- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.881
bu gece dualarinizda beni unutmayin nolur arkadaslar ben hastayim bisey yapamicam.allahtan hakkimda hep hayirlisini istedim.ama olmadi kafayi yicem sonunda
ay cnm ınan bunları duyunca umudım bır kez daha artıyo ıns bızımde olur cnm tum ısteyenlerın ınan bızım kızımız oldugundan mı ne cok kolay gelıyo yumurtlama gunu dısında ve sık ılıskyle bulduk kızlarımızı cnm rabbım senınde gonlune gore versın ınsssssmerhaba
cevap yazan arkadaşlar opuyorumnanaktan
bu arada belirteyim oğluşum yumurtlama günümde tek ilişki sonucu oldu. Ama benim derdim hamile kalmaktı. O zaman bu şekilde olunca oğluş olacağını bilmiyordum. Oğlum olacağını duyunca çok şaşırdım kız istiyordum çünkü. Şimdi alıştım oğlum olmasına ve şükrediyorum tabi ki Allahıma.
Allah nasip ederse ikinci kız olsun isterim. Tabi ki öncelik hayırlı ve sağlıklı olması.
Arkadaşlar demiş ya kızdan kolay ne var. bana da kız bebek yapmak zormuş gibi geliyor. yumurtlama gününe iki gün kalana kadar ilişki tamam ama o iki gün içerisinde ya x spermleri de ölürse. ki sanırım iki aydır da böyle oldu benim.
Ağustos ayım bütün takvimlere göre kaydirigubbakcemile3 kız bebek. Tam da ramazana denk geliyor. Bakalım bir iki deneme yaparız. hayırlısı diyorum.
Bu arada biz üç kız kardeşiz ve çok memnunuz. Kız evlat anne için her zaman bir destektir. Bizzat biliyorum :)
cnm herşey olucaağına varıyo boşuna harap etme kendini sabır herşeyin bi nedeni var hayırlısı neyse o olur janım bu gece benim kırmızılar gelmezse sana dua edicem kandilin mübarak olsun a. saol canim zaten hep hayirlisini istedim hakkimda demek buymus harap olmamak elde deyil tedavi gordum oyle olmamasi icin o bile sonuc vermedi ona uzuldum
nette cayın nasıl hazırlandıgı yazıyor.ama herhangi bi zararından bahsedilmemiş.
senin bildigin bi zararı varsa yazarsan iyi olur
ohaaa ayy ne pahalıymış evler yaw
17 yıllık daire nasıl 145 milyar olur
160 milyara 5 odalı dubleks daireler var ankarada
145 milyalara lüks sıfır daireyi cok rahat alırsın
şuanki evin kiramı ?
sizdemi kredi cekip alacaksınız cnm
gamzecim kalsiyum da alkali mineraldir.her kalsiyum içeren asidiktir diye bişi yok.
karabiber normal dogumdan sonra sorun olmadıgı halde sezeryan olma fikri bana gereksiz geldi.
epidural normal dogumdan ben cok memnun kaldım.nasıl dogurdum hatırlamıyorum bile
sabah 11 de hastane gittim 2 cm acılma vardı
sunni sancı bagladılar.10 dk dayanamadım sancıya.epidural istiyorum cekemem bu sancıyı dedim
acılmam 3 cm oldugunda anestesi uzmanı geldi bana risklerini anlattı.dogumdan sonra belli süre bel ve baş agrısı yapabilir de yapmayabilirde dedi.ben kabul ettim
sonra oturur vaziyettee belimden igne vurdular.hiç hissetmedim bile
ondan sonra ne agrı ne sancı hissetmedim
annem eşim yanımdaydı,karşımda tv saat 4 e kadar cok güzel gecti
4 de hemişre geldi acılmam 9 cm olmuş beni orda ıkındırdı sonrada dogumhaneye aldılar.
iki ıkınmada kızım cıktı:)
4 de girdim 4.15 de kızım dogdu.anlıyacagın ne sancı ne agrı hiç bişi hissetmedim
sadece dogum anında sanki büyük abdestini yaparken ıkınma hissi olur ya aynı öle bişi hissettim ve ıkındım cocuk cıktı:)
4 tanede dikişim var.
merhaba
cevap yazan arkadaşlar opuyorumnanaktan
bu arada belirteyim oğluşum yumurtlama günümde tek ilişki sonucu oldu. Ama benim derdim hamile kalmaktı. O zaman bu şekilde olunca oğluş olacağını bilmiyordum. Oğlum olacağını duyunca çok şaşırdım kız istiyordum çünkü. Şimdi alıştım oğlum olmasına ve şükrediyorum tabi ki Allahıma.
Allah nasip ederse ikinci kız olsun isterim. Tabi ki öncelik hayırlı ve sağlıklı olması.
Arkadaşlar demiş ya kızdan kolay ne var. bana da kız bebek yapmak zormuş gibi geliyor. yumurtlama gününe iki gün kalana kadar ilişki tamam ama o iki gün içerisinde ya x spermleri de ölürse. ki sanırım iki aydır da böyle oldu benim.
Ağustos ayım bütün takvimlere göre kaydirigubbakcemile3 kız bebek. Tam da ramazana denk geliyor. Bakalım bir iki deneme yaparız. hayırlısı diyorum.
Bu arada biz üç kız kardeşiz ve çok memnunuz. Kız evlat anne için her zaman bir destektir. Bizzat biliyorum :)
ay cnm ınan bunları duyunca umudım bır kez daha artıyo ıns bızımde olur cnm tum ısteyenlerın ınan bızım kızımız oldugundan mı ne cok kolay gelıyo yumurtlama gunu dısında ve sık ılıskyle bulduk kızlarımızı cnm rabbım senınde gonlune gore versın ınsssss
gamzecimm bak benimde aynı canım yumurtlama günüü tek ilişkii başka yok canımmmm
canım benim çin takvime göre bu bebek kızdıı ama erkekk olacakk
takvimlerii takmayalımm kızlarrr
cn m ınş hayırlısıyla kurtulursun aama epıdrolunde yan etkısı cok onu yapan cok ıyı bırı olması lazım bızım burda bır arkadas var az daha felc oluyodu cnm allah korusn cok arastır öle karar vero hissi bilmemmii canımm 2 tane çocukk doğurduğumm içinn çok iyii biliyorummm,ben o andanda değill ama varya sancılarınn son anındann çokk korkuyorummmm doğduğuna pişmann oluyorsunn dedirtenn cinsten oluyooo yaniii
doğumm korkumm çokk fazlaa hanii kafanıı duvarlara vuracakk kadarr korkuyorumm bennn
o yüzden acaba sezeryanmii olsamm diyorumm amaa onunda zorluklarıı varrr biliyorumm
o yüzdenn epidurel doğuracam gibii amaa belden iğne anındann veee yine sancı çekermiyimmm diye aklıma geldikçeee bulanıma giriyorumm
ya varya benn çokk korkakk biriyimmm,doğumm dendinmii psikolojimm bozuluyoo
2ncii çocuğumm bile kavga dövüşle olduu bizimm banaa kalsaa 1 yeterdiii
neyse benii rahattlattın birazz canımm sağolll
şuraya bir yazsamm doğurdumm kurtuldumm diyeee:Saruboceq:
arkadaşlar matematiğin verdiği bioritm linki ben ve bir kaç kişide doğru çıktı haberiniz olsun...bu arada iyi kandiller bugün hepimiz için dua edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?