bebek cinsiyet belirleme..

kızlar çogunlukla erken boşalan erkeklerin oğlu oluyormuş, yani kadının orgazmı şart değil..... zorlamayın kendinizi :kedi:

cnm onun erkek spermlerın ıcındır vajınası yanı temız alkalı o durumda var yanı sen tedbırı al allaha burak y anı

muhatta dogrusunuz.yani yapmaya çalışacagız baklımm.ayy o gün aksi olursa bidee :kedi:

Valla ben önce sırt üstü yatmıştım.Ayaklarımı dikeyim biraz diye..Bunda ne oluyomuş.

Gaziantepliyim ben aslen. benim yengelerim oğlan delisidirler çünkü babaannem oğlan torun ister
babaannem ard arda 10 çocuk doğurmuş araları 2 yaş 10uda oğlan biri ölmüş 9 erkek kardes babamlar.
8 amcam ve yengem var. ama hepsi 4 kız bir oğlan 3 kız bir oğlan çocuk yaptılar.. hepsi oğlanı bulmak için önden 3-4 kız cocuk yaptılar

Kemal bayındır diye bir doktor var antepte. neye dayanarak yapıyor diyet mi veriyor takvimmi veriyor bilmiyorum ama o yardımcı oluyormuş erkek bebiş için.

kızlar bende çıkacagım.kızımı yıkamam lagzım.mini şey terledii.
bakın o gulyhasın söyledigi ilaçları ben biliyorum.topikte eger hani banlanma olmuyorsa yazayım.tabiki o izin verirse.ama oglunu yeni dogurdu o giremez herhal.ama gurbutim ne diyon yazayımm mı yoksa özeldenmi atsam.ama banlanmak istemiyorum.ne dersiniz..şimdi ben bi kagıda dökeyim onları öyle yazayım.şimdi karışıklık olmasın çünküü.ögleden sonra girererim tamamı.o zamanda yazarım.

amin cnm inş
ben kızıma hamile kalmadan 1 ay önce günde 1 litreye yakın süt içiyordumm.bencede uzak dur süt ve ürünlerinden.hamile kalınca yersin bol bol:)

aynen bensin canım,hayat benim için süt,peynir,yumurta,bisküviydi onları çok tüketmekten iki kızım var allah basğışlarsa:::)))))))

helenx gulyhasın söyledigi ilaçları ben biliyorum yazmışsın . lütfen yazarmısın ilaçların ismini . buraya yazamazsan lütfen bana da özelden yaz ilçların ismini . şimdiden teşekkürler . bekliyorumm.

kuzuuuuu bende isteremm heleennnnn kaybettimm yaaaaa

neeee noldu yaaaa
agir biseymi kaldirdiii simdi nasil nolur haberdar et bizi ablacim:gitme:

kızlar,benim bir büyük yengem var 65 yaşlarında kimin kızı olsa bebek istediğin zaman sana taktik vericem der,hatta çevrede kızlarından sonra erkek doğuranlara hep aynı taktiği verdiğini, erkek çocuklarını kendine borçlu olduğunu söyler durur.kendisininde 3 kız arkadan oğlu var.neyse geçen gün bana da söyleyince aynı şeyi yenge nedir bu taktik dedim,beraber olurken kadın bir taş,bir duvar olacak dedi yani zevk adına hiçbir şey hissetmemesi gerekiyor dedi.orgazm olayını daha önceden bildiğim için off bumuydu taktik dedim içimden ama kafam da karıştı,her yöntemin karşı yöntemleri oluyor sanki. yine en sağlamı bol bol dua etmek allaha sığınmak herhalde...:)))))

öğlen yemeği arasına geldim,hemen baktım...ne çok konuşmuşsunuz.aferin opuyorumnanaktan

nonis aynısını bizim okuldaki 3 erkek çocuğu olan bi hoca söylediÇok emin bi şekilde kadın taş gibi olacak ,bu kadar dedi.bede ama tam tersiymiş dedim. yok dedi.

benim ablamında 2 oğlu var,1 kızdan sonrabi gün laf arasında kadın RAHAT (pek resmiyiz bu konularda:kedi:)olmıycak kesinlikle dedi.....ondan bende elara ya sordum bu gün...

valla gitmedi feyza dr. a dayaklik bu kiz kendisi de nette okumus bu sekilde olursa 2 gun icersinde dogum olurmus öle dedi vallaaa offff ne bileyim ya

sen bildiklerini yaz buraya cnm ben ilk sayfaya ekliyim
ilac isimlerini yazmak sakıncalımı degilmi onu yönteciye bi sormak lazım
ama sanmıyorum yasak olacagını cünkü cogu topickte ilac isimleri kullanılmış.googleden ilac ismi aradıgımda kadınlar kulubu de cıkıyor :)
bercestenin kullandıgı ilaclar mantar ve enfeksiyon ilacları.yani burdaki kadınlar o kadar cahil degildir dimi gidipte kafalarına göre bu ilacları alıp kullansın
sonucta bu tarz ilaclar doktor recetisiyle veriliyorr

aynen bensin canım,hayat benim için süt,peynir,yumurta,bisküviydi onları çok tüketmekten iki kızım var allah basğışlarsa:::)))))))

hehe Allah bagışlasın cnm.inş bide oglun olur

berra senin randevun kactaydı?? valla merakla bekliyoz haberlerinii

yengenin bu dedigi hadisteki yönteme uyuyorr.kadın zevk almıcak v.s diyeee
bilimsel şeyler bana daha mantıklı geliyor.bu tarz yöntemlerin bilimsel bi acıklaması yok.

valla gitmedi feyza dr. a dayaklik bu kiz kendisi de nette okumus bu sekilde olursa 2 gun icersinde dogum olurmus öle dedi vallaaa offff ne bileyim ya

aa niye gitmiyorr yaaa:mymeka:
hadi o gitmiyor diyelim ,kocası da mı bişi demiyormuu.sonucta saglık bu ihmale gelmezz
şimdi nasılmış kesilmişmi akıntısı?
aman nete filan girmesin bol bol dinlensinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…