- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.041
karabibercim bir günlük perhiz var diyonya bacım daha önce ilişkin olmuşmuydu korunmasızmıydı yani
aminnn inş cnmMiraç kandiliniz mubarek olsun kızlar !
dilerim hepimizi duaları kabul olur ve kimin gönlünde ne varsa hemen oluversin :)
ee ne olcak sımdı ben gece gunduz maden suyu ıcıyorummaden suyu asıdık grubuna gırıyor dıye bır yazı daha buldum ((
bana gore erkek yada kız bebek dıyetı su anlamda artık cok mantıksız gelıyor cunku bı yerde erkek ıcın et yıyın derken bı yerde bunun asıdık oldugu yazıyor ??? yanı hıc bır bılgı bana gore bırbırını tutmuyor nette bakmadıgım sayfa kalmadı hıc bırı bırırınına ynısı deqıl o yuzden dıyet yabmıycam ıyıkıde yabmamasım .ınsanın psıkolojısı bozuluyor.dıger yontemler bana duanda daha mantıklı gelıyor
hanımlar bugün dr gittim sağ ve soldan yumurtalar var ama en büyük solda bulunan 12mm çıktı ama yeterli büyüklükte değilmiş korunmaya devam dedi ctesi tekrar gidecem yani kısacası olgunlaşmasını bekliyoz
aminnn inş cnm
buldugun yazıyı buraya kopy yaparmısınn.nettee bir cok tezat yazı var.ama sen heryazılana inanırsan kafan karışır.sana mantıklı gelenleri araştır dogruluguna tatmin olursan uygularsın,
bu konuyla ilgili düşüncelerimi daha önce birkackez yazdım tekrar yazıyım
maden suyu dogal bi sıvıdır.yani içndeki mineraller dogal olarak yeraltından cıkar.aynı şekilde içeriginde saf karbondioksit gazıda vardır.bu gaz dan dolayı asitli oldugu düşünülür ama aksine alkali bi içecektir maden suyu.
en basit örnegi maden suyunun içinde bikarbonat ,sodyum,kalsiyum ve magnezyum vardır .bunlarda alkali minerallerdir
.googleden araştırırsan bu sonuclara ulaşmak mümkün
cnm yazıyı kopyalamıstım ben yukarda yazıyor olcak:kedi:
bıyerde sana katılıyorum oda alkalınlı beslenmenın saglık beslenme olguna
Evet vücudunuzdaki asit oranını merak ediyorsanız beslenme şeklinizi hatırlamanıs gerekmektedir.Oncelikle et,peynir,yumurta sut ve turevleri,sekerli rafinize edilmis pretein agırlıklı yiyeceklerle besleniyorsanız muhtemelen vücudunuzdaki asit oranı fazladır.
* Ruh haliniz surekli deişiyorsa
* Unutkanlık problemi
* Konsantrasyon problemi
* Kronik yorgunluk ve Enerji problemi
* Akne,egzama gibi sorunlar
* Deri problemleri
* Tırnaklarda problemler
* Saclarda problemler
* Böbreklerde problem ve idrar yollarında problem
* Kas agrıları
* Eklem agrıları
* Sık sık soguk algınlıgı girip veya viral enfeksiyon yaşama
* Osteoporoz varsa
* Tip2 şeker hastasıysanız
Sizde yukarıdaki seceneklerin 3 veya daha fazlasini yaşıyorsanız Alkali diyetini uygulayabilirsiniz..Tabiki bu diyeti bir uzman kontrolünde yapmaniz sisin icin daha olumlu sonuclar verecektir.
Alkalin kısaca çözülebilir mineral tuzlara verilen isimdir.Dogal suda veya nemsiz toprakta bulunur ,insanlar icin cok önemli ve gereklidir.
Yiyeceklerimiz kısaca asit üreten ve alkali üreten olmak üzeredir.Meyve ve sebzeler vucutta alkali uretirken proteinler asit uretiyor.Aşiri Asit ureten beslenme sonucunda vucudumuzda asiri asit birikiyor.Vucuda yayılan bu asitten kurtulmak icin ya alkali besinler tuketilmeli yada vucut bu dengeyi saglamak icin kalsiyum magnezyum gibi mineralleri kemikler gibi vucudun önemli merkezlerinden calmaya baslıyor.Vucuttaki asit birikmesiyle örnegin böbreklerde böbrek taslari,kas erimeleri,beyin kanamasi tansiyon,tansiyon…. vb gibi rahatsıslıklar görülüyor.
Saglıklı bir vucutta beslenmenin yüzde 80 oranında alkali,yüzde 20 oranında asitli yiyecekler olması gerekmektedir.
neyse canlarım bu gece namazlarımı kılıp dualarımı edıcem hepınız ıcın edıcem soz verıyorummm herkese hayırlı kandıller tekrardan dılerım bugun kım ne dıledıyse rabbımden gercek olurrrr en kısa zamanda hepınızı kocaman kocaman opuyorumm
hadi hayırlısı cnm rabbim gönlüne göre versin bir an önce kocaman olsun yumoşun...
ya en önemli teori buysa şayet,ben şunu anlamıyorum o zaman,
şimdi ortada bir sürü erkek çocuğu olan insnalar var,
yaw bunlar ayda bir mi şeediyorlar,
yani bi kuduruk biz miyiz sempatiksalakcinni
çok güldümya gerçekten haklısın bence.ama doğruluk payıda var bence
kızlar selam namazlarımı kıldım hepımız ıcın dua etttım Rabbım kabul etsınn
arkadaşlar ben daha adet olmadım ilaç kullanıyorum ama napıyım ek bişeyler yapıyımmı yeniden denemeye karar verdim kendimi daha iyi hissetmeye başladım son gaz devam Allahıma duamı ettim sizler içinde ettim inş.bu ay bana salih eli ayağı düzgün bir evlat nasip edecek
Kızlar bu yiyecek içecek olaylarını boşverin... Birkere mantığa aykırı. Kadının yumurtası Zaten X'dir erkekte ise hem X hem Y kromozomlu spermler vardır.Eğer yumurta X kromozomlu sperm ile döllenirse XX yani kız çocuk Y kromozomlu sperm ile döllenirse XY erkek çocuk meydana gelir.
Genellikle sağlık sektöründeki kişilerin cinsiyet belirlemede kullandığı bir yöntem var.Bu da şu şekilde.
X kromozomlu spermler (yani kız çocuk) yavaş ama uzun ömürlüdürler. yani daha uzun süre yaşarlar. Y kromozomlu spermler (yani erkek) ise hızlı fakat kısa ömürlüdürler.
Buna göre her boşalmada Y spermler önde atılır yani erkek kromozomlu spermler. Kız çocuk isteyen kişiler kadının yumurtasının çatladığı günden önce (herkesin yumurtası farklı zamanda oluşur ve çatlar bunun tespiti için yumurta takibi yaptırılabilir) erkek mastürbasyon yolu ile 1-2 defa boşalı.Bu şekilde Y spermlerin çoğu atılır ve geriye çoğunluklu olarak X spermler kalır.Bu durumda X spermleri kadına fazla geçeceğinden kız çocuk sahibi olma ihtimali yükseli. Aynı şekilde eğer yumurtanın çatlamasından önce çok aktif bir cinsel hayat sözkonusu ise kız çocuk olma ihtimali çok yüksek.
Erkek çocuk sahibi olmak isteyenler ise bunun tam tersini uygulayarak yumurtanın çatlamasından 2 gün önce cinsel perhize girerek çatlama günü ilişkide daha çok Y sperminin kadının rahmine boşalmasına neden olurlar.Bu şekilde Y spermleri önde ve çok olacaklarından erkek çocuk sahibi olmanız daha büyük ihtimal oluyor.
Bu yöntemi birçok doktor ve hemşire uyguluyor.
ya en önemli teori buysa şayet,ben şunu anlamıyorum o zaman,
şimdi ortada bir sürü erkek çocuğu olan insnalar var,
yaw bunlar ayda bir mi şeediyorlar,
yani bi kuduruk biz miyiz sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?