bebek cinsiyet belirleme..

teşekkürler gamzecim :)

valla hem çok seviniyorum hem de çok korkuyorum...

birşey daha ilave edeyim sol kasığım çok çalışıyor :) kazınıyormuş gibi oluyor...bazen de seğirmeler var gibi... özellikle son 4 gece o seğirmeleri çok daha iyi hissediyorum...sağ kasığımda da ağrı var , ama sol kasığımdakinden 3 kat daha az...

herkese günaydın.ben bişey soracam bu keçi boynuzu kürü varya.onu hazır alsak olurmu acaba.

kardelenn hazırını napıcan yaww
zor bişi degilkii bu kürü hazırlamakk
aktardan alcan keçiboynuzunu kırıp kaynatcann.cok artarsa 2-3 gün dolapta bekleyebilir.
ama taze içmekte fayda varr
ben tavsiye etmiyorum hazırr kürü

benim cok bilgim yok bu kistler hakkında ama bildigim kadarıyla kist gebeligi engellliyorr.
yani kist olan yumurtadan yumurtlanmıyorr
sag sola cok takılmaa.
karabiberin nerden yumurtladıgını bilmiyorum cnm

sagol bilgiler içinn cnm
inşallahhh sorunsuz gecer hamileliginn

slm ben araniza yeni katildim .3kizim var bu ay catlatma ignesi ve yumurta takibi yaptirarak hamile kalmayi deniyom ayin 19 u normal adet gunum ama iki gun ileri geliyo 17 sinde olmassam hamileyim demektir.goguslerim cok aciyo bel ve karnimda agrilarim cok halsizim.benide araniza alirsaniz sevinirim

cnm oncelıkle hg nıhayetınde gırebıldın sevındım cnm rabbım ıns gonlune gore verır ınsssss:lepi:

öncelikle çok teşekkürler elaracım..valla ne hesap ne kitap yaptım ben..bikaç haftaya güzel bi ultarsonda çıkıcak sen beni ekle listeye ögrrenir ögrenmez haber veririm hemen..ilk bebegimiz bizim.cinsiyet hiç önemli degil bnm için çünkü zor bulduk bu bebegi..cinsiyet istemek benim adıma nankörlük olur çünkü çoooook dua ettim bi yavrum olsun diye şükür oldu bide cinsiyet istemek olmaz..ama insan tabiki merak ediyor..RABBİM saglıgı yerinde olsun da gerisi nasip..çok teşekkürler tekrardan...

gurbet güzeli çok özledim yaa seni nerelerdesin ne zaman bitecek tatilin

bu arada 2 gündür kk da sorun var giremiyorum siz nasıl yazdınız bu kadar yazıyı

gurbet güzeli çok özledim yaa seni nerelerdesin ne zaman bitecek tatilin

bu arada 2 gündür kk da sorun var giremiyorum siz nasıl yazdınız bu kadar yazıyı
canim bursadayim
tatile geldik sil sik giremiyorum yaaaa cok ozledim yei hamisimiz varmi deneyenler falannn hepinizi seviyom folik aside devam bu arada klomende alicam eczaneden baalim cok zayifladim tekrar beb yapacakmiyim yaaaboshayallersmile

canim bursadayim
tatile geldik sil sik giremiyorum yaaaa cok ozledim yei hamisimiz varmi deneyenler falannn hepinizi seviyom folik aside devam bu arada klomende alicam eczaneden baalim cok zayifladim tekrar beb yapacakmiyim yaaaboshayallersmile

cnm hg ya ınan cok ozldık ablam nasıl zayıflıyon de hele bı bısey kullanıyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…