bebek cinsiyet belirleme..

hahahahha konuya yabancı oldugun nasılda belliii olduuu
gızzz hamilee kalmadan öncee süt ürünlerii yememek lazım erkek cocuk için
hamile kalınca yemekte sakınca yok
ayrıca oglu olup gebelikten önce süt ürünleri tüketen vardır mutlaka
ama biz şansları arttırmaya calışıyoruz.yani süt ürünleri tüketilmezse erkek cocuk olma şansı artıyorr
Do you understand?sırnaşık şey

sen bize hamile kalmadan önce yaptıklatından bahset.
mesela sen orgazm oldunmu hamile kaldıgın geceee bak tam senlik bi soru sordumm:roflol:

He ya tam benlik Yahu niye seninle her topic başlangıcında direk böyle muhabbetlere giriyoruz anlamıyorum ki ben.
Ama bende düşünmüştüm şu sayfalarınızı okuyım benim yaptıklarımla karşılaştırıcam sizin için
Soruna cevap veriyorum:Evet

Kız bide biz karı koca her daim süt ve süt ürünleri yedik hamile kalmadan öncede yani.Hatta bizimki planlı bebek olduğu için normalden fazla süt ve süt ürünleri tükettim hamile kalırsam kalsiyumum eksik olmasın diye:))))

lapetus bide ben sorayım, eşinden önce mi sonra mı oldun :1ninca:

vay azgın karııııkaydirigubbakcemile3
ben hamile kalacam heyecanıyla orgazm filan olamadıydımm
ama bide şu var eşinden öncemi orgazm olduk yoksa beraber mi oldunuz yoksa eşinden sonramı oldun valla bu son belden aşagı soru :icecream:

kızlar karabiberi gören var mı
hayır meraktan ikiye çatladık yani aaa delikafadulden

valla bizde cok merak ettik 2 gündür
dün ögleden önce bi geldi bidaha görünmedi.
saat 2 den sonra randevusu vardı
sonuc ne oldu bende meraktayımm
ayy bebeginin saglık durumu iyi olsun da gerisi önemli degil şu aşamada

elbette ki sağlık durumu iyi olsun
ama bi haber versin, kendide nasıl morali yerinde mi acaba ?

Amanın tam benlik bi forum olmuş.Önce olması lazım gene düşüneyim bi ama.özel hayat diye bişeyde kalmadı bu arada.Niye ki önce olunca erkek mi oluyomuş.

bende aynıı mantıkla süt ürünlerini cok tüketmiştimm

bizde çok yiyoruz özellikle peynir çeşidimiz çok olur, ayranada bayılırız.... asitli şeyler tüketmediğimiz için bim in ayranı favorimiz :lepi:

Amanın tam benlik bi forum olmuş.Önce olması lazım gene düşüneyim bi ama.özel hayat diye bişeyde kalmadı bu arada.Niye ki önce olunca erkek mi oluyomuş.

normalde spermler yumurtaya 1 saatte varıyormuş
kadın önce orgazm olursa vajinada kasılma oluyor ve spermler 5 dk da yumurtaya ulaşıyor
tabi orgazm oldugunda bide vajina alkali oluyor bu da y spermler için cok güzel bi ortam
ayrıca y spermlerin daha hızlı olduguda söleniyorr.bu 5 dklı sürede y ler yarışı kazanım yumurta dölleniyor sonucc pipiliiiii:lepi:

Müsait bi zamanda sizde bana kız bebk için tiyolar verin.Bu arada annem bi yol biliyomuş bi sefer ağzından kaçırdı.ben ablana söylerim oda sana söylesin demişti.Bi söyliyim ablamada sorsun bi anneme.

tek beraberlikle mi oldu ki bu kadar net hatırlayabiliyorsun

eşim seyehatteydi.o gün gelmişti
benimki planlı gebelik oldu.ateş ölcüyordum yumurtlama zamanım için.tabi ozaman bu yumurta catladıktan sonra erkek bebek olur tezini bilmiyordum
sadece hamile kalabilmek için yumurtlama haftasını takip ediyordum
hergün ateşimin derecsini yazıp karşısına ilişki olup olmadıgını kaydediyordum
o kagıt halaa dururr.bu tarihi hayatım bıyunca unutmıcam yani:)

20 ocaktan sonra gün aşırı ilişki olmuştu.benim yumurtlama günüm 25 ocaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…