bebek cinsiyet belirleme..

hihoyyyt

bu arada unuttuk ev sevdasından
herkese hayırlı cumalar
bugünde yine birbirimize bol dua edelim
ban valla her zaman dua ediyorum hem namazlarımda
hemde ben sabah akşam 41 fatiha okuyorum 1 bardak suya
ondan sonrada çok dua ediyorum hepimiz adına
RABBİM kabul eder inşallah

folik asit kullanmamızın amacı bebegin engelli olma riskini azaltmak.cinsiyetler alakası yok
ama şuda varr.bu tamamen benim yorumum.
folic plusın içince kalsiyum karbonat var.buda vucut salgısını alkali yönde destekleyebilir.

parke rengi ne cok acık ne koyu olmasınn
mutfak dolaplarıda lakee harika oluyorr.renk konusu senin tercihinn

sen yarın gittiginde doktor sana yumun kac mm oldugunu sölerr.tahminen catlıcayagı günüde sölerr bence

çok geçmiş olsun canım,illa ameliyat mı gerekiyor kadınlar kendileri de düşürüyor diyorlar..

cnm cok gecmıs olsun önce sahlık tabıkı.... ıns sonra oglusuna hamıs kalırsın ınssssss

hayırlı uğurlu olsun canım,allah güle güle oturmayı nasip etsin:)[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım
daha iyiside burdaki herkesin olsun
inşallah :lepi:

allah razı olsun cnm.. hepınızın cuması mubarek olsun su cuma vaktınde ıns hepımızın duası makbul ve kabul olanlardan olsun ınsssssssss rabbım muradlarımızı versın tosuncuklarmızı ınsssssssss:ecrin_bebek:

cnm cok gecmiş olsun ama doktorun abartmış biraz
sıcaklık derecen 1 derecelik artış göstermiyor ki.0,1 derecelik artış göstermiş buda cok normall.herkeste olan bişi bu.
hadi 36-37-38 gibi 1 er derecelik cıksa endişelen dicemm
safra kesesindeki taşa gelince.genelde kadınlarda sıklıkla görünüyorr ,belki burda cogumuzda vardır.kendi düşübilecegi gibi şikayet üzerine doktora gidip ameliyatda olunabiliyor
Safra Kesesi Taşı Her Durumda Ameliyat Gerektirir Mi?

bu linkte güzel anlatmışş
seninki sessiz safra kesesi sorunu.yani agırısız.bunun için ameliyata gerek görülmüyor.
ilerde ameliyatlık durum oluşturma riskide cok düşük.sorun olursa ozaman ameliyat öneriliyorr
yinese sen bilirsinn.

ankaradaki ev fiyatlarıyla aynıymış nerdeyse.küçük yerlerde amma abartmış olayııı
krediylemi aldınız

aminnnnnnnnnnnnn kızlarr

21inde olmam lazımdı ogün yaptım çıkmadı bekliyorum şimdi adet ağrısı gibi heran olabilrim gibi eğer 25ne kadaar olmassam test alıcam çok meraktayım ama test negatif çıkıncaa moralim bozuluo....

tek ilişki oldu7 tem.da tutuysa ozaman tutmuştur ama ihtimal veremiyorum....beklerken adet düzeni bozuluyo oda oturana kadar epey zor oluyo...

ne kadar kredi cektiniz.geri ödemesi ne kadar.aylık ödemesi filan
cnm ince ince soruyorum cünkü bizde düşünüyoruzz.[/QUOTE]

canım eşim daha yeni başvurdu
şuan çok yoğun çalıştığı için
tam olarak bende bilmiyorum
öğrenince size ayrıntılı olarak anlatırım
ayrıca 15.000 önden verildi
az kredi cekecek
40.000 çekecem diyodu ama....

yok tatlım onu demek ıstemedım ben yanı sunu anlatmak ıstedım gecen gunde yazdım hattı bazıları bır ayda ıkı kere yumurtluyorlarmıs o yuzden en dogru sonuc ıcın dr takıbı yada ovulasyon testı buyuk ıhtımal o arkadasım adetten hemen sonra yumurtlayanlardan oyle olsa bende kızıma adetten hemen sonra hamıle kaldım.
umutcum o sekılde dusunme once Allahtan sonrada ılımden bılımden hastalıklarda oyle degılmı .
ben bugun son gunum normalde ama hala ınanılmaz regl oluyorum bıtermıtmez vagı hex baslıycam .bu aralar belkı psıkolojıktır ama ruyamda sureklı bır erkek cocugunu sevıyorum sımdı kızımı yedırıcem yıne gelırım opuyorum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…