- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.021
şim gelelim bana:)
ben dün cok hastalandımm
ayaga kalkacak halim yoktu.başım gün boyu şiddetli agrıdı
devamlıı uyudumm diyebilirim.
emzirdigim memem mastit olmuş sanırım ondan böle oldum.
bugün birazdaha iyiyim hamd olsun
sabah saglık ocagına gittim.anlattım durumumu.adam mastitten olabilir dedi
idrarım cok koyu dedim enfeksiyon olabilir tahlil istiorum dedim.
bende b12 vitamin eksikligide olur genelde bayadır baktırmamıştım onada bakabilirmiyiz dedim
kan degerlerimde genelde düşer dedim.tam kan sayımı istedimm
Adam sagolsun tam kan sayımı ve idrar tahlili istedii
anlıyacagınız hastane ye gitmeden tetkiklerimi saglık ocagında yaptırdım yarın sonuclarımı alacam
cuma günüde hastaneye gidip hormon testi ve smear testi yaptırcamm
yarın folik asit ,b12 vitamini,çinko yazdırcamm
muhtemelen demirimde eksiktir onuda kullanabilirim.
yarın sonuclarıma göre ilac yazar sanırımm
limonlu sodadan kastın meyveli sodalarsa onlar maden suyu degil cnm.norml meyve suyunun içine karbondioksit gazı basılmış gazlı içecektir.hiç bir dogallıgı ve mineralligi yokturr
dogal maden suyunun içine limon sıkıp içilmeli
merhaba sinamcım..hakkında hayırlısı olsun canım,allahm gönlünüze göre verir inşallah....
benmde ilk bebeğim tedaviyle olmuştu,oğlum var maaşallah 3 yaşında..şimdi 4aylık hamileim bnde,geçtiğimiz cuma öğrendmki bir kız'ımmmmm olacakmışşşş...
şaşırmamakla beraber çokta sevindim aslındaaaaaaaaaa..kendimi erkeğe alıştırmıştım.
çevremde iki kişi hariç herkes erkek diordu:)))
çok mutlıuyum,hala alışamamkla birlikte:=)))
bu arada ıspartalımısın??
bn ıspartalı sayılırımda,doktorumda oradaydı benim,hala aynı doktora geliorum denizlilerden:))))
tanışmak isterim..
sevgiler:))))vereliniortak
saka diye bir su markası var onun PH 12 yani alkali.dün sitenin birinde zayıflamak isteyenler alkali gıdalarla beslensin diye yazıyordu.konuyla alakasız ama önemli bir bilgi diye düşündüm.
evet bi derecelik ateş yanı 36,5 yerine 37,5 olmasından yola çıkmıştık.bu sayfaları okumak bana hayırlı oldu.biyopsi 18 ağustosda yüksek ihtisasda yapılacak.benimki 1.everede yani çook erken tanı konulması avantaj.tedavi ise yok ama hızlı ilerlemeyi durdurmak için tedavi yapılacak .allahtan bulaşıcı falan değil.hastalık zaten dört evreden oluşuyormuş.biyopsiden sonra neden olduğu netleşecek. doktorum mantar ve yoğurt üzerine çok durdu .mantarı mümkünse az tüketin yada hiç tüketmeyin.yoğurt ve süt çok tüketmeli bayanlar diyor.biz kalsiyum diyeti ile kırk gün ideal olarak biliyoruz. kırkgün sonouda gebelik olmazsa yine devam ediliyor.işte o zaman tehlike çanları bizim için çalıyor.kalsiyumun yağ çözücülüğü var biliyorsunuz.yeterli kalsiyum olmayınca vücut zorlanıyor.tabiki her besinde kalsiyum var ama kalitesi farklı sütün kalsiyumu ile diğerlerininki farklı.alkalen beslenmek hayat kurtarır deniliyor ama bazı besinleri tamamen çıkartmak değil.
anladım cnm.inşallahh ilerlemezzz ve sana sıkıntı vermezz
süt ve yogurtta abartıldıgı kadar kalsyum yok.100 gr da 120 mg kalsiyumm var
en cok kaşarda kalsiyum vardır. 100 grda 700 mg
mesela 100 gr susamda 1200 mg
yada yaprak sarmasında kullangımız asma yapragının 100 gramında 390 mg
100 gr pekmezde 400 mg kalsiyum var
badem hem potasyum bakımından zengin hemde 100 gr da 250 mg kalsiyum bulunuyor
anlıyacagın günlük tüketteigimiz bir cok şeyde kalsiyum mevcut.hepsini toplasan süt ve yogurttaki kalsiyum miktarını gecerrr
sagolun kızlarrr
saka nın ph sı 12 degil abartmışlar:))
8.22 ph ya sahipp. reklamlarda cıkıyor zatenn bende o zmana görmüştüm
hayat su kullanıyorum ben 7.5 onunki.ama saka alcam bendee
üzerinde 12 yazıyor.ötesini bilemiyorum tabi.hatta 12.2 falan
anladım cnm.inşallahh ilerlemezzz ve sana sıkıntı vermezz
süt ve yogurtta abartıldıgı kadar kalsyum yok.100 gr da 120 mg kalsiyumm var
en cok kaşarda kalsiyum vardır. 100 grda 700 mg
mesela 100 gr susamda 1200 mg
yada yaprak sarmasında kullangımız asma yapragının 100 gramında 390 mg
100 gr pekmezde 400 mg kalsiyum var
badem hem potasyum bakımından zengin hemde 100 gr da 250 mg kalsiyum bulunuyor
anlıyacagın günlük tüketteigimiz bir cok şeyde kalsiyum mevcut.hepsini toplasan süt ve yogurttaki kalsiyum miktarını gecerrr
canım arkadaşın kaç günde oluyomuşş ve kaçıncıı günn ilişkii olmuşş tamm öğrenebilirmisinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?