bebek cinsiyet belirleme..

bir bayan arkadaş dr beye erkek bebek istedğini söylüyor ve yöntemini soruyor.

ve dr beyde reglisi 28 gün olan bayana

klomen tablet 3X1 5. ve 9. günler arası(adetinizin) 5 gün kullanın ve 12. gün bir kere beraber olun diyor.

bakalım zaman ne gösterecek cinsiyeti oğlanmı olacak...

acaba dogrumu nette buldum bunu

boncuk Allah gönlüne göre hayırlısını sağlıklısını versin inş. bu mübarek günde saatine denk gelse de hepimizin duaları kabul olsa :Saruboceq:

arastırmalara devam arkadaslar :)
Hamileliğe hazırlanırken yedikleriniz bebeğinizin cinsiyeti üzerinde etkili oluyor. Dr. Murat Berksoy; bilimsel olarak yüzde yüz ispatlanmasa da, Dr. Landrum Shettles tarafından hazırlanan mönülerin bebeğin cinsiyetini etkileyebildiğini söylüyor. Buna göre; kız bebek isteyen anneler bal, erkek isteyenler turşu yemeli..

DR. SHETTLES BULDU
* Annenin beslenme şekli, bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde etkili olur mu?
Bu tıp dünyasında çok tartışılan bir konudur. PGD dediğimiz genetik yöntemle cinsiyet belirlenebilir. Beslenme ile doğacak çocuğun cinsiyetinin belirlenmesine ilişkin 485 ayrı diyet programı var ama bunların bilimselliği tartışılır. Amerika'da ve Avrupa ülkelerinde yaygın olarak uygulanan bir yöntem; Shettles metodudur. Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi; adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır. Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği basit bir yöntemdir. X kromozomunun daha ağır olmasından yola çıkılmıştır. Başarı oranı düşük olsa da, ben soran ailelere Shettles'in listesini vermekte sakınca görmüyorum.

bu arada cnm sıkıldı bız sureklı maden suyu ıcyoruz ama maden suyu kız ıcınmıs

Kız çocuk mönüsü:
* Günde bir kahve, çay, kakao.
* Maden suları.
* Yumurta ve peynir dışında tüm sütlü besinler, sade yoğurt.
* Tuzsuz ekmek.
* Mayasız ve tuzsuz evde yapılmış unlu mamüller.
* Pilav ve makarna.
* Taze sebzeler.
* Badem, ceviz ve fındık gibi tuzsuz kuru gıdalar.
* Taze meyveler.
* Bal, reçel, tereyağ, baharat.
Erkek çocuk mönüsü:
* Çay ve kahve.
* Sodyum açısından zengin içecekler.
* Yumurtanın beyazı.
* Yeşil salata ve taze fasulye dışındaki sebzeler.
* Meyve suyu, muz, incir, kayısı, hurma, armut.
* Kestane, erik, kuru kayısı, kuru üzüm.
* Sütsüz tatlılar ve pastalar.
* Tuzlu terayağı, turşu, zeytin.
* Maydanoz.
DR.esra tüzün

ee ne olcak sımdı ben gece gunduz maden suyu ıcıyorum maden suyu asıdık grubuna gırıyor dıye bır yazı daha buldum ((

bana gore erkek yada kız bebek dıyetı su anlamda artık cok mantıksız gelıyor cunku bı yerde erkek ıcın et yıyın derken bı yerde bunun asıdık oldugu yazıyor ??? yanı hıc bır bılgı bana gore bırbırını tutmuyor nette bakmadıgım sayfa kalmadı hıc bırı bırırınına ynısı deqıl o yuzden dıyet yabmıycam ıyıkıde yabmamasım .ınsanın psıkolojısı bozuluyor.dıger yontemler bana duanda daha mantıklı gelıyor

mesala suna bakın
Alkalin Grup [değiştir]
a)Sebzeler - Tüm çiğ sebzeler, tüm yeşil salatalar, bamya, börülce, brokoli, domates, fesleğen, filizli yiyecekler, havuç, ıspanak, kabak, karnabahar, kereviz, kırmızı deniz otu, lahana, marul, maydanoz, pancar, patlıcan, salatalık, sarımsak, semizotu, soğan, yeşil bezelye, yeşil fasulye, yeşil otlar, yeşil pazı,
b)Proteinler - Yoğurt, yumurta, badem, fındık, brezilya kestanesi, fındık, keçi peyniri, keçi sütü, kestane, soya peyniri, tofu
c)Yeşil ve kırmızı çay, Şitake ve Maitake mantarları,
c)Meyveler- Hindistancevizi, böğürtlen, çilek, domates, elma, greyfurt, karpuz, kayısı, kuru incir, kuru üzüm, limon, mandalina, muz, portakal, şeftali, tropikal meyveler, üzüm.
d)Zeytinyağı

Asitik Grup [değiştir]
a)Un ve şeker - Unlu mamuller (Ekmek, makarna), beyaz ve kahverengi şeker
b)Proteinler - Etler (biftek, balık, hindi vs.),sucuk, sosis, yağlar (ayçiçek, avokado),süt ve ürünleri - (süt, tereyağı vs.yoğurt hariç), dondurma, peynir
c)Asidik sebzeler - Konserve, mercimekler, mısır, yağda pişmiş yiyecekler
d)Tüm pirinçler
e)Alkol (bira, viski, rom vs.), kahve, kakao, kola, meşrubat, sigara,
f)Asidik meyveler - Erik, yabanmersini, konserve meyveler, hazır meyve suları

herkese hayırlı kandiller olsun inş

ve boncuk arkadaşım bende sana katılıyorum bende çok okudum nette burada ama sadece şu yumurta çatladığında hangi sperm içerideyse o dölleniyo ya yumurta nezman çatlıyo onunla ilgilenicem ve de ilişki gecesi namaz ve dua ben bu ikisine inanıyorum ve bunu deniyeceğim bazıları y hızlı x yavaş diyo bazıları ikisininde hızı aynı diyo buda çelişki artık yumurta çatladığında ilişki olacak benim inş anlarsam çatladığını (nasıl anlayacaksam kendikendime bakalım) inş çünkü genellikle yumurta çatlama döneminde hamile kalanlar erkek doğuruyo bana mantıklı gelen bu kısaca tabi herkesin düşüncesine saygı duyuyorum bol bol dua en önemlisi de bu tabiki...

karabiber acil cevap bekliyorum.canım ben yarım saatten az fazla yattım ilişkiden sonra sen hemen kalkmışsın ölemi..bide canım ilk belirtilerin ne zaman başladı...kızlar haftaya kan tahlili veririm ben..tam bir hafta geçsin bakalım...

ben sadece soda limon karpuz yedim bolbol ve vücüdüm aşırı alkalik olmuştu.hatta mantar oldum..araştırmalarımdan sonra vajinadaki asidik ortam bozulunca mantar oluşur yazıyor.yani alkalik olmuş olmalıyımki mantar oldum.tabi mantar hapını içtikten üç gün sonra yumoşum çatladı.yani mantar ortamını biraz iyleştirmeden gebe kalınmıyo.inşallah etkili olmaz benim için.hamiş kalırım.birde ph oranı 8in üstünde olan bi suyla vajinal duş yaptım.yani karbonat soda yumurta yerine su daha güvenilir geldi bana yıkadım ...

cok sevindimm cnm.Saglıkla al kucagına ogluşunu inş
Darısıda burdaki isteyeen herkese olsun

evet canım benn hiç yatmadımm hatta sen yarım saat bile yatmışsınnnn hatta sildimm bennn yıkadımmmmm iyiceeee hamile kalmıyayımm diyeee
bendekii belirtilerrr ilk önce yorgunlukla başladıı çok yoruluyordumm ve iş yapamıyordumm
uyuyordumm sonra günümm gelince leke geldii

mimoza benn diyet bile yapmadımm canımm ,1 gün c perhiz var,ama eşim 3 kavanoz keçi boynuzu pekmezii içtii etkisii oldumuu bilmiyorumm

ay yeni okudum ikinci drda görmüş pipiyi oleeeeey...karabiberim çok ama çok sevindim.ailen tamamlandı ne güzel.maşallah canım..allah kucağına aldığın günleride göstersin.... bizede dua et gülüm.....

hayırlı kandiller
karabiberciğim inşallah sağlıkla alırsın kucağına
ben buğün dayanamadım test yaptım
sonuç neğatif tabiki
adetime 8 gün var gerçi
hiçbir belirtide yok
sadece buğün çok yorgun hissediyorum kendimi

qwert benımde oyle 7 8 gun var ama belırtı yok hem benım denmemde yenı oldu belırtı olmaması normaldır sanırım.ama ben 6.hıssıme cok ınanıyorum bu yzden nedendır bılmem ıcımdekı ses bana hem hamıle hemde ıns Rabbımın ıznıyle erkek oldugunu soyluyor :))))
hayırlısını dılmek ne ıyısı hepımızın hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…