- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.741
Hayırlı olsun cnm.Allah agız tadıla oturmayı nasip etsin
kaca aldınız? sen nigde aksaraydamıydın.ne kadar ki orda evler
çok teşekkür ederim canım AMİN
sıfır evler burda 90.000 başlıyo 200.000e
kadar çıkıyo valla çok pahalı
biz 10 yıllık bir daire aldık 65.000tl
yalnız içine girmeden yaptırıyoruz herşeyi
sanırım 15.000 de tadilatı tutar
pencereler pen oluyo
çelik kapı
mutfağın balkonunu içeri alıcaz
parkeler mutfak dolabı filan işte
nasip olursa biraz işimiz var
elaracım halamın kız geldı almanyadan dedıkı bılmıyorum ne kadar dogru ama valla folık asıtı kullanma genelde kız bebek oluyo onceden kullananlar.... hamıle kalınca basla dedı dogrumu acaba ya aman herseye bısey oluyo:)):):):
kızlar konunun dışında olacak ama
parke rengini ne yaptırıyım ,
birde mutfak dolabımı nasıl yaptırıyım sizce
renk ve kullanış kolaylığı olarak hepinizin
o güzel fikirlerini bekliyorum
bana yardım edin bu konuda
lütfen...
Elara ordamısın bişey sormak istiyorum sana
benim yumurtlama günüm tahmini takvimlere göre 26/07 veya 27/07
eğer ben yarın dr gidersem yani 24/07 bana diyebilirmi sence 2 gün sonra falan çatlayacak diye nedersin ? çünkü ben pztesi salı yokum izne çıkıyorum.
Ayrıca bendede hiç bir belirti yok akıntı falan , ne yapayım sence bu ayı kaçırmak istemiyorum
elara çok ilginç birşey oldu ben yumurtanın çatladığı günü tesbit için sabahları ateş ölçme işine başlamıştım yaklaşık bir haftadır ölçüyordum ateşim 37,5-37,6-37,7 gibi çıktı .hiçbir yerimde ağrı falan yoktu bi derece niye yüksek diye merak ettim yan komşum doktor ona gittim o da kan tahlili yaptıralım çıkar dedi tahlil ulturason falan derken safra kesesinde taş varmış onu gördü ateşin ise hafif yüksek olması karaciğerde iltihaplanmadan kaynaklı olduğunu söyledi şok oldum. niye ısı takibi yaptın dedi ben de söyleyemedim hiç öylesine dedim.bende yumurta yerine taş ile karşılaşmış oldum.insan kendi kendinin doktoru olmalı.öleden sonra dr ile görüşeceğim amaliyat gününü belirleyeceğiz.herşey çok hızlı oldu benim hamiş olma işi yattı.nereden nereye geldim.
hihoyyytHayırlı olsun cnm.Allah agız tadıla oturmayı nasip etsin
kaca aldınız? sen nigde aksaraydamıydın.ne kadar ki orda evler
pencereler pen oluyo
çelik kapı
hayırlı uğurlu olsun canım,allah güle güle oturmayı nasip etsin:)
elara çok ilginç birşey oldu ben yumurtanın çatladığı günü tesbit için sabahları ateş ölçme işine başlamıştım yaklaşık bir haftadır ölçüyordum ateşim 37,5-37,6-37,7 gibi çıktı .hiçbir yerimde ağrı falan yoktu bi derece niye yüksek diye merak ettim yan komşum doktor ona gittim o da kan tahlili yaptıralım çıkar dedi tahlil ulturason falan derken safra kesesinde taş varmış onu gördü ateşin ise hafif yüksek olması karaciğerde iltihaplanmadan kaynaklı olduğunu söyledi şok oldum. niye ısı takibi yaptın dedi ben de söyleyemedim hiç öylesine dedim.bende yumurta yerine taş ile karşılaşmış oldum.insan kendi kendinin doktoru olmalı.öleden sonra dr ile görüşeceğim amaliyat gününü belirleyeceğiz.herşey çok hızlı oldu benim hamiş olma işi yattı.nereden nereye geldim.
bu arada unuttuk ev sevdasından
herkese hayırlı cumalar
bugünde yine birbirimize bol dua edelim
ban valla her zaman dua ediyorum hem namazlarımda
hemde ben sabah akşam 41 fatiha okuyorum 1 bardak suya
ondan sonrada çok dua ediyorum hepimiz adına
RABBİM kabul eder inşallah
pencereler pen oluyo
çelik kapı
bu arada unuttuk ev sevdasından
herkese hayırlı cumalar
bugünde yine birbirimize bol dua edelim
ban valla her zaman dua ediyorum hem namazlarımda
hemde ben sabah akşam 41 fatiha okuyorum 1 bardak suya
ondan sonrada çok dua ediyorum hepimiz adına
RABBİM kabul eder inşallah
allah razı olsun cnm.. hepınızın cuması mubarek olsun su cuma vaktınde ıns hepımızın duası makbul ve kabul olanlardan olsun ınsssssssss rabbım muradlarımızı versın tosuncuklarmızı ınsssssssss:ecrin_bebek:
mimoza naptı acaba merak ediyoruzz ewet ya benımde aklımda gırmıyoda ıns hamısdır mımoza kız ıkı keleıme yaz cnm bıze valla merakdayız
ankaradaki ev fiyatlarıyla aynıymış nerdeyse.küçük yerlerde amma abartmış olayııı
krediylemi aldınız
ewt canım krediyle aldık
zaten bu zamanda başka türlü biraz zor
kızlar ben hala adet olmadım :kedi:
ewt canım krediyle aldık
zaten bu zamanda başka türlü biraz zor
Günaydın Kızlarrrrr
Ya Boncuk neler anlattın öyle bütün tezler çürüyo yani
akşam yeni oğlu olan bi bayana rastladım bende beni bi kenara çekti
erkek istiyomusun ben sana söyleyeyim dr dedi adet bittikten sonra hemen ilişkide bulunun demiş o öyle yapmış , birde 40 tane arapça olarak Muhammed yazısını küçük kağıtlara yazmış ve her sabah namazından sonra içmiş kafamçokkarıştı
tam bunu söyleyecektim size sende böyle yamışsın , bilmiyorum yine ümitsizlendim((
kızlar hala böle bişiye inanıp hemen ümitsizlige düşünüyor ,kafanız karşıyorsa vallaaa ayıp ediyorsunuzz
2 aydır burda yöntemlerin mantıgını anlatıyorumm detaylıca.ama halaa anlaşılmamışş demekki.
valla siz bilirsiniz nasıl istiyorsanız öle yapınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?