bebek cinsiyet belirleme..

yok cnm olması gerekmıyoda bazı arkadasla sancımız felan var dıyoya ondan dedım korbonatl ı dus felan yaptınya ondan dedım

anladım şimdi
bende ne sancısı diyorum
karbonatlı duşu yaptıktan sonra
bir kaç saat sancım oldu
ama onun dışında bişey yok iyiyim
çok şükür
inşallah tutmuştur
bişey sorcam adetten önce belli olmaz değilmi,
kan tahliliyle bilgin varmı

Kızlarrrr gnaydınnnn dün giremedim ççok üzüldüm..ama sabah kalkarkalkmaz hemen bilgisayarı açmak oldu...yaaaa bne kötüyüm çookkk...çevremdeki insanların bana cinsiyet tahmin etmeleri ve bunu sürekli tekrarlamaları beni gerdi iyice...kızıma göre bulantılarım var ama kızımda olduğu gibi değil daha hafif...ama geçen gün istifra ettim...ama ertesi gün çokk iyidim..bide sıcaklar son yılların en sıcagı biliyorsunuz evdeyim raporluyum yatıyorum...deterjan kokuları etkiliyor benii...ama yemek yapabiliyorum kendim..birde bu tahminler beni deli ediyor ..sessiz sessiz kızı olack diyolar...ama çok acımazsızcaaaa yaaaa...hissedebiliyorum..ne yapmalıyım ben içimde fırtınalar kopuyor

kızlar günaydın...

çok yoğunum hiç giremiyorum , ama bu sabah interneti açmam için sebebim vardı :)

gurbet gzeli ve elara , çok kısa tanışıyoruz , ama size çok teşekkür ederim...

hamileyim kızlar... :)

şimdi kahvaltı edeceğiz...

gün içinde belki giremem... ama akşama özetlerim hamilelik öykümü...

iyi bakın kendinize

slm canım hiç üzülme
herkes olur olmaz konuşur biliyosun
evlat bizim bakacakta ,büyütecekte biziz
benimde 2 kızım var
bende yaşadım
hatta annene çekmişin sen diyolardı bana gıcık oluyodum
ne alakası varsa
bizde 2 kız 1 erkek kardeşiz
hiç takma hamileliğin tadını çıkar
RABBİM tamamına erdirsin:ecrin_bebek:

cnm bıse yemıyo on aldanıyo sutumde yaramıyo zaten o yuzden sureklı ona takılıyo bu sefer yemıyo

ben memeyi yemekten önce vermiyorum.
bi sabah uyandıgında emiyor.
2 saat sonra kalhvaltıı hazırlıyorum ozamana kadar acıkıyor yiyorr.
kahvaltıdan sonrada cizgi film izlerken memede keyif yaparr
ögle yemegine kadar emzirmem zaten o da istemezz
yemekten sonrada yatar uyurr
uyanınca yine emerrr.1 saat sonra meyve veririmm
üstüne biraz emerr.ama doyumluk emmezz keyif yapar.zaten sütün onu doyurrması mümkün degil.mideleri büyüdü ,bizim sütler azaldı
akşam yine bişiler yediririm yada süt içiririm uyurr
maşallah diyim:)

tebrik ederim arkadaşım
RABBİM tamamına erdirsin:ecrin_bebek:

regliden 1 hafta önce kan testinde cıkar

aaaaa cokk sevindimm cnmm yaaaaaaa
sag saglim kucagına al inşallah.
sorunsuz 9 ay gecirmeni dilerimmm
inşallahhh güzellerr güzeli bi kızın olur cnmmmm
hemen ölee kacmak yokk nelerr yapmıştınn anlatt bize:)

zlato hatırladıgım kadarıyla gurbetin takvime göre sen hem kızz gününde hemde erkek gününde ilişkiye girmiştin dimii
bakalım ne olcak cok merak ediyorumm

cnm niye o kadar takıyorsun.agzı olan konuşurr.buna engel olamazsınkii
yine kızz olacak diyenlere tepki gösterme ,sinirlendigini üzüldügünü belli etmee
kızım olsada cok sevincemm kızımaa arkadaşş olsunn dersinn
zaten bu tarz basit insanların amacaı bellidir.seni sinir etmek ,üzmek için boş boş konuşurlarr,üstüne gelirler
sen gayett mutlu bi şekilde cevap verr,onları sevindirmeee
oglun olursadaa sürpriz olurr ,o konuşanlarda oturur dötlerinin üstünee
bide hamilesin duygasal yaklaşıyorsun,cok hassassın biliyoruzz ama idare etcen cnm

bende süt ürünlerii hastasıyımmm 2 tane kızımm var ve kızlarımda hamile kalmadan çok tükertirdimmm

:1shok: şimdi iyice bilincime işledi zorda olsa ara vericem galiba senağlama .. kızlarını Allah bağışlasın çevremde 2 kızı olanlarada imrenirim hele yaşları yakınsa büyüdüklerinde kanka oluyorlar tek vücut gibi olumunekankayizsmile hele kız evladın yeri apayrı anneye hem arkadaş hem yardımcı herşey oluyor kendi annem dua eder inş. kızın olur die ...bende erkek takıntısı galiba amcamdan, ben bekarken biz altlı üstlü otururduk yengem peş peşe 3 erkek doğurdu 3ündede hele son numarada çok emeklerim vardır emzirmek hariç herşeylerini yapardım birde kocamda tek erkek evlat olunca :sinifsinif: ....

cnm bak o hıc bellı olmuyo ne kadarda erkek cocukda mıde bulantısı olmaz deselerde bende en basıtınden bızım akrabbayı anlatayaım kadının 3 kızı var ama 3 undede mutfaga gıremıyo kadım mıde bulantısı cıkarma felan neyse bu kazayla 4.ye kaldı ondada aynı dedıler he kıızı olacak ondada aynıya mutfaga gıremıyo cıkarıyo ve 6 ayınde ogrendı erkek elaranın dedıgı gıbı hepsı dotlerının uzerıne oturdu onun ıcın takma uzulme bol bol dua et ınssss rabbım verır sanaa kocaman bır pıpılı :):):) cnm hıc dert etme yanı bellı olmuyooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…