bebek cinsiyet belirleme..

hehe sagol cnmm.keşke tıp okusaydım.kadın dogumcu oluppp erkek isteyenlere daha cok yardımcı olaydımm:)))

cnm sen hastanede calışıyordun dimi.
doktora gittinmi hiç?

canım ben hastanedeyim evet ama kadın doğumcu yok
2 tene aile hekimi uzmanı var uzman olarak başka yok 4-5 tane de pratisyen
doktora gidecektim ama zaten ramazandan sonraya bıraktık diye gitmedim
kendi doktorum ankaraya gitti başka bir doktor bulucam ama ilçede oturduğumuzdan ve çalıştığımdan ha deyince gidilmiyo
o yüzden ramazandan sonra gidip yumurtlama zamanında nasıl çatlamışmı çatlayacakmı filan diye de sorucam inşallah

Elara bana dr verdiği Folbiol 5 mg
günde 1 tane alıyorum

valla herşeydende haberin var bravo sana

hehe sagol cnmm.keşke tıp okusaydım.kadın dogumcu oluppp erkek isteyenlere daha cok yardımcı olaydımm:)))

cnm sen hastanede calışıyordun dimi.
doktora gittinmi hiç?

Bende sana hasta olarak gelseydim bu kararsızlıkla kovardın beni eminim kaydirigubbakcemile3

trufcum ben sadece folik asit takviyesi ve b12 vitamini alcam
aklıma gelmişken onuda söleyim
b12 vitamini folik asit emilimini arttırıyor.o nedenle beraber kullanmakta fayda var.

elaracım halamın kız geldı almanyadan dedıkı bılmıyorum ne kadar dogru ama valla folık asıtı kullanma genelde kız bebek oluyo onceden kullananlar.... hamıle kalınca basla dedı dogrumu acaba ya aman herseye bısey oluyo:)):):):

kızlar konunun dışında olacak ama
parke rengini ne yaptırıyım ,
birde mutfak dolabımı nasıl yaptırıyım sizce
renk ve kullanış kolaylığı olarak hepinizin
o güzel fikirlerini bekliyorum
bana yardım edin bu konuda
lütfen...

Resûlullah “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem” buyurdu ki:

“Yunus aleyhisselâm balığın karnında;
“Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min-ez-zâlimîn.”
söyleyerek duâ etti.
...
[Duâsını kabul eyledi ve kıyâmete kadar bunu okuyan müminlerin
duâlarını kabul edeceğini bildirdi.]

Bir Müslüman, bu âyet-i kerîmeyi okuyup duâ edince,
Allahü teâlâ duâsını muhakkak kabul eder.”

[40 defa okumalıdır.]Devamını Gör

cnm bence parkenın rengını sakın koyu yaptırma en ufak tozu bellı edıyo sılsen ız bırakıyo acık super bence

bu arada yeni haber veriyim
bizde ev aldık
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
evin biraz bakımı var inşallah 1 ay içinde bende taşınıcam
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :Saruboceq:

bu topiğe acilen doktor sakızın el atması lasım biz ordan burdan duyuyoruz hep kafalarımız karışıyor CADIARZU bi elara bilimsel yaklaşıyor

cnm bence parkenın rengını sakın koyu yaptırma en ufak tozu bellı edıyo sılsen ız bırakıyo acık super bence

Benimki akçaağaç eşim seçmişti
toz belli etmiyor ama ne düşerse üstüne görünüyor :))
bence ne koyu ne çok açık orta olacak birde yeni ağaç deseninde parkeler var aklında olsun onlar güzel duruyor

Elara ordamısın bişey sormak istiyorum sana
benim yumurtlama günüm tahmini takvimlere göre 26/07 veya 27/07
eğer ben yarın dr gidersem yani 24/07 bana diyebilirmi sence 2 gün sonra falan çatlayacak diye nedersin ? çünkü ben pztesi salı yokum izne çıkıyorum.
Ayrıca bendede hiç bir belirti yok akıntı falan , ne yapayım sence bu ayı kaçırmak istemiyorum

fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
sonradan pişman olmamak için
bilgilerinize çok ihtiyacım var
birde ev alma aniden oldu
hazırlıksızım bu konuda:bbo:

gamze ablaya bende katılıyorum geçen bi arkadaş beyaz (tam beyaz değil bi değişik) yaptırmış hem 10 numara bir görüntüsü var hemde kullanımının çok rahat olduğunu söyledi

fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
sonradan pişman olmamak için
bilgilerinize çok ihtiyacım var
birde ev alma aniden oldu
hazırlıksızım bu konuda:bbo:

cn
cnm öncelikle yeni evin hayırlı olsun
sakın acele etmeden karar ver sonra pişman olursun
ben bizzat yaşadım ve onyaladım
parkenin rengini beyazın bir ton koyusunu yaptır toz ayak izi saç belli etmiyor
mutfaktada benim favori rengim kırmızı
ama tercih meselesi ...

çok saol eceiremnur
bende pişman olmamak için sizlerin fikrini
almak istedim canım
mutfağımı krem kahve tonu düşünüyorum ama
örnekleri görmedim daha bakalım
birde mutfak dolaplarında leke ve iz yapamayan bir
türü var mı acaba

cnm burda yazdıklarımın hiçbirini ben kendim bulmadım.hep nette yazan bilimsel şeyler
bunları uygulayanlar %100 oglu olacak diye bişi yok
yada bunları uygulamadanda oglu olanlar da çokkkk
ben herşeyi uygulamaya calışcam,sonucunda belki tekrar kızım olabilir.aslaa üzülmemm.
bizler inanan insanlarız Allahtan gelene bahane bulcak halimiz yok
benim amacım sadece merak acıkcası.bu yöntemleri kendim bizzat uygulayıp sonucunu görmek istiyorum.oglum olursa da cok mutlu olurum.olmazsada yine şükrederim tekrar cocugum oldugu için.
yani burdaki kimse kendini fazla kaptırmasın lütfenn.yani biz bunları yapacagız bizim kesin oglumuz olacak diye düşünmesin.
bu yöntemler sadece şansı arttırıyor hepsi bu.

Kızlar ben 1 hafta yokum , geldiğimde güzel haberleriniz olur inşalahhhhhh

hayırlı yolculuklarrr,ii tatiller cnm

elaracım eylulden vazmı gectın cnmm ben eylul gıbı duusunuyodum benı vaz gecırme :):))):):):):)):)

eylül ekim kasım bu 3 ay dı benim aklımdaki.
artık hangisi olur bilmiyorum cnm

elara çok ilginç birşey oldu ben yumurtanın çatladığı günü tesbit için sabahları ateş ölçme işine başlamıştım yaklaşık bir haftadır ölçüyordum ateşim 37,5-37,6-37,7 gibi çıktı .hiçbir yerimde ağrı falan yoktu bi derece niye yüksek diye merak ettim yan komşum doktor ona gittim o da kan tahlili yaptıralım çıkar dedi tahlil ulturason falan derken safra kesesinde taş varmış onu gördü ateşin ise hafif yüksek olması karaciğerde iltihaplanmadan kaynaklı olduğunu söyledi şok oldum. niye ısı takibi yaptın dedi ben de söyleyemedim hiç öylesine dedim.bende yumurta yerine taş ile karşılaşmış oldum.insan kendi kendinin doktoru olmalı.öleden sonra dr ile görüşeceğim amaliyat gününü belirleyeceğiz.herşey çok hızlı oldu benim hamiş olma işi yattı.nereden nereye geldim.

çok geçmiş olsun canım
sen iyileş bebiş olaylarına devam edersin
herşeyden önce sağlığın önemli

bu arada yeni haber veriyim
bizde ev aldık
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
evin biraz bakımı var inşallah 1 ay içinde bende taşınıcam
Hayırlı olsun cnm.Allah agız tadıla oturmayı nasip etsin
kaca aldınız? sen nigde aksaraydamıydın.ne kadar ki orda evler

Bende sana hasta olarak gelseydim bu kararsızlıkla kovardın beni eminim kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…