bebek cinsiyet belirleme..

cnm cok g. olsun ewet ya saglıkocakları yapıyo butun testlerı ıyı yapmıssın valla ozele gıtsen bı dunya para tutardı ne gerek var

evet doğru bencede doğal sodanın içine limon sıkıp içlmeli ama bunu daha çok eşleriniz içmeli.ağbilerim koli koli sodalı limon içiyorlar ve birinin dört diğerinin üç oğlu var eşleri pek sevmiyor.

saka diye bir su markası var onun PH 12 yani alkali.dün sitenin birinde zayıflamak isteyenler alkali gıdalarla beslensin diye yazıyordu.konuyla alakasız ama önemli bir bilgi diye düşündüm.

merhaba
Çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Allah. Darısı başıma :)
Bu arada Ispartalıyım. Isparta'da yaşıyorum. Geldiğiniz zaman beklerim.
Kim doktorunuz merak ettim. Aklımda bulunsun :)
kız bebek olayının ayrıntılarını da paylaşırsanız sevinirim.

anladım cnm.inşallahh ilerlemezzz ve sana sıkıntı vermezz
süt ve yogurtta abartıldıgı kadar kalsyum yok.100 gr da 120 mg kalsiyumm var
en cok kaşarda kalsiyum vardır. 100 grda 700 mg
mesela 100 gr susamda 1200 mg
yada yaprak sarmasında kullangımız asma yapragının 100 gramında 390 mg
100 gr pekmezde 400 mg kalsiyum var
badem hem potasyum bakımından zengin hemde 100 gr da 250 mg kalsiyum bulunuyor
anlıyacagın günlük tüketteigimiz bir cok şeyde kalsiyum mevcut.hepsini toplasan süt ve yogurttaki kalsiyum miktarını gecerrr

sagolun kızlarrr
saka nın ph sı 12 degil abartmışlar:))
8.22 ph ya sahipp. reklamlarda cıkıyor zatenn bende o zmana görmüştüm
hayat su kullanıyorum ben 7.5 onunki.ama saka alcam bendee

valla cnm sut ve yogurdu koydekıler daha cok tuketırler mesela taze taze sagarlar kaynatırlar sabahları ıcerleren azından bızım memeleket öle yanı ama herkesınde oglu var ne bıleyım ınankı artıkumudumuzu herseyde arıoyoruzya o yzden acabamı oluyoruz

Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

Soğan Suyu Kürü:
Tarifi: Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı 4´e bölüp atiniz. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynatınız. Öğleden evvel ve öğleden sonra aç karnına ılık içilecek.
Faydası: Vücuttaki iltihap ve ödemlerin atılmasını sağlar. Yumurtalıkları uyarır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

İncir Suyu Kürü:
Tarifi: 8-9 adet kuru inciri yarim litre kaynayan suya 7-8 dk kaynatınız. Daha sonra ılımaya bırakınız. Günde 2 kez sabah kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden 15 dk. sonra içiniz.
Faydası: Yumurtlamayı düzenler. Yumurta kalitesini arttırır ve hamile kalmayı kolaylaştırır.

Hayıt Suyu Kürü:
Tarifi: Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu hafifçe ezilir ve bir bardak sıcak suda 10 dak. demlenir. Ilık içilir.
Faydası: Hormon dengeleyicidir.

Ökseotu Suyu Kürü:
Tarifi: bir tatlı kaşığı ince kıyılmış ökseotu, bir su bardağı soğuk suda 12 saat bekletilir. Akşam 8’den sabah 8’e kadar uygun olur. Sabah, kaynama derecesine kadar ısıtılıp hemen süzülür. Ilıyınca içilir.
Faydası: Çok iyi bir .Hormon dengeleyicidir. Rahmi kuvvetlendirir. Tansiyonu ayarlar. Mideyi rahatlatır.

doğrudur elbette bu sayfalar tartışarak görüşlerimizi saklamadan yazarak doğruyu bulmamıza vesile oluyor.sanada geçmiş olsun bitanem.araştırmalara devam.

kızlar gecen gün demiştim b12 vitamini folik asit emilimini arttırıyor diyee
ayrıca bu iki vitamin aynı anda alındıgında yumurtalıklar kusursuz calışıyor
bu vitaminlerin eksikligi dogurganlıgı olumsuz yönde etkiliyorr
hamile kalamayanlarr tetkiklerinizi yaptırın mutlakaa

ayrıca e vitamini eksikgide yumurtaların calışmasını engelliyor.e vitamini erkekler içinde cok önemli biliyorsunuzzz.

kadındaki çinko eksikligi yumurtalıkların calışmamasına neden oluyorrr
hamile kalamayan arkadaşlar eşlerine alacagı cinko takviyesinden kendileride içebilirler
ayrıca cocuklarınada içirsinlerrr boy uzatıyorr

elaracım bılgılerın ıcın cok sagol tatlım sen olmasan bu kadarbılgıyı bır araya zor getırırız valla helekı ben cnm rabbım emeklerını karsılıksz cıkarmaz ınsssssss kalırsın cnm ıns en yakın zamanda oglusun a hmamıs ınsssssssss hepımızzzzzzzzz amınnnn:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…