bebek cinsiyet belirleme..

hehe tamamm ortakk vereliniortak
gerekli hazırlıklarını yap.bikini bölgeni temizle:)))
valla ben dün agda yaptımm ,smear testi de yaptırcam.ilk kez yaptırcamm
sen yaptırdınmı daha önce hiç?

cnm yaptırmadım ıanakı hıc bende onumuzdekı hafta gıtmeyı dusunuyon dr yaptıracam ıns hepsını

Son düzenleme:
Elaracım ya allahım su ısı bı tutursak bcm sankım baska derıdım kalmayacak dunyada CNM ya sankım olacakmıs gıbı gelıyo ıns rabbım hepımıze versın ıns

Son düzenleme:
gamzeeeee ben bu smear testini nasıl yaptırcam yaa
netten baktım şimdi bi alet sokuyp acıyorlar vajiyi
sonrada bi fırca yardımıyla sıvı alınıyor vajinadann

ayy benn catı muayenesinde bile cok zorlanmıştımm
o alete nasıl dayancamm yaa
yaptıran varsa anlatsın şu işii bii

Elaracım ya allahım su ısı bı tutursak bcm sankım baska derıdım kalmayacak dunyada CNM ya sankım olacakmıs gıbı gelıyo ıns rabbım hepımıze versın ıns

inşallahhhh cnm
ben cok takmıyorum ya.cok sakinim kızım olsada cok sevinirim.ben tek kızım ve memnun degilim hiççç
kızıma kızkardeş istiyorum aslında
oglum olursada güzel olurrr
ama sana dua ediyorumm inşallah oglun olacak senin cnm.cok isterim bunuu

birazda bn anlatayım, bu ay klomen kullandım çatlama iğnesi oldum ama daha çatlamayan 2 yumurtam var
hatta 25 mm olmuşlar, yarın son durumlarını görmek için doktora gidicem arkadaşlar

kızlar daha yatmadınız mı Allah iyiliğinizi versin delikafadulden

-tatlicadiarzu-

birazda bn anlatayım, bu ay klomen kullandım çatlama iğnesi oldum ama daha çatlamayan 2 yumurtam var
hatta 25 mm olmuşlar, yarın son durumlarını görmek için doktora gidicem arkadaşlar

kist filanmı var sende cnm?
neden catlamadılarki.bayada büyümüşler aslında
ilk kezmi kullandın klomen ve igne

elara cnm ben de sen gıbı smear testını yabtırcagım korkudan oluyordum herkes bı anlatıyordu allah dedım yandım ama bırgun gıttım sonunda ve cıddı soyluyorum sana alttan kamerayla bakıor ya onda canın daha cok yanıyor cunku aletın ucunu hafıf sokup sıvı alyor anlamıyorsun bıle okadar basıt bır sey hak verıceksın bana.

deyyan hayırlı olsun cnm bızde 6 once arsadan bı eve gırdık ucuza gelsın dıe sukur evımız bıttı 20 gune kadar tasınıorum darısı ısteyen herkesın basına ıns kıra odemekten gına gelmıstı ıyı oldu

parke rengi akçaağaç 3 boyutlu diye bak bi çok hoşuna gidecektir ben ondan yaptırdım ve inanılmaz memnunum ve çok şık duruyor.
mutfak dolabımızı reginadan yaptırdık beyaz laminat dolaplar mat seçtik çünkü çizilme ve leke istemiyorum kesinlikle
lake ve pvc ler çok çabuk çiziliyor tavsiye etmem. kapak kulpları da parlak olmazsa iyi olur sürekli silmek zorunda kalmazsın
renk olarak kırmızı yaptırırsan iştahın artar benden demesi
beyaz yaptırmak mantıklı her renkle kombine edebilirsin
ben dolaplar beyaz tezgah siyah granit tezgah alnı siyah beyaz gri damla cam seramik yaptırdım çok güzel oldu
sticker aksesuar eşyalar halı masa sandalye ve tül de siyah beyaz kırmızı uyumunu yakaladım.

deyyancım Allah ağız tadyla oturmayı nasip etsin

40 defa okudum sizin için de dua ettim . Allah kabul etsin.

geçmiş olsun canım ameliyatlık bir durum yoksa ameliyat olma sakın

ben önümüzdeki hafta doktora gitcem tahlillerimi yaptırcam
takviyelere ve dietede başlıcammm
varmı benlee beraber başlıcak olannnn???

ben ben ben

hayırlı olsun canım yeni evin biz de 3 sene önce kooperatife girmiştik 9 aydır evimizdeyiz şükürler olsun
kirada sürünmekte kurtulduk resmen 3 senede 4 tane ev değiştirdik

saol canım benim
kira ödemekten bıkmıştık iyice
RABBİM isteyen herkese nasip etsinhihoyyyt

cnm hıc acı duymuyorsun alttan muayneneden kolay dıyolar cevremde arkadaslar yaptırdı oyuzden telas etme

cnmıns senınde olsun bıde oglun 3.yu kız yaparısın:):)):):)):): Rabbım kımseyı aratmasın ınan cok zor her meyvenın tadına baktırsını ns hepımıze ıns cnm ıns olur allah razı olsun duan ıcınde cnm bende her namazımda ınan burdakı tum arkadaslara edıyom rabbım kabul eder ınss

taşınmak beni çok korkutuyo
eşyaların çizilmesinden
canım sende güle güle otur
sıkıntısız günlerle inşallah

hayırlı sabahlar gamzecim

elara canım:
bende yaptırmıştım korkacak bişey yok
muayne de nasıl bakıyosa öle,
hisetmiyosun bişey
beni sadece o masaya yatmak
korkutuyo tekrar doğum acılarım aklıma geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…