bebek cinsiyet belirleme..

benimde eltimin gelini hamile bahsetmiştim
herşeyi erkeğe yoruyolar , eltimde gelinide
erkek diyolar zaten ilk erkek olsun diyolar
eğer 1 ay sonra öğrenecek cinsiyeti kızsa onlarda dediğiniz gibi oturacaklar :))

canım benim ne yediğim ne içtiğim eşim gözüme kötü gözüküyor mu iyi gözüküyormu ona göre decinsiyet tahini yapılıyor buarada :).....ablamı aradım yaaa abla oğlanda nasıldın dedim öz ablama oda 7 ay herşeyden midem bulandı kustumm,cisimlerden bile tiksiniyorum,deterjanlar banyomda 15 çeşit şampuan vardı banyo bile zor yapıyodum dedi...yani ablamda 1erkek 1 kız çocugu var....kızda dedim onda da oldu ama oglana nazaran daha azdı ..dedi...yani..aslında bunu düşününce ki aynı kandanız,genetik bile olabilir...evet çok hasaasssaım elarammmm çookkkk...uzaklaşmak istiyorum buralardan ama dr.yola çıkma dedi ama ben heralde çıkacagım bu gidişle..Moralim bozuluyor....elimde inan olmuyor....Yaaa Allahtan burası var siz varsınız...sabahı zor ettim inan....

cnm takvime baktımm
adet döngün 29 gün
12,13,14,15 mayıs tarihleri kız bebek için uygun günler
16 ve 17 mayıs erkek bebek için uygun günlerr
senin ilk ilişki 9 mayısta olmuş.x spermler en fazla 1 hafta yaşayabilir vajinada.ilişkiden 1 hafta sonra yum catlamış.düşük ihtimalde olsa bu ilişkiden kalan x spermi yumu döllemiş olabilir.ama ben sanmıyorummm
16 mayısta olan ilişkiden hamile kaldıysan erkek olma şansı cok yüksek cnm.o gün yumurtlamışsınn
takip etmişmiydin yum günlerinii
senide ekleyelim listeye .unutmayalım senide takip edelimm
başka cocugun varmıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm şuan yola filan cıkma sakın.ilk 3 ay önemli biliyorsun
allah korusun bişi filan olur sonra cok sucluluk hissedersinn
sende bırak artık bebegin cinsiyetini.araştırma belirtilerinii
rahat,huzurlu,sakin,mutlu bi hamilelik gecirmeye calışş.bebegi cok etkiliyor biliyorsunn
bi kac ay sonra belli olacakk az daha sabret cnm

tmm cnm.ama benim bu yıl hamilelik işi kritik.yurt dışına gitme ihtimalimiz varr.bu ay belli olcak.gitmezsek 11 agustos ramazanın başlangıcıyla başlıcamm dietee
ekim sonu kasım gibi hamilelik olabilirr

bende ekimde adetten sonra çalışmalara başlamak istiyorum gamzede o tarihlerde düşünüyormuş kızlar adım adım beraber ilerlesek

tmm cnm.ama benim bu yıl hamilelik işi kritik.yurt dışına gitme ihtimalimiz varr.bu ay belli olcak.gitmezsek 11 agustos ramazanın başlangıcıyla başlıcamm dietee
ekim sonu kasım gibi hamilelik olabilirr

nere Elara hele dur bi
önce şu erkek bebekleri yakalayalım sonra yolculuk :)))

arkadaşlar günaydın bir soru sormak istiyorum sizlere. Gecen gun bahsetmıstim sag yumurtalıgımda cıkolata kıstı olabılır.bu ay soldan yumurtlamısım. Eger sagda kıstım varsa gercekten bıdaha sagdan yumurtlayamıcakmıyım sizce. Ve sizler bu sagdan yumurtlama olayını dıkkate alıyomusunuz. Elaracım karabiber sagdan mı yumurtlamıstı...

zlato hatırladıgım kadarıyla gurbetin takvime göre sen hem kızz gününde hemde erkek gününde ilişkiye girmiştin dimii
bakalım ne olcak cok merak ediyorumm

öncelikle tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim...

biraz fırsat buldum girdim anlatayım diye...

şimdi son 1 yıldır ben 2 defa soğan kürü , 2 defa maydanoz kürü yaptım ...bunları açıkçası hamilelik için değil ,sağlık için yaptım...

sonra geçen ay eşimle konuştuk düşündük temmuzda korunmayalım kararı aldık...

eee bir oğlum olunca kız için cinsiyet araştırmaları yaparken bu sayfayı buldum ...kızlara danıştım ...sağolsun gurbet güzeli ilişki günlerini verdi ...
30 haziran
1 temmuz
2 temmuz
bu 3 tarih kız içindi...

biz 1 ve 2 temmuz çalışabilmiştik sadece...sonra eşim işi için şehirdışında olunca kaldı bizim çalışmalar...

haziranda adetim bitince 1 hafta kadar incir kürü yaptım.. ama bana incir kür çok tatlı geldi... öyle yazdığı gibi 15-16 incirle hiç yapmadım...4-5 inciri kaynatıp hem incirlerini yedim hemd e suyunu içtim... ama o kadar tatlı geldi ki bana devam edemedim...

hatta 13.,14.15. gün dışında başka akıntım olmadı... dün itibarıyla biraz var...

hamilelik belirtisi olarak bütün adet belirtilerimi yaşadım... hala yaşıyorum...

karnımda şişkinlik... adet olacakmışım gibi baskı ağrı... göğüslerimde çok değil ama biraz şişkinlik...

2 gece erken uyku gelme... yorgunluk ve halsizlik bir de ağızımda kuruluk yaşıyorum şimdilik...

ve benim test günüm 18 temmuz... normal beklenen adet tarihim o zaman... 3 gün erken ööğrendim...
aslında biraz da korkuyorum...

inşallah bebeğim sağlıklı gelişir de sağ salim 9 ay sonra kucağıma alırım :)

darısı isteyen herkesin başına inşallah

evet bende rahat hamilelik istiyorum ama bırakmıyolar ki beni bana......oyuzden gitmek istiyorum....amamnın ne mearklılarmış megerse benim bebğime ...inanın ben onlarınkini bu kadar merak etmedim....herneyse Dualarınızı eksik etmeyin ben de sizlere edicem namazlarımda...kendinize iyi bakın ....Allah'a emanet...

cnm once tbr ederım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın anlattıkların ıcınde tsk cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…