- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.181
deyyancım bak suya oku onud ayap cnm fatıhayı mutlaka
tamam canım da ben onu anlamadım
bir kez mi yapılacak
sabah okuduktan sonra içilmeden, birde akşam mı okunup içilecek
aydınlatırsan sevinirim
:lepi:
ewet cnm aynen öle ama cok ıstıyorum bı oglum olsun sunet yaptırayım askere yollayım ınan her sunnet arbası gordugumde kımseye caktırmasamda ıcım cız edıyo ne yalan soleyım bı asker gıdısınde ah cekerım ıcımden fırtınalar kopuyo allahım ıns bu hasreı dındır buyuk mevlam hapımızın cnm
ewet cnm ınssssssssssstum ısteyenlere bızedeo konuda tabiki benimde çok hayallerim var
inşallah andım var AHMET ismini çok seviyorum bende
hayırlısıyla bir oğlum olsa AHMET ve ikinci bir isimle çağırmayı hayal ediyorum
ALLAH hepimizin muradını verir inşallah
RABBİM in hazinesinde herşey bol....
neyse e cnm ben cıkıyorum sana ıyı geceler a.e.o ıns hersey gonlumuzce olur ınssss
TEMMUZ
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Eceiremnur|7 Haziran|22-23 Haziran|30 Gün|7 Temmuz|Negatif|1 yıl|1 Kızı|21 Haziranda çatlatma ignesi|
Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26 Gün|6 Temmuz| |6.ay|1 Kızı|
Sellvi|20 Haziran|30 Temmuz|26 Gün|15 Temmuz| |4.ay|1 Kızı|
Zlato|16 Haziran|30 Haz-4 Tem|32 Gün|18 Temmuz| |İlk ay|1 Oglu|
Mimoza|23 Haziran|7 Temmuz|28 Gün|22 Temmuz| |6. ay|1 Kızı|İgneden sonra 42.saat deneme|
firegirl986|23 Haziran| |28-29 Gün|21-22 Temmuz| |İlk ay |1 Kızı|
Nefisem| | | | | | |1 Kızı|
İpmaladeniz| | | | | | |Yok|
Deyyan|
[/table]
deyyan senide ekledim listeye. bilgilerini verirmisin takip edelim senide
aylın kız hg cnm kız en altta hızlı cevap yazıyo yaz ordan cevaplaya tıkla gelır elara kız yardım sekerım arkadasında 3 kızı var bu ay ıgneyle denedı
Merhaba kızlar,
Dün tüm gün KPSS'den sonra bugün girebiliyorum. akannehir
Tüm yazılanları okudum, Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. :Saruboceq:
Ben bu suya 41 fatiha olayını yapayım diye düşündüm, biliyorsunuz benim ilk çocuğum olacak kısmetse, o yüzden cinsiyet hiç farketmez, sağlıklı olsun da. Ama 2. ye kapınızı iyice aşındırırım. kaydirigubbakcemile3
Bir şey sorcağım "yakı ile hamile kalmak" diye bi topik var ama eskilerde kalmış, kimse uğramıyor. Eczaneden yakı alınıp apıştırılıyor, tüm gün bel bölgesi sıcak tutuluyor. Dün aldım yakıyı banyo yapıp yapıştırdım, sabaha kadar hiç ısıtmadı yaaa... mafoldumben
Yani bunun bi yöntemi falan mı vardı acaba??
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada sağ kasığımda acayip bir batma, sızı... Amaaan heveslendirmeyeceğim kendimi, 6 aydır her ay tuttu zannedip regli olmak korkunç... :bbo:
Hakkımızda hayırlısı kızlar, öpüyorum... opuyorumnanaktan
hım yok cnm arkadas oda yurtdısında 3 kızı var ama ıgneden once demıs dr ılk ılıskısını bıde ıgneden sonra oldu dıyo sence ıgneden once ılıskıye gırılırmıydı cnm ben duymadım ama onun dr sı öle demıs ılskıden sonrada ıgne sonra tekrar ılıskı yanı bu ay ıkı denemesı varmıs cnmaylinin üyeligi daha aktifleşmemiş.o nedenle buraya mesaj yazamaz şuan
bi kac güne kadar aktifleşirr
komşun mu?
hım yok cnm arkadas oda yurtdısında 3 kızı var ama ıgneden once demıs dr ılk ılıskısını bıde ıgneden sonra oldu dıyo sence ıgneden once ılıskıye gırılırmıydı cnm ben duymadım ama onun dr sı öle demıs ılskıden sonrada ıgne sonra tekrar ılıskı yanı bu ay ıkı denemesı varmıs cnm
vajina ortamı alkali olursa y spermi 3 gün(72 saat) yaşayabilir.igneden önce ilişki olsa arkasından hemen igne ve 36 saat sonra yum catlasa y spermi yumurtayı dölleyebilir tabiki..
burda vajinanın uygunlugu önemli olan.asitli ortamda y spermi pek yaşamıyor.o zamnda kız olma ihtimali yüksek.
biz riske atmayalım diye igneden 38-42 saat sonra ilişki olsun diyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?