- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.061
ay cnm sevındım toparlandıgına tabıkı devam verecek rabbım ıns pes etmek yok cnm ıns olacak ogluslarımız kız elaracım ıremnurum ıkna ettım gıbı esımı eylul ekımde caymassa tmm dedı ama ben korkmaya basladım sımdı ıns olur kızlar dualarımızda bırbırımız unutmayalım bıde eyup donusu bır yagmur o yagmurdada dua ettım hepınızeearkadaşlar ben daha adet olmadım ilaç kullanıyorum ama napıyım ek bişeyler yapıyımmı yeniden denemeye karar verdim kendimi daha iyi hissetmeye başladım son gaz devam Allahıma duamı ettim sizler içinde ettim inş.bu ay bana salih eli ayağı düzgün bir evlat nasip edecek
kızlar selam namazlarımı kıldım hepımız ıcın dua etttım Rabbım kabul etsınn
bende dualarımı ettim kızlar....... herşey allahtan......biz sadece vesileyiz...
arkadaslar hepınıze ıyı geceler rabbım dualarımızı kabul etsın ıns kızlar eyup sultandan geldım sımdı baste elaracım olmak uzere hepınıze dua ettım cnm sızlerde duanızda benı unutmayın
arkadaşlar ben daha adet olmadım ilaç kullanıyorum ama napıyım ek bişeyler yapıyımmı yeniden denemeye karar verdim kendimi daha iyi hissetmeye başladım son gaz devam Allahıma duamı ettim sizler içinde ettim inş.bu ay bana salih eli ayağı düzgün bir evlat nasip edecek
kızlar Allah kabul etsinn.gamzecimm başta benim için dua ettigin içinde Allah razı olsun cnm:)
elaracım cnm beraber baslayacaz senle ogluslara nerdeyse esımı ıkna ettım gıbı caymazssa ınsss eylu veya ekımde
Merhaba Kızlar,
Ben bu topiği yaklaşık 1 haftadır okuyorum, oku oku bitecek gibi değil ben de geçmişi bırakıp günümüze geldim zemuszemus İyi etmiş miyim??
1-2 ay içinde bu kadar yoğun paylaşım çok hoşuma gitti, ben de size katılmak istedim.
Benim kısmetse daha ilk bebişim olacak, hatta henüz hamiş bile değilim ama yine de sohbetinize dahil olmak istedim.
Geçen sene kalp atışı olmadığından dolayı zorunlu bi kürtaj geçirdim malesef. 6 ay korunduk, 6 aydır da bi türlü tutturamadık. (Umarım bunda eşimin sık seyahatleri etkili olmuştur, yoksa ümitsizliğe kapılmaya başlayacağım bilmiyorumkismile)
Tabi ki ilk olacağı için benim cinsiyet seçimi gibi bi durumum yok, Allah hayırlı bir evlat nasip etsin. Ama sizleri de çok iyi anlıyorum: Benim de oğlum olsa 2.yi kız, kızım olsa 2.yi oğlan isterim tabi ki...
Allah hayırlısını versin ama içimden geçen önce bir oğlan, 2-3 sene sonra da bi minik kız:ecrin_bebek:
Ama şu hayatta sadece 1 çocuğum olacak olsa onun da kız olmasını isterim.
İşte bu kararsızlıkla hakkımda hayırlısı diyorum, sizin de örnek dualara yazdığınız gibi "Oğlan olsun kız olsun, eli yüzü düz olsun" diye namazımı, duamı yaptım (Allah kabul ederse) (tam mevlid, ezan okunuyordu, yağmur yağıyordu) Sonra da ilişkide bulunduk. Benim sanırım bugün yarın yumurtlama günüm. Hayırlısı artık bakalım... :Saruboceq:
Uzun oldu ama kusura bakmayın, kendimi tanıtmak için yazdım.
Bu arada Allah hamişlerebebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin, hamişliğe uğraşanlara da gönlünden geçeni versin inşallah...
Hepinize hayırlı günler...:enbuyukkk: a.s.
elaracım cnm beraber baslayacaz senle ogluslara nerdeyse esımı ıkna ettım gıbı caymazssa ınsss eylu veya ekımde
inş cnm dileklerin kabul olur...olana kadar devam bu ilk bebekmi olucak
ay cnm sevındım toparlandıgına tabıkı devam verecek rabbım ıns pes etmek yok cnm ıns olacak ogluslarımız kız elaracım ıremnurum ıkna ettım gıbı esımı eylul ekımde caymassa tmm dedı ama ben korkmaya basladım sımdı ıns olur kızlar dualarımızda bırbırımız unutmayalım bıde eyup donusu bır yagmur o yagmurdada dua ettım hepınızee
Allah kabul etsin cnm
böle bi karar almana cok sevindim.müsait zamanda sana özelden mesaj atacamm.nacizane uygulaman gerekenleri yazarım
saol cnm inş.korkmaya gerek yok rabbim dualarımızı duymuştur ve inş. kabul etmiştir..hadi hayırlısı bakalım cnm..[/ ıns cnm ınsssss
Merhaba Kızlar,
Ben bu topiği yaklaşık 1 haftadır okuyorum, oku oku bitecek gibi değil ben de geçmişi bırakıp günümüze geldim zemuszemus İyi etmiş miyim??
1-2 ay içinde bu kadar yoğun paylaşım çok hoşuma gitti, ben de size katılmak istedim.
Benim kısmetse daha ilk bebişim olacak, hatta henüz hamiş bile değilim ama yine de sohbetinize dahil olmak istedim.
Geçen sene kalp atışı olmadığından dolayı zorunlu bi kürtaj geçirdim malesef. 6 ay korunduk, 6 aydır da bi türlü tutturamadık. (Umarım bunda eşimin sık seyahatleri etkili olmuştur, yoksa ümitsizliğe kapılmaya başlayacağım bilmiyorumkismile)
Tabi ki ilk olacağı için benim cinsiyet seçimi gibi bi durumum yok, Allah hayırlı bir evlat nasip etsin. Ama sizleri de çok iyi anlıyorum: Benim de oğlum olsa 2.yi kız, kızım olsa 2.yi oğlan isterim tabi ki...
Allah hayırlısını versin ama içimden geçen önce bir oğlan, 2-3 sene sonra da bi minik kız:ecrin_bebek:
Ama şu hayatta sadece 1 çocuğum olacak olsa onun da kız olmasını isterim.
İşte bu kararsızlıkla hakkımda hayırlısı diyorum, sizin de örnek dualara yazdığınız gibi "Oğlan olsun kız olsun, eli yüzü düz olsun" diye namazımı, duamı yaptım (Allah kabul ederse) (tam mevlid, ezan okunuyordu, yağmur yağıyordu) Sonra da ilişkide bulunduk. Benim sanırım bugün yarın yumurtlama günüm. Hayırlısı artık bakalım... :Saruboceq:
Uzun oldu ama kusura bakmayın, kendimi tanıtmak için yazdım.
Bu arada Allah hamişlerebebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin, hamişliğe uğraşanlara da gönlünden geçeni versin inşallah...
Hepinize hayırlı günler...:enbuyukkk: a.s.
cok sevindim canim hadi hayirlisi oglun olur insallh dualarim seninle darisi basima bende ilesemde olsam daha tedaviye bile basliyamamdim baslarim insallh ilesimde ekimde dusunuyodum bakalim tedavim sonuclansinda :CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?