- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.901
yapmıcam artık test... beynimin bana oyun oynadığı belli....
arkadaşlar matematiğin verdiği bioritm linki ben ve bir kaç kişide doğru çıktı haberiniz olsun...bu arada iyi kandiller bugün hepimiz için dua edicem...
kızlar bol bol dua edyom hepımıze ınssssss rabbım verecek cok ınanıyorum hepımıze ınsssssssss
gamzecimm bak benimde aynı canım yumurtlama günüü tek ilişkii başka yok canımmmm
Bu arada belirteyim ikinci bebeğim erkek olursa da üzülmem. oğluşları sevdim ben :)
Ama eşim kızımız olsun istiyor. normalde hiçbirşeyi çok fazla istemez. ama bunu istedi nedense. çok da tertemiz kalbi vardır. Allah onun isteğini geri çevirmeyecektir diye umuyorum. Ama eşimin de benim de öncelikli isteğimiz sağlıklı ve hayırlı olması..
cnm gozun aydın rabbım gonlune groe vermıs sen zaten kız ıstıyodun demı rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsmerhaba sinamcım..hakkında hayırlısı olsun canım,allahm gönlünüze göre verir inşallah....
benmde ilk bebeğim tedaviyle olmuştu,oğlum var maaşallah 3 yaşında..şimdi 4aylık hamileim bnde,geçtiğimiz cuma öğrendmki bir kız'ımmmmm olacakmışşşş...
şaşırmamakla beraber çokta sevindim aslındaaaaaaaaaa..kendimi erkeğe alıştırmıştım.
çevremde iki kişi hariç herkes erkek diordu:)))
çok mutlıuyum,hala alışamamkla birlikte:=)))
bu arada ıspartalımısın??
bn ıspartalı sayılırımda,doktorumda oradaydı benim,hala aynı doktora geliorum denizlilerden:))))
tanışmak isterim..
sevgiler:))))vereliniortak
benim arkadaşımda yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmış ve doktor kız demiş
bunada pek inancım kalmadı
canım ya ne olurt mutfağınıın resminii paylaşabilşirmisinn
tam benim istediğim gibiii
offf eşim illakii alt katıı alacamm diyorrr
mutfağıı bende beyaz senin anlattığın gibii istiyorummm
kırmızıı objelerii çokk seviyorummm
kırmızı siyah perdee diye bende düşünmüştümm banada fikir olurr
2 ay önce benimde ölee belirtilerim oldu cok korktum hamilemiyim acaba diye.ama neyseki 3 gün gecikmeli oldum regli
ve bu ayda cok uykuluyum,halsizimm.benimki sıcaklardan sanırımmm
inşallah seninki hamileleiktendir cnm
ay ne sabırlısın yaw.ben şimdiyee coktann yapmıştım testiii
gerci catlatma ignesi olmuştun sende dimi.idararda pozitif cıkabilir.en iyisi kan testi yaptırmak bence
ayyy evett bendee resim koyy dicektimmm arada kaynamışş.
bende cok merak ediyorumm evinin resimlerinii
hattaa herkes evinin resimlerini cekip koysunn:))
benim arkadaşımda yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmış ve doktor kız demiş
bunada pek inancım kalmadı
kızlar size kötü haberim var
maalesef akşam üzeri regli oldum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?