- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.901
önemli : kızlar düşüne düşüne filozof oldum artıkın
dini kitaplarda sağınıza yatın deniyorya
sağdan yumurtlandığında erkek soldan yumurtlandığında kız olduğu için değil bence
rahimin sağ ve sol yanlarında bulunan fallop tüplerinin yapısı aynı değil
sağ taraf daha kıvrımlı sol taraftakine benzemiyo
bence y ile x spermlerinin hareket hızına göre sağda y lerin yumurtayı yumurtlama şansı daha yüksek
yoksa yumurtaya göre asla değişmiyo bence
fikrime katılan şutarafagitti
dün doktora kontrole gittim.normal dedi.ben aspirine başlayayımmı dedim.gerek yok dedi.adet ol gel kontrol edelim dedi.çinko hapını günde kaç defa almak gerekiyor.birde ne kadar önceden başlamak gerekiyor.ben ekim veya kasımda düşünüyorum.nasip olurda bir aksilik olmazsa.
kızlar 15 gün önce yazmıştım temizlik falan tadila flan derken dahada yazamadım evet herşey bitti ben geldim sonunda inş devamlı bende burdayım artık evet kısaca kendimi hatırlatayım 2 yaşında bir kızım var evlendiğim ay sık ilişki ile hamile kaldım kızım oldu şimdi 3 aydır bebk istiyoruz olmuyor bu ayda olmadı malesef ve şimdi sorularamı sıra geldi..arkadaşlar ben 23 haziranda adet oldum 29 da bitti bidahaki adet tarihim 25 ile 30 u arasında olacağım ben 28 günde olmuyorum 33 ile 35 gün arasında oluyorum hep böyle yani hiç şaşmadı ve malesef yumurtlama günlerimi bilemeiyorum 2 aydır takip ediyorum kendimi anlamıyorum malesef akıntı herzaman oluyo bu konuda bana yardımcı olun lütfen çünkü sık ilişki ile hamile kalmıyacam kararlıyım bunun için yardım istiyorum kızlar netten çıkmıyo 35 günde olduğum için siz yardım edeceksiniz inş gurbet güzeli yardımcı olurum demişti bekliyorum cplarınızı
elara cnm benim belim çok ağrıyor bide bu göğüste beyaz pütürcük demiştin ucunda var benim bide kararmış uçlarım sızlıyr hamilelik belirtisi olabilirmi belimin ağırması olumsuzluğamı işaret bi cvp canım ya iyice dengem bozuldu
tekrar yazıyorum canım ama adet döngüsünü doğum tarihimide (23/09/1974)------eşimin(01/03/1974)
14 şubat 8 mart 4 nisan 1 mayıs
ben kızımdan önce servikal yetmezlikten 2 bebeğimi kaybettim 1 tane de boş gebelik geçirdim ....kızımdan sonra da bebek gelişmemiş 8 haftalıkken durmuş ben 13 haftalık diye gittiğimde çoktan gelişimi durmuş tam 5 hafta taşımışım ölü fetusu hatta fetus bile olamamıştı sonra kürtajda çok kan kaybettim ölüyodum tekrar doğurmamaya karar verdim taaa kiiiii kızım büyüdü ve kardeş diye yalvarmaya başladııı 35 yaşında hamile kaldım dr um test yapmıştı zaten pıhtılaşama var demiştii
clexan 06 lık kullanıyorum ama düşücek sanırım yarın tekrar testim var 04 e düşücek
bu gün benim regi günüm ama hala olmadım...8 temmuza kadar olmazsam yapıcam sabahında yapıcam..bakalım benim için dua edin...
herkese selam arkadaşlar
elara bişey sorcam regl günlerinin başlama saati ile olan cinsiyet analizi hakkında bilgin varmı
bide bi türlü bulamadım kaçırdım sanırım karabiberin oğluşu kesin dimi opuyorumnanaktan
kızlar ben folik asit almaya yeni başladım ve duyduğuma göre
hamile kalmayı planlamadan en az 1 ay önce başlanması
gerekiyomuş, ama benim yumurtlama günüme 10 gün
gibi bi zaman kaldı geç başlamış sayılırım bu sorun yaratır mı?
kızlar günaydın 42.saat denedim.ama hiç çatladığını hissetmedim.o kadar bekledim bekledim ama birtürlü hissedemedim.uyuyakalmışım sabah saat 6da denedim.zaten saat 6da 42 saat oliidi.ama ben uykudaykenmi çatladı bilmiyorum.yada çatladımı eminde değilim...
birazdan dra gitcem baksın çatlamışmı...
GÜnÜ gÜnÜne yaŞayalım.bugÜnÜ yaŞayalım.yarın boŞluk
Kızlar Çoktandır gİremİyordum.cuma akŞamı kaynım vefat ettİ.ve ardında 2 kÜÇÜk Çocuk bıraktı.bİlyormusunuz herŞey boŞ.Şu an hamİleyİm bİr kızım var bİr oĞlum olmasını Çok İstİyorum.ama Şu an herŞeyden Önce saĞlık huzur İstİyorum.psİkolojİm Çok bozuk.
başın saolsun...Allah geride kalanlarına sabır versin...
Kızlar Çoktandır gİremİyordum.cuma akŞamı kaynım vefat ettİ.ve ardında 2 kÜÇÜk Çocuk bıraktı.bİlyormusunuz herŞey boŞ.Şu an hamİleyİm bİr kızım var bİr oĞlum olmasını Çok İstİyorum.ama Şu an herŞeyden Önce saĞlık huzur İstİyorum.psİkolojİm Çok bozuk.
Kızlar Çoktandır gıremıyordum.cuma akŞamı kaynım vefat ettı.ve ardında 2 kÜÇÜk Çocuk bıraktı.bılyormusunuz herŞey boŞ.Şu an hamıleyım bır kızım var bır oĞlum olmasını Çok ıstıyorum.ama Şu an herŞeyden Önce saĞlık huzur ıstıyorum.psıkolojım Çok bozuk.
günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ben birazdan dr gidiyorum bana dua edin size mutlu haber getireyim...
kızlar drda geldim.
yumurtalaraım çatlamışeyvahedigeldismile üçüde çatlamış.ama ne zaman çatladığını bilemiyorum.iğneden 42 saat sonra ilk ilişkim oldu.bu gecede olsamı kızlar ne dersiniz.akıl verin ...
rahim asidik olurmuki.....
dra ağrı kesici içtim dedim.kızdıneyse aklınızda olsun yumurtlamayı etkiliyormuş ağrı kesiciler.belkide ondan hisstmedim ..ammaaan olan oldu.iğnewden 42 saat sonra denedim...ve taş çatlasa yarım saat yattım.bi arkadaş vardı ya fazla yatmayın bendeb tüyo diyodu hatırlıyamadım.onuda yaptım inşallah oğlanlar girmiş tir içeri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?