bebek cinsiyet belirleme..

kız cnm cabalamayınca olmuyo bak ben bıraktım 3 tane oldu cancazımopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
haklısın
bazen ruh halim böyle oluyor
bugün bebek mevlütü var bizim orda 2 kızı vardı , bir oğlu oldu
akşam oraya bi uğradım görmelisin kapılar falan mavi kurdelelerle süslenmiş
kızlarda hiç yoktu öyle şeyler , biraz abartmıştı bana göre
buda duayla oldu diyor soranlara

aahhhhhhhhhh ahhhhhhhh ne kadar ısterım o mavıs mavıs kıyafetlerı cnm ya sorsaydınya duayı ya sorkız nolur ne emıs yakın tanıdıgın bırımı

aahhhhhhhhhh ahhhhhhhh ne kadar ısterım o mavıs mavıs kıyafetlerı cnm ya sorsaydınya duayı ya sorkız nolur ne emıs yakın tanıdıgın bırımı

sordum canım zaten ama yokmuş onda
onada bi hoca 40 defa sanırım muhammed ismi yazmış
onu suya atıp içmiş sanırım bi duayla beraber
zaten burdada bahsetmişlerdi hatırlarsan bu duadan

kız etmıslermıydı gormedım heralde kız anam al guzelce apalım bcm valla unutmusmu oda anacım hemen:):):)::

kız ona pek soramadım açıkcası
şimdi her önüne geldiğine anlatır diye
ama elime geçerse ilk vereceğim kişi sensin bunu bil kalpten söylüyorum vereliniortak
:1hug:

cnm hg ıns guzel bılgıler sende paylasırsıın bızle... senın varmı cocugun cnm dusunuyomusun yada sende bızım gıbı erkek bebek ısteyenlerdenmısın

hoşbulduk canım.. erkek bebeğim var zaten,4 yaşında allah uzun ömür versin..
Allah dileyen herkese gönlünün istediğini versin..ben kızcıyım..:ecrin_bebek:
esasında 2.ciyi düşünmüyorum da, fikir alama anlamında gözattım buraya..

Allah gönlüne göre versin cnm inş.yumuşun biraz daha büyür ve verimli bir sonuç alırsın

kızlar bide bana acil şu soğan kürünü verin yapayım bir an önce adetliyken içiliyormu acaba yine strese girdim inş.bu ay olur kendimi rahat tutmaya çalışıcam ( tabi ne kadar başarabilirim o başka

aminn cok sagol cnm .sen sayfayı aktif takip et, zamanı geldiginde takıldıgın yerde ben yardımcı olurum

hayırlısı olsunn.tatilde hamile kalma şansız fazla.orda stres yok ,genelde rahat olunuyorr.belki dönüşte hamile haberini alırızzz

kızlaarrrrrrr cok yorgunum yerler halılar tuller kapılar bıttı cok sukurrrrrrrrrrrr ama bende bıttımmmm Elaracım nerdesın anacım sende gozukmuyon hıc bu aralar

kolay gelsin cnm.bende iş yapıyorum pek ugrayamıyorum.bugün son yollugumu yıkıyorum.
artık hafta içide siler yerleştiririmmm inş.

canlar nassiniz bakemmm bursadan slmmmmmmm
hamisler varmiii sanki uzun zaman odu gorusmedik ozledim siziiiii

h.g cnm.inşallah herşey yolundadırr.ii tatiller cnm

gurbetin baktıgı takvime baktımda 30 haziran tam kız günü,4 temmuz erkek günü yani yum zamanıı.iki önemli günüde degerlendirmişsin senn.hakkında hayırlısı olsunn
ateş derecene ilk bakınca bugün yumurtluıyorsun yorumunu yapmıştımmm.sancında varmış belki gec yumurtlamış olabilirsin??
akıntı durumuın filan nasıll.4 temmuzda yumurtlamış görünüyorsun takvime göre.
ogünkü ateş ve akıntı durumun nasıldı?

h.g cnm.mesaj ayarlarımda bi sorun yok.mesaj atarken nickime tıklayıp mesaj gönder dee.alıcı ismine elara yazdıgında gelmez bana:))

hakkında hayırlısı olsunn.gelişmelerden haberdar et bizi
muayene ücreti ne kadar?her gittiginde ücret ödüyonmu yoksa 1 defa mı veriyorsun

sag sol yumurtayla alakası yok.olgunlaşan yumurta catlamadan önce fallop tüpüne düşer ve onu döllicek spermi bekler.
sag tarafa yatmak sünnetir.peygamber efendimiz bu yatma şeklini tavsiye etmiştir.
saga yatıldıgında kalp yorulmaz,vucuttaki oksijen miktarı artar.bu olumlu ortamda spermelrin yumrtaya ulaşımını kolaylaştırır diye düşünüyorum

truf arkadaşımız gecen gün bu konuyla ilgili bi yorum yapmıştı.bana mantıklı gelmişti.
anlaşılan o ki okunmadan gecilmiş.kopy yapıyorum tekrarda.

rahimin sağ ve sol yanlarında bulunan fallop tüplerinin yapısı aynı değil
sağ taraf daha kıvrımlı sol taraftakine benzemiyo
bence y ile x spermlerinin hareket hızına göre sağda y lerin yumurtayı dölleme şansı daha yüksek
yoksa yumurtaya göre asla değişmiyo bence

hanımlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz abdest alıp öğle namazını kılıcam,birazdan ezan okunur hepinize dua ediyorum valla RABBıM herkesin gönlüne göre versin ...

Allah kabul etsin

oglunu Allah bagışlasınn.inşallah birtanede kızın olurrr.cok keyifli kız annesi olmakkk

kızlar bide bana acil şu soğan kürünü verin yapayım bir an önce adetliyken içiliyormu acaba yine strese girdim inş.bu ay olur kendimi rahat tutmaya çalışıcam ( tabi ne kadar başarabilirim o başka

ibrahim saraçoğlu bu haftada yine her hafta olduğu gibi sağlığa faydalı kür tarifleri verdi.bu tarifler şunlardır:
İbrahim saraçoğlu daha öncede defalarca soğan küründen ve faydalarından bahsetti. bugünde bu konuya tekrar değindi ve şunları söyledi.
*yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağalar .
*bildiğimiz, anadolu topraklarında yetişen dış kabukları kahverengi, içi beyaz kuru soğan adeta hanımların rahim sağlığına yönelik yaratılmış bir bitkidir.
* erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.
*polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.
*küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.
*adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
KÜRÜN UYGULANIŞI:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.
-5 dakaika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.
-gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
-EĞER BU KÜRÜ HAMİL KALABİLMEK İÇİN VE YUMURTANIN ÇATLAMASI UYGULUYORSANIZ :
*Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardıdan ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.

ALINTIDIR..

daha öncede dedigim gibi 15 gün sogan kürünü yap vajina temizlensin.ardından incir kürüyle kaliteli yumurtaların olur.ve yumurtaların çatlayarak hamile kalman kolaylaşırr

dilemmmm bunu sende yap bacım.pko lularada ii oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…