bebek cinsiyet belirleme..

kızlarrrrr gunaydınlarr
hepınızı kocaman opuyorum
mimoza cnm kasık agrısı herzaman olcak dıye bırsey yokkı ne gusel belkıd ekasık agrısı olmayacak yanı bence hemen umıtsızlıge dusmeeee guzel haberler vercegıne ınanıyorum ben canım

feyongg hosgeldın cnm Rabbım gonlune gore versın ıns

elara ya bısı sorcam kafama takıldıda sımdı yumurtla olduktan sonra 36 48 saat ıcınde bırlıtke olun dıyorlar ya erkek bebek ıcın sen 12 saat dıyorsun catladıktan sonrayımı kasdedıyorsun .ben mesala 5 ınde yumurtladım 26 saat sonra bırlıkte olduk yanlısmı yabtım ya :S

birde bizim bu ay 3 ilişki oldu...son sat 10 haziran ilişki günleri 19. 21. ve 26 haziran...şimdi kafama takıldı eğer 26 hiazrandaki ilişkide oldu ise 7 temmuzdaki testte çıkmaz değilmi.

bacım sen ne kadar olumsuz bi kadınsınn.az rahat ol böle yapma yaw.valla kendine zarar veriyon.herşey olacagına varır ,olumlu düşün sonucları güzel olsun inş.
bu kezde hamile kalamazsan tüm tetkiklerini tekrar yaptırırsınn bi sorun varmı yokmu anlarsın ona göre tekrar denersin cnm.ama inş şuan hamile kalırsın tabi

hg cnm.hakkında hayılrısı olsun inş.
doktora filan gidip hamilelik öncesi tetkiklerini yaptırdınmı?
folil asit filan kullanıyormusun
sık ilişkiden ziyade yumurtlama dönemlerini takip et o zamanlarda ilişkiyi dene.hamile kalma şansın daha cok olur
sormak istedigin şeyler olusa sorabilirsin

2 li test yaptırcanmı.randevun nezaman .artık belli olmaya başladı bebeginin cinsiyeti.

yumurtayı catlatma ignesiyle catlatılacaksa ,igne vurulduktan sonra 38-42 saatler arası ideal zamann
eger yumurta kendiliginden catlıcaksa catladıgını düşündügünde ilk 12 saat içinde ilişki olursa şans yüksek.
eger daha sonrasında ilişki yaşanacaksa işte bu noktada alkali beslenme ,yada alkali vajinal duş devreye giriyorr.eger senin vucut alkaliyse 12 saatten sonraki zamandada vajina cok asitli olmıcak ve erkek şansı yine olacaktır.

regim 6 temmuz ama hala gelmedi..7 temmuzda test negatif çıktı..bu gün yinemi yapsam ne diyosunuz..

normalde regliye 2 gün kala bile cıkıyor idrar testinde.
bi kac gün daha bekle istersen olmazsan tekrar denersin.benim gecen ay 3 gün gecikmişti.

birde bizim bu ay 3 ilişki oldu...son sat 10 haziran ilişki günleri 19. 21. ve 26 haziran...şimdi kafama takıldı eğer 26 hiazrandaki ilişkide oldu ise 7 temmuzdaki testte çıkmaz değilmi.

döllenmeden 9-10 gün sonra hcg degeri idrarda yükselmeye başlar..sizde ilişki olalı 14 gün olmuş .erken sonuc veren gebelik testinde cıkması lazım eger hamileysen.silik cizgide olsa cıkar yani.

kızlar bırsey sormak ıstıyorum okudum googlede ama pek anlayamadım bılgısı olan varsa kısaca bılgılendırırse cok sevınırım
yumurtaların hızlı calısması dıye bırsey varmıdır hızlı yada yavas calısması varsa neler yabmak gerekır hızlı calısması ıcın

yumurtlama olamayanların neler yabması

Elara cnm yok bılıosun ben catlatma yapmadım .sadece soyle dıyım ayın 4 unde gunduz 2 de cıft cızgı aynı renkteydı yumurtladıgım gun bende ayın 5 ınde gece 12 30 sularında bırlıkte olduk 12 yı gectıgı ıcın 6 sında dedım .

elara önümüzdeki hafta gebe olup olmadığım kesinleşirse .. eylül gibi bende senden detaylı yardım isticem... formu şöle kaba taslak gezince bu konuda bayağı bilinçlenmişsin... sana ihtiyacımız olacak bir de her yeni gelenle ayrı ayrı ilgileniyor olman çok hoş Allah bu yardım severliğini kat be kat sana döndürsün gönlüne göre olanını hayırla harmanlaştırıp versin inş.:Saruboceq:

hassas testlerden verdi eczacı ama tek çizgi ..sağlık olsun artık....regi oluyum diye bekliyorum sonra tatile gidicem kuşadasına...kafamı dağıtmam lazım ...7 aydır hüsran yaşıyorum..sıkıldım da...eşimde üzülüyo ama vermeyen Allah vermez işte...

Bellide olmaz ama ya ben ogrendıqımde daha reglıme cok vardı 1 haftalık hamıleydım 7 gunlukken evde yabılan testlerde cıkmıstı.ancak ablam 3 haftalık olmasına ragmen evdekınde cıkmadı kan da cıktı .oyuzden oldu bıttıye getırmeyın umarım hayırlısı ıle hamılesınızdır sag saglım bır evladınız olur

canlar nassiniz bakemmm bursadan slmmmmmmm
hamisler varmiii sanki uzun zaman odu gorusmedik ozledim siziiiii

of buraya girdikçe hamile kalasım geliyor yaaa,

söyliyim ben bi kere kesinlikle testlere güvenmeyin,en kesini kanda test,hayırlısı olsun,

gurbet güzeliii gittiğin yerde bile yazıyorsun maşallah,
nasılsin,iyimisinnn?

Son düzenleme:
kızlaarrrrrrr cok yorgunum yerler halılar tuller kapılar bıttı cok sukurrrrrrrrrrrr ama bende bıttımmmm Elaracım nerdesın anacım sende gozukmuyon hıc bu aralar
ne gusel temızlık yabmıssın elıne saglık cnm bende tasınıcam ev toplamaya basladım yarında annemler gelıcek yardıma zor gunler benı beklıoyr

canlar nassiniz bakemmm bursadan slmmmmmmm
hamisler varmiii sanki uzun zaman odu gorusmedik ozledim siziiiii
slm cnmm nasıl gıdıyor bursa nasıl bakalım ıns ıyısınızdır

selam arkadaşlar :)

bu hafta pek giremedim buraya , eşim iş için şehirdışındaydı...
çoğunlukla oğlumla ilgilendim... gezdik tozduk biraz...

kendimle ilgili son gelişmeleri yazayım...

18 temmuz beklenen veya daha doğrusu beklenmeyen adet tarihi...
önemli olan tarihlerde eşimle sadece iki defa birlikte olabildik ...diğer günlerde o yoktu çünkü...

bana göre hiç hamileymişim gibime gelmiyor...

ateş ölçmeye devam ediyorum... ateşim düne kadar 36.9 idi...dün 36.7 ye düştü...bugün yine 36.9 oldu ...
nasıl oldu hiç anlamadım..

2-3 gündür kasıklarımda baskı ve ağrı var, göğüslerim şişmeye başladı ve bütün bunlar her zaman reglimin 1 hafta kala olan belirtiler...sanırım regl olacağım...

bu ay olmazsa 3-4 ay bebek çalışmasına ara vereceğim...

ilk önce ramazanda oruçlarımı tutmak istiyorum ..sonra da iş arayışlarımı daha da aktifleştreceğim... işe gireyim belki yıl sonuna kalır bebek çalışmamız...

sadece ben hakikaten bu yumurtlama dönemimi kesin anlamayı öğrenmeyliyim.. çünkü birçok bilmediğim şey varmış... bu sayfa sayesinde ve nette diğer yazılar sayesinde birçok şey öğrendim...

bendne bu kadar kızlar...

dilerim herkes ama herkes çık sıkıntı çekmeden istediği zaman hemen hamile kalır :)

aklımdasınız...

selam arkadaşlar..Allah istediklerinizi gerçekleştirsin inşallah..
dün akşam şöyle bir göz attım, güzel paylaşımlar var..

Elara özeline msj atacaktım fakat mesaj ayarların kapalıydı..
halledersen, sana msj atmayı düşünüyorum..

iyi günler arkadaşlar
bende bugün sabah dr gittim yumoş 14mm olmuş
biraz yavaş büyüyo ,dr ptsi yine gel dedi
dediğine göre 13-14 temmuzda çatlama olacak gibi dedi
hayırlısı bakalım
RABBıM herkesin gönlüne göre versin
bakalım sonuçları görecez paylaşmak istedim

cnm hg ıns guzel bılgıler sende paylasırsıın bızle... senın varmı cocugun cnm dusunuyomusun yada sende bızım gıbı erkek bebek ısteyenlerdenmısın

cnm ıns hersey gonlunce olur dıyet felan yaptınmı deyyanncım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…