bebek cinsiyet belirleme..

kizlar ben evimi yeni diziyom gri siyah renk olcak oturma odam mutfagim vanilya rengi bitince resim koyarin insallah

cnm gozun aydın rabbım gonlune groe vermıs sen zaten kız ıstıyodun demı rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns

çooooooook teşekkür ederim canım
evet kız istiodum,sonra gönülden farketmez dedim.
erkek olsaydıda üzülmyecektim hiç:)
unutmamışsın beni,epeydir yazamıordum buraya:))
rbbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlıysa nasip etsin..
gerçekten buradaki arkadaşlarımızında dualrının etkilediğine inanıorum,çok kişi gönlündkini nasip etsin dedi çünki
hepimizinkini inşallah :Saruboceq:

tabiki herşeyin hayırlısı canım
benim şaşırdığım tam yumurtlama döneminde tek ilişki oldu
bende olur die bekliyodum çünkü bir sorun yok
belkide karbonatlı duş yaptığımdan da olabilir kafamçokkarıştı

eminim ondandir bende ilk once denedimay karbonatli dus yapmistim o ay olmadi ikinci ay yapmadim hemen hamis kaldim ama tutmadi gunum geciyo test yapiyom pozitif ama silik cizgi 5 ci hafta bitiyo 6 ci haftada kanamam oluyo bu 4 cu oldu 3 ten sonra arastirmasini yaptirdim dr hersey normal dedi hamile kaldin zaman igne tedavisine baslicaz bisey olmaz dedi onuda denedik gene olmadi artik tukendim yemin ederim bak napcami bilmiyom bu arada 3 kizim var benim senin

sanırım bizler aşırı strees yapıyoruz canım
çok gergin bekliyoruz
benimde 2 kızım var
yalnız bugün oldukça ağır koliler taşıdım
evi topluyorum taşınacağım için
onunla bir alakası olurmu acaba

RABBİM gönlüne göre versin inşallah
seninde hayırlı haberlerini duyarız canım
üzülme sakın
pes etmek yoooookkkkkkkk
yola devaaaaaaaammmmmmm lmaz:

ne bileyim canim herkez neler kaldiriyooluyoda sen bi koli tasimaylami olcak.veren allah oylede verir .bosver yemin ederim canim ben tukendim artik beklemekten olmuyo olmuyooo pes etcek kadar uzgunum belki daha sonra simdi dusunmuyom cunku pskolojim bozuldu dusunmekten -

o zaman biraz dinlen
bedenen ve ruhen
kendini iyi hissedince tekrar denersin yıpratma kendini bu kadar canım
inşallah olur

zaten bende ara veririm artık
ramazanda dr gitmek istemiyorum
ALLAH izin verirse eylülde tekrar artık
yapacak birşey yok

cnm ya dmek ruhu yaratılmadı daha zamanı gekmemıs ıns ey yakın zamanda hamıs kalırsın bısey sorcam cnm esın takvıye aldımı ılac yanı cınko felan kecıboynuzu kuru veya pekmezı ıctımı ????

ah gamzecim iğne bul takip için git gel....çok yoruldum bıktım olmuyo işte napacağımı şaşırdım.........mafoldumben

cnm tukenmek yok ınan ya... Rabbım verecek cok cabalıyoz bu ıstegıde rabbım verıyo ıcımıze o yuzden.... Demek olacak ınssssssssss ama bence cat ıgnenı ol cnm her ıhtımale ragmen zormu bulunuyo bu ıgne herkes sıkayetcı ıgneden:)):))rabbım verırı ıns emeklerımızı bos cıkarmaz ben ıgne ol derım ama tercıh senın se n bılırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…