- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
cnm budaki yöntemler %100 garantili degil
sadece olma şansını arttıran şeylerr.yani bunları yaparsan şansın artan anlamında
yoksa ne mümkün her orgazm olan kadının oglu olması.doga kanunlarına aykırı bikere
kızlar çogunlukla erken boşalan erkeklerin oğlu oluyormuş, yani kadının orgazmı şart değil..... zorlamayın kendinizi :kedi:
cnm onun erkek spermlerın ıcındır vajınası yanı temız alkalı o durumda var yanı sen tedbırı al allaha burak y anı
regli uzunlugun ne kadar bilmiyorum ama yumurtalama gününe denk gelmiş demkki.tek ilişki diyorsun cünkü.yum günü tezide tuttu sende
yatagın şeklini aklına getir, sagına mı solunamı yattın ilişkiden sonra:)
muhatta dogrusunuz.yani yapmaya çalışacagız baklımm.ayy o gün aksi olursa bidee :kedi:
günaydınn...
lepetus canım biz sana bol bol tiyo veririz.bizde kız çocuk yapmak çook kolaykaydirigubbakcemile3
Verin hayatım verin çok memnun olurum valla.
amin cnm inş
ben kızıma hamile kalmadan 1 ay önce günde 1 litreye yakın süt içiyordumm.bencede uzak dur süt ve ürünlerinden.hamile kalınca yersin bol bol:)
kızlar bende çıkacagım.kızımı yıkamam lagzım.mini şey terledii.
bakın o gulyhasın söyledigi ilaçları ben biliyorum.topikte eger hani banlanma olmuyorsa yazayım.tabiki o izin verirse.ama oglunu yeni dogurdu o giremez herhal.ama gurbutim ne diyon yazayımm mı yoksa özeldenmi atsam.ama banlanmak istemiyorum.ne dersiniz..şimdi ben bi kagıda dökeyim onları öyle yazayım.şimdi karışıklık olmasın çünküü.ögleden sonra girererim tamamı.o zamanda yazarım.
neeee noldu yaaaaslm kizlar ya feyza79 tel acti
sumuksu birsekilde bordo rekli kanama gecirmis beli ve karninin alti agriyormus sabahi beklicek ben olsam coktan gorucektim dr. aradim kontrole gitsin dedi valla hertarafim zangirzangir titriyor ne yapcam yaaaaaoda yanliz ben uzaktayimmmm kafayi yememek elde degil yaaaa
kızlar,benim bir büyük yengem var 65 yaşlarında kimin kızı olsa bebek istediğin zaman sana taktik vericem der,hatta çevrede kızlarından sonra erkek doğuranlara hep aynı taktiği verdiğini, erkek çocuklarını kendine borçlu olduğunu söyler durur.kendisininde 3 kız arkadan oğlu var.neyse geçen gün bana da söyleyince aynı şeyi yenge nedir bu taktik dedim,beraber olurken kadın bir taş,bir duvar olacak dedi yani zevk adına hiçbir şey hissetmemesi gerekiyor dedi.orgazm olayını daha önceden bildiğim için off bumuydu taktik dedim içimden ama kafam da karıştı,her yöntemin karşı yöntemleri oluyor sanki. yine en sağlamı bol bol dua etmek allaha sığınmak herhalde...:)))))
kızlar bende çıkacagım.kızımı yıkamam lagzım.mini şey terledii.
bakın o gulyhasın söyledigi ilaçları ben biliyorum.topikte eger hani banlanma olmuyorsa yazayım.tabiki o izin verirse.ama oglunu yeni dogurdu o giremez herhal.ama gurbutim ne diyon yazayımm mı yoksa özeldenmi atsam.ama banlanmak istemiyorum.ne dersiniz..şimdi ben bi kagıda dökeyim onları öyle yazayım.şimdi karışıklık olmasın çünküü.ögleden sonra girererim tamamı.o zamanda yazarım.
aynen bensin canım,hayat benim için süt,peynir,yumurta,bisküviydi onları çok tüketmekten iki kızım var allah basğışlarsa:::)))))))
helenx gulyhasın söyledigi ilaçları ben biliyorum yazmışsın . lütfen yazarmısın ilaçların ismini . buraya yazamazsan lütfen bana da özelden yaz ilçların ismini . şimdiden teşekkürler . bekliyorumm.
kızlar,benim bir büyük yengem var 65 yaşlarında kimin kızı olsa bebek istediğin zaman sana taktik vericem der,hatta çevrede kızlarından sonra erkek doğuranlara hep aynı taktiği verdiğini, erkek çocuklarını kendine borçlu olduğunu söyler durur.kendisininde 3 kız arkadan oğlu var.neyse geçen gün bana da söyleyince aynı şeyi yenge nedir bu taktik dedim,beraber olurken kadın bir taş,bir duvar olacak dedi yani zevk adına hiçbir şey hissetmemesi gerekiyor dedi.orgazm olayını daha önceden bildiğim için off bumuydu taktik dedim içimden ama kafam da karıştı,her yöntemin karşı yöntemleri oluyor sanki. yine en sağlamı bol bol dua etmek allaha sığınmak herhalde...:)))))
valla gitmedi feyza dr. a dayaklik bu kiz kendisi de nette okumus bu sekilde olursa 2 gun icersinde dogum olurmus öle dedi vallaaa offff ne bileyim ya
canım benim randevum akşam 7 de . artık öğrendiklerimi yarın sabah yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?