- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.341
elaracım kızımı ayırdım emmeden sen ne zaman dusunuyn ayırmayı
cnm bıse yemıyo on aldanıyo sutumde yaramıyo zaten o yuzden sureklı ona takılıyo bu sefer yemıyoaa niye ayırdın ,kendimi istedi
benim ahdım var 2 yaşına kadar emzircem dedimmm.eylül ekim gibi bıraktırcam ben.
kuranda da 2 yıl olarak belirtiliyorr.
ama zor oluyor sıcaklarda emzirmekk.
allah bagıslasın cnm yum takıbı yapıyonmu dr demı kendınmı
hayırlı sabahlar hanımlar
nasılsınız görüşmeyeli
ıyız cnm cok sukur sen nasılsın nasıl gıdıyo sancın felan varmı
yok cnm olması gerekmıyoda bazı arkadasla sancımız felan var dıyoya ondan dedım korbonatl ı dus felan yaptınya o yuzden sordumtşkler bende iyiyim
sancım yok canım
nie olması mı gerekiyodu anlamadım:kedi:
anlatırmısın
yok cnm olması gerekmıyoda bazı arkadasla sancımız felan var dıyoya ondan dedım korbonatl ı dus felan yaptınya ondan dedım
Kızlarrrr gnaydınnnn dün giremedim ççok üzüldüm..ama sabah kalkarkalkmaz hemen bilgisayarı açmak oldu...yaaaa bne kötüyüm çookkk...çevremdeki insanların bana cinsiyet tahmin etmeleri ve bunu sürekli tekrarlamaları beni gerdi iyice...kızıma göre bulantılarım var ama kızımda olduğu gibi değil daha hafif...ama geçen gün istifra ettim...ama ertesi gün çokk iyidim..bide sıcaklar son yılların en sıcagı biliyorsunuz evdeyim raporluyum yatıyorum...deterjan kokuları etkiliyor benii...ama yemek yapabiliyorum kendim..birde bu tahminler beni deli ediyor ..sessiz sessiz kızı olack diyolar...ama çok acımazsızcaaaa yaaaa...hissedebiliyorum..ne yapmalıyım ben içimde fırtınalar kopuyor
cnm bıse yemıyo on aldanıyo sutumde yaramıyo zaten o yuzden sureklı ona takılıyo bu sefer yemıyo
kızlar günaydın...
çok yoğunum hiç giremiyorum , ama bu sabah interneti açmam için sebebim vardı :)
gurbet gzeli ve elara , çok kısa tanışıyoruz , ama size çok teşekkür ederim...
hamileyim kızlar... :)
şimdi kahvaltı edeceğiz...
gün içinde belki giremem... ama akşama özetlerim hamilelik öykümü...
iyi bakın kendinize
anladım şimdi
bende ne sancısı diyorum
karbonatlı duşu yaptıktan sonra
bir kaç saat sancım oldu
ama onun dışında bişey yok iyiyim
çok şükür
inşallah tutmuştur
bişey sorcam adetten önce belli olmaz değilmi,
kan tahliliyle bilgin varmı
kızlar günaydın...
çok yoğunum hiç giremiyorum , ama bu sabah interneti açmam için sebebim vardı :)
gurbet gzeli ve elara , çok kısa tanışıyoruz , ama size çok teşekkür ederim...
hamileyim kızlar... :)
şimdi kahvaltı edeceğiz...
gün içinde belki giremem... ama akşama özetlerim hamilelik öykümü...
iyi bakın kendinize
Kızlarrrr gnaydınnnn dün giremedim ççok üzüldüm..ama sabah kalkarkalkmaz hemen bilgisayarı açmak oldu...yaaaa bne kötüyüm çookkk...çevremdeki insanların bana cinsiyet tahmin etmeleri ve bunu sürekli tekrarlamaları beni gerdi iyice...kızıma göre bulantılarım var ama kızımda olduğu gibi değil daha hafif...ama geçen gün istifra ettim...ama ertesi gün çokk iyidim..bide sıcaklar son yılların en sıcagı biliyorsunuz evdeyim raporluyum yatıyorum...deterjan kokuları etkiliyor benii...ama yemek yapabiliyorum kendim..birde bu tahminler beni deli ediyor ..sessiz sessiz kızı olack diyolar...ama çok acımazsızcaaaa yaaaa...hissedebiliyorum..ne yapmalıyım ben içimde fırtınalar kopuyor
bende süt ürünlerii hastasıyımmm 2 tane kızımm var ve kızlarımda hamile kalmadan çok tükertirdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?