- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.161
qwert sen bu ay da denedin dimi?
temmuz listesine senide ekleyim bilgilerini verirmisin
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca hamile kalmadan önce yaşadıklarım geldi 1 kızım var arkasından bir düşük yaşadım 6 ay dr hamile kalma dedi tekrar istediğimiz zaman olmadı katıldığım bir sohbette hoca çocuk isteyenler için bir bardak suya sabah akşam 41 fatiha okuyup allahım bana bir evlat ver adı muhammet olsun deyin demişti ben eve geldikten sonra onu uyguladım o ay hamile kaldım şu an 6 ayım bitti ve bi oğlum olcak dilerim sizde tez zamanda güzel haber alırsınız sizle paylaşmak istedim.
peki adı muhammed mi olacak
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca hamile kalmadan önce yaşadıklarım geldi 1 kızım var arkasından bir düşük yaşadım 6 ay dr hamile kalma dedi tekrar istediğimiz zaman olmadı katıldığım bir sohbette hoca çocuk isteyenler için bir bardak suya sabah akşam 41 fatiha okuyup allahım bana bir evlat ver adı muhammet olsun deyin demişti ben eve geldikten sonra onu uyguladım o ay hamile kaldım şu an 6 ayım bitti ve bi oğlum olcak dilerim sizde tez zamanda güzel haber alırsınız sizle paylaşmak istedim.
iyi akşamlar
elaracım veriyim bilgileri
son sat 30 haziran
adet döngüsü 27-28
beklenen regli 27 temmuz
deneme sayısı ilk ay
çocuk 2 kız
deneme tarihi şuan yok canım dr belirleyecek yumoşa göre
teşekkür ederim
slm eceiremnur bacım bişey soracam
cinsel perhiz kaçgün önceden oluyo ,dr ben diyene kadar korunun dedi
bende tarih belli olunca 3-4 gün hiç ilişki olmasa sperm kalitesi açısından uygunmu acaba bilgin varmı
elara cnm yine bişey sorucam bu incir kürünü kaç gün yapayım?
tmm ekledim senide.
catlatma igneside olacakmısın?
ilişkiden önce buraya yaz yol gösterelim sana
selam
ben çok kötüyüm kızlar ya
kasıklarım belim çok ağrıyo bacaklarıma vuruyo ağrı
gecede bir miğde bulantısı
ayağa kalkamadım
ardından çok afedersiniz istifrar ettim
biraz kendime geldim
sabahta böyle halsizlik
tansiyonum düşmüş
kötü üşttüm heralde yada ......
yada çok istediğim şey
adetime beşgün var
perşembe günü test yaptım neğatifti
deyyancım senın kızlar kac yasında cnm?????
cnm buyuk 11 ortancı 8 kucuk bırbucuk :):):)):ve ben 4. ıstıyom nasıl senceeeebüyük kızım 9 yaşında
küçük kızım da 4 yaşında ablası
seninkiler nasıl yaşları
cnm buyuk 11 ortancı 8 kucuk bırbucuk :):):)):ve ben 4. ıstıyom nasıl senceeee
çok güzel
biz hayatımızı kimse için yaşamıyoruz
hayat bizim cesaretine hayran kaldım valla
RABBİM gönlüne göre versin
inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?