- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.961
kızlar dıger bır topıkte ne duydum bakın
hamile olduğunu öğrenip 40 gün
geçmeden meryem süresini okursan kız
yusuf süresini okursan erkek olur diye duydum alıntıdır
denemekte fayda var bende eskılerdne sey duyardım hamıleyken yusuf suresını okursan yusuf kadar guselyuzlu olurmus ay ne gusel yaaa
az once bulutlara bakıp rabbım bı oglum olsun bembeyaz sarı bukle bukle sacları dedım bı anda ıcımden geldı
bunlar bı tarafa ben cok soda ıcıorum mıdeyı delmıyım ya gundekac tane ıcebılırız aaaaaaaaaa gercekmı hamıs kalınca hemen okuruz ınsss ya yusuf ısmını bıle koyayarsan yusuf aleyhıselamın guzellıgındem mutlaka alırmıs cnm
cnm yum gununu kendımı tespıt yapmıs yoksam dr demı ya ben bu yum gunune cok ınanıyom valla yapma ya :( ( cat ıgnesı felan olmus bunlar cok önemlı bence ılıskı saatı felan ıgneden sonra
kızlar yumurta takibinin oruca bir etkisi varmıdır
ben ramazanda doktora gidecmde
yoksa bir ay daha erteleyim
merhaba sinamcım..hakkında hayırlısı olsun canım,allahm gönlünüze göre verir inşallah....
benmde ilk bebeğim tedaviyle olmuştu,oğlum var maaşallah 3 yaşında..şimdi 4aylık hamileim bnde,geçtiğimiz cuma öğrendmki bir kız'ımmmmm olacakmışşşş...
şaşırmamakla beraber çokta sevindim aslındaaaaaaaaaa..kendimi erkeğe alıştırmıştım.
çevremde iki kişi hariç herkes erkek diordu:)))
çok mutlıuyum,hala alışamamkla birlikte:=)))
bu arada ıspartalımısın??
bn ıspartalı sayılırımda,doktorumda oradaydı benim,hala aynı doktora geliorum denizlilerden:))))
tanışmak isterim..
sevgiler:))))vereliniortak
selam kızlar 5 gündür evdeydim ama tatil için gelen ablam ve ikizlerinden birisi hastalandı yatıyorlar hastahanede
o yüzden bizim kız ikizlerin öbürü derken hiç giremedim nete
ne var ne çok
hamileleler var mııı___?????
hım tamamm canımm hayırlıolsunncanım benim yaaa arkadaşa göstermek için face yüklemiştim ama sildim
o ftoları tekrar bulabilirsem ya da yeniden çekebilirsem yeniden yüklerim ama
tül ve masa sandalye henüz almadım
ilerde oturmayı düşündüğümüz yerden 2 ev daha aldık maddi olarak çok rahat değiliz o yüzden
inşallah koyarım bigün canım
biz salih bir niyetle isteyelim de
Rabbim verir vermez O'nun bileceği iş
kızlar size kötü haberim var
maalesef akşam üzeri regli oldum :gitme:
kizlar ben evimi yeni diziyom gri siyah renk olcak oturma odam mutfagim vanilya rengi bitince resim koyarin insallah
inşallah diğer ay canıumm üzülmekk yokkk
ben 7 ayda kalabildimm
tabiki herşeyin hayırlısı canım
benim şaşırdığım tam yumurtlama döneminde tek ilişki oldu
bende olur die bekliyodum çünkü bir sorun yok
belkide karbonatlı duş yaptığımdan da olabilir kafamçokkarıştı
eminim ondandir bende ilk once denedimay karbonatli dus yapmistim o ay olmadi ikinci ay yapmadim hemen hamis kaldim ama tutmadi gunum geciyo test yapiyom pozitif ama silik cizgi 5 ci hafta bitiyo 6 ci haftada kanamam oluyo bu 4 cu oldu 3 ten sonra arastirmasini yaptirdim dr hersey normal dedi hamile kaldin zaman igne tedavisine baslicaz bisey olmaz dedi onuda denedik gene olmadi artik tukendim yemin ederim bak napcami bilmiyom bu arada 3 kizim var benim senin
ne bileyim canim herkez neler kaldiriyooluyoda sen bi koli tasimaylami olcak.veren allah oylede verir .bosver yemin ederim canim ben tukendim artik beklemekten olmuyo olmuyooo pes etcek kadar uzgunum belki daha sonra simdi dusunmuyom cunku pskolojim bozuldu dusunmekten -
tek umudum ordaki dr larin verce cevap artik rabbim hayirlisini versin hakkimizda napalim
ben kürünüü eşim içmez diye onuu denemedimm bilee ama pekmezii aldımm dedimm eşimee bunuu iççkızlar bu keçi boynuzu pekmezini
ne zaman başlamak gerek belli
bir süre varmı bilen ayrıntılı yazabilirmi
lütfeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?