- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.001
KARABİBER BANA DUA EDERMİSİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR.İNŞALLAH hamile kalma şansım olur ve BİR OĞLUM OLUR Ve büyütebilirim.Ayrıca sen tek isim mi koyacaksın .
kızlarr hepinizz içinn dua ediyorumm inanınn
inşallah hepimizinn gönlündekilerii olacakkk
bir arkadaşım var oda kız istiyoo onada dua ediyorummm
ben adınıı göktuğ koyacamm amaa kulağına muhammed okutacağımm
çünküü bende öyle dua ettimm kızlarr
günaydın kızlar dün moralim çok bozuktu.evlilik yıldönümümüzdü.12 yıl bitti.bizimki güzel bir evlilik darısı herkeze .evlik yıldönümünde karaciğerde pbs tanısı konuldu.yani primer bilier siroz.allah sizleri korusun.bebek düşünürken başka yönlere kaydım.allahtan geldi bu hastalık bundada bir hayır vardır elbette .kendinize dikkat edin erkek bebek diyetini bence yapmayın kalsiyum eksikliği önce karaciğeri sonra kemikleri vuruyor.sodyum ağırlıklı beslenmek de tehlikeli doktora danışmadan bu işe girişmeyin.doktordan çekinmeyin.genelde sayfaları okuduğumda doktora erkek bebek istiyorum bu konuda bana yardım edin deme cesaretini kimse gösterememiş.doktorlar bizim için var .kendi başımıza netten öğrendiğimiz eksik bilgilrle yola çıkıyoruz.o da olumsuz sonçlar hatta benimki gibi geri dönüşü olmayan yollara götürüyor.kız erkek önemli değil önemli olan annenin sağlğı .sağlıklı anne sağlıklı bebek.
kızlar dıger bır topıkte ne duydum bakın
hamile olduğunu öğrenip 40 gün
geçmeden meryem süresini okursan kız
yusuf süresini okursan erkek olur diye duydum alıntıdır
denemekte fayda var bende eskılerdne sey duyardım hamıleyken yusuf suresını okursan yusuf kadar guselyuzlu olurmus ay ne gusel yaaa
az once bulutlara bakıp rabbım bı oglum olsun bembeyaz sarı bukle bukle sacları dedım bı anda ıcımden geldı
bunlar bı tarafa ben cok soda ıcıorum mıdeyı delmıyım ya gundekac tane ıcebılırız
bişey sormak istiyorum kızlar
cinsiyet belirlemede erkeğin yorgun veya dinç olmasının etkisi
nedir sizce benim eşim yazık çok yorgun geliyo eve bitmiş bir halde
sabaha karşı geliyo yaklaşık 1 aydır adama da acıyom yazık he he
elara evet öyle
maşallah onaa
evet bende dikkat ettim.soda kalsiyum oranı sodyumdanda potasyumdanda fazla.ben soda içmenin mantığını anlayamadım açıkçası.
ayrıca cilt sağlığı,vucudun zindeliği içinde yine alkali beslenmeyi tavsiye ediyor doktorlar.
allah razı olsun cnm... ılıskıye gırmeden önce bı dua vardı onuda okudunmu karabıberım erkek bebekıcın nette felan var hanı
en güzel isimlerden birisi muhammed ,mustafa,ahmet,mahmut,ve benimki tabii mehmed
doğduğu zaman bebeğin ağzına hurmanın kabuğunu çıkarıp verirsen hayırlı güzel sözlü oluyormuş unutmadan yaparsın.ben küçük kızıma ve yiğenlerime yapmıştım.
aslında limonlu sodalar nasıl olur.bir taşla iki kuş. :) hem limon hem soda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?