- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.081
hayırlı cumalar kızlar....
moralim bozuk.iki gün sancım olunca benim oğlan tuttu dedim.ama bugün ne sancım kalmış ne bişi.....dün gece o kadar dua ettimki...41 tane kadir okudum yasin okudum...namaz kıldım yattım.sabaha kadar elimi kasığıma koydum ama ne bir sancı nebi cızırtı((ulen gaz bile dolanmadışimdide hiç bişi yok....ben bu ayda tutturamadım....
kızlar acaba benim sağ tüpümmü tıkalı yaaaaaaaaaaa.hep sağdan denedim şimdiye kadar...sanırım buda tutmadı...ben pazartesi tatile çıkıyorum kızlar.inşallah gittiğim yerden size ulaşabilirsem tahlil yapıp sonucumu yazarım.ama hiç umudum kalmadı nedense:gitme:
Merhaba Kızlar,
Ben bu topiği yaklaşık 1 haftadır okuyorum, oku oku bitecek gibi değil ben de geçmişi bırakıp günümüze geldim zemuszemus İyi etmiş miyim??
1-2 ay içinde bu kadar yoğun paylaşım çok hoşuma gitti, ben de size katılmak istedim.
Benim kısmetse daha ilk bebişim olacak, hatta henüz hamiş bile değilim ama yine de sohbetinize dahil olmak istedim.
Geçen sene kalp atışı olmadığından dolayı zorunlu bi kürtaj geçirdim malesef. 6 ay korunduk, 6 aydır da bi türlü tutturamadık. (Umarım bunda eşimin sık seyahatleri etkili olmuştur, yoksa ümitsizliğe kapılmaya başlayacağım bilmiyorumkismile)
Tabi ki ilk olacağı için benim cinsiyet seçimi gibi bi durumum yok, Allah hayırlı bir evlat nasip etsin. Ama sizleri de çok iyi anlıyorum: Benim de oğlum olsa 2.yi kız, kızım olsa 2.yi oğlan isterim tabi ki...
Allah hayırlısını versin ama içimden geçen önce bir oğlan, 2-3 sene sonra da bi minik kız:ecrin_bebek:
Ama şu hayatta sadece 1 çocuğum olacak olsa onun da kız olmasını isterim.
İşte bu kararsızlıkla hakkımda hayırlısı diyorum, sizin de örnek dualara yazdığınız gibi "Oğlan olsun kız olsun, eli yüzü düz olsun" diye namazımı, duamı yaptım (Allah kabul ederse) (tam mevlid, ezan okunuyordu, yağmur yağıyordu) Sonra da ilişkide bulunduk. Benim sanırım bugün yarın yumurtlama günüm. Hayırlısı artık bakalım... :Saruboceq:
Uzun oldu ama kusura bakmayın, kendimi tanıtmak için yazdım.
Bu arada Allah hamişlerebebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin, hamişliğe uğraşanlara da gönlünden geçeni versin inşallah...
Hepinize hayırlı günler...:enbuyukkk: a.s.
mrb :)) hoşgeldiin:))
bnde yeni sayılırım hatta bazen sadece okuorum bişiy yazmıorum yeniş olduum için:))
allah sennde gönlüne göre versin inş.en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inş. burdan:))
benm bildiğim ve uyguladıım kadarıyla düzenli ililki bebekte çok önemli.benim bir oğlum var tedaviyle oldu,şimdi 34 aylık,şuan ikinci bebeğimi bekliorum,tedaviyle olmadı ama dr.umun önerilerini uyguladım (düzenli ilişki ve bikaç bişiy daha)bu sayde kendiliğinden oldu...allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin,hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.
hoşçakal:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlarrrrr gunaydınlarr
elara ya bısı sorcam kafama takıldıda sımdı yumurtla olduktan sonra 36 48 saat ıcınde bırlıtke olun dıyorlar ya erkek bebek ıcın sen 12 saat dıyorsun catladıktan sonrayımı kasdedıyorsun .ben mesala 5 ınde yumurtladım 26 saat sonra bırlıkte olduk yanlısmı yabtım ya :S
regim 6 temmuz ama hala gelmedi..7 temmuzda test negatif çıktı..bu gün yinemi yapsam ne diyosunuz..
birde bizim bu ay 3 ilişki oldu...son sat 10 haziran ilişki günleri 19. 21. ve 26 haziran...şimdi kafama takıldı eğer 26 hiazrandaki ilişkide oldu ise 7 temmuzdaki testte çıkmaz değilmi.
yumurtayı catlatma ignesiyle catlatılacaksa ,igne vurulduktan sonra 38-42 saatler arası ideal zamann
eger yumurta kendiliginden catlıcaksa catladıgını düşündügünde ilk 12 saat içinde ilişki olursa şans yüksek.
eger daha sonrasında ilişki yaşanacaksa işte bu noktada alkali beslenme ,yada alkali vajinal duş devreye giriyorr.eger senin vucut alkaliyse 12 saatten sonraki zamandada vajina cok asitli olmıcak ve erkek şansı yine olacaktır.
normalde regliye 2 gün kala bile cıkıyor idrar testinde.
bi kac gün daha bekle istersen olmazsan tekrar denersin.benim gecen ay 3 gün gecikmişti.
döllenmeden 9-10 gün sonra hcg degeri idrarda yükselmeye başlar..sizde ilişki olalı 14 gün olmuş .erken sonuc veren gebelik testinde cıkması lazım eger hamileysen.silik cizgide olsa cıkar yani.
ne gusel temızlık yabmıssın elıne saglık cnm bende tasınıcam ev toplamaya basladım yarında annemler gelıcek yardıma zor gunler benı beklıoyrkızlaarrrrrrr cok yorgunum yerler halılar tuller kapılar bıttı cok sukurrrrrrrrrrrr ama bende bıttımmmm Elaracım nerdesın anacım sende gozukmuyon hıc bu aralar
slm cnmm nasıl gıdıyor bursa nasıl bakalım ıns ıyısınızdırcanlar nassiniz bakemmm bursadan slmmmmmmm
hamisler varmiii sanki uzun zaman odu gorusmedik ozledim siziiiii
selam arkadaşlar..Allah istediklerinizi gerçekleştirsin inşallah..
dün akşam şöyle bir göz attım, güzel paylaşımlar var..
Elara özeline msj atacaktım fakat mesaj ayarların kapalıydı..
halledersen, sana msj atmayı düşünüyorum..
iyi günler arkadaşlar
bende bugün sabah dr gittim yumoş 14mm olmuş
biraz yavaş büyüyo ,dr ptsi yine gel dedi
dediğine göre 13-14 temmuzda çatlama olacak gibi dedi
hayırlısı bakalım
RABBİM herkesin gönlüne göre versin
bakalım sonuçları görecez paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?