bebek cinsiyet belirleme..

gunaydin kizlar elaracim sana bir sorum olacak ben trden potayum hapi istettirdim centurum a z getirmis arkadasim nasil iyimi bu potayum hapi icin aslinda vitamin gibi birsey fiyatida cok pahali ama potayum ile ilgili pek birsey yazmiyo ya akil verirmisin baska bildigin hap varsa ve birde bu ilaci esimd eicelbilirmi?

cnm temızlık bıtermı koltukları sılecem bende bugun aynen burasıda sıcak benımkın p uyumasını beklıyom ettırdım sımdı kahvaltısınıda

Merhaba Elara, 1-2 gündür kaçırıp okuyamadıklarımı okudum :)
Benim eşim neredeyse haftanın 3 günü yoktu aylardır, inşallah bi sorun yoktur da denk gelmemişizdir kaydirigubbakcemile3
Önceleri zırt pırt çeşitli doktorlara gidiyordum, daha hamile bile kalmadan herrrr türlü testimi yaptırmıştım. Allah'a şükür hepsi güzeldi. Kürtaj sonrası da kontrollerime gitiim ama son 7-8 aydır gitmiyorum bi yere.
Artık bu ay da olmazsa eşimle birlikte gideceğim. (Ona hiç bakılmadı) Çünkü bu ay 2 günde 1 çalıştık, artık kısmet.
Bu arada folik asit de alıyorum, bi de biraz incir yedim, polen falan... Bakalım...
Hepinizi öptüm, hayırlı haftalar...opuyorumnanaktan

günaydın günaydın günaydınnnn

ben geldiiiiiiiiiiii
ve son 30 sayfayı okudum çok şükür
pek kaçırdığım bişey yok yani

evdeki internet bozulmuştuya onu yaptırdık
bu sefer klavye ve mouse bozuldu pillerini filan değiştirdim yok yine çalışmıyo deli oldum
net var ama giremiyorum sizleri özledim
bilgisayarcı geldi yeni klavye taktıda özlemim dindi

nasılsınız bakalım
geçmiş kandiliniz de mübarek olsun bu arada

bu soruya msn den cvp verdimm.mesaj yerine ulaştırıldıı:)

cnm temızlık bıtermı koltukları sılecem bende bugun aynen burasıda sıcak benımkın p uyumasını beklıyom ettırdım sımdı kahvaltısınıda

en nefret ettigim şey koltuk kanepe silmekkkk
salonu pek kullanmıyoruzz bide yeni evli oldugumdan orası temizz
2 kanepe var onlarında üstüne örtü alcamm ugraşamam silmekle vallaa.
nette örtü buldum onlardan almayı düşünüyorumm
Brmck Koltuk rtleri bu modeli.
renk olarak krem yada beyaz düşünüyorum.bu linkteki renkte olabilirrr
varmı bunlardan kullananlarr???

--------------------------------------------------------------------------------

16+5 de oğlan olacağını söyledi doktor,18.hafta amniyosentez oldum,19 da erkek olduğunu yineledi..20.hafta kesinleşti çünkü amniyosentez sonucu 46,xy idi.alıntıdır......... elaracım kız bu ne anam ben 3 dene dogurdun-m duymadım bagısla:):)):)): burdanda anlasılıyo demek cınsıyetı

hakkın da hayırlısı olsun cnm
doktora gitmen cok iyi olur.belki yum takibi filan yapar,hamile kalman daha kolay olur
eşin içinde keçiboynuzu,havuc kürlerini yapabilirsin.cinko selenyum e vitamini takviyeleri alabilirsin.

h.g cnm valla bende merak etmiştim senii
neyseki önemli sorun yokmuşş

Son düzenleyen: Moderatör:

amniyosentez genelde 35 yaş üstükadınlarda yapılıyor.yada tarama testlerinde riskli sonuc alnınanlara uygulanıyor
kesenin içinde sıvı var .bu amniyosentez sıvısı bebegin ,solunum,sindirim,cilt,idrarla dökülen hücrelerin oldugu sıvıdır.bu sıvıdan örnek alınarak dna analizi ve kromozom bozuklugu olup olmadıgı incelenir
sıvıdan kromozom sayısı ve cinside belli olur.kız bebekte 46 xx kromozomu vardır.erkekte 46 xy kromozomu.kısaca bu sıvıdanda cinsiyet belli oluyor
ama zaten o test yapılana kadar coktan bebegin cinsiyeti usg den ögreniliyor.

cnm valla dr gıbı hatunsun masallah ..tsk ler cnm

iyi günler hanımlar
bugün ne kadar sıcak bayılacam valla
soğuk suyla duş aldım biraz iyiyim
bugün dr gittim yumoş 18mm olmuş
artık hergün geleceksin dedi
yumurta çatlamış olunca ilişki olacak dedi
hayırlısı ile bir atlatsaydım
inşallah

cnm ıns tuturursun bu ay ıns rabbım emegını bos cıkarmasın

hepinize merhaba arkadaşlar
matematik sayesinde buradayım ve yazmadan önce okumaya çalıştım yazdıklarınızı...
öncelikle şunu söyliyim hepiniz çok tatlısınız yazdıklarınızı okudukça hepinizi eve davet edip saatlerce konuşmak geçti hep içimden. özellikle matematik karabiber elara gurbetgüzeli süpersiniz...
hamilelik zamanım hakkında karar veremezken matematik beni çağırdı buraya ve cesaret verdi, tıpkı bir dost gibi...ve yazdıklarınızıda okudukça karar vermiştim hamilelik için eylül gbi...geçen cumartesi dr.uma gittim iltihabik bir sorunum olduğunu düşünerek , yazın çok sık havuzdayım ve sık başıma gelir bu durum...haklıymışım ufak bir mantar enfeksiyonu çıktı. 1 hafta vajinal bir fitil kullanıcam..ama bu arada bir şey daha gördü. o da sağ yumurtalığımdaki çikolata kisti..emin olamadı o gün tam yumurtlama günümmmüş ve soldaymış. hatta espri bile yaptı istersen değerlendir bu günü kist varsa en iyi ilacıdır dedi...ilthaplı durumum geçip adet gördükten sonra çağırdı o zaman emin olucaz...neden bilmiyorum ama karamsarlığa kapılmadım. tabi sağda olması kafamı karıştırdı biraz ...neyse işte durum bu:) artık aranızdayım sizlerleyim ...hepinize tekrar merhaba. karabiber bu arada sana çok sevindim hayırlı olsun canım...

Merhaba,yazdıklarını okudum.bir sorm olacak.yumurta çatlar çatlamaz ilişki olunrsa bu erkek bebek olacağı anlamınamı geliyor.o yumurta kaç saat çatlamış olarak bekliyor.cevap yazarsan çok memnun olacağım...sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…