bebek cinsiyet belirleme..

tamam canım da ben onu anlamadım
bir kez mi yapılacak
sabah okuduktan sonra içilmeden, birde akşam mı okunup içilecek
aydınlatırsan sevinirim
:lepi:

hyc cnm sabah bır bardak suya 41 fatıha oku ıc aksam bır bardak suya fatıha oku ıc hamıs kalana denk yap zor bısey degıl hatta ccınsıyetını ögrenene kadar oku mahsuru olmaz kesınlıkle cnm faydası olur aksıne

o konuda tabiki benimde çok hayallerim var
inşallah andım var AHMET ismini çok seviyorum bende
hayırlısıyla bir oğlum olsa AHMET ve ikinci bir isimle çağırmayı hayal ediyorum
ALLAH hepimizin muradını verir inşallah
RABBİM in hazinesinde herşey bol....

ewet cnm ınssssssssssstum ısteyenlere bızede

hala regi olmayı bekliyorum...pazartesi doktora gidicem...testlerim negatif bebişte regide yook...

Merhaba kızlar,
Dün tüm gün KPSS'den sonra bugün girebiliyorum. akannehir
Tüm yazılanları okudum, Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. :Saruboceq:
Ben bu suya 41 fatiha olayını yapayım diye düşündüm, biliyorsunuz benim ilk çocuğum olacak kısmetse, o yüzden cinsiyet hiç farketmez, sağlıklı olsun da. Ama 2. ye kapınızı iyice aşındırırım. kaydirigubbakcemile3
Bir şey sorcağım "yakı ile hamile kalmak" diye bi topik var ama eskilerde kalmış, kimse uğramıyor. Eczaneden yakı alınıp apıştırılıyor, tüm gün bel bölgesi sıcak tutuluyor. Dün aldım yakıyı banyo yapıp yapıştırdım, sabaha kadar hiç ısıtmadı yaaa... mafoldumben
Yani bunun bi yöntemi falan mı vardı acaba??
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada sağ kasığımda acayip bir batma, sızı... Amaaan heveslendirmeyeceğim kendimi, 6 aydır her ay tuttu zannedip regli olmak korkunç... :bbo:
Hakkımızda hayırlısı kızlar, öpüyorum... opuyorumnanaktan

h.g cnm
hayy maşallah 500 sayfanın hepsinide okudunmuuuuu:1shok:
yakı olayını bende duydum ama yaz ayında yakıya gerek yok bence.zaten vucut yeterince sıcak oluyor.yakının nasıl kullanıldıgı konuusunda bi bilgim yok
hakkında hayırlısı olsun seninde.doktora gitinmi neden 6 aydır olmuyorkii

aylinin üyeligi daha aktifleşmemiş.o nedenle buraya mesaj yazamaz şuan
bi kac güne kadar aktifleşirr
komşun mu?
hım yok cnm arkadas oda yurtdısında 3 kızı var ama ıgneden once demıs dr ılk ılıskısını bıde ıgneden sonra oldu dıyo sence ıgneden once ılıskıye gırılırmıydı cnm ben duymadım ama onun dr sı öle demıs ılskıden sonrada ıgne sonra tekrar ılıskı yanı bu ay ıkı denemesı varmıs cnm

vajina ortamı alkali olursa y spermi 3 gün(72 saat) yaşayabilir.igneden önce ilişki olsa arkasından hemen igne ve 36 saat sonra yum catlasa y spermi yumurtayı dölleyebilir tabiki..
burda vajinanın uygunlugu önemli olan.asitli ortamda y spermi pek yaşamıyor.o zamnda kız olma ihtimali yüksek.
biz riske atmayalım diye igneden 38-42 saat sonra ilişki olsun diyoruzzz

hım ok cnm ıns genede oglusu olur

gamze bitirdinmi temizligi sen
ben bugünn yerleri süpürüp silcem,halıları sercemm
cokk işim var yaaa
kızımın kahvaltısının sogumasını bekliyorummm,ondan sonra işlere girişcemm
cokta sıcakk nasıl yapacaksammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…