bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar matematiğin verdiği bioritm linki ben ve bir kaç kişide doğru çıktı haberiniz olsun...bu arada iyi kandiller bugün hepimiz için dua edicem...

canım bende baktım ama birşey anlamadım .benim doğum tarihim21.12.1979 eşimin ki15.12.1974 temmuz ayı için erkek bebek şimdiden teşekkür...

cnm banada bakın bende anlamıyom nolur ben dogum tarıhım 16.01.1979 esımınkı 03.08.1974 cok tsk ederım cnm sımdıden eylul veya ekım ayı ıcın erkek bebek

Son düzenleme:
kızlar bol bol dua edyom hepımıze ınssssss rabbım verecek cok ınanıyorum hepımıze ınsssssssss

inşallah canım
bugün idrar testi yaptırdım
sağlık ocağında negatif çıktı
dr 10 gün geçmesi lazım reglinin dedi
idrar testinde çıkması için
artık yarın herşey belli olur herhalde

canlarım kandılınız mubarek olsun .ancak gırebıldım gecmısıde okuycam bırazdan aksam 9 da basladım namazıma 100 rekat kıldım 1000 kerede ıhlas okudum Rabbım kabul etsın ıns bırazdan nıyet edıp yatıcam yarında orucumu tutuyum sımdılık opuyorum sızlerı

günaydın kızlar benim kırmızılar geldi listeden silebilirsiniz epey gecikti bu ay benim regli en yakın zamanda doktoruma gidip testlerimi yaptırıcam adetimin düzene girmesi için ama ne kadar doğruluk payı var blmiyorum ben soldan yumurtladığım zaman erken sağdan yumurtladığımda geç adet oluyorum prolaktine bi baktırıyım en azından bişeyim varsa ona göre hareket ediyim diyorum boshayallersmile

çin takvimi çok mantıklı gelmemesine rağmen oğluşumda, yeğenimde, kardeşimde aynnneennn tuttu. ilginç ama tuttu cidden. takvimlere bağlı kalmamaya çalışsam da bir tarafım ya doğruysa diyor. bilemiyorum.
bioritm olayını çözemedim. bana da bir bakarsanız ve linki tekrar verirseniz memnun olurum.
benim doğ tarihim
02.05.1975
eşimin doğ tarihi
16.08.1972
ağustos, eylül, ekim için rica etsem
teşekkürler şimdiden.

merhaba sinamcım..hakkında hayırlısı olsun canım,allahm gönlünüze göre verir inşallah....
benmde ilk bebeğim tedaviyle olmuştu,oğlum var maaşallah 3 yaşında..şimdi 4aylık hamileim bnde,geçtiğimiz cuma öğrendmki bir kız'ımmmmm olacakmışşşş...
şaşırmamakla beraber çokta sevindim aslındaaaaaaaaaa..kendimi erkeğe alıştırmıştım.
çevremde iki kişi hariç herkes erkek diordu:)))
çok mutlıuyum,hala alışamamkla birlikte:=)))
bu arada ıspartalımısın??
bn ıspartalı sayılırımda,doktorumda oradaydı benim,hala aynı doktora geliorum denizlilerden:))))
tanışmak isterim..
sevgiler:))))vereliniortak

arkadaşlar bioritim ile tahmin yöntemiyle bana da bakarmısınız eylülde hamile kalırsam cinsiyeti ne olur
benim doğum tarihim 31.08.1986
eşimin 18.08.1986

selam kızlar 5 gündür evdeydim ama tatil için gelen ablam ve ikizlerinden birisi hastalandı yatıyorlar hastahanede
o yüzden bizim kız ikizlerin öbürü derken hiç giremedim nete
ne var ne çok
hamileleler var mııı___?????

slm kızlar nasılsınız yhu bugun ben gıremedım kımsede fazla yazmamıs anacım hepınız tatılemı gıttınız ne???..... trufcum g. olsun cnm hnuz daha hamıs haberlerını almadık bu ay ıns vardır cnm

cnm gozun aydın rabbım gonlune groe vermıs sen zaten kız ıstıyodun demı rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns

benim arkadaşımda yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmış ve doktor kız demiş
bunada pek inancım kalmadı

cnm yum gununu kendımı tespıt yapmıs yoksam dr demı ya ben bu yum gunune cok ınanıyom valla yapma ya :(( cat ıgnesı felan olmus bunlar cok önemlı bence ılıskı saatı felan ıgneden sonra

canım benim yaaa arkadaşa göstermek için face yüklemiştim ama sildim
o ftoları tekrar bulabilirsem ya da yeniden çekebilirsem yeniden yüklerim ama
tül ve masa sandalye henüz almadım
ilerde oturmayı düşündüğümüz yerden 2 ev daha aldık maddi olarak çok rahat değiliz o yüzden

inşallah koyarım bigün canım

benim arkadaşımda yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmış ve doktor kız demiş
bunada pek inancım kalmadı

biz salih bir niyetle isteyelim de
Rabbim verir vermez O'nun bileceği iş

kızlar size kötü haberim var
maalesef akşam üzeri regli oldum :gitme:

deyyancim bos ver uzulme sakin bende oldum uzuldum ama elime ne gecti sankim ben olduma deyilde testte pozitif cikiyo sonra hastalaniyom ona uzuldum bunun tedavisi ilac kullaniyodum oda ise yaramadi artik umudumda tukendi o kadar pozitiftimki artiik negatif eksi negatifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…