bebek cinsiyet belirleme..

bu gece dualarinizda beni unutmayin nolur arkadaslar ben hastayim bisey yapamicam.allahtan hakkimda hep hayirlisini istedim.ama olmadi kafayi yicem sonunda

cnm herşey olucaağına varıyo boşuna harap etme kendini sabır herşeyin bi nedeni var hayırlısı neyse o olur janım bu gece benim kırmızılar gelmezse sana dua edicem kandilin mübarak olsun a.s.

ay cnm ınan bunları duyunca umudım bır kez daha artıyo ıns bızımde olur cnm tum ısteyenlerın ınan bızım kızımız oldugundan mı ne cok kolay gelıyo yumurtlama gunu dısında ve sık ılıskyle bulduk kızlarımızı cnm rabbım senınde gonlune gore versın ınsssss

vallaha canımm burda öyle yaaa
evimin önüne ev yapıldıı çok güzel olduu en son 175 bırakıyoo adamm
neymişş 200 milyarmışş
bide emlakçıı hepp 15 yıllık binalarıı gezdiriyooo içlerinii güzel yapmışlarr amaaa 145 diyorlar fiyatına

o hissi bilmemmii canımm 2 tane çocukk doğurduğumm içinn çok iyii biliyorummm,ben o andanda değill ama varya sancılarınn son anındann çokk korkuyorummmm doğduğuna pişmann oluyorsunn dedirtenn cinsten oluyooo yaniii
doğumm korkumm çokk fazlaa hanii kafanıı duvarlara vuracakk kadarr korkuyorumm bennn
o yüzden acaba sezeryanmii olsamm diyorumm amaa onunda zorluklarıı varrr biliyorumm
o yüzdenn epidurel doğuracam gibii amaa belden iğne anındann veee yine sancı çekermiyimmm diye aklıma geldikçeee bulanıma giriyorumm
ya varya benn çokk korkakk biriyimmm,doğumm dendinmii psikolojimm bozuluyoo
2ncii çocuğumm bile kavga dövüşle olduu bizimm banaa kalsaa 1 yeterdiii
neyse benii rahattlattın birazz canımm sağolll
şuraya bir yazsamm doğurdumm kurtuldumm diyeee:Saruboceq:

canım benim çin takvime göre bu bebek kızdıı ama erkekk olacakk
takvimlerii takmayalımm kızlarrr

gamzecimm bak benimde aynı canım yumurtlama günüü tek ilişkii başka yok canımmmm

cok sukur temızlıgı bıtırdım bıde yemekle namazımı kıldımmı bugunluuk bu kadar aman hergun sıl supur gına geldı.. hafta sonu ızıne cıkıyo esım gelsede gıtsek ınnan bır hafta barı rahat edeyım ıns ama karabıberım senın karnındaydı gene benımınan su an cok yaramaz zamnı arabada cam acar bakacak olur ınan yarım saatlık yolda mahvedıyo bızı tatılde naparız artık bılmemm

canım benim çin takvime göre bu bebek kızdıı ama erkekk olacakk
takvimlerii takmayalımm kızlarrr

aaaaa gercekmı cnm ....ewet benımde kızlar tutmuyo ya bende ınanmıyorum pek takvımısıne yumurtlama gunu o zaman gumburtuye gıder aman kızlar valla dıkat edın .:):)):):):ıkısını baz allsa tamm dıyecemde sadece ay baz alıyo pek tutmuyo o yuzden

cn m ınş hayırlısıyla kurtulursun aama epıdrolunde yan etkısı cok onu yapan cok ıyı bırı olması lazım bızım burda bır arkadas var az daha felc oluyodu cnm allah korusn cok arastır öle karar ver

arkadaşlar matematiğin verdiği bioritm linki ben ve bir kaç kişide doğru çıktı haberiniz olsun...bu arada iyi kandiller bugün hepimiz için dua edicem...

arkadaşlar matematiğin verdiği bioritm linki ben ve bir kaç kişide doğru çıktı haberiniz olsun...bu arada iyi kandiller bugün hepimiz için dua edicem...

bende denedim onu ama bişey anlamadım
bende tarihleri veriyimde bir bakın lütfen
30.08.1982 benim
01.09.1971 eşim
temmuz ayı için bir bakın lütfen

pardon 31.08.1982 doğum tarihim
elara gittim bugün idrar testi yaptırdım
sonuç negatif
bugün aile hekimime gittimde
adetten en az 10 gün sonra belli olur idrarda dedi

bakarım tabi herkese ...şimdilik çıkmam lazım ama kandil ziyareti için eşim bekliyo...ama şunu söyliyim aslında çok kolay matematik yazmış zaten ..kırmızılar kız bebek diye düşünün maviler erkek. hangisi yatay çizginin üzerindeyse o oluyo. ikiside üzerindeyse erkeğe, ikiside altındaysa kıza meyillilik demekmiş. hadi ben gitmek zorundayım iyi kandiller herkese. birbirimize dua edelim...görüşürüz...

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Merhaba kizlar.
Kandiliniz mübarek olsun.Allah dualarimizi kabul etsin,günahlarimizi affetsin insallah.
Elaracim bu ay bebek icin deneme yok canim orucumu tam tutmak istiyorum,ondan sonra tarihlerimi veririm yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…