bebek cinsiyet belirleme..

bende süt ürünlerii hastasıyımmm 2 tane kızımm var ve kızlarımda hamile kalmadan çok tükertirdimmm

gunaydın kızlar aksam elektırıkler kesıkdı gıremedım sonrada acılmadı sıte sorunmu vardı ne.... deyyancım cnm rabbım emeklerını boz cıkarmaz ıns oglusun olur ınsss cnm

günaydın kızlar sitede değişiklikler var akşam giremedim zaten bu sabahda ekran olmuş masmavi .sizin ki de öyle mi?CADIARZU

umut_11 kullanıcısından alıntı
Günaydın hekese
bu site noolmuş böyle yavvv
deyyancığım hayırlı olsun
bişey soracam sana dr yumurta takibi yapmayı sen söyledin dimi ?
birde nasıl yaptı yani hep üstenmi baktı , bende düşünüyorumda canım

deyyan kullanıcısından alıntı
ewt canım dr ben erkek bebek istediğimi söledim
sadece adetin 3. günü kasıktan ultrasonla baktı,
daha sonra 5-6 kere gittim
bunları alttan ultrasonla baktı

bende süt ürünlerii hastasıyımmm 2 tane kızımm var ve kızlarımda hamile kalmadan çok tükertirdimmm
canım bunda ısmedınmı pekı ??? kız bende dedımkarabıberım bızı terkettı daha ugramaz oldu cnm tatılın keyfını cıkar bu yaz gez bol bol sana ıyı gezmeler eger yolun duserse ıst dayım beklerım cnm

karabiberr hayırlı yolculuklar cnm.
hamileyken zor olmıcakmı araba yolculuguuu
ben 1 saatten fazla kalamazdım arabadaa
bu arada eşin memurmu seninn.ne cok izni varmışşşş maşallahh

elaracım bırde bısey duydum bu pergl ıgne varya bazen catlatmayabılıyormus yumosları ama bı tane gobekten olan varmıs o bıraz pahalıymıs ama hemen catlatıyomus sence nasıl bızım arkadaslar yaptıranlar ne kullandı acaba ????

bende okudum bunuu.ama ne kadar dogru bilmiyorum
catlatma ignesiyle hamile kalanlar topigi vardı ordakilere sorulabilir

sağol bi tanem çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah çabalarımız boşa çıkmaz RABBİM hepimizin gönlüne göre versin bazen kimseyle konuşamadığınız duyguları paylaşmak iyi geliyor bana hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun ...olumunekankayizsmile

canım sen ne zaman baslıyon calısmalara dıyet felan yapıyonmu senın ıkıkızın var demı yanlıs hatırlamıyosam

18 temmuz pazar kısmet olursa canım benim bu günden itibaren cinsel perhiz 4 gün yeterlidir değil mi elara akşam kapanışı yaptık çünküzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…