- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.921
canım benim yaaa arkadaşa göstermek için face yüklemiştim ama sildim
o ftoları tekrar bulabilirsem ya da yeniden çekebilirsem yeniden yüklerim ama
tül ve masa sandalye henüz almadım
ilerde oturmayı düşündüğümüz yerden 2 ev daha aldık maddi olarak çok rahat değiliz o yüzden
inşallah koyarım bigün canım
biz salih bir niyetle isteyelim de
Rabbim verir vermez O'nun bileceği iş
cnm gozun aydın rabbım gonlune groe vermıs sen zaten kız ıstıyodun demı rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
deyyancim bos ver uzulme sakin bende oldum uzuldum ama elime ne gecti sankim ben olduma deyilde testte pozitif cikiyo sonra hastalaniyom ona uzuldum bunun tedavisi ilac kullaniyodum oda ise yaramadi artik umudumda tukendi o kadar pozitiftimki artiik negatif eksi negatifim
tabiki herşeyin hayırlısı canım
benim şaşırdığım tam yumurtlama döneminde tek ilişki oldu
bende olur die bekliyodum çünkü bir sorun yok
belkide karbonatlı duş yaptığımdan da olabilir kafamçokkarıştı
eminim ondandir bende ilk once denedimay karbonatli dus yapmistim o ay olmadi ikinci ay yapmadim hemen hamis kaldim ama tutmadi gunum geciyo test yapiyom pozitif ama silik cizgi 5 ci hafta bitiyo 6 ci haftada kanamam oluyo bu 4 cu oldu 3 ten sonra arastirmasini yaptirdim dr hersey normal dedi hamile kaldin zaman igne tedavisine baslicaz bisey olmaz dedi onuda denedik gene olmadi artik tukendim yemin ederim bak napcami bilmiyom bu arada 3 kizim var benim senin
ben yurt disinda yasiyom burdaki dr lar bisey bulamadi artik turkiyede bakilmak istiyom bakayim onlar ne diycek cok merak ediyom
sanırım bizler aşırı strees yapıyoruz canım
çok gergin bekliyoruz
benimde 2 kızım var
yalnız bugün oldukça ağır koliler taşıdım
evi topluyorum taşınacağım için
onunla bir alakası olurmu acaba
RABBİM gönlüne göre versin inşallah
seninde hayırlı haberlerini duyarız canım
üzülme sakın
pes etmek yoooookkkkkkkk
yola devaaaaaaaammmmmmmlmaz:
evimin önünde çokk güzel ev yuaptılar 175 milyarr içide güzell amaa bütçemizii aşarrr
oda çok pahalıymışş
bazenn şaşıyorumm vallahaa insanlaraa okadar borcunnn altınaa girmekk çokk zorr
eğer peşin almadıysaa
buırasıı 127 milyara bırakacak en son 145 istedi daha önceee
valla karabiberim eşim risk almayı seviyor
beni nasıl kandırdı bilmiyorum ama
2 yıl vademiz var taksit taksit ödeyeceğiz
biraz zorlanacağız tabiki
Allah kolaylık versin diyorum
slm kızlar nasılsınız yhu bugun ben gıremedım kımsede fazla yazmamıs anacım hepınız tatılemı gıttınız ne???..... trufcum g. olsun cnm hnuz daha hamıs haberlerını almadık bu ay ıns vardır cnm
sağol canım ben 19 temmuzda mens olmuştum ya
ondan sonra denemedik korunduk
orucumu rahat tutayım diyorum
4 aylık hamileyken tutmuştum ama
ilk aylar ne olur ne olmaz bulantı kusma olursa diye
eylüle erteledik hayırlısı inşallah
ewt bencede birde burda git
için rahat olur
ne bileyim canim herkez neler kaldiriyooluyoda sen bi koli tasimaylami olcak.veren allah oylede verir .bosver yemin ederim canim ben tukendim artik beklemekten olmuyo olmuyooo pes etcek kadar uzgunum belki daha sonra simdi dusunmuyom cunku pskolojim bozuldu dusunmekten -
hepinize iyi aksamlar ben cikiyom kizlari yatircam
cnm ya dmek ruhu yaratılmadı daha zamanı gekmemıs ıns ey yakın zamanda hamıs kalırsın bısey sorcam cnm esın takvıye aldımı ılac yanı cınko felan kecıboynuzu kuru veya pekmezı ıctımı ????tabiki herşeyin hayırlısı canım
benim şaşırdığım tam yumurtlama döneminde tek ilişki oldu
bende olur die bekliyodum çünkü bir sorun yok
belkide karbonatlı duş yaptığımdan da olabilir kafamçokkarıştı
kızlar nasılsınız...
Bu ovulasyon kitleri sizce ne kadar güvenli.bu ay onu denemeyi düşüünüyorum....
ah gamzecim iğne bul takip için git gel....çok yoruldum bıktım olmuyo işte napacağımı şaşırdım.........mafoldumben
cnm ya dmek ruhu yaratılmadı daha zamanı gekmemıs ıns ey yakın zamanda hamıs kalırsın bısey sorcam cnm esın takvıye aldımı ılac yanı cınko felan kecıboynuzu kuru veya pekmezı ıctımı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?