- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.941
eşim sadece maden suyu içti canım
kızlar bu keçi boynuzu pekmezini
ne zaman başlamak gerek belli
bir süre varmı bilen ayrıntılı yazabilirmi
lütfeeeeen
ıyı aksamlar kızlar
deyyan cnm uzulme olumsuz seyler dusunmeyın lutfen bakın benımde hıc sorunum yoktu ama gecen ay kalamadım rabbım hayırlı zamanında verecektır bırde buacıdan ddusunun ne olur kendınızı bukadar yıpratmayın uzuluyorum vallahı
mımoza cnm bende kullanıorum testlerı bugn ıkıncı cızgı sılık cıktı bakalım yumurtlama gunume daha cok var ama bellıde olmaz bazıları bır ayda ıkı kere yumurtluyorlarmıs ozelıkle benımkı gıbı 34 gunde regl olan bırı buyuk ıhtımal ıkı kere yumurtluyordur.reglım yenı bıtmesıne ragmen akıntım gldı kasıgımda agrı basladı vede ıkıncı cızgı baya koyuydu bıre bır aynı degıldı oyuzden yarın bakalım ne olcak .guvenılırlıqını bende bılmıorum ama dr gıdıp gelmek bana daha zor geldı hıc bılmeden yabmaktansa en azından oda bırseydır dıye kullanmaya basladım ben.
desteğiniz için çok teşekkürler
en azından burada rahatça konuşup rahatlıyoruz
ALLAH hepinizden razı olsun
az önce hesapladımda benimki ramazana girmeden yumurtlamam
oluyo tekrar dr gidip yumurtlama takibi yaptırsam acaba
ramazan da orucum bozulacağı için erteleyim eylüle diyodum
ne dersiniz
bu keçi boynuzu pekmezini eşime ne zaman başlayım birde nasıl aç tok farkediyomu
miktarı filan bilen yazsın
ben yine iştaha geldim hemen :içelim:
deyyan cnm ac tok farke tmez herhlade ben aklıma geldıkce verıyorum zaten
ramazan da ıse senın bunyene baglı kendını en ıı sen bılırsın rabbım ızın verırse benım hamıle kalsamda orucumu tutmayı dusunuorum kotu olurda tutamazsam zaten hamılelere gunluuk borc yazılıor bılıorsun 60 gun kefarete gerek yok o yuzden hamılelıgımın ılerleyen aylarında tutarım dıye dusunuyorum cunku benımde buyuk ıhtımal bugun yarın yumurtlamassam ayın 8 gıbı yumurtlamam lasım ee 2 3 gun sonrafda ramazan baslıyor tutabıldıgım kadar tutucam
cnm sabahahları ac karnıne bır veya ıkı kasık ıcsın bıde aksamları ıcıyo benımkı ac karnına gene ısten gelınce:):)yanı adamlarda bızlen bır ugrasmasmaya basladılar.......dene bacm ıanna öle oluyosa bakıyomussun bayramda hamıssın hade hayırlısı bakalım ınsssss
cnm sen yum takıbı ıcın dr mı gıdıyosun?????
ewt ben yumurta takibi yaptırmıştım tutmadı
şimdi birdaha gideyim de çatlam iğnesi filan yapar belki
deyyan cnm ac tok farke tmez herhlade ben aklıma geldıkce verıyorum zaten
ramazan da ıse senın bunyene baglı kendını en ıı sen bılırsın rabbım ızın verırse benım hamıle kalsamda orucumu tutmayı dusunuorum kotu olurda tutamazsam zaten hamılelere gunluuk borc yazılıor bılıorsun 60 gun kefarete gerek yok o yuzden hamılelıgımın ılerleyen aylarında tutarım dıye dusunuyorum cunku benımde buyuk ıhtımal bugun yarın yumurtlamassam ayın 8 gıbı yumurtlamam lasım ee 2 3 gun sonrafda ramazan baslıyor tutabıldıgım kadar tutucam
ewet cnm emın olmak ıcın mutlaka cat ıgnesını ol ve 38 42 saat sonrada ılıskı
kızlar hadı sıze ıyı geceler ben cıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?