bebek cinsiyet belirleme..

karabibercim bir günlük perhiz var diyonya bacım daha önce ilişkin olmuşmuydu korunmasızmıydı yani

canım 12 nci gün birliktelik olduu amaa korunmalıydıııı prezervatiflaeee
daha sonra 14ncü gün korunmasız olduu
diğer zamanlar yine korunmalı oldu hepp
ama bilinçlii 1 gün c perhiz yapmadımm canımm biliyosunkii her ay 3 gün yapıyordumm ama bunda tesadüf eserii

Miraç kandiliniz mubarek olsun kızlar !

dilerim hepimizi duaları kabul olur ve kimin gönlünde ne varsa hemen oluversin :)
aminnn inş cnm

ee ne olcak sımdı ben gece gunduz maden suyu ıcıyorum maden suyu asıdık grubuna gırıyor dıye bır yazı daha buldum ((

buldugun yazıyı buraya kopy yaparmısınn.nettee bir cok tezat yazı var.ama sen heryazılana inanırsan kafan karışır.sana mantıklı gelenleri araştır dogruluguna tatmin olursan uygularsın,
bu konuyla ilgili düşüncelerimi daha önce birkackez yazdım tekrar yazıyım
maden suyu dogal bi sıvıdır.yani içndeki mineraller dogal olarak yeraltından cıkar.aynı şekilde içeriginde saf karbondioksit gazıda vardır.bu gaz dan dolayı asitli oldugu düşünülür ama aksine alkali bi içecektir maden suyu.
en basit örnegi maden suyunun içinde bikarbonat ,sodyum,kalsiyum ve magnezyum vardır .bunlarda alkali minerallerdir
.googleden araştırırsan bu sonuclara ulaşmak mümkün

bu et konusunuda yazmıştım
et yapı geregi alkali yapıdadır ama vucutta kimyasal degişeme ugrayarak asidik atık bırakır.bi besini araştırırken vucuda hangi etki yaptıgını araştırmalısın.ph dereceleri baz alınmamalı.
ayrıca alkali beslenmek cinsiyet üzerinde cok etkili benim mantıgımada bu yöntem cok yatıyor ve uygulayacam inş.
zaten genel anlamda bakıldıgı zaman alkali beslenmek demek saglıklı beslenmek anlamına geliyor.sadece cinsiyet için degil normal şartlardada alkali agırlıklı beslenmek uzmanlar tarafından önerilen saglıklı bi beslenme şeklidir.

gündüzü bereket,gecesi rahmet,sabahı mağfiret olan bir güne kavuştuk.
Kavuşturan RABBıM e hamd olsun...
yaşayabilene selam olsun...
Miraç Kandiliniz mübarek olsun..
bugün ALLAH rızası için birbirimize çok dua edelim.

hanımlar bugün dr gittim sağ ve soldan yumurtalar var ama en büyük solda bulunan 12mm çıktı ama yeterli büyüklükte değilmiş korunmaya devam dedi ctesi tekrar gidecem yani kısacası olgunlaşmasını bekliyoz

hadi hayırlısı cnm rabbim gönlüne göre versin bir an önce kocaman olsun yumoşun...

Son düzenleme:
bunuda buldum paylasımda oyle gıdıyımkaydirigubbakcemile3
Yüksek Alkali Oluşturanlar

Limon
Karpuz (çekirdekleri dahil)
Tüm çiğ, yeşil yapraklı sebzeler
Tüm çiğ sebzeler
Tohumların, baklagillerin ve pekçok tahılın filizlenmiş hali
Tüm çimlendirilmiş filizler (buğday, arpa)
Deniz yosunları (dulse, wakame, kelp)
Yeşil süpergıdalar
Chlorella
Yeşil sebzelerin suları
Tüm taze bitkiler
Badem (filizlenmiş )

Düşük Alkali Oluşturanlar

Buharda pişmiş sebze ve yeşillikler
Tüm olgun meyveler
Darı (Lat.panicum miliaceum,İng.millet)
Quinoa (Lat.chenopodium quinoa)
Tüm soğuk sıkım, sızma yağlar (zeytin, keten, susam, hindistancevizi, ayçiçeği, kenevir)
Kurutulmuş aromalı bitkiler ve baharatlar
Kafeinsiz bitki çayları
Fermante olmuş yiyecekler

Alkali Mineraller

Kalsiyum
Magnezyum
Potasyum
Sodyum
Silikon
Demir
Manganez

Asit Oluşturan Besinler

Yüksek Asit Oluşturanlar
(uzak durun)

Kümes hayvanları ve balık dahil tüm etler ve deniz ürünleri
Tüm süt ürünleri (süt, peynir, tereyağ, yoğurt)
Yumurta
Her tür ekmek, hamur işi ve rafine edilmiş kahvaltı gevrekleri
Beyazlatılmış tahıllar ve işlemden geçmiş beyaz unlar
Beyaz şeker
Sentetik tatlandırıcılar ve kimyasal katkı maddeleri
İşlenmiş çikolata ve diğer tatlılar
Rafine edilmiş soslar (ketçap, mayonez, hardal)
Gazlı içecekler
Kafein (kahve, siyah çay)
Alkol (bira, diğer alkollü içecekler ve şarap)

Düşük Asit Oluşturanlar
(Mümkün olduğunca az kullanın)

Pişmiş baklagiller ve tahıllar
Rafine edilmiş soya ürünleri (tofu, soya peyniri)
Patates ve mısır
Pişmiş tam tahıl ekmeği ve kahvaltı gevrekleri
Konservelenmiş veya şişelenmiş sebze ve meyveler
Tüm pişmiş (sızma olmayan) yağlar
Ticari meyve suları
Tüm sirke çeşitleri
Bal
Kuru meyveler
Filizlendirilmiş badem dışındaki tüm kuru yemişler ve çekirdekler

Asitli Mineraller

Fosfor
Klor
İyot
Nitrojen
Sülfür

en ılıgıncıde bu sempatiksalakcinni

Süpergıdalar

Yüksek miktarda enzim, bitkisel besinler, vitaminler, mineraller, klorofil ve antioksidan içerin gıdaların genel adıdır. Örneğin yosunlar (klorella yani tatlı su yosunu, spirulina ve taze mavi-yeşil su yosunu), buğday çimi ve diğer çimler, polen tozu birer süpergıdadır. Ayrıca yüksek miktarda C vitamini ve diğer antioksidanlar içiren belli başlı meyveler, taze sügün vermiş bütün tahıl, tohum ve bitkilerin filizleri de bu gruba dahildir.
Kapat Sözlüğe git

Süpergıdalar

Yüksek miktarda enzim, bitkisel besinler, vitaminler, mineraller, klorofil ve antioksidan içerin gıdaların genel adıdır. Örneğin yosunlar (klorella yani tatlı su yosunu, spirulina ve taze mavi-yeşil su yosunu), buğday çimi ve diğer çimler, polen tozu birer süpergıdadır. Ayrıca yüksek miktarda C vitamini ve diğer antioksidanlar içiren belli başlı meyveler, taze sügün vermiş bütün tahıl, tohum ve bitkilerin filizleri de bu gruba dahildir.
Kapat Sözlüğe git

Kapat

Print versiyonu Arkadaşına gönder
Alkali ve Asitli Yiyecekler Tablosu
Tüm yiyecekleri ve etkinlikleri iki grupta sınıflandırabiliriz: alkali oluşturan (pH derecesi 7'den yüksek) ve asit oluşturan (pH derecesi 7'den düşük). Aşağıdaki rehbere bakarak yaşamınızda alkali oluşturan yiyecek ve etkinliklere ağırlık verin.

Alkali Oluşturan Yiyecekler

Yüksek Alkali Oluşturanlar

Limon
Karpuz (çekirdekleri dahil)
Tüm çiğ, yeşil yapraklı sebzeler
Tüm çiğ sebzeler
Tohumların, baklagillerin ve pekçok tahılın filizlenmiş hali
Tüm çimlendirilmiş filizler (buğday, arpa)
Deniz yosunları (dulse, wakame, kelp)
Yeşil süpergıdalar
Chlorella
Yeşil sebzelerin suları
Tüm taze bitkiler
Badem (filizlenmiş )

Düşük Alkali Oluşturanlar

Buharda pişmiş sebze ve yeşillikler
Tüm olgun meyveler
Darı (Lat.panicum miliaceum,İng.millet)
Quinoa (Lat.chenopodium quinoa)
Tüm soğuk sıkım, sızma yağlar (zeytin, keten, susam, hindistancevizi, ayçiçeği, kenevir)
Kurutulmuş aromalı bitkiler ve baharatlar
Kafeinsiz bitki çayları
Fermante olmuş yiyecekler

Alkali Mineraller

Kalsiyum
Magnezyum
Potasyum
Sodyum
Silikon
Demir
Manganez

Yüksek Alkali Oluşturan Duygu Durumu ve Etkinlikler

Huzur
Minnettarlık
Affetmek
Neşe
Gülmek
Olumlu Düşünmek
Dinlenmek
Egzersiz yapmak
Derin nefes almak
Meditasyon yapmak
Nezaket

Yüksek Asit Oluşturan Duygu ve Etkinlikler

Nefret
Korku
Kıskançlık
Öfke
Stres
Uykusuzluk ve dinlenmeye zaman ayırmamak
Hareketsizlik
Uyuşturucu kullanımı
Sigara içmek
Radyasyona maruz kalmak, televizyon, bilgisayar gibi

Kızlar bu yiyecek içecek olaylarını boşverin... Birkere mantığa aykırı. Kadının yumurtası Zaten X'dir erkekte ise hem X hem Y kromozomlu spermler vardır.Eğer yumurta X kromozomlu sperm ile döllenirse XX yani kız çocuk Y kromozomlu sperm ile döllenirse XY erkek çocuk meydana gelir.
Genellikle sağlık sektöründeki kişilerin cinsiyet belirlemede kullandığı bir yöntem var.Bu da şu şekilde.
X kromozomlu spermler (yani kız çocuk) yavaş ama uzun ömürlüdürler. yani daha uzun süre yaşarlar. Y kromozomlu spermler (yani erkek) ise hızlı fakat kısa ömürlüdürler.
Buna göre her boşalmada Y spermler önde atılır yani erkek kromozomlu spermler. Kız çocuk isteyen kişiler kadının yumurtasının çatladığı günden önce (herkesin yumurtası farklı zamanda oluşur ve çatlar bunun tespiti için yumurta takibi yaptırılabilir) erkek mastürbasyon yolu ile 1-2 defa boşalı.Bu şekilde Y spermlerin çoğu atılır ve geriye çoğunluklu olarak X spermler kalır.Bu durumda X spermleri kadına fazla geçeceğinden kız çocuk sahibi olma ihtimali yükseli. Aynı şekilde eğer yumurtanın çatlamasından önce çok aktif bir cinsel hayat sözkonusu ise kız çocuk olma ihtimali çok yüksek.
Erkek çocuk sahibi olmak isteyenler ise bunun tam tersini uygulayarak yumurtanın çatlamasından 2 gün önce cinsel perhize girerek çatlama günü ilişkide daha çok Y sperminin kadının rahmine boşalmasına neden olurlar.Bu şekilde Y spermleri önde ve çok olacaklarından erkek çocuk sahibi olmanız daha büyük ihtimal oluyor.
Bu yöntemi birçok doktor ve hemşire uyguluyor.

ya en önemli teori buysa şayet,ben şunu anlamıyorum o zaman,
şimdi ortada bir sürü erkek çocuğu olan insnalar var,
yaw bunlar ayda bir mi şeediyorlar,
yani bi kuduruk biz miyiz sempatiksalakcinni

çok güldümya gerçekten haklısın bence.ama doğruluk payıda var bence

yani bilimsel ve doğruluk payı açısıından asla bi sözüm yok,
çok matıklı,uygulama da işin gerçekliği de..

ama ben bu topiğe takıldığım 3-4 gün içinde etrafta kız çocuğu olan çiftlerle erkek çocuğu olan çiftlere acaip bi gözle bakmaya başladım yani sempatiksalakcinni

arkadaşlar ben daha adet olmadım ilaç kullanıyorum ama napıyım ek bişeyler yapıyımmı yeniden denemeye karar verdim kendimi daha iyi hissetmeye başladım son gaz devam Allahıma duamı ettim sizler içinde ettim inş.bu ay bana salih eli ayağı düzgün bir evlat nasip edecek

inş cnm dileklerin kabul olur...olana kadar devam bu ilk bebekmi olucak

arkadaşım bildiklerin dogru ama eksikk.. bilmedigin şeylerde var
kadının vajinası normalde asidik yapıya sahiptir.y spermii asidik ortamda hızlı hareket edeemez ve yumurtaya ulaşamadan ölür.bu noktada diet yada vajinal duş önemli faktör.
alkali agırlıklı beslenerek vucudu ve vajinayı alkali hale getirmemiz gerekiyor şansı arttırmak için.
yumurtlama olduktan sonraki ilk 12 saat vajina alkali olur.bu zaman diliminde ilişki olursa erkek olma şansı yüksek.12 saatten sonraki zaman diliminde yine vajina asidik hale geliyor.eger sen dietle alkaliligi desteklemediysen yumurtlamadan sonraki asidik ortamda y ler ölecektir.dolayısıyla yumurtlama gününde hamile kalıp kız bebek olacaktır.
yumurtlama günü kızı olanda var oglu olanda var.bunun sebebi tamamennn vajinanın asidik alkalilik durumu.ilk 12 saat önemli yani.ama bu sattlerde kocayı nerden bulcanda ilişkiye gircen
bazı arkadaşlar bu diet işini cok hafife alıyor ama bence dua ve namazdan sonra gelen 2.önemli faktör.

arkadaslar hepınıze ıyı geceler rabbım dualarımızı kabul etsın ıns kızlar eyup sultandan geldım sımdı baste elaracım olmak uzere hepınıze dua ettım cnm sızlerde duanızda benı unutmayın

ya en önemli teori buysa şayet,ben şunu anlamıyorum o zaman,
şimdi ortada bir sürü erkek çocuğu olan insnalar var,
yaw bunlar ayda bir mi şeediyorlar,
yani bi kuduruk biz miyiz sempatiksalakcinni

ortada birsürü kız cocugu olan insanlarda var.onlarda hergünmü ilişkiye giriyor yani:))
mesela benim eşim seyehatteydi geldigi gün ilişki olduu ve yumurtlamadan 4 gün önceydi. ve ben o ilişkiden hamile kaldım.ve kızım oldu
burda birlikteligin sayısı cokta önemli degil.önemli olan ilişkinin ne zamaan yapıldıgıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…