bebek cinsiyet belirleme..

aminnn inş cnmm.hepimizinn saglıklı hayırlı erkek evlatlarımız olur inşş
ama maşallah sende bayaa bilgilendin artık.

tamam seni biliyom zaten:)
sende bu hafta git doktora.ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

cnm ben daha horman testlerımı felan yenı yaptırdım gayet temız cıkmıstıya daha 1 ay olmuyo oburlerınıde saglık ocagında yaptırırım dr gelınce dıyetımı yapayım sonra yum takıbı ıcın gıdeyım dıye dusunuyorum sence nasıl???? takvıyelerı felan kullanayım dedıgın gıbı gıderım dr

saglık ocagına gidince hastaymış numarası yap:)) yoksa durduk yerde tahlil yapmıyorlar gamze
cok halsizim,güçsüzüm ,tam kan sayımı yaptırmak istiyorum dersin.
2 yıldır tahlil yaptırmadım kan degerlerim kolestrolümü merak ediyorum dersin.genelde b12 vitamini eksik cıkıyor onada baktırmak istiyorum dersin. daha önce bişi kulalndınmı diye sorarsa gecen yol benexol kullanmıştım b12 için dersin.yani genel anlamda bi tahlil yapılırsa ii olur dersin.
idrarım kokuyor ,yanma var dersin:)) idrar tahlilide yapılırsa iyi olur dersinn

İnşallah bebeğim olursa doğunca ağzına hurma sürme işini mutlaka yapmalıyım.
eskiler yapıyorsa vardır bir faydası diye düşünenlerdenim.
Oğlum hasta olduğunda ilk aradığım ananem olur. :) ananemin yöntemlerini denerim iki gün. Hafiflemezse doktorun verdiği ilaçlara başlarım.

sinam senin 1 oglunmu var.şuan hamile degildin dimi
ilk sayfaya senide ekleyelim bilgilerini verirsen.unutmayalım senide

Evet 7 yaşında bir oğluşum var Elara. Yaklaşık 2 yıldır eşimi ikna etmeye çalışıyorum ikinci bebek için. Çok şükür iki ay önce ikna oldu ve denemelere başladık. Bakalım artık gönlümüzden geçen kız bebek. Ama hayırlısı tabi.
Henüz hamile değilim. Bakalım ne zaman olur. İnşallah eşim caymadan olur da :)

Allah bagışlasın oglunuu
nezaman düşünüyorsunuz?deneme oldumu hiç
kız bebek için neler yapman gerektigini biliyormusun.bi bilgin varmı bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…