabilir .sagol paylaşım için cnm

çinko hapı günde 1 defa alınsa yeterli.2-3 ay öncesinden başlayabilirisn.bi zararı yok
eşine folik asitte içir mutlaka. sende başla içmeye şimdiden.bu hamilleiginde folik asit içmişmiydin?
folibiol alabilirsin 1 tl fiyatı.içinde sadece folik asit var.

adetlerin düzensiz oldugundan senin için en ii yöntem ovulasyon testiyle takip etmenn
gurbetin baktıgı takvim adetleri düzenli olanlan için gecerli

anlattıgın belirtiler hamilelik belirtisine benziyor.
hakkında hayırlısı olsun.inş bebekk yola cıkmıştırrr

cnm cok geciş olsun kötü günler yaşamışın.inş tekrar yaşamazsınnn
Rabbim saglıklı hayırlı erkek kardeş nasip etsin kızına inş

bu gün benim regi günüm ama hala olmadım...8 temmuza kadar olmazsam yapıcam sabahında yapıcam..bakalım benim için dua edin...

inşallah hamilesindirrrr

herkese selam arkadaşlar
elara bişey sorcam regl günlerinin başlama saati ile olan cinsiyet analizi hakkında bilgin varmı

ne zaman yumurtlıyacagını tahmin ediyor sanırım.yumurtlamadan bi kac gün öncesi kız için tarih veriyor.yum günü ve 1 gün sonrasıda erkek cocuk için gün veriyor diye tahmin ediyorum
ama ne kadar dogru sonuclar veriliyor bilmiyorum

bide bi türlü bulamadım kaçırdım sanırım karabiberin oğluşu kesin dimi opuyorumnanaktan

evett tescillendii oglu olacak inş

folik aside 3 ay öncesinden başlamak ideal.hem hamile kalmayıda kolaylaştırıyorr hemde dogacak cocugun engelli olma riskini azaltıyor.
sende hemen kullanmaya başlayabilirisn sorun olmazz.folik plus kullancaksan günde 3 tane içiyorsun gece yatmadan iç istersen ,bulantı yapıyor cünkü.
kızlar folik plusın içinde folik asit ve kalsiyum var günde 3 tabe içiliyor
folibiol isimli var onun içinde sadece folik asit var günde bir tanee fiyatıda 1 tl.
ikisinden birini kullanabilirsiniz.

kızlar günaydın 42.saat denedim.ama hiç çatladığını hissetmedim.o kadar bekledim bekledim ama birtürlü hissedemedim.uyuyakalmışım sabah saat 6da denedim.zaten saat 6da 42 saat oliidi.ama ben uykudaykenmi çatladı bilmiyorum.yada çatladımı eminde değilim...
birazdan dra gitcem baksın çatlamışmı...

cnm catlamıstır ıns ya 42 saat az bı zaman degıll ıns gulerk gelırsın dr donusu mımozacım hersey gonlunce olsun cnm

Kızlar Çoktandır gıremıyordum.cuma akŞamı kaynım vefat ettı.ve ardında 2 kÜÇÜk Çocuk bıraktı.bılyormusunuz herŞey boŞ.Şu an hamıleyım bır kızım var bır oĞlum olmasını Çok ıstıyorum.ama Şu an herŞeyden Önce saĞlık huzur ıstıyorum.psıkolojım Çok bozuk.

cnm basınız sagolsun heralde dunya boz ama ıste genede hayat devam edıyo cnm rabbım sabır versın ıns ınan cok uzuldum cocukları kucukmu

fhna başınız saolsun ALLAH geride kalanlara ömür versin
kendini çok yıpratma birde hamileymişin bebeğini düşün ,sana ihtiyacı olan eşin ve yavrun var
onlar için kendine iyi bak

eceiremnur ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım şu mübarek günlerde hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz evden dua ederek çık sağ ayakla

başınız sağolsun canım
tahmin ediyorum ne halde olduğunuzu
allah sabır versin ....

fhna başınız saolsun geride kalanlara sağlık sıhhat uzun ömür versin rabbim kendini üzme bak hamilesin her canlı bir gün ölümü tadıcak unutuyoruz ama allah evlatlarımıza bizden alıp versin...:sinifsinif:

kızlar drda geldim.
yumurtalaraım çatlamışeyvahedigeldismile üçüde çatlamış.ama ne zaman çatladığını bilemiyorum.iğneden 42 saat sonra ilk ilişkim oldu.bu gecede olsamı kızlar ne dersiniz.akıl verin ...
rahim asidik olurmuki.....
dra ağrı kesici içtim dedim.kızdıneyse aklınızda olsun yumurtlamayı etkiliyormuş ağrı kesiciler.belkide ondan hisstmedim ..ammaaan olan oldu.iğnewden 42 saat sonra denedim...ve taş çatlasa yarım saat yattım.bi arkadaş vardı ya fazla yatmayın bendeb tüyo diyodu hatırlıyamadım.onuda yaptım inşallah oğlanlar girmiş tir içeri....

Başınız sagolsun.mekanı cennet olsun inş.
trafik kazasımı?

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ben birazdan dr gidiyorum bana dua edin size mutlu haber getireyim...

güzel haberlerle gel inş cnm

yumurta 24 saat canlı kalıyor biliyorsun.38.saatte catladı desek 62.saate kadar deneme şansın var.
yumurta catladıktan sonra ilk 12 saat vajina alkali oluyor.buna göre 50.saate kadar yapabilirsin.
yani 12 saat içinde tekrar dene istersen.Hakkında hayırlısı olsun.sende artık stres yapma.üstüne düşeni yaptınn takdir Allahınn.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…