- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.381
herkese günaydın.ben bişey soracam bu keçi boynuzu kürü varya.onu hazır alsak olurmu acaba.
arkadaşlar günaydın bir soru sormak istiyorum sizlere. Gecen gun bahsetmıstim sag yumurtalıgımda cıkolata kıstı olabılır.bu ay soldan yumurtlamısım. Eger sagda kıstım varsa gercekten bıdaha sagdan yumurtlayamıcakmıyım sizce. Ve sizler bu sagdan yumurtlama olayını dıkkate alıyomusunuz. Elaracım karabiber sagdan mı yumurtlamıstı...
öncelikle tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim...
biraz fırsat buldum girdim anlatayım diye...
şimdi son 1 yıldır ben 2 defa soğan kürü , 2 defa maydanoz kürü yaptım ...bunları açıkçası hamilelik için değil ,sağlık için yaptım...
sonra geçen ay eşimle konuştuk düşündük temmuzda korunmayalım kararı aldık...
eee bir oğlum olunca kız için cinsiyet araştırmaları yaparken bu sayfayı buldum ...kızlara danıştım ...sağolsun gurbet güzeli ilişki günlerini verdi ...
30 haziran
1 temmuz
2 temmuz
bu 3 tarih kız içindi...
biz 1 ve 2 temmuz çalışabilmiştik sadece...sonra eşim işi için şehirdışında olunca kaldı bizim çalışmalar...
haziranda adetim bitince 1 hafta kadar incir kürü yaptım.. ama bana incir kür çok tatlı geldi... öyle yazdığı gibi 15-16 incirle hiç yapmadım...4-5 inciri kaynatıp hem incirlerini yedim hemd e suyunu içtim... ama o kadar tatlı geldi ki bana devam edemedim...
hatta 13.,14.15. gün dışında başka akıntım olmadı... dün itibarıyla biraz var...
hamilelik belirtisi olarak bütün adet belirtilerimi yaşadım... hala yaşıyorum...
karnımda şişkinlik... adet olacakmışım gibi baskı ağrı... göğüslerimde çok değil ama biraz şişkinlik...
2 gece erken uyku gelme... yorgunluk ve halsizlik bir de ağızımda kuruluk yaşıyorum şimdilik...
ve benim test günüm 18 temmuz... normal beklenen adet tarihim o zaman... 3 gün erken ööğrendim...
aslında biraz da korkuyorum...
inşallah bebeğim sağlıklı gelişir de sağ salim 9 ay sonra kucağıma alırım :)
darısı isteyen herkesin başına inşallah
Merhaba arkadaşlar çoktandır yazamıyorum size hamileliğim 2 ay 1 haftalık oldu
kızlar nasıl belirleniyor cinsiyet ?
slm ben araniza yeni katildim .3kizim var bu ay catlatma ignesi ve yumurta takibi yaptirarak hamile kalmayi deniyom ayin 19 u normal adet gunum ama iki gun ileri geliyo 17 sinde olmassam hamileyim demektir.goguslerim cok aciyo bel ve karnimda agrilarim cok halsizim.benide araniza alirsaniz sevinirim
cnm takvime baktımm
adet döngün 29 gün
12,13,14,15 mayıs tarihleri kız bebek için uygun günler
16 ve 17 mayıs erkek bebek için uygun günlerr
senin ilk ilişki 9 mayısta olmuş.x spermler en fazla 1 hafta yaşayabilir vajinada.ilişkiden 1 hafta sonra yum catlamış.düşük ihtimalde olsa bu ilişkiden kalan x spermi yumu döllemiş olabilir.ama ben sanmıyorummm
16 mayısta olan ilişkiden hamile kaldıysan erkek olma şansı cok yüksek cnm.o gün yumurtlamışsınn
takip etmişmiydin yum günlerinii
senide ekleyelim listeye .unutmayalım senide takip edelimm
başka cocugun varmıydı?
canim bursadayimgurbet güzeli çok özledim yaa seni nerelerdesin ne zaman bitecek tatilin
bu arada 2 gündür kk da sorun var giremiyorum siz nasıl yazdınız bu kadar yazıyı
canim bursadayim
tatile geldik sil sik giremiyorum yaaaa cok ozledim yei hamisimiz varmi deneyenler falannn hepinizi seviyom folik aside devam bu arada klomende alicam eczaneden baalim cok zayifladim tekrar beb yapacakmiyim yaaaboshayallersmile
anacım neyle zayıflıyosunuz dıyetmı ılaclamı bende verıyom ama haftada 1 kılo anca gıdıyogurbet ablam kaç kilo verdin ben de çok zayıfladım
ben yakında sana gebeyim diye bi sürpriz yapabilirim
anacım neyle zayıflıyosunuz dıyetmı ılaclamı bende verıyom ama haftada 1 kılo anca gıdıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?