bebek cinsiyet belirleme..

iyi de o zaman 20 si ile 25 i arası kalmışsın sen, tek ilişki ile değil yani öyle mi :uhm:

iyi de o zaman 20 si ile 25 i arası kalmışsın sen, tek ilişki ile değil yani öyle mi :uhm:

evet cnm tek ilişki yaşanmadı o hafta ama ben 20.de kaldıgımı düşünüyorum
ayaklarımı duvara dayamıştım bayaa beklemiştimm.
diger günelr hemen kalkıp duş almıştım.
bide ben o gece soluma yatmıştım bende tüm belirtiler kız cocuk oldugunu gösteriyor yani
mesela orgazm da olmamıştım hamile kalacam heyecanıyla.

kızlar gercekdende dogru 3 kızım var hıc bırınde ben organızma olmadım demek cok dogru bu ya ınanıyorum yanı klava:

agzındanbal akıyo elera ınsallah cnm öledır ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh

cnm sende 2 yöntem tuttu şimdilik

senin orgazm olman ve tek ilişkii

peki regli sonrasımı ilişki olmuştu.tarihi hatırlıyonmu diye sorcam ama hafızana güvenemiyomm:hulya:

Bak şimdi cevaplıyımda utan .Bu kalmış aklımda planlıydı ya.
27 ocakta en son adet görmüştüm 13-14 gün sonrada ilişkiye girmiştik.O günlerde sık da olmadı ilişki yani o zaman hamile kaldığıma eminim.Biraz daha okusam herşey tutacak bende.

kızlar bu orgazm tezini ben çürütüyorum naniknanik

kızlar benim dayımın kızı var.onunda oglu var.bana bi gün dediki.ben bu güne kadar hiç ilişkiden zevk almadım.bu yaşıma geldim bilmiyorum nasıl bişey dedi.ama onun oglu varr..
bide ben eskilerden düşünüyorum.yani eskiler hepmi orgazm olarak oglu buldu sanki.hatta erkekler işi yapıp arkasını dönüp yatarlarmış.sanki kadını düşünenmi vardıı..
ben pek inanmıyorumm...
bizim komşu var 5 oglu var.o şimdi beşindede orgazm mı oldu dersinizaklinialirimsmile

cnm budaki yöntemler %100 garantili degil
sadece olma şansını arttıran şeylerr.yani bunları yaparsan şansın artan anlamında
yoksa ne mümkün her orgazm olan kadının oglu olması.doga kanunlarına aykırı bikere

kızlar çogunlukla erken boşalan erkeklerin oğlu oluyormuş, yani kadının orgazmı şart değil..... zorlamayın kendinizi :kedi:

cnm onun erkek spermlerın ıcındır vajınası yanı temız alkalı o durumda var yanı sen tedbırı al allaha burak y anı

regli uzunlugun ne kadar bilmiyorum ama yumurtalama gününe denk gelmiş demkki.tek ilişki diyorsun cünkü.yum günü tezide tuttu sende

yatagın şeklini aklına getir, sagına mı solunamı yattın ilişkiden sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…