- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.141
gamzecim cnm ya bana dr adet olmam için ilaç vermişti ya tablet bugün bitecek bende tık yok adet olmadım neden acaba bilgin varmı?dr arasammı?
oglunu Allah bagışlasınn.inşallah birtanede kızın olurrr.cok keyifli kız annesi olmakkk
amin canım..coşturmayın beni şimdi kız diye..kararsızım.zaten.:uhm:kısmet tabi..
evet haklısın canım
dr nerde aksaraydamı ??
Allah gönlüne göre versin cnm inş.yumuşun biraz daha büyür ve verimli bir sonuç alırsın
amin canım..coşturmayın beni şimdi kız diye..kararsızım.zaten.:uhm:kısmet tabi..
selam
ben çok kötüyüm kızlar ya
kasıklarım belim çok ağrıyo bacaklarıma vuruyo ağrı
gecede bir miğde bulantısı
ayağa kalkamadım
ardından çok afedersiniz istifrar ettim
biraz kendime geldim
sabahta böyle halsizlik
tansiyonum düşmüş
kötü üşttüm heralde yada ......
yada çok istediğim şey
adetime beşgün var
perşembe günü test yaptım neğatifti
arkadaşlar merhaba, bende 15 haftalık hamileyim, 2 hafta önce doktora gittiğmde cinsiyeti belli değil dedi, 3 hafta sonra randevum var tekrar, bende adetim yaklaşık 30 günde 1 oluyor, son 3 adet tarihim, ocak27, şubat,27, mart28
nisan 11inde birleşme oldu, 15 gün yani, yumurtlama gününe gelio tahminen, kan testindede bu tarihte hamile kaldığım yazıyordu, bebeğimi sağ tafımda hissediyorum, belki güleceksiniz ama 2.5 aylıkken falan ben hareketlerini hissediyordum :) sizce cinsiyeti nedir, çok merak ediyorum, düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum :)
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca hamile kalmadan önce yaşadıklarım geldi 1 kızım var arkasından bir düşük yaşadım 6 ay dr hamile kalma dedi tekrar istediğimiz zaman olmadı katıldığım bir sohbette hoca çocuk isteyenler için bir bardak suya sabah akşam 41 fatiha okuyup allahım bana bir evlat ver adı muhammet olsun deyin demişti ben eve geldikten sonra onu uyguladım o ay hamile kaldım şu an 6 ayım bitti ve bi oğlum olcak dilerim sizde tez zamanda güzel haber alırsınız sizle paylaşmak istedim.
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca hamile kalmadan önce yaşadıklarım geldi 1 kızım var arkasından bir düşük yaşadım 6 ay dr hamile kalma dedi tekrar istediğimiz zaman olmadı katıldığım bir sohbette hoca çocuk isteyenler için bir bardak suya sabah akşam 41 fatiha okuyup allahım bana bir evlat ver adı muhammet olsun deyin demişti ben eve geldikten sonra onu uyguladım o ay hamile kaldım şu an 6 ayım bitti ve bi oğlum olcak dilerim sizde tez zamanda güzel haber alırsınız sizle paylaşmak istedim.
cnm o ılac bıtınce olursun öle dıyolar cunku bende hıc kullnamadım ama 1 gun ıcınde olur daha ugun bıtecekmıs cnm acele etme olursun bıtsın 1 gun bekle bı cnm
slm eceiremnur bacım bişey soracam
cinsel perhiz kaçgün önceden oluyo ,dr ben diyene kadar korunun dedi
bende tarih belli olunca 3-4 gün hiç ilişki olmasa sperm kalitesi açısından uygunmu acaba bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?