- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.321
ya cnm bılmıyomkı hem cok ıstıyorum hemde korkuyorum ama eylul ekım gıbı dusunuyom ama 3 ay onceden dıyet yapmak lazımmıs onuda yapmıyom bır tek yaptıgım tuzlu yıyorum ama oda yetmez heralde soda ıcıyorum lımonu skıpda bıde suya okunan duaya basladım o kadar bılmıyom napcam karasızım anlayacagın sen ne zaman
canım ne yap et eşine keçiboynuzu poekmezii de içirrrrr
belkide bende en büyükk etkenn bu olmuş olabilir
nerdeyse 3 kavonoz içtii
amaa sabahlarıı işe giderkenn kahvaltı yapmazdı kafasına dikerr içerdiii
o zaman ben yandım sıfır tuzsuz yiyorum patatesin herşeyini çok seviyorum hele süt yoğurt ve ayran vazgeçilmezim senağlama ben de ekim gibi düşünüyorum şimdi yapmam gereken sadece beslenmeye dikkat etmek mi?? kızlar umuyorum beslenmenin çok etkisi yoktur yoksa benim erkek anası olma ihtimalim yok habire kuru fasulye nohut kabus gibi sonra hamdi alkanın gazman tiplemesi gibi gezeriz ortalarda :roflol:
gunaydın kızlar aksam elektırıkler kesıkdı gıremedım sonrada acılmadı sıte sorunmu vardı ne.... deyyancım cnm rabbım emeklerını boz cıkarmaz ıns oglusun olur ınsss cnm
günaydın kızlar sitede değişiklikler var akşam giremedim zaten bu sabahda ekran olmuş masmavi .sizin ki de öyle mi?CADIARZU
günaydın kızlar sitede değişiklikler var akşam giremedim zaten bu sabahda ewet cnm aynen bakımda herLDE SITE YHU DUZELMEDI GITTI
elaracım valla dr da sordu ama bilmiyorum canım
birgün öncesi çok yorulmıştum çarşıda işlerim vardı havada sıcak olunca
akşamı çok zor geçirdim hertarafım ağrıyodu
belkide yorgunluk ondan ağır geldi hissetmedim
birazcık vucüdumda hasasiyet vardı yalnız
çok saol canım benim
inşallah RABBİM isteyen herkese nasip eder
Deyyancım sen ıgne olmadın demı cnm????
Günaydın kızlar :))
Günaydın hekese
bu site noolmuş böyle yavvv
deyyancığım hayırlı olsun
bişey soracam sana dr yumurta takibi yapmayı sen söyledin dimi ?
birde nasıl yaptı yani hep üstenmi baktı , bende düşünüyorumda canım
kız karabıberım kayıplara gıttın valla bızı terkettın nerelerdesın bcmmmmmmmm
yok canım benimki doğal yolla
sadece dr yumutlama günü belirledi
o kadar
ewt canım dr ben erkek bebek istediğimi söledim
sadece adetin 3. günü kasıktan ultrasonla baktı,
daha sonra 5-6 kere gittim
bunları alttan ultrasonla baktı
kızlarr ben kopy yapmıştım yazılanları.mesajların silinecegini biliyordum
canım bunda ısmedınmı pekı ??? kız bende dedımkarabıberım bızı terkettı daha ugramaz oldu cnm tatılın keyfını cıkar bu yaz gez bol bol sana ıyı gezmeler eger yolun duserse ıst dayım beklerım cnmbende süt ürünlerii hastasıyımmm 2 tane kızımm var ve kızlarımda hamile kalmadan çok tükertirdimmm
elaracım geçen günkü yazında beni bul demişsin denemeden önce önemli birşey mi var tatlım ...bilmiyorumkismile
elaracım bırde bısey duydum bu pergl ıgne varya bazen catlatmayabılıyormus yumosları ama bı tane gobekten olan varmıs o bıraz pahalıymıs ama hemen catlatıyomus sence nasıl bızım arkadaslar yaptıranlar ne kullandı acaba ????
sağol bi tanem çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah çabalarımız boşa çıkmaz RABBİM hepimizin gönlüne göre versin bazen kimseyle konuşamadığınız duyguları paylaşmak iyi geliyor bana hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun ...olumunekankayizsmile
elaracım kızımı ayırdım emmeden sen ne zaman dusunuyn ayırmayırica ederimm cnm.bildigin şeyler zaten.son hatırlatma olsun diye gönderdim
ne zmaan olcak fiki fiki:)
canım sen ne zaman baslıyon calısmalara dıyet felan yapıyonmu senın ıkıkızın var demı yanlıs hatırlamıyosam
allah bagıslasın cnm yum takıbı yapıyonmu dr demı kendınmıyok gamzecim bir kızım var 13 yaşına yeni girdi erken evlendiğim için boyum kadar kız kardeşim sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?