bebek cinsiyet belirleme..

KARABİBER BANA DUA EDERMİSİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR.İNŞALLAH hamile kalma şansım olur ve BİR OĞLUM OLUR Ve büyütebilirim.Ayrıca sen tek isim mi koyacaksın .

kızlarr hepinizz içinn dua ediyorumm inanınn
inşallah hepimizinn gönlündekilerii olacakkk
bir arkadaşım var oda kız istiyoo onada dua ediyorummm
ben adınıı göktuğ koyacamm amaa kulağına muhammed okutacağımm
çünküü bende öyle dua ettimm kızlarr

KARABİBER BANA DUA EDERMİSİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR.İNŞALLAH hamile kalma şansım olur ve BİR OĞLUM OLUR Ve büyütebilirim.Ayrıca sen tek isim mi koyacaksın .

cnm cok gecmıs olsun ınan derdı verem rabbım derrmanınıda verırı ıns en yakın zamanda atlatırsın ..ınsssss da en yakın zamanda oglusuna hamıs kalırsın ınssssssssss

allah razı olsun cnm... ılıskıye gırmeden önce bı dua vardı onuda okudunmu karabıberım erkek bebekıcın nette felan var hanı

en güzel isimlerden birisi muhammed ,mustafa,ahmet,mahmut,ve benimki tabii mehmed
doğduğu zaman bebeğin ağzına hurmanın kabuğunu çıkarıp verirsen hayırlı güzel sözlü oluyormuş unutmadan yaparsın.ben küçük kızıma ve yiğenlerime yapmıştım.

cok gecmiş olsun cnm.nerden nereyee .hamilelik için ateş ölcerken hasta oldugunu ögrendinn.insanın kendini takip etmesi ,dinleemesi cok önemlii.Allah şifa versin sana cnm.
tedavisi filan varmı.nasıl ilerliyecek bu süreç.biopsi filan alındımı?

cnm erkek bebek dieti diye bişi yok olan dietlerde cok sacma geldi bana.mesela bol et tüketin deniliyor.ama et aşırı asit atık bırakan bi gıda.eti tüketin denmesindeki mantık etteki potasyum oranın fazlalılıgındandır.
ama et yerine potasyumdan zengin karpuz domates v.s de yenilebilir.
bizim uygulayacagımzı alkalin agırlıklı beslenme şeklidir.
listedeki besinelre dikkat edersen genelde sebze meyve agırlıkdır.hiç bi zararlı gıda yok.
bu dieti yapmanın hiç bi sakıncası yok.insan kanı da alkalidir.alkali vucutta oksijen miktarıda boldur.
ayrıca kalsiyum sadece süt ürünlerinde yok.yedigimiz meyve sebzelelerde maden suyundada bol miktarda kalsiyum vardır.
acıkcası ben süt ve yogurdu tüketmeyi düşünüyorum.light süt yogurt yada yagsız olanlarından haftada 2 gün filan tüketmeyi düşünüyorum.

paylaşım için sagol cnm

cnm kulagına muhammede okusun ama cocuga arada muhammed de neyin.cocuk diger isminin muhammed oldugunuda bilsin
sadece ezan okumakkla iş bitmiyor.

cinsiyet belirlemede erkegin spermlerinin önemi cok büyük
spermlerin kalitesi,dayanıklılıgı ,hızı erkegin beslenme şekline,yorgunluga,sterese baglıdırr
senin hamile kalamamanın nedeni eşinin spermlerinin azlıgından yada dayanıksızlıgından da olabilir
günümüzde cep ttel,stres,pc cok yaygın.bunlar spermı etkiler
o nedenle sperm için takviye ve kürleri ben kesinlikle tavsiye ediyorum
eşimde sorun yok diyip kullanmamakda mantıksız.
sen bu ay başla takviye ve kürlere.
cinko takviyeside al eşin için.
folik asitte kullansın
ace selenyum plus da kullanabilir

elara evet öyle
maşallah onaa

hehe sagol cnm

evet bende dikkat ettim.soda kalsiyum oranı sodyumdanda potasyumdanda fazla.ben soda içmenin mantığını anlayamadım açıkçası.

alkali mineraller
kalsiyum ph sı 12
potasyum ph sı 14
sodyum ph sı 14

bi kac tane daha var.ama en yüksek ph ya bu 3 mineral sahip
potasyum sodyum agırlıklı beslenmenin mantıgı yüksek alkalin olduklarındandır

ama şöle bişi var.gıdalarda her yüksek ph ya sahip besinler alkalin olacak diye bişi yok
yada düşük ph ya sahip olanlar asidik diye bişi yok

mesela limonun ph sı cok düşük ve normalde asidik olması gerekirken vuctta ugradıgı reaksiyon sonucu vucutta alkalin etkisi yapıyor

yada et alkali olmasına ragmen vuctta asidik atık bırakıyor.

süt ve süt ürünlerinin tüketilmemesinin nedeni içerdigi kalsiyumdan dolayı degil.asidik etki bırakmasından dolayı süt ürünleri yasak

görüldügü gibi kalsiyum alkalin mineral ve ph sıda oldukca yüksek.
kalsiyum yasak diye bişi yok arkadaşlar.önemli olan vuctta yaptıgı etki.
maden suyundaki yüksek kalsiyumm olmasına ragmen maden suyu alkalin bi sıvıdır.yani asidik etki yapmıyor vucuttaa.

evet bi derecelik ateş yanı 36,5 yerine 37,5 olmasından yola çıkmıştık.bu sayfaları okumak bana hayırlı oldu.biyopsi 18 ağustosda yüksek ihtisasda yapılacak.benimki 1.everede yani çook erken tanı konulması avantaj.tedavi ise yok ama hızlı ilerlemeyi durdurmak için tedavi yapılacak .allahtan bulaşıcı falan değil.hastalık zaten dört evreden oluşuyormuş.biyopsiden sonra neden olduğu netleşecek. doktorum mantar ve yoğurt üzerine çok durdu .mantarı mümkünse az tüketin yada hiç tüketmeyin.yoğurt ve süt çok tüketmeli bayanlar diyor.biz kalsiyum diyeti ile kırk gün ideal olarak biliyoruz. kırkgün sonouda gebelik olmazsa yine devam ediliyor.işte o zaman tehlike çanları bizim için çalıyor.kalsiyumun yağ çözücülüğü var biliyorsunuz.yeterli kalsiyum olmayınca vücut zorlanıyor.tabiki her besinde kalsiyum var ama kalitesi farklı sütün kalsiyumu ile diğerlerininki farklı.alkalen beslenmek hayat kurtarır deniliyor ama bazı besinleri tamamen çıkartmak değil.

şim gelelim bana:)
ben dün cok hastalandımm
ayaga kalkacak halim yoktu.başım gün boyu şiddetli agrıdı
devamlıı uyudumm diyebilirim.
emzirdigim memem mastit olmuş sanırım ondan böle oldum.
bugün birazdaha iyiyim hamd olsun
sabah saglık ocagına gittim.anlattım durumumu.adam mastitten olabilir dedi
idrarım cok koyu dedim enfeksiyon olabilir tahlil istiorum dedim.
bende b12 vitamin eksikligide olur genelde bayadır baktırmamıştım onada bakabilirmiyiz dedim
kan degerlerimde genelde düşer dedim.tam kan sayımı istedimm

Adam sagolsun tam kan sayımı ve idrar tahlili istedii
anlıyacagınız hastane ye gitmeden tetkiklerimi saglık ocagında yaptırdım yarın sonuclarımı alacam
cuma günüde hastaneye gidip hormon testi ve smear testi yaptırcamm

yarın folik asit ,b12 vitamini,çinko yazdırcamm
muhtemelen demirimde eksiktir onuda kullanabilirim.
yarın sonuclarıma göre ilac yazar sanırımm

allah razı olsun cnm... ılıskıye gırmeden önce bı dua vardı onuda okudunmu karabıberım erkek bebekıcın nette felan var hanı

yok canımmm ben bunda hiç bişii deneyemedimm amaa diğer denemelrimde namazımıı kılppp her ya ediyordumm duamııı
kahve soğuk duş hepsii vardı diğerlerinde bu tesadüf gibii olduu bizimm
yumurtlama günüü hariç hiç bişii yokkk

bunu duymuştumm evet denemem lazım benimdee

aslında limonlu sodalar nasıl olur.bir taşla iki kuş. :) hem limon hem soda.

limonlu sodadan kastın meyveli sodalarsa onlar maden suyu degil cnm.norml meyve suyunun içine karbondioksit gazı basılmış gazlı içecektir.hiç bir dogallıgı ve mineralligi yokturr

dogal maden suyunun içine limon sıkıp içilmeli

kızım dogunca annesütünden önce damagına hurma sürmüştük bizde
Peygamber efendimiz torunlarına böle yaparmış.tatlı dilli akıllı olsunlar diye
anlıyacagınız bunu yapmak sünnettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…