- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
:)))))
ya kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama şu süt ürünleri demişsinizya ben hamileliğim boyunca deli gibi süt peynir yoğurt yedim.Eşim benden beter düşkündür süte ama oğlan oldu.
Bide hep erkek üzerine mi yazıyosunuz yomu kız çocuk için tavsiyeler.
He ya tam benlik Yahu niye seninle her topic başlangıcında direk böyle muhabbetlere giriyoruz anlamıyorum ki ben.
Ama bende düşünmüştüm şu sayfalarınızı okuyım benim yaptıklarımla karşılaştırıcam sizin için
Soruna cevap veriyorum:Evet
He ya tam benlik Yahu niye seninle her topic başlangıcında direk böyle muhabbetlere giriyoruz anlamıyorum ki ben.
Ama bende düşünmüştüm şu sayfalarınızı okuyım benim yaptıklarımla karşılaştırıcam sizin için
Soruna cevap veriyorum:Evet
lapetus bide ben sorayım, eşinden önce mi sonra mı oldun :1ninca:
kızlar karabiberi gören var mı
hayır meraktan ikiye çatladık yani aaa delikafadulden
elara sen kızına hamile kaldığın geceyi hatırlıyormusun gız bacım :)
valla bizde cok merak ettik 2 gündür
dün ögleden önce bi geldi bidaha görünmedi.
saat 2 den sonra randevusu vardı
sonuc ne oldu bende meraktayımm
ayy bebeginin saglık durumu iyi olsun da gerisi önemli degil şu aşamada
Kız bide biz karı koca her daim süt ve süt ürünleri yedik hamile kalmadan öncede yani.Hatta bizimki planlı bebek olduğu için normalden fazla süt ve süt ürünleri tükettim hamile kalırsam kalsiyumum eksik olmasın diye:))))
ay hatırlamazmıyımm
20.ocak.2008 günü benim şuanki hayatımın başlangıcıydıı hehe
Amanın tam benlik bi forum olmuş.Önce olması lazım gene düşüneyim bi ama.özel hayat diye bişeyde kalmadı bu arada.Niye ki önce olunca erkek mi oluyomuş.
Müsait bi zamanda sizde bana kız bebk için tiyolar verin.Bu arada annem bi yol biliyomuş bi sefer ağzından kaçırdı.ben ablana söylerim oda sana söylesin demişti.Bi söyliyim ablamada sorsun bi anneme.
tek beraberlikle mi oldu ki bu kadar net hatırlayabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?