bebek cinsiyet belirleme..

günaydın kızlar dün moralim çok bozuktu.evlilik yıldönümümüzdü.12 yıl bitti.bizimki güzel bir evlilik darısı herkeze .evlik yıldönümünde karaciğerde pbs tanısı konuldu.yani primer bilier siroz.allah sizleri korusun.bebek düşünürken başka yönlere kaydım.allahtan geldi bu hastalık bundada bir hayır vardır elbette .kendinize dikkat edin erkek bebek diyetini bence yapmayın kalsiyum eksikliği önce karaciğeri sonra kemikleri vuruyor.sodyum ağırlıklı beslenmek de tehlikeli doktora danışmadan bu işe girişmeyin.doktordan çekinmeyin.genelde sayfaları okuduğumda doktora erkek bebek istiyorum bu konuda bana yardım edin deme cesaretini kimse gösterememiş.doktorlar bizim için var .kendi başımıza netten öğrendiğimiz eksik bilgilrle yola çıkıyoruz.o da olumsuz sonçlar hatta benimki gibi geri dönüşü olmayan yollara götürüyor.kız erkek önemli değil önemli olan annenin sağlğı .sağlıklı anne sağlıklı bebek.

kızlar yumurta takibinin oruca bir etkisi varmıdır
ben ramazanda doktora gidecmde
yoksa bir ay daha erteleyim

canım ben yumurta takibi yaptırdım
ilk kasıktan bakıyo yumurtalıklara
yumurtalama gününe yaklaşınca gün aşırı alttan bakıyo
ultrasonla yani orucun bozulur ertele bence

oy oy bebeğimizz kızmışş demekk o sensinn değilmii hanii sağ taraftan hamile kalann hatta ,sağdan hamile kaldın diye erkekk olur diyenler vardıı amaa ilişkine göre çok sık ilişkii vardıı ve bizde kızın olur demiştikk değilmii
inaNN NASILL SEVİNDİMM ANLATAMAMM CANIMM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAMIZ DİLEĞİYLE
bu arada decumartesi günüü bende denizlideydimm pamukkaleye gittikkk

çok geçmiş olsun canımmm
bende geçenn haftda gezideykenn hasta ettim kızlarıııı

slm kızlar
keçi boynuzu pekmezini bende içsemmi acaba
hiç de sevmem ama
dr gideyim diyorum tekrar
hesapladım 9 ağustos yumoş tarihi
oluyo ramazandan önce olmuş oluyo
bidaha deneyim vazgeçmeden diyorum

hım tamamm canımm hayırlıolsunn

bişey sormak istiyorum kızlar
cinsiyet belirlemede erkeğin yorgun veya dinç olmasının etkisi
nedir sizce benim eşim yazık çok yorgun geliyo eve bitmiş bir halde
sabaha karşı geliyo yaklaşık 1 aydır adama da acıyom yazık he he

canım ya inan ümidinizi yitirmeyinn benimm hatta tek ilişkii ve anında ayağa kalkarak ve tuvalete gidip yıkayarak hamile kaldımm
yanii o ay hiç ümitlii değildimm nasıl olsa yıkadım diyordumm ama hamile kalmışımm
o ay istemiyordumm çünküü çok ağladım hamile olunca bakkk 6 ncı aya giriyoruzz bilee

ay canım benim ya neler yaşamışsınn öyleeee
demek 3 kızın var senindeee ,inşallah gönlündekinii bulursunn canımm

aslında kafaya takmaklada alakalıı
bende gün sayardımmm günüme 4 gün kala test yapardımm saatler geçmezdii
son ay o kadar eminimkii hamile olmadığımaa hiçç gün saymadımmm ama bir baktımm sıpaa çok tan yol almışşş

kızlar bu keçi boynuzu pekmezini
ne zaman başlamak gerek belli
bir süre varmı bilen ayrıntılı yazabilirmi
lütfeeeeen
ben kürünüü eşim içmez diye onuu denemedimm bilee ama pekmezii aldımm dedimm eşimee bunuu içç
ilk zamanlarr 1 kaşıkk gider ağzınaa benn verirdimmm hergünnn
sonra alışınca sabah işe giderken dolaptan kendii alıpp içmeye başladıı ,ama içerkenn o rahatsızlığıı vardı ona iyii geliyoo gibii hissediyorduu ve hergün bıkmadan içtii
bende seviniyordumm ohh iç yarasın diyeee,
yaklaşıkk eşim 2 ay kadar içtii ama hergünn olmadığıı günlerde olduu
benimm tesadüfmüü olduu bilmiyorumm acaba işe yaramış olabilirmiii erkekk bebek olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…